Találatok a következő kifejezésre: Öt napja azóta (72 db)

Terhes lennék? Voltam ovosnál a multonapba azt modta ciztám van . Multhonap10 én megjött minimálisan 15 én megjött ött napig tartot! Azota semii! Lehet hogy az orvos elnézte? Kérlek irjatok

Legjobb válasz: bocsi kiegásziteném de azota folyamatosan fájnaka amelleim!! lehetséges olyan kezelés hogy hormonális vagy ilyesmi amitöl hamarabb teherbe esnék??mennyibe kerül???

A kérdező hozzászólása: bocsi kiegásziteném de azota folyamatosan fájnaka amelleim!! lehetséges olyan kezelés hogy hormonális vagy ilyesmi amitöl hamarabb teherbe esnék??mennyibe kerül???
hát e vitamin vagy ami megvastagítja a nyálkahártyádat... de jobb lenne azt a cisztát eltüntetni mert, bajok lehetnek...
A kérdező hozzászólása: köszi az elfakadt az orvosom ezt mondta ezért jött meg!! irt fel gyuladás csökentöt és annyi!! ha rendesen számolom 10 én keltvolna megjönnie ha 15étöl akkor még most se !!!! nemhiszem el másoknak olyan könnyen van baba!!

23 napja fogyózom. 14 nap alatt leadtam 7 kg-ot, és azóta semmit .Miért nem fogyok tovább?

Legjobb válasz: Ez aztán a teljesítmény! 14 nap alatt 7 kiló!? Hát ez sztem egy kicsit ijesztõ. Ne haragudj nem akarlak megbántani, csak nekem túl drasztikusnak tûnik, h ilyen rövid idõ alatt ennyit fogytál. De a lényeg az, h nagy súlyfelesleged van-e. Gondolom igen. Mert akkor természetesen érthetõ. Ne izgulj, a fogyás újra be fog indulni, ha kitartó vagy, és tovább csinálod. A szervezeted megpróbál hozzászokni a megváltozott étrendhez, kisebb adagokhoz, stb. Ezért stagnál a súlyod most. Tehát én arra bíztatlak, h csináld tovább, tarts be mindent, és mozogj, amennyit csak tudsz. És hidd el, újra el fog indulni a mérleg nyelve lefelé! Tapasztalatból beszélek! Szal kitartás! Üdv.

Ez aztán a teljesítmény! 14 nap alatt 7 kiló!? Hát ez sztem egy kicsit ijesztõ. Ne haragudj nem akarlak megbántani, csak nekem túl drasztikusnak tûnik, h ilyen rövid idõ alatt ennyit fogytál. De a lényeg az, h nagy súlyfelesleged van-e. Gondolom igen. Mert akkor természetesen érthetõ. Ne izgulj, a fogyás újra be fog indulni, ha kitartó vagy, és tovább csinálod. A szervezeted megpróbál hozzászokni a megváltozott étrendhez, kisebb adagokhoz, stb. Ezért stagnál a súlyod most. Tehát én arra bíztatlak, h csináld tovább, tarts be mindent, és mozogj, amennyit csak tudsz. És hidd el, újra el fog indulni a mérleg nyelve lefelé! Tapasztalatból beszélek! Szal kitartás! Üdv.
Szeretkezzetek! Persze csak akkor, ha az orvos nem tiltott el.Nekem anno ez jött be:)
Mondd apának kényeztessen kicsit, nem muszáj szex, de egy jó kiadós orgazmus az jól jöhet, beindítja a méhösszehúzódásokat, nekünk a dokink mondta és igaza lett, a szexet nem ajánlotta mert a spermákban lévõ cucc az beindíthatja de ha már nyitva vagy fertõzést is okozhat, szóval marad az önkielégítés kis apás segítséggel:)
Szex, de ne maszti meg egyéb, hanem rendes. Piszkálja csak meg apa azt a méhszájat, ill. simogassa, csipkedje a bimbóid (nem vicc).
A kérdező hozzászólása: köszi csajok!:) maradunk a pettingnél, jól hangzik:) Szép napot!

