Találatok a következő kifejezésre: Úgy érzem, babát (206 db)

22 hetes terhes vagyok. A párommal közösen terveztük a babát, ő is akarta. Most pedig úgy érzem, hogy nem akarja. Úgy érzem el kar hagyni, alig beszélünk. Messzire dolgozik és így csak nehezebb. Szeretem őt, de mit csináljak még, hogy jobb legyen?

Legjobb válasz: Szia, Mindenféleképpen beszéld meg vele a problémáidat, mert lehet, hogy csupán félreértés az egész.Azt hiszem nekem is olyan hormon túltengésem lehet, csinálok néha olyan feszkót semmiségen amit félreértek és úgy érzem majd meg halok ki esik a szívem a helyérõl.Biztosan most belehúzott a melóba, több pénzt akar hazavinni, esetleg úgy érzi nem tud eltartani egy családot és ettõl bizonyítani akar és még többet és még többet..... Mindenesetre nagyon remélem, hogy tényleg errõl van szó.Ritka eset az, hogy tervezett babát az ember felad.Legalábbis én nem tudom elképzelni, az olyan embert le tudnám hányni.Keress valakit magad mellé, hogy ne érezd egyedül magad míg távol van szülõk, barátnõ akárki, esetleg neten kismamákat...Nagyon drukkolok neked, hogy minden rendben legyen...Boldog babavárást.. 18 hetes kismami

Szia, Mindenféleképpen beszéld meg vele a problémáidat, mert lehet, hogy csupán félreértés az egész.Azt hiszem nekem is olyan hormon túltengésem lehet, csinálok néha olyan feszkót semmiségen amit félreértek és úgy érzem majd meg halok ki esik a szívem a helyérõl.Biztosan most belehúzott a melóba, több pénzt akar hazavinni, esetleg úgy érzi nem tud eltartani egy családot és ettõl bizonyítani akar és még többet és még többet..... Mindenesetre nagyon remélem, hogy tényleg errõl van szó.Ritka eset az, hogy tervezett babát az ember felad.Legalábbis én nem tudom elképzelni, az olyan embert le tudnám hányni.Keress valakit magad mellé, hogy ne érezd egyedül magad míg távol van szülõk, barátnõ akárki, esetleg neten kismamákat...Nagyon drukkolok neked, hogy minden rendben legyen...Boldog babavárást.. 18 hetes kismami
nem lehet hogy csak a terhességnek köszönhetöen vagy egy kicsit érzékenyebb lelkileg és bemagyarázod magadnak a legjobb amit tehetsz hogy beszélsz vele nekem is szokak ilyen gondolataim támadni :) mi egy helyen dolgoztunk én most tp-en vagyik és ilyen kérdésekel bombázom hogy ugye most ezzel meg azzal meg akarsz csalni pedig munkából egyenesenhaza jön és mindenhova együt megyünk csak ez ilyen bebeszélés és akkor is tudom mikor kérdezem mégis megkérdezem de ö megnyugtat és utána jó szerintem kérdezél rá mondjad neki hogy értsen meg és ne haragudjon ha most streszeled de neked se könyü és szükséged van arra hogy kimutasa hogy szeret és biztonságba vagy melette biztos meg fog nyugtatni ja és szeretkezz vele ha nem vagy eltiltva lehet hogy azt hiányoljja ?szoritok neked és mindig mindent beszélj meg vele de ne legyél hisztis csak nyugodtan biztos helyre jön minden jó baba várást együt nektek

11 hetes terhes vagyok, 36 évs. 2 éve várok a babára. Most mégis úgy érzem, hogy nem ntudom elfogadni a testem változásait, mintha nem is velem történnének az események. Mit csináljak?

Teljesen el vagyok keseredve...

