Találatok a következő kifejezésre: Úgy érzem, barátnőm megcsal, (3 db)

Mit tegyek? Úgy érzem a barátnőm megcsal.17/F

A barátn?mre féltékeny voltam egy srác miatt akivel írogatott, meg csak róla beszélt, ki is akadtam és megígérte hogy nem beszél vele többet, letörli msnr?l stb. Rá egy hónapra kiderült, hogy hazudott nekem és ugyanúgy beszél a sráccal. Most vagyunk egy évesek. Amíg nem ismerte ezt a fiút minden jó volt, éreztem hogy szeret. Most már nem érzem és nem is bízok meg benne.

Legjobb válasz: Én is jártam hasonló cipõben, bukni fogod a lányt... Vagy kiütöd a srácot úgy, hogy a barátnõd ne tudjon róla. Szinte már-már törvényszerû, hogy amikor úgy érzed, gond van a kapcsolatoddal, akkor nagyon-nagy gond van a kapcsolatoddal.

Én is jártam hasonló cipõben, bukni fogod a lányt... Vagy kiütöd a srácot úgy, hogy a barátnõd ne tudjon róla. Szinte már-már törvényszerû, hogy amikor úgy érzed, gond van a kapcsolatoddal, akkor nagyon-nagy gond van a kapcsolatoddal.
verd meg a srácot, élvezni fogod. Tapasztalat.
A kapcsolat a bizalomra épül ....nincs bizalom nincs kapcsolat se
Te csak ne kéregesd, hogy bárkit is töröljön le.. Most mit csináljak?? Te tudod, hogy milyen a lány, nem?? Van mitõl tartani???
A kérdező hozzászólása: nem mondtam hogy törölje le. õ ígérte meg
Szerintem ülj le vele beszélgetni. Nem kell túlparázni a dolgot, de az, hogy folyamatosan a srácról és a sráccal beszél(t), majd az ígérete ellenére sem szakította ezt meg, tehát hazudott, minimum indikálja a beszélgetést, fõleg, hogy ez Téged piszkosul zavar. (Én 99, 99%-ig megbízom a barátnõmben, de ez engem is zavarna egy kicsit.) Ha kiderül, hogy megcsalt, gyakd le a tagot, csak aztán biztosra menj! :)

Megcsalom a barátomat, és úgy érzem egy barátnőmmel ő is közelebbi kapcsolatba került. Mit tegyek?

Nekem a barátom rokonával van egy ideje viszonyom, kedvelem a fiút, de a barátomat sem akarom elveszíteni! . Nem tudom ott hagyni a "viszonyomat", de a barátomat sem lennék képes! . Pedig már nem jó a kapcsolatunk!

Legjobb válasz: szerintem minel elobb tisztazatok a fereerteseket mert a hazugsagbol csak baj van es elobb utobb kiderul.problj puhatolozni akkar tole akkar a baratnodtol.

Lek*rvázzák, felszólítják, hogy akassza fel magát. Értelmes, mondhatom. Nem jó a kapcsolatuk, valószínû nem csak a lány hibájából. A srác meg ugyanúgy hibás, mivel ugyanúgy csalja a lányt. A pasit sajnálják, a lányt meg lek*rvázzák meg ilyeneket vágnak a fejéhez, hogy akassza fel magát.Pff.. Szerintem szakíts a barátoddal. EZ már nem kapcsolat. Mind a ketten a megszokás miatt vagytok együtt. Engedjétek magatoknak, hogy megtaláljátok azt akivel normális kapcsolatban élhettek.
szerintem minel elobb tisztazatok a fereerteseket mert a hazugsagbol csak baj van es elobb utobb kiderul.problj puhatolozni akkar tole akkar a baratnodtol.
Hát mert k*rva is... Ha rossz a kapcsolat , akkor nem az a megoldás hogy meg kell csalni a másik , hanem az hogy letisztázzák , és ha menthetetlen , akkor szakítanak. A hazudozás soha nem vezet jóra... Remélem ismeritek a karma törvényét. Az élet visszaadja mindenkinek azt , amit másokkal cselekszik.
sztem akaszd fel magad-.-'
Ne ragaszkodj a párodhoz csak megszokás miatt. Hagyd el, és élvezd az életet akár a másik sráccal akár mással. Hidd el így jobb mindhármótoknak.
szakadt kur.va.... válassz mert nem lesz jó vége..
Poén, te megcsalod, az egyik ROKONÁVAL, és még neked van pofád panaszkodni, hogy közeli kapcsolatba került a barátnõddel, elõbb néz tükörbe aztán foglalkozz mással
ugyanaz a véleményem mint az elsõ válaszolónak.
Kedves utolsó válaszoló! Csak nem a nevem Earl-t nézed? xD
Néha nézem :D De amúgy kb. 2 éve foglalkozom ezoterikával és hát ez nem csak egy sorozatban mûködik :) Olvass utána ;) És eléggé érdekes dolgokat lehet tapasztalni ám :)
OFFF: Nem hiszek a karmában :) . Bocsessz :)

Úgy érzem, a barátnőm megcsal, hogy tudom kideríteni?

a barátn?m mostanában kitörli az összes sms-ét. Sokszor írja hogy menyire hiányzok, és amikor másnap találkozunk és átszeretnék menni akkor azt mondja "most ne". És olyanokat tudtam meg ismeröseitöl hogy képes lenne megcsalni.

