Találatok a következő kifejezésre: Úgy érzem, a méhem (44 db)

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.
Néha én is szoktam ilyet érezni, általában akkor ha hanyatt fekszem. Nem jó sokáig így feküdni, mert a baba összenyomja a hasi verõeret. A te pocid is már elég nagy lehet ahhoz, hogy akadályozza a vérkeringést. A méh is összehúzódik rendszeresen, hogy javítsa a vérellátását, olyankor is érezheted a lüktetést. Szerintem ne aggódj miatta. 23 hetes pocis.
A méhed elõre nyomja a SAJÁT hasi eredet. Annak a lüktetését érzed. ne feküdj hanyatt véna cava szindróma léphet fel: baba frekije(szívverés) leesik, Te collabálsz.(elájulsz)

Egy hetem van a nemvártig. Erős derék és hátfájásom van, egész lesugárzik a combomba, meg néha érzem a méhem. A doki szerint lehetnek ezek koraterhességi tünetek, de tegnap este 38, 2 volt a lázam, ugye az nem árt az esetleges terhességnek?

Ma reggelre nem volt már láz, csak az emelkedett h?, olyan 37 körül.

Legjobb válasz: A kisfiamnak volt a napokban ilyen egynapos láza, nekem ma reggel már nem volt, csak az emelkedett hõ, 37, ami elvileg jót jelen. Szerencsére van itthon Oscillo, mindjárt be is veszek egy adagot ;) Köszi a tippet és a választ!

A kérdező hozzászólása: A kisfiamnak volt a napokban ilyen egynapos láza, nekem ma reggel már nem volt, csak az emelkedett hõ, 37, ami elvileg jót jelen. Szerencsére van itthon Oscillo, mindjárt be is veszek egy adagot ;) Köszi a tippet és a választ!
Ez lehet, és remélem, meg minden jót hozzá, de ha komoly választ akarsz , sajnos az influenza tünetei is éppen ilyenek..hát és derékfájás , izomfájás, esetenkén hirtelen láz.. A láz pedig ilyenkormég nem árt a babának, mert nincs vele kapcsolatod és még õ csak egy kis sejtecske! Majd pár hét múlva már vigyázni kell a túlmelegedés veszélyes! Várd ki a hetet, addigpróbáldaz antibiotikumokat kerülni. Vegyél oscillococcinum-ot 1000ft és megszûnteti a tüneteket, ha influenzás vagy még lehet azt is elmúlassza.
Örülök, hogy segíthettem!ÜDV

Normális, hogy második terhességnél úgy érzem, mintha ki akarna belőlem szakadni a méhem?

4,5 kilós volt az els? babám, és azt gyanítom a méhszalagok kicsit megreszkedhettek. Csak jöv? héten lát doki azért gondoltam rákérdezek itt. Fekve nem fáj, viszont amint állok fel, már fáj alúl mindenem és még a szeméremcsontom is iszony..Az 5. hónapban vagyok, alig híztam.

Legjobb válasz: Szia én ugyan még csak a 16. hetes vagyok és 2650 g-mal született a fiam,de én is úgy érzem leszakad a méhem...nem tudom normális-e,de én kedden megyek amniora...

Szia én ugyan még csak a 16. hetes vagyok és 2650 g-mal született a fiam, de én is úgy érzem leszakad a méhem...nem tudom normális-e, de én kedden megyek amniora...


Úgy érzem leszakad az alhasam néhány mozdulatnál. Felfázás? Vagy tágul a méhem és azt érezhetem?

ha felfázok mindig sokat kell pisilnem de most semmi nincsen csak azt érzem leszakad az alhasam ...

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen érzésem,ami hasonló volt ahhoz, amikor fel vagyok fázva, de a vizeletem nem csípett. A doki megnézett, de semmilyen váladék nem volt, ami felfázásra utalna. Doki azt mondta, hogy nõ a méhem és azt érzem.

Nekem is volt ilyen érzésem, ami hasonló volt ahhoz, amikor fel vagyok fázva, de a vizeletem nem csípett. A doki megnézett, de semmilyen váladék nem volt, ami felfázásra utalna. Doki azt mondta, hogy nõ a méhem és azt érzem.

30 hetes kismama vagyok es egy hete naponta kb. negyszer erzek enyhe mensis gorcsoket. Mitol lehet? Keszul a mehem a szulesre? Ezek meg nem joslok ugye? A joslok erosebbek?

Legjobb válasz: Én 31 hetes vagyok,de én inkább olyan derékból induló enyhe görcsöket érzek néha,megnézettem a dokival,de azt mondta teljesen zárt a méhszájam,semmi jele annak,hogy ezek a görcsök hatással lennének a méhemre.A jósló fájás,ahogy én visszaemlékszem az elõzõ terhességemre,azok inkább olyan enyhe fájdalommal járó erõsebb méhösszehúzódások,nem mensi szerû görcsök voltak.Én nem aggódnék a helyedben ezek miatt,de azért említsd meg a dokinak legközelebb,ha mész hozzá,viszont ha erõsödnének a görcsök,akkor gondolkodás nélkül irány a kórház!

