Találatok a következő kifejezésre: Úgy ébredtem a (44 db)

Van valami következménye annak, ha túl sok az előtej? Ez a második reggel, h úgy ébredtem, h teljesen átázott a hálóingem. Vagy ez természetes? Egyszer több, egyszer kevesebb?

Legjobb válasz: Ez nem gond. Én az elsõ babámnál kb. fél évig minden reggel úgy ébredtem, hogy csavarni lehetett a pizsomámból a tejet... Használhatsz melltartóbetétet, bár ez nálam édes kevés volt. Volt, hogy úgy feküdtem le, hogy egy egész textilpelenkát beszuszakoltam a melltartómba. :D Szóval ne aggódj, normális.

Ez nem gond. Én az elsõ babámnál kb. fél évig minden reggel úgy ébredtem, hogy csavarni lehetett a pizsomámból a tejet... Használhatsz melltartóbetétet, bár ez nálam édes kevés volt. Volt, hogy úgy feküdtem le, hogy egy egész textilpelenkát beszuszakoltam a melltartómba. :D Szóval ne aggódj, normális.
Milyen következményre gondolsz? Ha attól félsz, el fog apadni, akkor ne aggódj. Nekem a 15. héttõl van. Van, hogy elönt, de szó szerint, folyik a mellem között, a hasamon, mindenhol. Van, hogy csak 1-2 csöppecske van egész nap. Védõnõm szerint ezzel semmi probléma, sõt, inkább örüljek, hogy van, mert ez azt jelenti, hogy hormonálisan már most készen állok a szoptatásra. 22 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.Akkor törölgetem magamat tovább. :-)

Este úgy jól laktam túróval, hogy nem bírtam a fúróval! Komolyan, reggel úgy ébredtem, hogy nem vagyok éhes, ez normális?

Mintha tégla lenne a gyomromban.

Legjobb válasz: Ha este megy kazein, reggel ne,m korog a gyomrod, ez nekem is ilyen, igaz én enni tudok.

Ha este megy kazein, reggel ne, m korog a gyomrod, ez nekem is ilyen, igaz én enni tudok.
A kérdező hozzászólása: akkor csak kb 150-180 gramm túró + kis protein és viz esetleg?
az sok még a 250 is... én se mindig eszek annyit. hús is mehet estére ha nem bírja a gyomrod.
Igen, plusz tejföl nem kéne este.
A kérdező hozzászólása: Az idézet egy magyar népdalból van. kb 300 grammot toltam kis tejföllel megy egy adag proteinnel. Walking Dead közben befaltam. Kevesebb is elég?
Az jó kérdés :D
hogy jön ide a fúró amúgy? mit fúrsz te?
Nem. Azonnal menj orvoshoz. :D
én 250 grammot szoktam az egy teljes kocka túró. Viszont reggel már éhes vagyok és eszek is. Mennyit ettél te??
az úgy oké

Egyszer csak úgy ébredtem fel hogy fáj a lábam?

Szóval hétf?n úgy keltem hogy iszonyatosan fáj a a lábam ahol hajlik a térd mögötte nem tudom hogy hívják de csak az egyik lábam a jobb . De el?tte szombaton meccsem volt és vasárnap is .

Legjobb válasz: Elõfordulhat, nem tudhatom hogy úgy ébredtél e hogy fáj a lábad.. :/

Elõfordulhat, nem tudhatom hogy úgy ébredtél e hogy fáj a lábad.. :/
az a kersztszalagod :(
A kérdező hozzászólása: na mostmár annyira nem fáj , pihentettem + edzé mellete hétvégén mehet a mecss :)

20 hetes kismami vagyok, reggel ugy ébredtem, hogy nagyon fájt a baj petefészkemnél. De nem görcsölt. Ugy fájt mintha valaki jó erössen oldalba rugott volna. Lehetséges, hogy éjjel rúgott a baba ugy, hogy nem vettem észre?

Legjobb válasz: Biztosan a baba okozza,akár a fekvésével is,bár nekem volt amikor olyan volt,mintha a petefészkem fájna,és emésztési gond volt,régóta nem volt székletem,és mikor sikerült,megszûnt a fájdalom.Bocs de ezt azért írom le,hogy ilyen is lehet.Dokinak ha nem múlik említést megér. Üdv.