Legjobb válasz: Sms-eket a sim kártyára menti nem lehet visszahozni... de ha visszont a memoriakártyára vagy a telefon memóriára akkor vissza lehet hozni csak érteni kell.... van egy pár kód ha nokia persze... a másik kérdezõdés...a harmadik leskelõsé... negyedik meg próbálsz bízni benne

Sms-eket a sim kártyára menti nem lehet visszahozni... de ha visszont a memoriakártyára vagy a telefon memóriára akkor vissza lehet hozni csak érteni kell.... van egy pár kód ha nokia persze... a másik kérdezõdés...a harmadik leskelõsé... negyedik meg próbálsz bízni benne
Egyik haveromnak a barátnõje pont ezt csinálta... pont telefont cseréltek és nekem panaszkodott, hogy õ szerinte megcsalja... mondom itt van a teló igen akkor ad ide és rá köttötem a gépre vissza hosztuk áá... olyanok voltak, hogy pussz várlak 17:45 és a barátom fogta magát és elment a találkozóra és egy fiúval ott csókolózott... hát véletlen lebukás amugy nem biztos, hogy megcsal... elméletileg és gyakoratilag... hát nem tudom... Üdv.: Matt
Húúha...ha kitörli az sms-eit akkor az már bajt jelenthet.Ha állíndóan lekoptat az is.Szerintem elõször is ha közelebbi kapcsolatban vagytok, akkor talán a szüleinél kéne puhatolóznod, de csak hátulról, hogy a lányuk merre jár.Legalábbis én ezt tenném ha a barátom megcsalna.Ha ismered a baráti körét, akkor talán akad egy olyan barátnõje aki kifecseg valamit, vagy esetleg elszólja magát.Sajnállak :( Pusz Bea
figyelj én vagyok értõ olvasásból 4... b-..szzus õ felhívja mennyire hiányzik az után lekoptatja... hhmm... furcsa, pl. mai telefonnak min. 12 mb memoria simán 4 mp3 számot tárolok rajta plusz pl. a sim-kártya meg a memóri kártya simán ráfér.... na ezt is haggyuk.... ja, meg nem az egész napot vele tölteni min. egy órát meg saját szemednek .. figyelj pont az a baj, hogy nem lát semmit max. most ne gyere felj ezt is inkább hallja... meg akit szeretek nem elküldöm a francba.. tudod? jaja nálatok szokás, ja így értem ez az elõzõ hozzászolónak szólt... most a kérdésre válaszolok: elsõnek tudod egyántalán mit csinál vagy hova megy? hmmm... tippem nem.. azt akkarja, hogy ne lásd az sms-eket gyanús de nem biztos próbáld meg egy kicsit érdeklõdni szülök haverjai... meg ne haggy magad lekoptatni... majd ha begurul próbáld hogy is mondjam: megszívatni? pl. láttalak xy csókolozni általában azt vágrá de nem is vele... akkor meg van fog va:D:DD amugy nem biztos hogy megcsal
ez hihetetlen hogy rengeteg srác mennyire nem bízik a barátnõjében. ha azt mondja hogy ne mennj, nem lehetséges hogy más dolga van? végülis nem csak egésznap veled KELL lennie. ha szeret akkor okkkal tszi. és kitörli az sms-eket: valszeg nem fog pár lénylegtelen sms-t megtatani, mert MINEK? tõlem is párszor megkérdezte már a barátom, hogy miért nincs egy sms-se a talómban. a válaszom: hejet foglal, rég volt. tényleg ugy is van. képes lenne.... ez fura. inkább a saját szemednek kéne hinned, nem mások platykájának...
szerintem probáld meg neten megkeresni forumokon, ott sokat elárulnak magukrol az emberek, ezt például ugy tudod megcsinálni hogy átmész hozzá és mond h megakarsz nézni valamit a neten e-mailt vagy nemtudom, valahogy koptasd le h egyedül legyél a szobában, mond neki h hozzon valamit mittomén valami olyan dolgot találj ki amihez kikeljen mennie, utána nézd meg az elözmények mappát h milyen oldalakra jár fel, ha tudod a nick nevét akkor mégkönnyebb mert beirod googleba a nicket meg azt hogy fórum, de leeht abbol is sokat megfogsz tudni ha látod milyen oldalakat néz. én igy csináltam, mondjuk én tudtam a nickjét meg az oldalakat is csak belekellett olvasnom, és rájöttem hogy nagyivben leszart sõt mégcsak azt gondolta hogy nem is járunk. mindegy. probáld meg azért ezt, meg azt is csinálhatod amikor épp leráz telefonon h odamész a házukhoz és kilesed ép hova megy mikor téged leráz, vagy épp kijön hozzá.mindenesetre sajnállak nem egy jó ügy ez sajnos, néha azon gondolkodok menynivel egyszerübb lenne az élet ha nem éreznénk senki iránt semmit.
nehogy már bohócot csinálj magadból, azzal, hogy kémkedsz.Álj elé és közöld hogy ezt gondolod. ha vrösödik, vagy ideges lesz akkor tuti megcsal.De ha szerinted ez már biztos, akkor hagyott a francba.Ha szeret úgyis visszakönyörgi magát... amúgy az írásod alapján nem lehet túl erkölcsös.Szerelem ide vagy oda, bohócot nem kell magadból csinálni.Én ezzel úgy vagyok, pasi után, busz után nem futok úgyus jön másik...minek szenvedjek, ha lehetek még boldog csak max mással.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!