Találatok a következő kifejezésre: Öt kiskoru van. A (4 db)

Öt kiskoru gyermekem van. A férjem kettöre igényt tart. Szét választhatják a testvéreket?

Legjobb válasz: Érdekelne mi alapján választja ki ezt a kettõt. Az is fontos lenne, hogy miért akarja õket? Váltok? Vagy nem tudod eltartani õket?Pusztán anyagi okok miatt nem lehet õket szétválasztani. HA azért emelik ki a gyerekeket a csaldból mert ott nem fejlõdhetnek egészségesen akkor is szem elõtt tartják, h lehetõleg együtt maradhassanak, de sajnos ez nem mindig megoldható. Többet kéne tudni az esetedrõl

Érdekelne mi alapján választja ki ezt a kettõt. Az is fontos lenne, hogy miért akarja õket? Váltok? Vagy nem tudod eltartani õket?Pusztán anyagi okok miatt nem lehet õket szétválasztani. HA azért emelik ki a gyerekeket a csaldból mert ott nem fejlõdhetnek egészségesen akkor is szem elõtt tartják, h lehetõleg együtt maradhassanak, de sajnos ez nem mindig megoldható. Többet kéne tudni az esetedrõl
Kirendelnek majd valószínûleg szakértõt ( gyermekpszichológust) aki meghallgatja a gyerekeket, hogy akarnak e apuval élni vagy nem és miért nem. Ügyvédre lesz majd szükséged, aki ügyesen beépíti a perbeszédbe, hogy a gyerektartást akarja a férjed elsumákolni ( mellesleg ha két kislányt magának akar az sokkal többe kerül majd, mintha gyerektartást vonnának tõle, ha már arról van szó) De nyugodj meg, nem, emiatt nem fogja elvenni tõled a bíróság õket.
Egyetértek az elõttem szólóval, a bíróság nagyon körültekintõen jár el ilyen ügyekben.Szakértõket von be, környezettanulmányt kér, de azér, hogy ne kelljen annyi gyerektartást fizetni, nem fogják tõled elvenni õket biztos lehetsz benne.
A kérdező hozzászólása: A férjem nem akar annyi gyerektartást fizetni.Én eltudnám tartani öket.A válásunk folyamatban van.Két lányt szeretne.(5-7évesek)És egyik sem akar vele lakni.
18alatt tudni kell a szülõknek is, szal ki fog bukni. Mondja el.
Ha nem szol minel hamarabb akkor kifut az idobol es nem fogjak mar elvenni! Hany hetes? Es igen kell a szulo jelenlte!
En nekem hiaba tudtak a terhesseget a szulok kiakadt a doki hogy nem jottek velem. Mert az elso vizsgalatnal is mondta, hogy szulo jojjon (de dolgoznak a szuleim) es nem volt eleg nekik hogy a nagykoru parom velem volt.
Nõgyógyászhoz elmehet szülõ nélkül is, õt köti is az orvosi titoktartás. Viszont az abortuszhoz kell egy nyilatkozat a szülõtõl is, hogy hozzájárul, anélkül kiskorú esetében nem lehet.
A kérdező hozzászólása: nem én lettem terhes szóval nem kell rögtön letámadni,
Szerintem te lettél terhes kérdezõ. Ugye? Nah mindegy, ahogyan írták is, anyuciék meg tudják mindenképp, szal mondd eo nekik. A veréstõl félsz? Az elmúlik. Lesz ami viszont örökre nyomot hagy benned. Az rosszabb lesz mint két anyai pofon.
Jól írták elõttem, ha elég nagy volt a szexhez, legyen elég nagy ahhoz is, hogy a szülei elé áll. Mivel 18 év alatti, kell a szülõi beleegyezés. Egyáltalán, tisztában van a barátnõd az abortusz menetével? Meg kell jelennie a védõnõnél, kb. 30 000 Ft az egész, és, ha nincs komplikáció, két nap kórház, mivel még nem szült. Ezt hogyan sumákolná el? Szépen a szülõk elé állni és minél gyorsabban, ha nem akarja megtartani a babát, mert csak a 12. hétig veszik el.
Ki fog derülni. ha elég nagylány volt a szexhez akkor ahhoz is legyen felnõtt hogy a szülei elé álljon, és mondja el hogy meg akarja ölni a gyerekét.
A szuloknek igy is uygis tudniuk kell. Nagy levego. Kiakadnak de utana segitenek megoldast talalni (en is feltem elmondani)
A nõgyógyásznal nem kell ott lennie, azt viszont nem art tudni, hogy az orvos hivatalból jelenti a kiskoru terhességet. Az abortusz hoz szuloi beleegyezés kell. Ha a szulo nem engedne, akkor a gyamhibpvatalhoz kell a kislánynak fordulnia, ok engedélyezik a szulo akarata ellenére is.
Meg kiskoru, kell a szulo hozza. Ilyen az, amikor ugy szexelnek az eretlen kiskamaszok, hogy szinte semmit sem tudnak, de labat szettenni mar megy. Orok tanulsag lesz neki!
Az aortusz is mûtét. Minden mûtéthez kell beleegyezés, fiatalkorúnàl szülõi.
nem fogják megverni, mert terhes nõt nem ver senki értelmes és gondolom a szülõk azok. szóval ettõl ne féljen.
Persze, hogy kell. Sõt még ha beleegyezik akkor a láthatásokat is neked kell fizetned az apának.
Ne kabits 8 honap nyaralas tuti uj baratod utan szaladsz kulfoldre. Igen kell az apa beleegyezese ha elhagyod morszagot akar 2hetre is.
8 hónapra nyaralni? Beleegyezés kell. Viszont azt nem tudom hogy Neked kell-e fizetni hogy az apa láthassa a gyereket!Mivel ha alá irja a beleegyezö nyilatkozatot (amit ügyvéd állit ki) akkor aláirja azt is hogy addig nem látja a gyereket.Barátnömnek azért nem kellett ilyen mert az apa lemondott a kislányról.nem fizet gyerektartást sem igy nem köteles a barátnöm engedélyezni a találkozást.