Biztosan a baba okozza, akár a fekvésével is, bár nekem volt amikor olyan volt, mintha a petefészkem fájna, és emésztési gond volt, régóta nem volt székletem, és mikor sikerült, megszûnt a fájdalom.Bocs de ezt azért írom le, hogy ilyen is lehet.Dokinak ha nem múlik említést megér. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszodat lehet, hogy az emésztésemmel van baj, terhesség elött többször mentem wc-re mint most köszönöm a segítségedet

Ma reggel úgy ébredtem fel, hogy nem mozog a bal kezem csuklótól lefele. Mitõl lehet?

Elõször azt gondoltam, hogy biztos csak elfeküdtem mert kicsit zsibbad is. De azóta sem változott. Az ujjaimat minimálisan tudom mozgatni, de a csuklóm nem és fogni sem tudok vele. Orvosnál még nem voltam, gondoltam várok vele hátha elmúlik.

Legjobb válasz: Hát tovább ne várj vele. Irány az ügyelet!

Hát tovább ne várj vele. Irány az ügyelet!
rakd meleg vízbe az vérserkentõ hatású

Ti hogyan fogadnátok azt ha házasság kötés után 4 nappal úgy ébredtek fel reggel otthonotokban, hogy a férj elment otthonról el se köszönt, azt se gondolnátok hova és mikor jön?

És ráadásul kisbabát várnátok és pont az nap kéne vizsgálatokra menni, de egy idegen országban vagytok ti egy szót nem értetek idegen nyelven.

Legjobb válasz: Remélem nem egy arab országban vagy.