Letöltöttem a gépemre az AVAST-ot pár napja. Azóta a gépem vacakabb, mint valaha. Mi lehet az oka?

Itteni javaslatok alapján választottam az AVAST vírusirtót, úgyhogy most nem értem mi lehet a gond, miért ilyen marha lassú a gépem. Ezt töltöttem le:

Legjobb válasz: Mivel a géped az Avast telepítése után lett xar, gondolom, rájöttél, hogy az a gond forrása. Ha esetleg vetted volna a fáradságot, és felnéztél volna a hivatalos oldalra, látnád, hogy az már rég elavult, nem régen jött ki a 6, ha Avast-ot akarsz, akkor frissíts rá (töröld a régit, tedd fel az újat (mióta kijözz az 5, a 4.8-al csak a gondok vanak, aki egy percig is foglalkozik vele, lecseréli), programon belül két kattintással regisztrálhatod, természetesen ugyanúgy ingyen, ahogy az elõzõeket feltéve, hogy az ingyenest szedted le). Egyébként én nem ajánlom, mert nagyon fogja a gépet, a sandbox még mindig bugos, és jól kell beállítani, hogy megfelelõen mûködjön (akkor is jobban lassít, mint az AVG), egyéb ingyenesek, amik jók lehetnek: AVG 2011 free (nálam õ van fent, Avastról váltottam, ég és föld a különbség, bár kell hozzá egy erõsebb vas) MSE (ha eredeti a windowsod, és nincs kedved hosszasan állítgatni, tökéletes, a felismerése nagyon jó) Avira (ha gyengébb a géped, õt tedd fel) Panda Cloud (szintén gyenge gépre) Vannak még bõven, a felsoroltaknál alább viszont a helyedben nem adnám, névre gugli mindegyik hovatalos oldalát kidobja.

Mivel a géped az Avast telepítése után lett xar, gondolom, rájöttél, hogy az a gond forrása. Ha esetleg vetted volna a fáradságot, és felnéztél volna a hivatalos oldalra, látnád, hogy az már rég elavult, nem régen jött ki a 6, ha Avast-ot akarsz, akkor frissíts rá (töröld a régit, tedd fel az újat (mióta kijözz az 5, a 4.8-al csak a gondok vanak, aki egy percig is foglalkozik vele, lecseréli), programon belül két kattintással regisztrálhatod, természetesen ugyanúgy ingyen, ahogy az elõzõeket feltéve, hogy az ingyenest szedted le). Egyébként én nem ajánlom, mert nagyon fogja a gépet, a sandbox még mindig bugos, és jól kell beállítani, hogy megfelelõen mûködjön (akkor is jobban lassít, mint az AVG), egyéb ingyenesek, amik jók lehetnek: AVG 2011 free (nálam õ van fent, Avastról váltottam, ég és föld a különbség, bár kell hozzá egy erõsebb vas) MSE (ha eredeti a windowsod, és nincs kedved hosszasan állítgatni, tökéletes, a felismerése nagyon jó) Avira (ha gyengébb a géped, õt tedd fel) Panda Cloud (szintén gyenge gépre) Vannak még bõven, a felsoroltaknál alább viszont a helyedben nem adnám, névre gugli mindegyik hovatalos oldalát kidobja.
Egyértelmü. Tölsd le az AVG vírus írtó 2011-es verzióját! Hidd el nagyon beválik.
Én se nagyon ajánlom az avast!-ot annyira - a többi ingyenesnek jobb a felismerése, stabilabbak, stb. Bár, a 6-os már jobb, mint az 5-ös verziók voltak, és ha nem Win7 64 a rendszered, talán nem fogja annyira lassítani. http://download.cnet.com/3001-2239_4-10019223.html?spi=0c067.. Ha ezt választod, akkor tudok segíteni privátban. Ha szeretnéd, majd adok egy e-mailt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a hozzászólást. Megfogadom a tanácsot, letörlöm az AVAST-ot, és leszedem az AVG-t. Remélem sikerrel járok.

Babát szeretnénk, február óta, probálkozunk. Azóta rendszertelen a mensim, eddig 10 napokat késett, mindig, most meg sajnos megjött ma, (10. -e helyett). Mit tanácsoltok?

