Találatok a következő kifejezésre: Öt nap után megjött (3 db)

Öt nap késés után megjött a mensim, de nem olyan volt, mint máskor. Mit jelenthet ez?

Mindig nagyon pontos és 6 napig tart, most viszont mindössze 1 napig tartott. Nem véreztem nagyon csak egyszer-egyszer s?rü kocsonyaszer? darabok jöttek, aztán semmi.Két nap késés után negatív tesztem volt.

Legjobb válasz: várj egy hetet és probáld meg újra a tesztet!

várj egy hetet és probáld meg újra a tesztet!
Sztem is várj egy kicsit, és tesztelj újra, 2-3 nap múlva.
Ez így elég zavaros! Vegyél egy tesztet és minden kiderül. Én is úgy lettem terehs, hogy védekeztünk.

Milyen volt az első mensid szülés után? 17 hónapja szoptatok, most úgy néz ki, hogy megjött. Tegnap óta van, de nagyon kevés (1 tisztasági betéttel elvagyok 1 nap), de élénk piros.

Legjobb válasz: Szia.az én elsõ menstruációm brutális volt,szó szerint dõlt belõlem a vér,úgy 4 napig kb.nekem elötte nem volt számottevõen erõs vérzésem,és nem is tartott sokáig tehát ez volt a döbbenet számomra.azóta kezd alakulni,de még mindig több a megszokottnál.

Szia.az én elsõ menstruációm brutális volt, szó szerint dõlt belõlem a vér, úgy 4 napig kb.nekem elötte nem volt számottevõen erõs vérzésem, és nem is tartott sokáig tehát ez volt a döbbenet számomra.azóta kezd alakulni, de még mindig több a megszokottnál.
Az elején nekem 8 napokig volt rendesen, majd 8 nap után pecsételõ volt még 2-3 napig.Erõsebb volt.Mostanra kezd helyre állni (5 nap)10 hónap után.
Nekem szombaton jött meg elõször. Szoptatok 11 hónapja. Váratlanul ért, semmi elõjele nemvolt, még jó hogy itthol voltam! Elég sok van, bár nekem mindíg sokvolt. Viszont az meglepõ hogy nem görcsölök, és a fejem sem fáj ( na nem mintha hiányozna!)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!