Találatok a következő kifejezésre: Öt napja azóta fáj a fejem, (4 db)

Öt napja kezdtem, azóta fáj a fejem, folyamatosan éhes és roppant ideges vagyok. Ez így marad, vagy bizakodhatok változásban?

Legjobb válasz: A fejfájásod inkább a meleg miatt lehet, semmiképp az étkezéstõl! Az idegesség pedig attól függ milyenné teszed a napod, ennek sincs köze az ételhez. Az éhség pedig elhatározás kérdése. Ez az egész az agyadban és nem a hasadban dõl el. Ha elég nagy az önbizalmad, a bátorságod, és az erõd, akkor nem leszel éhes, hisz a fejedben kell eldöntened mi elegendõ a szervezetednek. S a diétában elõírt ételmennyiség igen is elegendõ. Tehát kicsit kontroláld az agyad, és minden rendben lesz. Minden tõled függ! Hajrá!

A fejfájásod inkább a meleg miatt lehet, semmiképp az étkezéstõl! Az idegesség pedig attól függ milyenné teszed a napod, ennek sincs köze az ételhez. Az éhség pedig elhatározás kérdése. Ez az egész az agyadban és nem a hasadban dõl el. Ha elég nagy az önbizalmad, a bátorságod, és az erõd, akkor nem leszel éhes, hisz a fejedben kell eldöntened mi elegendõ a szervezetednek. S a diétában elõírt ételmennyiség igen is elegendõ. Tehát kicsit kontroláld az agyad, és minden rendben lesz. Minden tõled függ! Hajrá!
Saját tapasztalatom szerint:minden diéta elején elõfordulhat fejfájás, szédülés gyengeség érzés.A folyamatos folyadék utánpótlással mindezt megelõzheted, ha napi 1, 5-2liter buborékmentes ásványvizet iszol.Ez csökkenti az éhségérzetet, és segít kimosni a szervezetbõl a méreganyagokat.A többiben egyetértek az elõttem szólóval

Öt hete császároztak normális, hogy azóta minden nap, egész nap fáj a fejem erősen?

Legjobb válasz: Valószínûleg az érzéstelenítõ miatt van. Nekem mondták, hogy az elsõ 12 órában ne emelgessem a fejem, mert fájni fog a fejem. Mégis, akárhányszor nyílt a szobám ajtaja a kórházban, automatikusan odanéztem, hogy ki jön be. Ehhez fel kellett emelnem a fejem. :) Hetekig fájt a fejem. :(

Valószínûleg az érzéstelenítõ miatt van. Nekem mondták, hogy az elsõ 12 órában ne emelgessem a fejem, mert fájni fog a fejem. Mégis, akárhányszor nyílt a szobám ajtaja a kórházban, automatikusan odanéztem, hogy ki jön be. Ehhez fel kellett emelnem a fejem. :) Hetekig fájt a fejem. :(
Nem biztos, hogy a császár miatt van. Várandósság alatt sok minden megváltozik. Én egyáltalán nem voltam fej fájos, viszont mióta megszültem a lányom (5 hónapja) kb 2 naponta szétakar szakadni a fejem. Nézegesd a vérnyomásod, lehet nagyon lent van vagy fent.. :(
Gyanítom idõ elött felmelted a fejed a teljesen vízszintesbõl.
A kérdező hozzászólása: 12 órát feküdtem nem mozdultam semerre, nem emeltem meg a fejem, iszonyú fájdalmaim voltak.
Én úgy tudom, hogy kétféle ember van. Akit kicsinál a mûtéti érzéstelenítés, és akinek meg sem kottyan. Ennek ellenére nekem valami azt súgja, hogy az állandó fejfájásnak ennyi idõ után ez már nem lehet oka. Ha mégis, akkor esetleg elszúrtak valamit. Menj vissza, és reklamálj, vizsgáltasd ki magad, azért fizetjük azt a nyomorult TB-t... Nézzen meg nõgyógyász, de belgyógyász is, figyelgesd a vérnyomásodat! Nekem nem régen a gyermekem az életével fizetett a gondos orvosi munka miatt... Én már megtanultam, hogy nyomulni kell, kérni a vizsgálatokat, és letojni, hogy ki mit gondol. Amit akar! Ha én így teszek, lehet, hogy a Pici Fiúnk még ma is élne! :((((( Ha Neked ez a panasz ilyen régen tart, feltétlenül járj utána, szüksége van Rád a gyermeke(i)dnek!!! Jó egészságet kívánok!
A kérdező hozzászólása: Reggel mikor felébredek érzem, hogy mindig felül a gerincembõl indul ki, majd halad a nyaki csigolyáim felé, és ezután az egész fejem majd szétmegy, nem múlik el. Kedves elõzõ nagyon sajnálom, ami veletek történt! :( Nálam sürgõsségi császármetszés kellett 12 óra semmit nem érõ vajúdás után, indított szülés volt, éjjel mûtõttek meg, már sok komplikáció fellépett. Éjféltõl már én sem voltam teljesen magamnál, alig emlékszem, babám szívhangja fájások alatt nagyon leesett, semmit nem tágultam, fent volt a pici, nem tudott lejjebb jönni, teljesen rá volt csavarodva a köldökzsinór. Így a kedvezõtlen méhszájlelet miatt, a fenyegetõ oxigénhiány, és a magzati szívhang miatt azonnali császármetszést rendelt el az orvosom. Plusz még rá jött ezekre, a köldökzsinór csavarodása. Nem volt egy leányálom.
hát az már sok késés. miért nem tesztelsz?
Szia! Szerintem végezz el egy terhességi tesztet, ha még nem tetted meg. Ha pozitív, akkor keresd fel az orvosodat, mert valószínüleg állapotos vagy. Ha negatív, akkor várj még egy pár napot, mert lehet, hogy stresszes idõszakod volt, vagy valami megzavarta a tested mûködését. Ha megnyugszol, hogy negatív lett a terehességi teszted, talán meg is jön rögtön. De ha pár nap múlva sem jönne meg, akkor mindenképpen keresd fel az orvosodat, mert lehet egy kis pici ciszta is a menzesz elmaradásának okozója. Üdv
Tesztelj reggel!


6 napja szedem a diane 35-öt. Azota nem akar elmulni a menzeszem, iszonyatosan fajnak a melleim, es 2 napja a fejem is. Hagyjam abba a szedest?

nöi orvost hivtam telen.szabizik,hetfön lesz csak ott.szedjem hetföig?vagy hagyjam abba siman.vagy csak idö kell hogy raalljon a szervezet?

Legjobb válasz: A menzesz még hagyján, az gyakori. A mellfájdalom is. Viszont a fejfájás azért nem a legjobb. Mennyire fáj? Migrénszerû? Aurád is van? Tabi elõtt volt migréned?

A menzesz még hagyján, az gyakori. A mellfájdalom is. Viszont a fejfájás azért nem a legjobb. Mennyire fáj? Migrénszerû? Aurád is van? Tabi elõtt volt migréned?
A kérdező hozzászólása: nemvolt migrenem.nincs auram.
Akkor azért annyira nem veszélyes. Elmúlhat a dolog. Ha második hónapban is problémák lesznek, akkor érdemes orvoshoz fordulni. Vagy ha súlyosbodnak a problémák.
én is ezt a gyógyszert szedem. Szed végig nyugodtan azt az 1 levél gyógyszert. Aztán 1 hét szünet és a 8dik napon kezd el a másik levelet. Nyugi befogja állítani a menzeszed én is ugyan így voltam a legelején, de annak már 2éve. 18/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!