Menjek el orvoshoz? Ha elmegyek mit fog csinálni, lesznek e vizsgálatok.. Köszönöm el?re is a válaszokat.

Legjobb válasz: Az elsõ kérdése az lesz, hogy mutasd meg a menszesznaptárodat... Indokolt lehet a vérvétel, hogy tisztázza a hormonszintedet. Ezenkívül tanácos lenne/lett volna hõgörbét vezetni, az alapból nagyon sokat elárul az értõ szemnek. de még mindig nem késõ, kezdd el már ma. ha a menszid mindig késik 10 napot, akkor ez azt jelenti, hogy nem 28, hanem 38 naposak a ciklusaid. Ez meg nem baj, ha mindig ennyi, bár tényleg nem ez a tipikus. Ma 4 appal korábban jött meg ehhez képest, de ennyi ingadozás bõven belefér. (Nekem 28 napos ciklushossz mellett volt már 25 napos és 34 napos is.) A lényeg az, hogy legyen peteérés és ovuláció, ez kiderül a hõgörbébõl.

Az elsõ kérdése az lesz, hogy mutasd meg a menszesznaptárodat... Indokolt lehet a vérvétel, hogy tisztázza a hormonszintedet. Ezenkívül tanácos lenne/lett volna hõgörbét vezetni, az alapból nagyon sokat elárul az értõ szemnek. de még mindig nem késõ, kezdd el már ma. ha a menszid mindig késik 10 napot, akkor ez azt jelenti, hogy nem 28, hanem 38 naposak a ciklusaid. Ez meg nem baj, ha mindig ennyi, bár tényleg nem ez a tipikus. Ma 4 appal korábban jött meg ehhez képest, de ennyi ingadozás bõven belefér. (Nekem 28 napos ciklushossz mellett volt már 25 napos és 34 napos is.) A lényeg az, hogy legyen peteérés és ovuláció, ez kiderül a hõgörbébõl.
Mindenképp menj el mert annak hogy rendszertelen lehet valami oka.Nem baj ha kivizsgálnak alaposan, lehet kapsz gyógyszert és vitaminokat is.
Amilyen vizsgálatokat még elvégezhet: hasi és hüvelyi ultrahang, hogy szervileg minden rendben van-e, uh-val követheti a peteérés és tüszõrepedés folyamatát és a méhnyálkahártya megvastagodását, méhnyaknyák-vizsgálatot és rákszûrést végezhet, méhnyak-összeférhetõséget a párod spermájával, és petevezeték-átjárhatóságit.

7 hós tápszeres babátok mennyi folyadékot iszik naponta? Már 4 hós kora óta hozzátáplált, azóta napi 20ml-t iszik, de többször is kap még tápszert.

Legjobb válasz: Az én is kislányom reggel este kap tápszert, és most hogy melegebb van, megiszik kb 3 cumisüveg teát egy nap. Tehát kb 700ml.

Az én is kislányom reggel este kap tápszert, és most hogy melegebb van, megiszik kb 3 cumisüveg teát egy nap. Tehát kb 700ml.
A kérdező hozzászólása: De jó neked.Teljesen kivagyok. 2féle teát próbáltam, egyik sem kell neki.Vizet iszik pár kortyot és aztán kinyomja a nyelvével és sir ha vissza akarom neki adni.Tápszert kap a rendes kaja után is.
És ha nagyon híg tápival próbálkoznál a víz helyett?
Szia! Igen akkor a babódnak nem kell:(Nemtudom milyen teát próbáltál de a 8 hós lányom a hippes teákat nagyon szereti, viszont a vizet tisztán õ sem issza:(Amúgy õ csak 2 cumisüvegnyit iszik egy nap az kb 480ml körül van reggel este kap csak tápszert mellé.Vagy próbáls meg a szintén hippes vagy valamilyen üveges gyümileveket felhigitva nálunk az is bevált. Minden jót!
Langyosan, vagyis tápimelegen adod a teát? Nekem hathós fiam szintén 20ml-t ivott egy nap, már borzasztóan idegesitett, hogy nem akar inni még 190 g fõzi után sem. Aztán 10 mp-re langyitottam a mecsek baby teáját, egy kis barna nádcukrot szoktam bele tenni, és láss csodát , melegen megitta! Azóta 3x130 ml körül nyomat belõle naponta. De sem vizet., sem más tipusú teát nem fogad el. Igy próbáltad már?
A kérdező hozzászólása: igen, mindig melegitem neki langyosra, a teát is meg a vizet is. Már tényleg nemtudom mit tegyek.
Szia, elõzõ vagyok. Ha van kedved, ird le, hogy mikor, mennyit eszik a pici és pontosan mit. Ahhoz hogy igyon , nekem át kellett kicsit szerveznem az étrendjét! Ird le, hátha kitalálunk valamit!