Legjobb válasz: Szia! Gratulálok a babához. Szerintem ez teljesen természetes, ha sokat vártál a babára. Lehet, hogy csak félsz elmondani. De ha úgy érzed, fordulj orvoshoz, elõfordul terhesség alatt ilyen a hormonváltozások miatt. Elõbb utóbb észre fogják venni rajtad, és akkor lehet, hogy Te is megkönnyebbülsz. Egyébként sem fontos mindenkinek elmondanod. Boldog babavárást! :o)

Szia! Gratulálok a babához. Szerintem ez teljesen természetes, ha sokat vártál a babára. Lehet, hogy csak félsz elmondani. De ha úgy érzed, fordulj orvoshoz, elõfordul terhesség alatt ilyen a hormonváltozások miatt. Elõbb utóbb észre fogják venni rajtad, és akkor lehet, hogy Te is megkönnyebbülsz. Egyébként sem fontos mindenkinek elmondanod. Boldog babavárást! :o)
szerintem ez mindenkinél változó, én nekem a hasam olyan volt amikor bementem szülni mintha 4ik hónapba lettem volna, egy vastag kabátot felvettem és nem látszott semmi. én meg mindenkinek mutattam volna. ez változo.
Szia! Szerintem is teljesen természetes, amit érzel. Bennem is hasonló érzések kavarogtak az elején, szerintem ez a hormonoknak is köszönhetõ, máshogy reagálunk, mint várjuk, néha én is megrettenek, hogy én én vagyok -e még egyáltalán. Én most vagyok 16 hetes és most kezd kialakulni egyfajta büszkeség, hogy kismama vagyok és nõ a hasam. Az utolsó válaszolónak meg üzenem, hogy nagyon szép kommentet írt, élvezet volt olvasni. :-)) Boldog babavárást Nektek!
Ez nem beteges. Én is igy voltam, nem akartam, hogy tudják, hogy terhes vagyok, nem tudom miért. Mostmár más helyzet, mozog picike, és nagyon jó. Szerintem neked is megváltoznak majd az érzéseid, amikor már mozog a baba, és a hason szépen látszik, hogy lakik bent valaki. 21 hetes kismama

29. héten ahogy lefekszem, vagy felkelek ugy érzem néha megnyomom a babát. Megprobálom elkerülni, de nem mindig sikerül. Sokat ártok ezzel?

Legjobb válasz: Nem ártasz semmit. Az, hogy úgy érzed, hogy megnyomod, a valóságban nincs úgy. A babának igen komoly védelme van, védi a hasfal, a magzatburok és a magzatvíz. Nagyon komoly mechanikai hatásnak kell érni a hasat ahhoz, hogy probléma legyen. Biztos nem én vagyok az egyetlen aki szó szerint hasra esett és nem lett semmi következménye.

Nem ártasz semmit. Az, hogy úgy érzed, hogy megnyomod, a valóságban nincs úgy. A babának igen komoly védelme van, védi a hasfal, a magzatburok és a magzatvíz. Nagyon komoly mechanikai hatásnak kell érni a hasat ahhoz, hogy probléma legyen. Biztos nem én vagyok az egyetlen aki szó szerint hasra esett és nem lett semmi következménye.
Kizárt dolog, hogy megnyomod! Én is azt hittem az elején. A magzatvíz megakadályozza ezt. Hidd el nagyon csodálatos a természet és minden jól ki van találva.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó :) ))
Én 25. héten tartok hármasikrekkel. Gondolhatod, milyen az alvás, fekvés, és egész nap feküdnöm kell. Eleinte én se tudtam, hogy feküdjek, mert féltem, rossz nekik. De most már tudom, ha nem jó nekik, akkor szólnak. De akkor se nyomom õket, és sokszor van olyan is, hogy már nem bírom csak az egyik oldalon, átfordulok, jön a kopogás, rugdosás, de csak kicsit mozdulok. Egy idõ után rájön, hogy neki kell arrébb menni, mert én már egyszerûen nem bírom csak egy oldalt. A végén még felfekvésem lesz! Hát igen, nem egyszerû.


7 hetes terhes vagyok eszem de mégis rosszul vagyok ugy érzem nem kívánok semmit sem! Ennek ellenére eszem normálisan de ugy érzem ha csak kajára gondolok rosszul leszek! Mit tegyek? Ártok a babának?

Legjobb válasz: Ne tegyél semmit, csináld ahogy eddig. Ez egy ilyen idõszak. Örülj hogy nem hánysz! A babának nem ártasz természetesen. Ha szerencséd van pár héten belül jobb lesz.