Remélem nem egy arab országban vagy.
Biztos elrabolták a terroristák....Vagy a földönkívüliek??
Hát nem lehet, hogy csak leszaladt a boltba?
Beszéld meg vele, hogy aggódsz , ha magadra hagy, ne játszd a sértõdöttet, az nem jó.
Szõke vagy?
Na íme az ideális, jól átgondolt családalapítás iskola példája.Ne haragudj hány éves vagy?26L
Szerintem a leírtak alapján hozzámentél egy felelõtlen hülyéhez és gyereket is csinált neked egy idegen országban, ahol ha bármi történik meg se tudnál élni. Ehhez csak gratulálni tudok! Mi az, hogy részegen vitt el ultrahangra? Ha a helyedben lennék a tökeit leszakítottam volna. Te pedig beültél mellé, és nem csak a magad, de a gyereked életét is veszélyeztetted egy alkoholista miatt. Ilyen nincs, hogy tudom, hogy még vezetnem kell és minden háznál elfogadom az alkoholt! Kérhetett volna üdítõt is és azzal koccinthatott volna. Összefoglalnám: gratulálok mindkettõtöknek! 28F
Melyik országban vagy?Erre direkt nem válaszolsz?Miért nem viszitek el együtt a süteményeket a rokonságnak?
A kérdező hozzászólása: Nem vitte magával a mobilját. Itt romlik ránk az étel és még a munkába is vinnie kéne de lassan 1 hét is eltelik a lagzi után és azt is húzza, aztán már csak megromlik. Szabadságon van.
A kérdező hozzászólása: Nem alkoholista csak mostanában mivel nem dolgozik szabadságon van és az kérdés miért egyedül ment és miért nem vitt. A másik az hogy engem nem vitt részegen ultrahangra mert még mindig itthon vagyunk. És ráadásul még megy és tovább osztogatja a süteményt nemsokára.
Nem hagyott üzenetet, nem vitte a telefonját és 6 órát elvolt. Hogy lehet valakinek ennyi esze? :( Mondjuk te is elég érdekes vagy, hogy így beleugrottál a nagy ismeretlenbe minden kapaszkodó nélkül, nyelvtudás nélkül, terhesen. Ha neadjisten történik a férjeddel valami, mit csinálsz? Na, mindegy, nem az én dolgom, nem errõl szólt a kérdés. Örülök, hogy megkerült. :)
Megy még "sütit osztani"?De édes...MI A FASZ.RT NEM TÉGED VISZ ULTRAHANGRA???? Még egy ilyen buta libát mint te...szégyent hozol a nõi nemre...komolyan, idióta.Remélem valami arab országban vagy ha már ennyi eszed van...26L
Legyen idõtök este megbeszélni a másnapi programot, és akkor nincs ilyen probléma. Azért egy kis szervezõkészséget tölthetnél a fejébe, mert nem sok van neki az látszik....Míg elvisz téged ultrahangra és te ott vagy nyugodtan szétoszthatja a sütiket, inni meg nem kötelezõ...
Nem tudom melyik országban vagy, de közlöm, hogy a világ minden táján beszélik az angolt, kezd el sürgõsen megtanulni vagy az ország nyelvét, vagy az angolt, hogy ha netalán, ne adja Isten a férjeddel történne valami, ne adjanak el téged is és a gyerekedet is. Mivel magyarul írsz, gondolom jártál iskolába, remélhetõleg itthon , tehát használd, amit a nyelvórákon tanítottak, ha már így mentél bele egy házasságba! A helyedben meg elõkapnál a férjecskémet, hogy mégis hogyan gondolta ezt. Apa lesz pár hónap múlva, viselkedjen is úgy.
A kérdező hozzászólása: Azóta megint van egy ilyen alkalom, amikor itthonról ment el úgy hogy nem is szolt hogy mikor indul. Tudtam hogy hova megy mert elõtte volt róla szó de olyan gyorsan elillant hogy ismét nem köszönt el.
Mert felfoghatatlan az egész számomra 26L
A kérdező hozzászólása: ITT ha nem találtál értelmes választ, akkor mért nem mész és keresgélsz mások buta kérdéseiben?
A kérdező hozzászólása: És ráadásul akinek mindezt elmondhatnám a facebookon, tartom csak a kapcsolatot, az is néha vissza sem ír mert már tele van a hó cipõje annyit írok. Azért írok már ide mert itt legalább kapok kérdésemre választ. Szerintetek mit kéne tennem? Most én a megsértõdöttet játszom mert szörnyen bánt a dolog, ráadásul sok helyen nem volt mert alig fogyott a süteménybõl is. Tudom apróság.
Mobiltelefon?
? nem mennék idegen országba ahol az egyetlen támaszom az újdonsült férjem....fõleg nem terhesen
Ha a ferj mas allampolgar, arra gondolnak, hogy a vizum miatt vett el.
ilyen kérdést-.-
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem hogy 6 óra hosszig tart a boltba menet mikor 5 percre van minden.
A kérdező hozzászólása: Na épp most jött meg, a süteményeket hordta szét a rokonoknak, azt mondta sajnált reggel felkelteni. De ivott is.
Melyik ország?
hát sajnállak, de elõbb lettél terhes, utána idegen ország, házasságkötés, egyedül vagy, Te végig gondoltad ezt? legalább most gondolkozzál el mit fogsz csinálni? N
És ha ivott, el tudtok menni még vizsgálatra?
A kérdező hozzászólása: Persze annyit nem ivott hogy kotta részeg, de látszik rajta. És minden háznál koccintania kellett az ifju házaspár.... nagyon pipa vagyok rá mert nem szolt, hogy elmegy nem ébresztett fel, én meg várok mint egy hülye rá.
Egy cetlit hagyhatott volna...
A kérdező hozzászólása: Lehet meg kéne szoknom, mert ilyen lesz gyakran? Másnál hogy megy ez? Ráadásul mindig mindenben húzza az idõt.
Ez aztán az ideális kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: Én is mondtam neki, most meg csak bújik mint aki annyira bánja. Azt mondta sietett nem volt eszébe. fordított esetben nekem ki kellett volna jelentenem mikor hova megyek és mikor jövök. Csak az zavar én nem megyek sehova õ meg elmegy nem is szól én meg aggódjak.
Háát.. amikor utoljára ilyen volt, hogy nem akartam a lányt felkelteni, akkor egy A4-es lapra kiírtam, hogy "elmentem, majd jövök, teló nálam :) " És kiragasztottam a WC ajtajára (úgyis reggel szinte elsõ útja minden nõ- nek oda vezet). Szép vadító piros betûkkel írtam, hogy tuti észrevegye.
Ez a kérdés 99%, hogy fake. Ilyen hülye ember nem létezik, vagy ha igen akkor bõven meg is érdemli amibe belekerült.

Ma reggel úgy ébredtem, hogy kis alvatt vér volt a számban és fogalmam sincs, hogy került oda. Beteg vagyok, de csak köhögés, megfázás. Most nincs semmi gond. Ugye nincs gáz?