Öt napja kezdtem, azóta fáj a fejem, folyamatosan éhes és roppant ideges vagyok. Ez így marad, vagy bizakodhatok változásban?

Legjobb válasz: A fejfájásod inkább a meleg miatt lehet, semmiképp az étkezéstõl! Az idegesség pedig attól függ milyenné teszed a napod, ennek sincs köze az ételhez. Az éhség pedig elhatározás kérdése. Ez az egész az agyadban és nem a hasadban dõl el. Ha elég nagy az önbizalmad, a bátorságod, és az erõd, akkor nem leszel éhes, hisz a fejedben kell eldöntened mi elegendõ a szervezetednek. S a diétában elõírt ételmennyiség igen is elegendõ. Tehát kicsit kontroláld az agyad, és minden rendben lesz. Minden tõled függ! Hajrá!

A fejfájásod inkább a meleg miatt lehet, semmiképp az étkezéstõl! Az idegesség pedig attól függ milyenné teszed a napod, ennek sincs köze az ételhez. Az éhség pedig elhatározás kérdése. Ez az egész az agyadban és nem a hasadban dõl el. Ha elég nagy az önbizalmad, a bátorságod, és az erõd, akkor nem leszel éhes, hisz a fejedben kell eldöntened mi elegendõ a szervezetednek. S a diétában elõírt ételmennyiség igen is elegendõ. Tehát kicsit kontroláld az agyad, és minden rendben lesz. Minden tõled függ! Hajrá!
Saját tapasztalatom szerint:minden diéta elején elõfordulhat fejfájás, szédülés gyengeség érzés.A folyamatos folyadék utánpótlással mindezt megelõzheted, ha napi 1, 5-2liter buborékmentes ásványvizet iszol.Ez csökkenti az éhségérzetet, és segít kimosni a szervezetbõl a méreganyagokat.A többiben egyetértek az elõttem szólóval

Utrogestant abbahagytam, mert negatív lett a teszt PÉ után 14 nappal. Azóta tegnap dél óta barnázgatok. De vérzés sehol. Ez normális? Vagy lehet terhességtől is?

1 hete vastag nyálkahártyát látott a dokim csak.16mm.

Legjobb válasz: Lehet attól is én tesztelnék még egyszer, mondjuk Clearblueval, de az is lehet, hogy 1-2nap és jön a rendes vér is.

Lehet attól is én tesztelnék még egyszer, mondjuk Clearblueval, de az is lehet, hogy 1-2nap és jön a rendes vér is.
meg fog jonni rendesen 2-3 nap mulva. ezt a gyogyszer okozta
A kérdező hozzászólása: Megjött reggelre rendesen, köszönöm a válaszokat!

Október 3. -án kellett volna megjönnie. De nem jött. Az volt a 33. napom. Azóta folyamatos megjön érzésem van, fehérkés folyás, mellbimbóm nagyon érzékeny ma óta. Szurkoltok?

Holnap reggel tesztelek. Már megvettem. Sajnos nem bírom ki. Már lassan másfél éve rajta vagyunk az ügyön, de még nem akar jönni.