Én 31 hetes vagyok, de én inkább olyan derékból induló enyhe görcsöket érzek néha, megnézettem a dokival, de azt mondta teljesen zárt a méhszájam, semmi jele annak, hogy ezek a görcsök hatással lennének a méhemre.A jósló fájás, ahogy én visszaemlékszem az elõzõ terhességemre, azok inkább olyan enyhe fájdalommal járó erõsebb méhösszehúzódások, nem mensi szerû görcsök voltak.Én nem aggódnék a helyedben ezek miatt, de azért említsd meg a dokinak legközelebb, ha mész hozzá, viszont ha erõsödnének a görcsök, akkor gondolkodás nélkül irány a kórház!
33 hetes vagyok, nekem is pár napja vannak ilyen "görcseim". (Olyan mindjárt-megjön érzés keveredve egy kis székelési ingerrel.) Ezek normális, Braxton-Higgs-féle összehúzódások. Készülsz a szülésre. Ha ezek erõsödnek vagy sûrûsödnek, érdemes orvoshoz menni. A jósló fájások is ilyesmik, csak sûrûbben jönnek és keresztcsontba sugárzik át. Általában mozgásra, meleg fürdõre elmúlnak.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek meg nem joslok.Csak nagyon enyhe mensi szeru gorcsre emlekeztet es nem tart tovabb egy percnel.Nem erosodik csak most kezdtem el naponta eszlelni es ezert tunt fel.:) Koszonom a valaszokat!

Normális hogy ha eszem, nem túl sokat akkor is azt érzem hogy rögtön szétdurranok. Nem kapok levegőt, pedig annyit ettem mit szoktam csak későn. Nem elöszőr furdul elő. A babának ugye nem lesz baja? A méh nem nyomható össze?

Jah és a hasam nem olyan nagy még, vagy is ha mondom hogy most léptem a 6-ik hóba csodáloznak.

Legjobb válasz: Helló, én a 30-hétbe léptem,8-kg szedtem fel pocakom nekem is pici,csak oldalról látni , ja meg a menésemen....A baba méretei tokéletesek,minden rendben van,ne izgulj ezen..Ami a kajálást ill. tobbszor egyél kevesebbet, sokszor én is úgy érzem mintha szét akarnék durrani,belsoszerveid ossze vannak nyomva ahogy nol a pici ez is normális, ne idegeskedj ezen,boldog babó várást..

Helló, én a 30-hétbe léptem, 8-kg szedtem fel pocakom nekem is pici, csak oldalról látni , ja meg a menésemen....A baba méretei tokéletesek, minden rendben van, ne izgulj ezen..Ami a kajálást ill. tobbszor egyél kevesebbet, sokszor én is úgy érzem mintha szét akarnék durrani, belsoszerveid ossze vannak nyomva ahogy nol a pici ez is normális, ne idegeskedj ezen, boldog babó várást..

Úgy érzem meg van duzzadva a méhem, terhesség vagy pete érés jelre?

Legjobb válasz: 16.ciklusnapon tartok de mar 2-3 napja ezt erzem

A kérdező hozzászólása: 16.ciklusnapon tartok de mar 2-3 napja ezt erzem
Hányadik ciklusnapodon tartasz?
Ciklusnapod? én is ezt érzem + görcsölgetést :S 24.ciklusnapon vagyok, vasárnap mensi.
Akkor ez peteérés.
szerintem is peteérés. Hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: 28 naposak

Lehet terhességre utaló jel ha fáj a köldököm, és ugy érzem hogy a méhem is lent van!?

Legjobb válasz: Lent van a méhed? Ezt hogy érted? Ha terhes lennél, inkább feljebb éreznéd... Bár passz minden nõ más... Amúgy bármi lehet.

Lent van a méhed? Ezt hogy érted? Ha terhes lennél, inkább feljebb éreznéd... Bár passz minden nõ más... Amúgy bármi lehet.
a méhed kábé 10 cm-re van a szeméremdomb felett és csak félidõsen tehát 20 hetesen fog a teteje a méhnek a köldök felé érni. Tehát az még nem fájhat emiatt. a méhem lent van kifejezést én sem értem szervi baj lehet az oka a fájdalomnak amirõl írsz amennyiben nem vagy várandós de a fájdalom akkor sem indokolt. Menj el orvoshoz!

A 21. hét környékén történik valami amitől úgy érzem magam mint az első 3 hónapban? Újra bekövetkezik a méh rettentően gyors növekedése?

Furcsa, hogy az els? 3 hónapot megszenvedtem a 16. hétt?l teljesen "tünetmentes" vagyok és most pár napja annyira feszít a hasam, alig tudok az ágyból felkelni, és hihetetlenül rossz a közérzetem.Valakinek van hasonló ez id? tájt?

Legjobb válasz: hát igen vannak ilyen hullámok. és a méhed mostanában éri el a köldököd magasságát, tehát történik egy s más dolog odabenn. boldog babavárást

hát igen vannak ilyen hullámok. és a méhed mostanában éri el a köldököd magasságát, tehát történik egy s más dolog odabenn. boldog babavárást
Igen vannak! nekem pl. 24 hetesen kezdett el megint fájni, feszülni a mellem és bekeményedni a hasam. Ilyet olyan 16 hetesen csinált, olyan egy hétig amíg nõtt, aztán abbamaradt. most megint, egy hete tart, ma kiejezettebben kevésbé jelentkeztek. Egyél magnéziumot feltétlenül, ha nem eszel még akkor magne b6-ból bevehetsz napi 2x, de majd szólj az orvosodnak, hogy szeded, nyugi nem lesz tõle semmi bajod, én is és nagyon sokan szedik. Jó babavárást!

Miért van az hogy ha sokáig ülök és felállok akkor úgy érzem mintha vmi ki akarna szakadni belőlem a méhem környékén?

18 hetes kismama vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Ilyet én is szoktam érezni! szerintem ez normális hiszen nõ a méhed és egyre nehezebb. Gondolom én! minden jót grat a babához!!! 21 hetes kismama:)

Szia! Ilyet én is szoktam érezni! szerintem ez normális hiszen nõ a méhed és egyre nehezebb. Gondolom én! minden jót grat a babához!!! 21 hetes kismama:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!