Találatok a következő kifejezésre: Öt napja azóta fáj (9 db)

hát az már sok késés. miért nem tesztelsz?
Szia! Szerintem végezz el egy terhességi tesztet, ha még nem tetted meg. Ha pozitív, akkor keresd fel az orvosodat, mert valószínüleg állapotos vagy. Ha negatív, akkor várj még egy pár napot, mert lehet, hogy stresszes idõszakod volt, vagy valami megzavarta a tested mûködését. Ha megnyugszol, hogy negatív lett a terehességi teszted, talán meg is jön rögtön. De ha pár nap múlva sem jönne meg, akkor mindenképpen keresd fel az orvosodat, mert lehet egy kis pici ciszta is a menzesz elmaradásának okozója. Üdv
Tesztelj reggel!

Öt napja kezdtem, azóta fáj a fejem, folyamatosan éhes és roppant ideges vagyok. Ez így marad, vagy bizakodhatok változásban?

Legjobb válasz: A fejfájásod inkább a meleg miatt lehet, semmiképp az étkezéstõl! Az idegesség pedig attól függ milyenné teszed a napod, ennek sincs köze az ételhez. Az éhség pedig elhatározás kérdése. Ez az egész az agyadban és nem a hasadban dõl el. Ha elég nagy az önbizalmad, a bátorságod, és az erõd, akkor nem leszel éhes, hisz a fejedben kell eldöntened mi elegendõ a szervezetednek. S a diétában elõírt ételmennyiség igen is elegendõ. Tehát kicsit kontroláld az agyad, és minden rendben lesz. Minden tõled függ! Hajrá!

A fejfájásod inkább a meleg miatt lehet, semmiképp az étkezéstõl! Az idegesség pedig attól függ milyenné teszed a napod, ennek sincs köze az ételhez. Az éhség pedig elhatározás kérdése. Ez az egész az agyadban és nem a hasadban dõl el. Ha elég nagy az önbizalmad, a bátorságod, és az erõd, akkor nem leszel éhes, hisz a fejedben kell eldöntened mi elegendõ a szervezetednek. S a diétában elõírt ételmennyiség igen is elegendõ. Tehát kicsit kontroláld az agyad, és minden rendben lesz. Minden tõled függ! Hajrá!
Saját tapasztalatom szerint:minden diéta elején elõfordulhat fejfájás, szédülés gyengeség érzés.A folyamatos folyadék utánpótlással mindezt megelõzheted, ha napi 1, 5-2liter buborékmentes ásványvizet iszol.Ez csökkenti az éhségérzetet, és segít kimosni a szervezetbõl a méreganyagokat.A többiben egyetértek az elõttem szólóval


17-e óta fáj a hasam mintha meglenne, azóta vagyok termékeny. A mellem még nem volt ekkora sosem, a mellbimbóm pedig feltünően be van duzzadva. Hangulatváltozásaim is vannak. Furcsa hogy már 13 napja azt érzem, bármelyik pillanatban megjön. Mi lehet?

Sziasztok!

Legjobb válasz: szia! nálam majdnem pontosan ugyanez a szitu, csak nálam a fájások 20-án kezdõdtek, de nekem is vasárnap (nem) kell megjönnie. Én mivel eléggé fájt a hasam alja elmentem nõgyihez, aki igazából nem tudta hová tenni a dolgot, csak azt mondta, hogy félidõben vagyok és ezek okozzák a panaszaimat. De akkor miért húzódik eddig? Mert még mindig fáj! Igaz meg szoktam érezni a peteérésemet, de ez már kicsit hosszabb azért! Én, ha nem jön meg nem fogok egybõl tesztelni vasárnap, mert az még nem bizti, hogy kimutatja a hcg-t, hanem majd rá pár napra. Ja és reggeli elsõbõl tesztelj! És szorítok neked is!!!! Majd írd meg, hogy mi van veled, vagy veletek!

szia! nálam majdnem pontosan ugyanez a szitu, csak nálam a fájások 20-án kezdõdtek, de nekem is vasárnap (nem) kell megjönnie. Én mivel eléggé fájt a hasam alja elmentem nõgyihez, aki igazából nem tudta hová tenni a dolgot, csak azt mondta, hogy félidõben vagyok és ezek okozzák a panaszaimat. De akkor miért húzódik eddig? Mert még mindig fáj! Igaz meg szoktam érezni a peteérésemet, de ez már kicsit hosszabb azért! Én, ha nem jön meg nem fogok egybõl tesztelni vasárnap, mert az még nem bizti, hogy kimutatja a hcg-t, hanem majd rá pár napra. Ja és reggeli elsõbõl tesztelj! És szorítok neked is!!!! Majd írd meg, hogy mi van veled, vagy veletek!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszod!Én tuti tesztelek vasárnap mert már nagyon izgulok. Remélem neked is összejön!
A kérdező hozzászólása: Még annyi lenne a kérdésem, hogy Neked van fehér folyásod? Mert nekem nincs, csak pár napig volt, ha baba van ez törvényszerû??
szia!nem tudom törvényszerû-e de állítólag van igen a nõk többségének. Nekem van, de már inkább nem is gondolok semmire.
A kérdező hozzászólása: Szia !! Nekem megjött, 27napra mint az állat..itthon fetrengek a görcstõl..remélem neked összejön!!!Sok szerencsét!! :((((

Öt hete császároztak normális, hogy azóta minden nap, egész nap fáj a fejem erősen?