Legjobb válasz: szorítunk a csalódástól meg ne félj, minden hónap új esély, ha most nem majd legközelebb sikrül, de szurkolok, nagyon ígéretes amit írtál, szerintem összejön.

szorítunk a csalódástól meg ne félj, minden hónap új esély, ha most nem majd legközelebb sikrül, de szurkolok, nagyon ígéretes amit írtál, szerintem összejön.
Szia! Hát lehet már egy bébi a dologban. Én 11 hetes kismama vagyok. Mi is terveztük és 2. próbálkozásra össze is jött. Én a nem várt mensi elõtt 1 nappal teszteltem egy gabriel teszttel, hajnalban, akkor negatív volt, majd a nem várt mensi megjövetele után 4 nappal, ahogy most te is állsz, napközben egy clear blue-val és alig mártottam be a tesztet az anyagba, már ott volt a kemény +, szóval jók az esélyeid szerintem és én is nagyon szurkolok neked. Igazán megérdemled már azt a kisbabát:) .
Szia! És szokott késni a mensid?Mert ha pontosak a ciklusaid akkor elég valószínû hogy babót vársz.Nekem is hasonló tüneteim voltak és ma töltöttük a 35.hetet.Persze nem akarom hogy miattam nagyon beleéld magad.Mostmár egyel gyarapodott a szurkoló táborod :-))) Reggel írj!
Énis szorítok. Reggel várjuk az eredményt. :)
Szorítok:) )!!Bizti sikerült:) ))!!!!
Naná, hogy szorítok! De azt felejtsd el, hogy megint csalódás lesz. az ilyen gondolatok elriasztják a sikert! Aztán holnap reggel írj, hogy mi lett! :) Sok sikert!
Szurkolok Neked!!! Majd írd meg az eredményt, ha teszteltél légyszi!...szorítok!
ha ettõl jobban érzed magad, akkor igen, szurkolok neked. ha jönnie kell a babának jönni fog :-)
A kérdező hozzászólása: Már júniusban voltam egy teljes nõgyógyászati kivizsgáláson. De már nem tudok mire gondolni!
Szerintem terhes vagy:) )!!Csinálj nyugodtan elõbb is tesztet:) )
A kérdező hozzászólása: Most nagyon szurkál ott benn. Kellemetlen
Szerintem a ciszta nem okoz ilyen "panaszokat". Csinálj még egy tesztet, hátha pozitív lesz. Továbbra is szurkolok neked ezerrel! :D
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem ennyi volt! Már nagyon elegem van! Ma reggel csináltam még egyet, de totálisan negatív. Már jó erõsnek kellene lennie. Nekem soha se lesz pozitív tesztem, meg babókám De akkor hol van már az a .... menszi. Akkor jöjjön meg. Ne szórakozzon már velem a szervezetem. Ha akkor jönne amikor kell(max 1-2 nap késés), akkor az ember nem lenne ennyire elkenõdve. Ilyenkor csak reménykedem, egyre jobban beleélem magam. Ma errõl álmodtam, hogy végre pozi lett, és mennyire boldogok vagyunk :(((( Dobálom ki fölöslegesen a pénzt! Köszönöm lányok a bíztatást, nálam sajnos segített
A kérdező hozzászólása: Azt azért még hozzáteszem, hogy menszi még mindig nincs, a hõm 36, 9
szerintem még ne temesd a ciklust, amíg meg nem jön, azt mondják egy hét késé után biztos a teszt. lehet, hogy csak olyat vettél, ami nem elég érzékeny, vagy csak késõbb ágyazódott be. az is lehet, hogy anovulációs ciklusod van és azért nem mensizel, egy évben egy ilyen hónap teljesen rendben van, ettõl még nem kell lemondani a gyerekrõl. amúgy meg érdemes miharabb dokihoz menni, olyanhoz, aki komolyan vesz és rendesen vizsgál, foglalkozik veled. hidd el, neked is lesz kisbabád!
Én 2-3 nap múlva újratesztelnék. Amíg nem jön meg van remény. Sok sikert.