Legjobb válasz: Gáz nincs, de vér van. Ha nincs szájsebed, akkor talán a nátha miatt vérzett az orrod kicsit, lecsorgott a vér és megalvadt. (Ez a jobbik eset.) Rosszabb esetben az alsó légutakból került fel a vér, és ezt már nem nevezném megfázásnak.

Gáz nincs, de vér van. Ha nincs szájsebed, akkor talán a nátha miatt vérzett az orrod kicsit, lecsorgott a vér és megalvadt. (Ez a jobbik eset.) Rosszabb esetben az alsó légutakból került fel a vér, és ezt már nem nevezném megfázásnak.
azért mindenképpen fordulj orvoshoz ezzel.

Úgy ébredtem fel a du-i alvásból, hogy fájdogál a pocim. Amikor felkeltem, volt 2 erőteljes hasszúrásom, ami a szeméremcsontomig hatolt. Azóta nem volt hasszúrás. Így kezdődik a vajúdás, vagy mi ez?

Milyen fájdalmat kellene éreznem, marad ez a hasszúrka, vagy valami más jön ezután? Mikor induljak a kórházba? 38 hetes+4 napos vagyok, els? baba lesz.

Legjobb válasz: Szerintem még várhatsz ha csak nem folyt el a magzatvíz ez még nem biztos hogy az lenne,De ha megnyugtat menny be megvizsgálnak és ha még nem jönn a baba akkor szépen haza mész .Lehet hogy a bébid nyom egyébként nekem napok ota néha ugy bele szur nagyon fáj de semmi egyébb csak olyan pici menstruácios jellegü görcsök egynap 2-3 alkalommal 37 hetes kismama

Szerintem még várhatsz ha csak nem folyt el a magzatvíz ez még nem biztos hogy az lenne, De ha megnyugtat menny be megvizsgálnak és ha még nem jönn a baba akkor szépen haza mész .Lehet hogy a bébid nyom egyébként nekem napok ota néha ugy bele szur nagyon fáj de semmi egyébb csak olyan pici menstruácios jellegü görcsök egynap 2-3 alkalommal 37 hetes kismama

Lányok! Veletek is előfordul, hogy reggel úgy ébredtek, hogy a kezetek a bugyitokban van? :- (

nem tudom, hogy ez mit?l van, de elég kellemetlen... nincs vmi ötletetek?

Legjobb válasz: persze, persze. minden reggel. már alig birom.

persze, persze. minden reggel. már alig birom.
én bugyiban a kezemmel alszok el:Dmert nekem ugy jó:D
nem.
aludj bugyi nélkül ;)
ilyenrõl sem hallottam még.... szép álmod lehetett:)
A kérdező hozzászólása: köszi XD nem tudom egyébként, sosem emlékszem az álmaimra.
Ez most kamu kérdés??:D Soha nem történt velem ilyen.:D
Én fordítve ébredtem már: bugyival a kezemben :-D
Az én kezem meg egy csaj bugyijában volt pfff:) 19/F :P

Az baj ha erotikus álmom volt? És úgy ébredtem, hogy a kezem a bugyimban volt? Van barátom, mégse rá gondoltam.

Legjobb válasz: Az álmaidra nem vagy befolyással! Ha bûntudatod van azért, amit álmodsz ideje elgondolkodni, hogy megfelelõ nevelést kaptál e, és mennyit szeretnél a tanultakból megtartani.

Az álmaidra nem vagy befolyással! Ha bûntudatod van azért, amit álmodsz ideje elgondolkodni, hogy megfelelõ nevelést kaptál e, és mennyit szeretnél a tanultakból megtartani.
Nem. Miért lenne baj?
Mert szerinted a pasid mindig rád gondol mikor kiveri magának? :) Hát jobb ha tõlem tudod, hogy nem (ha rákérdezel úgyis azt mondja h nem gondol másra, pedig de). Úgyhogy neked se legyen bûntudatod mert nincs miért.
Nem.
Nem baj!:) Nekem volt már orgazmusom is állmomban, és arra ébredtem, hogy "úristen es most sik gáz!Vajon észrevette valaki?".De nem.Ez talán kétszer fordúlt elõ, mitagadás nagyon felemelõ volt átélni, ébredéskor persze már nem annyira:) , ez megtörténik.Szexhiány, folytonos erotikus képzelgések és itt az eredmény!:) ))
Nem baj. Elvezd.
Egészségesen müködsz. Az baj?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, és a rengeteg privát üzenetet ..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!