Legjobb válasz: Valószínûleg az érzéstelenítõ miatt van. Nekem mondták, hogy az elsõ 12 órában ne emelgessem a fejem, mert fájni fog a fejem. Mégis, akárhányszor nyílt a szobám ajtaja a kórházban, automatikusan odanéztem, hogy ki jön be. Ehhez fel kellett emelnem a fejem. :) Hetekig fájt a fejem. :(

Valószínûleg az érzéstelenítõ miatt van. Nekem mondták, hogy az elsõ 12 órában ne emelgessem a fejem, mert fájni fog a fejem. Mégis, akárhányszor nyílt a szobám ajtaja a kórházban, automatikusan odanéztem, hogy ki jön be. Ehhez fel kellett emelnem a fejem. :) Hetekig fájt a fejem. :(
Nem biztos, hogy a császár miatt van. Várandósság alatt sok minden megváltozik. Én egyáltalán nem voltam fej fájos, viszont mióta megszültem a lányom (5 hónapja) kb 2 naponta szétakar szakadni a fejem. Nézegesd a vérnyomásod, lehet nagyon lent van vagy fent.. :(
Gyanítom idõ elött felmelted a fejed a teljesen vízszintesbõl.
A kérdező hozzászólása: 12 órát feküdtem nem mozdultam semerre, nem emeltem meg a fejem, iszonyú fájdalmaim voltak.
Én úgy tudom, hogy kétféle ember van. Akit kicsinál a mûtéti érzéstelenítés, és akinek meg sem kottyan. Ennek ellenére nekem valami azt súgja, hogy az állandó fejfájásnak ennyi idõ után ez már nem lehet oka. Ha mégis, akkor esetleg elszúrtak valamit. Menj vissza, és reklamálj, vizsgáltasd ki magad, azért fizetjük azt a nyomorult TB-t... Nézzen meg nõgyógyász, de belgyógyász is, figyelgesd a vérnyomásodat! Nekem nem régen a gyermekem az életével fizetett a gondos orvosi munka miatt... Én már megtanultam, hogy nyomulni kell, kérni a vizsgálatokat, és letojni, hogy ki mit gondol. Amit akar! Ha én így teszek, lehet, hogy a Pici Fiúnk még ma is élne! :((((( Ha Neked ez a panasz ilyen régen tart, feltétlenül járj utána, szüksége van Rád a gyermeke(i)dnek!!! Jó egészságet kívánok!
A kérdező hozzászólása: Reggel mikor felébredek érzem, hogy mindig felül a gerincembõl indul ki, majd halad a nyaki csigolyáim felé, és ezután az egész fejem majd szétmegy, nem múlik el. Kedves elõzõ nagyon sajnálom, ami veletek történt! :( Nálam sürgõsségi császármetszés kellett 12 óra semmit nem érõ vajúdás után, indított szülés volt, éjjel mûtõttek meg, már sok komplikáció fellépett. Éjféltõl már én sem voltam teljesen magamnál, alig emlékszem, babám szívhangja fájások alatt nagyon leesett, semmit nem tágultam, fent volt a pici, nem tudott lejjebb jönni, teljesen rá volt csavarodva a köldökzsinór. Így a kedvezõtlen méhszájlelet miatt, a fenyegetõ oxigénhiány, és a magzati szívhang miatt azonnali császármetszést rendelt el az orvosom. Plusz még rá jött ezekre, a köldökzsinór csavarodása. Nem volt egy leányálom.

6 napja szedem a diane 35-öt. Azota nem akar elmulni a menzeszem, iszonyatosan fajnak a melleim, es 2 napja a fejem is. Hagyjam abba a szedest?

nöi orvost hivtam telen.szabizik,hetfön lesz csak ott.szedjem hetföig?vagy hagyjam abba siman.vagy csak idö kell hogy raalljon a szervezet?

Legjobb válasz: A menzesz még hagyján, az gyakori. A mellfájdalom is. Viszont a fejfájás azért nem a legjobb. Mennyire fáj? Migrénszerû? Aurád is van? Tabi elõtt volt migréned?

A menzesz még hagyján, az gyakori. A mellfájdalom is. Viszont a fejfájás azért nem a legjobb. Mennyire fáj? Migrénszerû? Aurád is van? Tabi elõtt volt migréned?
A kérdező hozzászólása: nemvolt migrenem.nincs auram.
Akkor azért annyira nem veszélyes. Elmúlhat a dolog. Ha második hónapban is problémák lesznek, akkor érdemes orvoshoz fordulni. Vagy ha súlyosbodnak a problémák.
én is ezt a gyógyszert szedem. Szed végig nyugodtan azt az 1 levél gyógyszert. Aztán 1 hét szünet és a 8dik napon kezd el a másik levelet. Nyugi befogja állítani a menzeszed én is ugyan így voltam a legelején, de annak már 2éve. 18/L

A párommal nagyon szeretnénk babát. Nekem 26 án múlt el és azóta napi szinten 2 szer 3 szor együtt vagyunk hogy minél hamarabb sikerüljön. De tegnap este óta fáj a hasam és olyan érzés mint amikor meg akarna jönni. Vajon terhes vagyok?