Nekem idén 05/03-a körül kellett volna megjönnie, de csak 05/23-án teszteltem elõször pozitívat, addig nálam is ugyanez volt, mint Nálad, folyton negatív volt. Mint kiderült, kései peteérésem volt, és ezért mutatta ki ennyira késõn, de most 25 hetes vagyok, és ez a lényeg. Hidd el, van még remény, ne add fel, Neked is lesz babád!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok csajok! MÉg mindig semmi! Hõm még mindig magasan, bimbók még mindig fájnak. Hétvégén lesz két hete, hogy nem jön meg, akkor tesztelek, aztán jövõ héten irány a doki!
Na, az jó, hogy nem múltak el a tünetek. Tudom könnyû írni, de optimistán kell hozzáállni még a 40. negatív teszt után is, mert ha úgy állsz hozzá, hogy "nekem sosem lesz babóm", akkor sokkal kevesebb esélyed lesz arra, hogy lesz. Lehet, hogy ha most nem jön össze jó lenne egy kis pihenõt tartani, nem görcsölni, mert idegileg rá fogsz menni. Bocs, ezeket nem kioktatásként írom Neked, de bíznod kell magatokban. Majd írj, hogy mi lett az eredmény, drukkolok Neked !
A kérdező hozzászólása: Szerintetek érdemes még vasárnap tesztelnem? Már nem bízok semmiben. Már nem kellett volna kimutatnia? Ha valakinek cisztája van, annak úgyanúgy vannak ilyesmi tünetei, vagy akkor csak szimplán kimarad?
Remélem hamar összejön, különben és is így voltam, hogy késett és mindennap úgy voltam , hogy mingyárt megjön, aztán a teszt pozitív lett!!Remélem nálad is !Szurkolok! 19 hetes km
A kérdező hozzászólása: Jaj, de nagyon aranyosak vagytok! Ilyen hamar ilyen sok szurkoló :) Mindenképpen irok holnap! Már tükön ülök! Minden hónapapban mikor közeledik a menszi, elképzelem, hogy vajon milyen lenne, ha végre látnék két csíkot a teszten! Lejátszódik a fejemben, hogy mennyire boldogok lennénk... stb
A kérdező hozzászólása: Mióta próbálkozunk a babó összehozásával, azóta nem valami rendszeres. De általában szoktam tudni, hogy most meg fog jönni. Elõtte már 1 héttel feszül a cicim, fáj a fejem egész nap, és tudom, hogy másnap megjön. Múlt hónapban totál azt hittem, hogy most ok. Sûrû krémes folyásom volt(hozzáteszem, ilyen még sose volt, a hõm is jól állt), de 2, 5 hét késéssel aztán megjött. Elszomorító Lehet most is ez lesz :( Azért kezdett el fájni a bimbi :) ! Hõm reggelente digitálissal 36, 7-36, 8 alaphõm: 36, 4 Ami nagyon furcsa, hogy már 3 napja olyan folyásom van, mint amikor peteérés van. Nyúlós, ragacsos, most meg egy kicsit krémesebb. Hosszúra sikeredtem
Teszteltél???
Na, mi újság????
Naaaa...?
Én is kivi lennék hogy mi lett...
A kérdező hozzászólása: Sajna nem jó hír! Negatív lett, de nagyon! Reggel kimentem pisilni, és elõttem az elsõ pisilést, mert nem tudtam mennyi idõ, azt hittem még éjjel van. Rá másfél órára már nehéz volt pisilni! 5 perc után kidobtam. Most meg mintha káprázna a szemem, látok rajta halványan valamit, de oly annyira halvány, hogy nem is látszik szinte. De az tuti az , ahogy megszáradt pedig annyira fájnak a bimbóim és reggel 37 volt a reggeli hõm. van még remény????
A kérdező hozzászólása: bocs, hogy ilyen késõn, de reggel mennem kellett a munkába, nem volt idõm, és most jöttem haza. gondolhatjátok milyen napom volt... nagyon aranyosak vagytok
hát ez így nem az igazi, tesztelj holnap jobban.... a cicifájás jó jel, továbbra is drukk... elsõ voltam
Ne keseredj el, csinálj pár nap múlva újat. Sok sikert hozzá!:)
ha halvány akkor is terhes vagy:) )!!!de azért csinálj még egyet!!!!szorítok:) )
A kérdező hozzászólása: Nem jó hír Ma már barnázok, holnap tutira megjön. Szokás szerint elkenõdtem. Legközelebb talán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!