Találatok a következő kifejezésre: Öt kiskoru van. A (3 db)

Öt kiskoru gyermekem van. A férjem kettöre igényt tart. Szét választhatják a testvéreket?

Legjobb válasz: Érdekelne mi alapján választja ki ezt a kettõt. Az is fontos lenne, hogy miért akarja õket? Váltok? Vagy nem tudod eltartani õket?Pusztán anyagi okok miatt nem lehet õket szétválasztani. HA azért emelik ki a gyerekeket a csaldból mert ott nem fejlõdhetnek egészségesen akkor is szem elõtt tartják, h lehetõleg együtt maradhassanak, de sajnos ez nem mindig megoldható. Többet kéne tudni az esetedrõl

Érdekelne mi alapján választja ki ezt a kettõt. Az is fontos lenne, hogy miért akarja õket? Váltok? Vagy nem tudod eltartani õket?Pusztán anyagi okok miatt nem lehet õket szétválasztani. HA azért emelik ki a gyerekeket a csaldból mert ott nem fejlõdhetnek egészségesen akkor is szem elõtt tartják, h lehetõleg együtt maradhassanak, de sajnos ez nem mindig megoldható. Többet kéne tudni az esetedrõl
Kirendelnek majd valószínûleg szakértõt ( gyermekpszichológust) aki meghallgatja a gyerekeket, hogy akarnak e apuval élni vagy nem és miért nem. Ügyvédre lesz majd szükséged, aki ügyesen beépíti a perbeszédbe, hogy a gyerektartást akarja a férjed elsumákolni ( mellesleg ha két kislányt magának akar az sokkal többe kerül majd, mintha gyerektartást vonnának tõle, ha már arról van szó) De nyugodj meg, nem, emiatt nem fogja elvenni tõled a bíróság õket.
Egyetértek az elõttem szólóval, a bíróság nagyon körültekintõen jár el ilyen ügyekben.Szakértõket von be, környezettanulmányt kér, de azér, hogy ne kelljen annyi gyerektartást fizetni, nem fogják tõled elvenni õket biztos lehetsz benne.
A kérdező hozzászólása: A férjem nem akar annyi gyerektartást fizetni.Én eltudnám tartani öket.A válásunk folyamatban van.Két lányt szeretne.(5-7évesek)És egyik sem akar vele lakni.
Persze, hogy kell. Sõt még ha beleegyezik akkor a láthatásokat is neked kell fizetned az apának.
Ne kabits 8 honap nyaralas tuti uj baratod utan szaladsz kulfoldre. Igen kell az apa beleegyezese ha elhagyod morszagot akar 2hetre is.
8 hónapra nyaralni? Beleegyezés kell. Viszont azt nem tudom hogy Neked kell-e fizetni hogy az apa láthassa a gyereket!Mivel ha alá irja a beleegyezö nyilatkozatot (amit ügyvéd állit ki) akkor aláirja azt is hogy addig nem látja a gyereket.Barátnömnek azért nem kellett ilyen mert az apa lemondott a kislányról.nem fizet gyerektartást sem igy nem köteles a barátnöm engedélyezni a találkozást.

Ha egy munkahelyen mindenki jól dolgozik, leépítésre kerül a sor, számít e, hogy valaki 16 éve ott dolgozik és két kiskorú gyermeke van?

Egyetemi klinikán leépítés, egészségügyi dolgozókról van szó.

Legjobb válasz: ez attól is függhet mennyire családcentrikus hely.Mert egy kisgyerekes többször hiányozhat(bár lehet,hogy már nem olyan kicsik a gyerekeid)Így lehet elõnyben részesítik a gyermekteleneket,vagy akiknek már nagyobbak a gyerekek.Az a tapasztalatom sokszor nem elõny a gyermek a munkahelyeken

ez attól is függhet mennyire családcentrikus hely.Mert egy kisgyerekes többször hiányozhat(bár lehet, hogy már nem olyan kicsik a gyerekeid)Így lehet elõnyben részesítik a gyermekteleneket, vagy akiknek már nagyobbak a gyerekek.Az a tapasztalatom sokszor nem elõny a gyermek a munkahelyeken
Én építõiparban dolgozom (mérnök), nálunk nem számított. 3 kisgyerekes koleganõt rúgtak ki (persze mellettük másokat is), kettõ éppen visszajött gyesrõl, egyikük pedig egyedül nevelte a gyerekeket, így sokat volt táppénzen mert amikor õk betegek voltak, otthon kellett maradnia. Én éppen gyed-en vagyok, várom a második babámat, és tanfolyamot fogok végezni hogy ha kirúgnak akkor más lehetõségem is legyen mert az építõipar halott. Ja és a háromból ketten 12-13 éve dolgoztak ott. Drukkolok hogy nálatok humánusabbak legyenek!
Mindenképpen számit (, hogy + vagy - ?) már a fönökségtöl függ.
Nálam, amennyiben létszámleépítés szükségeltetik, elõször a külsõs, bedolgozós emberek lesznek elküldve. Ha még mindig kell elküldeni, akkor olyan küldök el, aki nem régóta van a cégnél, illetve azt is figyelembe veszem, hogy a családban van-e másik keresõ személy. A gyerekesek nem élveznek elõnyt, de hátrányt sem, legalábbis nálam.
Nem. Inkább az számít rokona-e az igazgatónak.
Ez csak a fõnöktõl függ. Van aki azokat tartja meg, aki régóta ott van, és van, aki azokat küldi el, akik a legtöbb fizetést kapják, hogy minél többet spóroljon. Ezek gyakran pont a régóta ott dolgozók.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!