Legjobb válasz: A neten van egy csomó kalkulátor, amivel ki lehet számítani, hogy mikor van peteérésed, ha akkor néhány napig együtt vagytok minden nap, az is elég. (Persze a baba szempontjából, nem a tiétekbõl.) A hasfájás szerintem nem a terhesség jele. Nekem a mellem kezdett iszonyatban feszülni, ez volt az elsõ és egyetlen tünetem. Sem hányinger, sem semmi más. Tesztet csinálhatsz amikor legközelebb meg kéne jönnie és mégsem jön. Remélem mihamarabb sikerül!!!

A neten van egy csomó kalkulátor, amivel ki lehet számítani, hogy mikor van peteérésed, ha akkor néhány napig együtt vagytok minden nap, az is elég. (Persze a baba szempontjából, nem a tiétekbõl.) A hasfájás szerintem nem a terhesség jele. Nekem a mellem kezdett iszonyatban feszülni, ez volt az elsõ és egyetlen tünetem. Sem hányinger, sem semmi más. Tesztet csinálhatsz amikor legközelebb meg kéne jönnie és mégsem jön. Remélem mihamarabb sikerül!!!
lehetséges, de ehhez kicsit több tünet kell!pl:nagyon fájó, feszülö mellek, alhasi görcsök..stb!mi ugyanigy probálkoztunk, de nekünk7honap kellet mire megfogant a kisfiam!
Ha a 26-án múlt el, akkor normál hosszúságú mensesszel számolva 21-én jött meg, az volt a ciklusod elsõ napja. Vagyis épp' a napokban lehet az ovulációd. Talán ezért fáj a hasad. Ekkor érdemes együtt lennetek, a többi napon a baba szempontjából felesleges. Érdemes venni ovulációs tesztet, az segít betájolni a peteérés napját. A pete csak kb 24 órát életképes, a spermiumok viszont akár 72 órát is. Így az ovuláció elõtt két nappal, aznap vagy utána egy nappal a legesélyesebb. Amúgy elõször mi is a "mindent bele" módszerrel próbálkoztunk, és amikor megjött, nagyon csalódottak voltunk. Erre mondta az orvosom, hogy "Anyukám, ondóváladéktól nem lehet teherbe esni!" Vagyis érdemes 2- 3 naponta együtt lenni, ennyi idõ elég a spermiumok újratermelõdéséhez. A következõ ciklusban eszerint tettünk, és szombaton már a 9. hétbe lépünk :-) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: nagyon fáj a hasam. erõs fájdalom. remélem ez a terhességre utaló jelek.
Ha a ciklusod közepén vagy, nem lehetsz még terhes. De reménykedj, az olyan örömteli :-)
Mi két naponta voltunk együtt a férjemmel. Annyi idõ kell a spermiumok újratermelõdéséhez. Felesleges egy nap többször is együtt lenni (a baba miatt). Nekem amúgy semmi tünetem nem volt amikor teszteltem. Sok sikert! 24 hetes mami

Ezt mi okozhatja, és mit lehet tenni a fájdalom ellen? A barátomnak már napok óta fáj az oldala, de hogy ma tüsszentett, roppant egyet, és azóta mozogni alig tud. (? )

Nagyon remélem, hogy valaki tud segíteni, mert szegény nagyon szenved! Segíteni lehet valamit? Fájdalomcsillapítót vett már be.

Legjobb válasz: az izombecsípõdés lesz, nekemis volt ilyen. kenegettem ilyen izomlazítóval, kcisit lett csak jobb. nekem a masszázs segített vmennyit, és az ha meleg vízzel, azaz zuhannyal "masszíroztam" ott

az izombecsípõdés lesz, nekemis volt ilyen. kenegettem ilyen izomlazítóval, kcisit lett csak jobb. nekem a masszázs segített vmennyit, és az ha meleg vízzel, azaz zuhannyal "masszíroztam" ott
A kérdező hozzászólása: Köszi! Akkor tehát magától nem fog elmúlni? Izomlazító szerintem van itthon, majd megnézem. Akkor tehát masszírozni... Attól rendesen elmúlt? Még egyszer köszönöm a választ!

9 hetes a kisfiam, tegnap kapta meg a 8 hetes szurijait, azóta nem eszik rendesen, sírdogál, nem is alszik jól. Lehet ez az injekció hatása? Pocifájós volt, de már napok óta szépen alukált, most megint fáj a hasikája.

Legjobb válasz: Igen a szuri is kiválthatja és lázas is lehet tõle.Az én jól alvó 5 hós babámat is megviselte legutóbb,2 napig éjszakáztunk.Kitartás!

Igen a szuri is kiválthatja és lázas is lehet tõle.Az én jól alvó 5 hós babámat is megviselte legutóbb, 2 napig éjszakáztunk.Kitartás!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!