Ne tegyél semmit, csináld ahogy eddig. Ez egy ilyen idõszak. Örülj hogy nem hánysz! A babának nem ártasz természetesen. Ha szerencséd van pár héten belül jobb lesz.
Ja és sokszor egyél keveset, úgy a legelviselhetõbb. elsõ
semmit nem tudsz tenni, a babának semmi baja nem lesz. sok kismama nem is tud enni az elején sokan fogynak is az elsö hetekben akár 5 kg-ot is.
Én a 11. hétig gyakorlatilag az étkezés gondolatától, a kaja látványától (gasztro mûsorok) is rosszul voltam. Hideg gyümölcslevesen és turmixon éltem addig, jól megcukroztam, h azért vmi energyi legyen bennem és bírjam a napot. Most a sokszor kicsit a megoldás. Kitartást Neked! 14 hkm.
Nekem még most is van olyan idõszakom, hogy rosszul vagyok még a kaja gondolatától is. 7. és 8. héten nekem is volt egy kis émelygõs, semmit nem kívánok, undorodom a kajától idõszak, de utána jobb lett. Mostanában is van úgy, hogy nem tudnám semmire azt mondani, hogy szívesen megenném. Sõt, van olyan, hogy érzem ha ezt a falatot lenyelem, akkor tuti visszajön. De a borzasztó az, hogy közben meg érzem, hogy éhes vagyok...Szóval kitartást, sajnos ez ilyenkor így van. De tényleg örüljünk, hogy nem hányunk! Eddig nem fogytam és nem is híztam. 14hkm

Mit csináljak a babámmal? Néha úgy érzem megőrülök. Nem hajlandó a babakocsiban lenni, csak max 20 percet, vagy ha kutya jön a z utcán, aztán nyafog.2 hét múlva lesz egy éves, csak mászna mindig, felesleges időtöltésnek érzi a sétát.

Legjobb válasz: Szia! Remélem kicsit megnyugtat amit leírok! Mikor megszületett a fiam, méregdrága kocsit vettünk, amit kb 4-5 hónapos korában el is adtam. Egyszer sem tudtam vele babakocsizni mert állandóan üvöltött, mikor még csak az lett volna a dolga hogy aludjon. Állandóan a világ végérõl cipeltem haza, pedig már 3 hósan 7 kg volt! Vettünk rá napernyõt, kipárnáztuk, beleraktuk a hordozót, játékokat szereltünk rá, sírni hagytuk....de nem szerette meg. Teljesen el voltam keseredve a vígan babakocsizó anyukáktól. Szóval vannak ilyen babák és kész. 1 évesen kapta a tolható triciglit, tuti jó volt. Úgy viszont sétált. És a legviccesebb hogy most 2 éves, 15 kg, van egy csumpi babakocsink és állandóan(!!!!) így kell sétáltatnom, nem száll ki. Majd betojok olyan nehéz:)