Ha egy munkahelyen mindenki jól dolgozik, leépítésre kerül a sor, számít e, hogy valaki 16 éve ott dolgozik és két kiskorú gyermeke van?

Egyetemi klinikán leépítés, egészségügyi dolgozókról van szó.

Legjobb válasz: ez attól is függhet mennyire családcentrikus hely.Mert egy kisgyerekes többször hiányozhat(bár lehet,hogy már nem olyan kicsik a gyerekeid)Így lehet elõnyben részesítik a gyermekteleneket,vagy akiknek már nagyobbak a gyerekek.Az a tapasztalatom sokszor nem elõny a gyermek a munkahelyeken

ez attól is függhet mennyire családcentrikus hely.Mert egy kisgyerekes többször hiányozhat(bár lehet, hogy már nem olyan kicsik a gyerekeid)Így lehet elõnyben részesítik a gyermekteleneket, vagy akiknek már nagyobbak a gyerekek.Az a tapasztalatom sokszor nem elõny a gyermek a munkahelyeken
Én építõiparban dolgozom (mérnök), nálunk nem számított. 3 kisgyerekes koleganõt rúgtak ki (persze mellettük másokat is), kettõ éppen visszajött gyesrõl, egyikük pedig egyedül nevelte a gyerekeket, így sokat volt táppénzen mert amikor õk betegek voltak, otthon kellett maradnia. Én éppen gyed-en vagyok, várom a második babámat, és tanfolyamot fogok végezni hogy ha kirúgnak akkor más lehetõségem is legyen mert az építõipar halott. Ja és a háromból ketten 12-13 éve dolgoztak ott. Drukkolok hogy nálatok humánusabbak legyenek!
Mindenképpen számit (, hogy + vagy - ?) már a fönökségtöl függ.
Nálam, amennyiben létszámleépítés szükségeltetik, elõször a külsõs, bedolgozós emberek lesznek elküldve. Ha még mindig kell elküldeni, akkor olyan küldök el, aki nem régóta van a cégnél, illetve azt is figyelembe veszem, hogy a családban van-e másik keresõ személy. A gyerekesek nem élveznek elõnyt, de hátrányt sem, legalábbis nálam.
Nem. Inkább az számít rokona-e az igazgatónak.
Ez csak a fõnöktõl függ. Van aki azokat tartja meg, aki régóta ott van, és van, aki azokat küldi el, akik a legtöbb fizetést kapják, hogy minél többet spóroljon. Ezek gyakran pont a régóta ott dolgozók.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!