Szia! Remélem kicsit megnyugtat amit leírok! Mikor megszületett a fiam, méregdrága kocsit vettünk, amit kb 4-5 hónapos korában el is adtam. Egyszer sem tudtam vele babakocsizni mert állandóan üvöltött, mikor még csak az lett volna a dolga hogy aludjon. Állandóan a világ végérõl cipeltem haza, pedig már 3 hósan 7 kg volt! Vettünk rá napernyõt, kipárnáztuk, beleraktuk a hordozót, játékokat szereltünk rá, sírni hagytuk....de nem szerette meg. Teljesen el voltam keseredve a vígan babakocsizó anyukáktól. Szóval vannak ilyen babák és kész. 1 évesen kapta a tolható triciglit, tuti jó volt. Úgy viszont sétált. És a legviccesebb hogy most 2 éves, 15 kg, van egy csumpi babakocsink és állandóan(!!!!) így kell sétáltatnom, nem száll ki. Majd betojok olyan nehéz:)
Amikor csak teheted, vedd ki, hadd másszon! Pl. játszótér, homokozó...vagy vedd ki hintázni, vedd fel, vidd oda a fákhoz, virágokhoz.. Nem baj, ha koszos lesz, nem baj, ha néha kóstolgatja a homokot (persze figyeld nagyon, mit vesz a szájába.) Ez van, felfedezte, hogy kinyílt a világ, menni akar... vége a nyugis sétáknak... :) Kitartás!
ne erõltesd a sétát a kocsiban, én is csak azokat tanácsolom, mint az elõttem szóló. ha kertes házban laktok, kicsit könnyebb dolgod van, ha nem irány a legközelebbi park, játszótér. talán akadnak "haverok" is neked meg bezsélgetõtársak! :-)
Kislányom örök életében utálta a babakocsit, így amint ülni tudott és jó idõ lett, biciklire ültünk és úgy közlekedtünk. Sokkal izgalmasabb biciklin, mint a kocsiban, mert gyorsan haladtok, más szemszögbõl látja a dolgokat, és te sem fáradsz el annyira, mintha ki be pakolásznád a kicsidet. Játszótéren pedig beleültetheted a hintába, s hagyd, hogy felfedezze a világot. Ez egy ilyen idõszak, amikor állandóan felfedezõúton vannak, s nekünk figyelnünk kell rájuk.
Szia! Én vettem háti hordozót, és úgy megmaradt biztonságban egy helyen, mondjuk mást nem is nagyon tehetett volna :) Nekem viszont segített mert hát a védõ nénihez eljutni majd vissza majdnem egy órás séta, a baba kocsiban meg folyton üvöltött ha megunta a nézelõdést, a hátamon viszont jót alhatott, és élvezte hogy közel van hozzám.
Megértelek, csatlakozom a táborotokhoz. Én csak akkor "lophattam ki" újszülött korától, ha aludt, és a ház körül kellett körözni, mint egy dögkeselyûnek, mert ha felébredt, úgy visított, hogy levegõt se vett, haza kellett menni. Szóval fél évesen kikerült a kocsiból. Míg aludt, kitettük járókában. Nekem csak egyszerûbb volt, addig volt idõm... Csak mióta megy, azóta sétálunk újra. Próbálj meg ráhangolódni, kitalálni vmi megoldást. A kocsi nem szentírás. Bár marhajó lenne.
Hát nekem kb 5 hónapos kora óta nem hajlandó megmaradni benne. Sajnos ez van, vannak akik nem szeretik a babakocsit. Mi sem nagyon használjuk, sõt már szinte egyáltalán nem. Másfél éves már és a 10 ujjamon meg tudom számolni hányszor használtuk utcán a babakocsit pont emiatt. Még eleinte elvolt benne az erkélyen aludt benne stb, de amióta már nem egész nap csak alszik azóta nem marad meg benne. Sajnos ez van nem tudsz mit csinálni. Nem szabad erõltetni mert annál rosszabb lesz. Vegyél neki bébitaxit ez csak egy ötlet de az enyém birja. :) Azzal el tudunk sétélgatni egy jó darabig. Mindig brümmög benne.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Sajnos nem kertes házban lakunk, de még erkélyünk sincs. Van egy triciklije is , de abban sem marad sajna sokáig.... Úgyanúgy max fél óra. A héten annyit tovább romlott a helyzet, hogy most már a kutyák sem mindig kötik le. Hát remélem hamarosan elindul(jövõ héten lesz 1 éves) , addig kínlódunk, illetve még a mei taiban megmarad egy ideig...
második vagyok megint... KITARTÁS!!!!
Szia!Nem korai, biztos õt érzed, minél több babád van, annál korábban érzed a mozgolódását!Gratula a picúrkádhoz.24 hetes kismama
Nem, egyáltalán nem korai. A baba kb 9 hetes kora óta mozog, a nagy átlag a 14. hét környékén érzi meg elõször.
Szerintem sem, mert én is a 15. héten éreztem elõször.Van, aki késõbb érzi csak meg.Vagyis érzi õ is, csak nem tudja, h ez a baba. (Bár, édesanyám váltig állítja, h korai, és szerintem most májusig azt fogom hallgatni, h ikreim lesznek, mert túl korai, h érezzem a mocorgást.) 19 hetes kismama
A kicsik egyfolytában mozognak, ahogy nõnek, egyre jobban érezni õket. Te már tapasztalt Anyuka vagy, így tudtad, hogy mire kell figyelni, mi is az a mozgás, ezért már jó korán megérezted a babát. Sok boldogságot!
Szia! Én is a második babánál a 14. héten éreztem elõször a mozgását. Kellemes babavárást !! 33 hetes kismama
Épphogy a vékony testalkatúak érzik meg hamarabb állítólag. De ez is változó, hiszen én nem vagyok egy törékeny alkat és már a 13-14 hét környékén éreztem õt, ráadásul az elsõ babámat várom.. :)

1 hete volt abortuszom és úgy érzem hiányzik a babám, hiszen velem volt, enyém volt, mit tehetek?

Igen tudom, de az vesse rám az első követ aki tökéletes... nem prédikációt szeretnék olvasni, hogy miért nem kellett volna... nem tudjátok a körülményeket... arra vagyok kíváncsi, hogy mással is volt e ilyen, meddig tartott, hogy "élte túl" ... ?

Legjobb válasz: Szia! Nekem két hete volt,és ugyanezt érzem sokszor,amit Te. Sokszor nézegetem a két képet róla.. Ilyenkor mindig próbálom elterelni a gondolataimat,hogy jobb neki így,nem volt más választásom 20 évesen. Annak semmi értelme,hogy tönkremenj lelkileg,felõröljön ez a téma:( Hidd el,bele lehet õrülni,plusz nagyon sok nõ pontosan ez miatt nem esik abortusz után teherbe! Mert lelkibeteg lesz.. Gondolom szeretnél még babát..:) Szóval fel a fejjel,kitartás,ne ostorozd magad.

Szia! Nekem két hete volt, és ugyanezt érzem sokszor, amit Te. Sokszor nézegetem a két képet róla.. Ilyenkor mindig próbálom elterelni a gondolataimat, hogy jobb neki így, nem volt más választásom 20 évesen. Annak semmi értelme, hogy tönkremenj lelkileg, felõröljön ez a téma:( Hidd el, bele lehet õrülni, plusz nagyon sok nõ pontosan ez miatt nem esik abortusz után teherbe! Mert lelkibeteg lesz.. Gondolom szeretnél még babát..:) Szóval fel a fejjel, kitartás, ne ostorozd magad.
Hiányozni is fog, az egyetlen dolog ami segít az az idõ, és a megbocsájtás. Bocsáss meg magadnak.
Szia! Valószínûleg jó okod volt rá, hogy meghozd ezt a nehéz döntést. Ez legyen elõtted! Nekem nagyon nehéz volt ezt lerendeznem magammal, talán csak most tettem igazán magam túl rajta, hogy már jó körülmények között, teljes odaadással, figyelmmel és szeretettel tudom nevelni a (tervezett) lányomat. Néha megfordul a fejemben, hogy lenne egy nagytesója, de sajnos akkor a körülmények miatt nem tudtuk vállalni Õt. Remélem, hogy Te is hamarosan eljutsz odáig, hogy tervezetten tudj gyermeket vállalni, és Õ segíteni fog neked abban, hogy feldolgozd ezt a traumát.
Nem faj orokke. Kb. 1 ev volt nagyon rossz. Minden nap eszembe jutott, lefogytam, depresszios lettem, pedig a csaladom csodasan probalt segiteni. Utana megismertem a ferjem, vele oldodott a nagy teher, es o volt az a perspektiva, aki ravett, hogy lezarjam az egesz borzalmat. Egy nap eltettem a babarol keszult uh kepet egy dobozba, eldontottem, h a mutet evforduloin gyertyat gyujtok erte es emlekezek ra, igy lassan az ev tobbi napjarol kivandorolt a gyasz, en meg megbocsatottam magamnak. Kozben mar egy eves a kozos lanyunk, annak orulok, h mire babat terveztunk, mar lezartam a multat, mar nem volt aktualis a seb. Nehez, nagyon, de fel kell dolgozni. En egy darabig pszich. Hallgato koromban foglalkoztam hasonlo dolgokat atelt nok eseteivel, az is segitett. Gyaszold el, csak akkor lehet lezarni.
Sajnos ez örökre ott marad a lelkedben. :(
Valoszinuleg mindig hianyozni fog :(
Talán õrökre megmarad a hiánya, de tudatosítsd magadban, hogy nem hozhattál más döntést. Így kellett ennek most történnie. Jó döntést hoztál és hiába bánkódsz ez most már örökre az életed része lesz. Majd mikor kicsit késõbb megszülöd az egyik gyermekedet, kicsit kárpótólva fogod érezni magad. Fájdalmas döntést hoztál, de nem volt más választásod. Kár a múlton bánkódni, elõre kell tekinteni. Az ember élete tele van döntésekkel, van amit megbán, van amit nem, de akkor ott így döntöttél és ezért soha ne hibáztasd magad. Hidd el az idõ mindent megszépít, elõre nézz és ne vissza.
Tanulj belõle: ezentúl mindig gondolj a védekezésre, és akkor nem kell abortuszra menned.
A kérdező hozzászólása: "Kedves" 6. bogyó mellett lett a baba, és mint írtam nem erre vagyok kiváncsi... a többieknek köszönöm:)

36 hetes kismama vagyok. A terhességem alatt végig hajlamos voltam a gyulladásokra és gombára (előtte is, de jóval ritkábban). Most úgy érzem megint előjött, és azt hallotta, hogy ha szüléskor jön elő, megfertőzheti a babámat. Lehet ebből gond?

Szerdán találkozok az orvosommal,de van itthon cns kúpom,amit vég javasolt a terhesség alatt,h szedjek.

Legjobb válasz: Elsõ terhességnél nekem is sokszor volt ilyen gondom, mint neked. Én is végig canesten kúpot használtam. De én úgy csináltam, hogy nem egyben raktam fel egy kúpot, hanem elfeleztem, így nem 3 napig csináltam 1 kúrát, hanem 6. (Mert 3 tabletta van 1 dobozban, de ezt akkor úgyis tudod.) Szerintem kezeld magadat, inkább mint gombás legyél. A szülés miatt ne aggódj, a babádnak nem lesz semmi baja, ha "csak" gombád van a szüléskor. Herpesz vagy streptococcus teljesen más, azok veszélyesebbek a babára nézve.

Elsõ terhességnél nekem is sokszor volt ilyen gondom, mint neked. Én is végig canesten kúpot használtam. De én úgy csináltam, hogy nem egyben raktam fel egy kúpot, hanem elfeleztem, így nem 3 napig csináltam 1 kúrát, hanem 6. (Mert 3 tabletta van 1 dobozban, de ezt akkor úgyis tudod.) Szerintem kezeld magadat, inkább mint gombás legyél. A szülés miatt ne aggódj, a babádnak nem lesz semmi baja, ha "csak" gombád van a szüléskor. Herpesz vagy streptococcus teljesen más, azok veszélyesebbek a babára nézve.
Nem tudnád addig is felhívni a dokidat, hogy elhasználhatod-e a kúpot? Én azért a helyedben nem fognék otthoni barkácsoláshoz. Akkor sem, ha eddig végig ezt használtad gyulladásra, gombára. Nem tudhatjuk, hányadik hétig lehet pl. Beszélj az orvosoddal, vagy legalább a védõnõvel, ha az orvost nem éred el!
Ha szüléskor a baba találkozik a gombával, azaz kerül belõle a szájába, akkor szájpenésze lesz, ami könnyen kezelhetõ. Komolyabb baj nem lesz. De mindenképpen kezelni kell a fertõzést!
Ha csak gombád van, akkor nem lesz nagy gond, de ha más baktérium okozza a gyulladást, akkor gond lehet, ekkor császározni szoktak, de itthon nem, mert semmi másra nem vizsgálnak meg, csak a gomba, trichamonas és a streptococcusra, a többi vizsgálat fizetõs és drága és nem nézik meg, csak magánnál, ha kéred. (Más országban ez alap és ha van más fertõzés és a kismama nem szedhet olyan erõs antibiotikumot, akkor sajnos császár lesz belõle).
A canesten szülés elõtti hüvelyfertõtlenítésre alkalmas, szó szerint így van a betegtájékoztatójában. Használd ha szükséges, én az uccsó héten egy 3-as combit elhasználtam a biztonság kedvéért.
A Canesten csak és kizárólag gomba elleni készítmény, más kórokozókkal szemben hatástalan.
Széles spektrumú antibiotikum, gombás fertõzések és gyulladások kezelésére alkalmas. Ez megint csak a betegtájékoztatóból vett idézet.
Betegtájékoztató: Különbözõ gombák - általában Candida fajok - által okozott hüvelyfertõzés és hüvelygyulladás valamint a külsõ nemi szervek gyulladásos, fertõzéses gombás bõrbetegségeinek kezelésére alkalmas. A Canesten Kombi hatóanyaga (klotrimazol) széles spektrumú gomba ellenes hatással rendelkezõ imidazol származék. Tehát csak a gombára érzékeny, egyébként köztudott, hogy a klotrimazol gomba elleni hatóanyag, más ellen nem jó. Ha csak klotrimazol van benne, hogy lenne más kórokozó ellen is hatásos.
Ja, és az antibiotikum nem jó gomba ellen, max. jól megszaporítja a szervezetben... És, ha antibiotikus lenne, akkor nem lehetne vény nélkül kapni.

Normális h szex után mindig lelkiismeret furdalásom van? Úgy érzem mindha meggyaláznám a babámat.32 hetes kismama vagyok

Legjobb válasz: nem gyalázod meg, hidd el! ha az orvos engedi, hogy szeretkezzetek, csak nyugodtan! a babára is jó hatással van,érzi, hogy Neked is jó(orgazmusnál termelõdik endorfin, amit boldogsághormonnak hívnak, és mindkettõtöknek hasznos)Szóval, ha testileg kellemes, hajrá!:) ui:nem mellesleg gondolom a Kedvesednek is jó, hogy nem kell "nélkülöznie"

nem gyalázod meg, hidd el! ha az orvos engedi, hogy szeretkezzetek, csak nyugodtan! a babára is jó hatással van, érzi, hogy Neked is jó(orgazmusnál termelõdik endorfin, amit boldogsághormonnak hívnak, és mindkettõtöknek hasznos)Szóval, ha testileg kellemes, hajrá!:) ui:nem mellesleg gondolom a Kedvesednek is jó, hogy nem kell "nélkülöznie"
Szia, Picike nálunk ha nem élvezi, vagy nem szeretne hancúrozni, akkor tökön rúgja az apját.:) ) Kicsit furcsa nekem a házasélet a pocakkal, ott a picike, aki "látja" a szüleit együtt, és valahogy furi, nincs rá szó, milyen érzés. Engem a szülés utáni házasélet jobban aggaszt... Hogy közben menni esetleg etetni manókát stbstbstb Jó pocakosodást:)
nekem is voltak furcsa gondolataim fõleg mikor már jól mozgott és nagy volt a pocakom. nem is tudom nem meggyalázás de furcsa volt. olyan "mintha figyelné"... a végén hanyagoltuk is.

Ugy érzem mintha menne el a tejcsim, vagy ez normális? Most 11 hetes a babám és már nem mindig van ugy bedurranva mint volt, normális hogy ahogy ö nö ugy nekem kevesebb lesz a tejem?

Legjobb válasz: Az nem jelenti azt, hogy kevesebb, hanem beállt a kereslet -kínálat. Nekem 14 hetes a babám és csak éjjel durran be amikor kimarad egy etetés, akkor én mindig kelek és lefejem, hogy mire ébred újra tele legyen. Ha nem sír, hogy éhes lenne akkor, nem kell izgulnod. Ha annyira aggaszt akkor két kajcsi közt tedd mellre ha nem alszik, vagy fejjél belõle.

Az nem jelenti azt, hogy kevesebb, hanem beállt a kereslet -kínálat. Nekem 14 hetes a babám és csak éjjel durran be amikor kimarad egy etetés, akkor én mindig kelek és lefejem, hogy mire ébred újra tele legyen. Ha nem sír, hogy éhes lenne akkor, nem kell izgulnod. Ha annyira aggaszt akkor két kajcsi közt tedd mellre ha nem alszik, vagy fejjél belõle.
áááááá, nálam is uez a helyzet...nincs bedurranva és mégis elég. Jól írják elõttem: kereslet - kínálat beállt :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!