Találatok a következő kifejezésre: Öt hónapja és sajnos nagyon (3 db)

Öt hónapja szültem és sajnos nagyon csíkos lett a hasam. El lehet-e valamivel tüntetni, vagy legalább halványítani?

Legjobb válasz: Igen, vannak ilyen krémek, amik a szülés nyomait halványitják! Kérdezd gyógyszertárban!

Igen, vannak ilyen krémek, amik a szülés nyomait halványitják! Kérdezd gyógyszertárban!
Halványítják , de sajna nem tüntetik el.
Sajnos neked már nem segít, de lehet másnak igen.Mikor még a baba a pocidban van, akkor kell extraszûz olivaolajjal bekenni a pocit, meg a cicit sem árt, ha nagyra nõ.így rugalmasabb lesz a bõröd és volt akinek alig lett terhességi csíkja, volt, akinek egysem.

Ma megláttam egy apró 4-5 mm hosszú galaxyt a nanomban. Ezek szerint leikráztak kb 1 hónap után. Kérdésem ő kb milyen idős és eddig mit ehetett? Mivel etessem és őt még megehetik a nagyok? Sajnos nem tudom külön tenni. :- (

Legjobb válasz: Hagyd ott, biztos azt ette amit a nagyok. Por kajákat adhasz neki, vipan baby, vagy bármilyen ivadékhaltáp. Fagyasztott artemia, cyclops, vizibolha, ilyesmik is. Vagy sera shrimp natural - igaz hogy ez nagy bogyó és labdáznak vele egy ideig, de amikor elázik már tudják csipegetni és szeretik.

Hagyd ott, biztos azt ette amit a nagyok. Por kajákat adhasz neki, vipan baby, vagy bármilyen ivadékhaltáp. Fagyasztott artemia, cyclops, vizibolha, ilyesmik is. Vagy sera shrimp natural - igaz hogy ez nagy bogyó és labdáznak vele egy ideig, de amikor elázik már tudják csipegetni és szeretik.
Ha eddig el volt akkor ezután is ugyanúgy lesz, eddig megélt, nem kell neki segítség, csak csináld azt amit eddig is!!! (szerintem persze)
Pedig a Francia nemzetközi, ebben a témában!
Próbálkozzatok a franciával. ;)
Ha érdekel Téged mint pasi, akkor egyértelmû h nekiállsz tanulni :)
>minimálisan beszélünk egy közös nyelvet >nagyon kedvelem és sztem õ is Ne szépítsünk, gerincre akarod vágni, és õ is téged. Ezt meg lehet oldani nonverbális kommunikációval is :)
Szerintem egyertelmu, hogy vagj bele a nyelvtanulasba!Megeri, es nem csak a pasas miatt.Vegulis artani biztos nem fog, hogy megtanulsz egy nyelvet... Aztan meg tanitsd ot is magyarra, nagyon aranyosak, ahogyan magyarul beszelnek, legalabbis amig jol meg nem tanuljak a nyelvet.Aztan a vegen valoszinuleg kikottok egy magyar-angol keverek nyelv mellett, ami szinten nem egy hetkoznapi, hogy azt ne mondjam unalmas dolog, sot!
Az európai társadalmakban aki ne tiszteli a feleségét, párját, arra csúnyán néznek. Afrikában meg aki jól bánik a párjával, azt nem tartják férfinak. Ott elvárás, szokás, szabály a nõ megvetése. Nem véletlenül van annyi AIDS-es, és erõszakos közösülés arrafelé. Mert a férfi méltóságon alulinak érzi, hogy óvszert húzzon.
Csúnyán néznek?? Ugyan már. Összekacsintanak. Az afrikai társadalomról nem tudok nyilatkozni, fõleg nem általánosságban. Én inkább csak a saját tapasztalataimból indulok ki. Azok szerint milyenek a fehér pasik? Hazugok, hûtlenek, megbízhatatlanok. Akkor milyen tiszteletrõl beszélünk? Az afrikai férj milyen? (Az enyém.) Az elõzõ felsorolás teljes ellentéte. De ez csak az én tapasztalatom.
Kérdezõ, az itteni hozzászólásaid alapján nehéz a felfogóképességed, 35 éves vagy és nem tudsz angolul, beszélni egymással nem tudtok, ennek ellenére Neki csakis Te kellesz.Ne csodálkozz, ha AIDS-es leszel.Ha meg az afrikai-t úgy értetted, hogy néger, akkor tanuld meg, hogy nem AFRIKAI, nem FEKETE, hanem NÉGER.
35 évesen kicsit már öreg vagy ahhoz, hogy higgy a tündérmesékben. A 38 éves afrikai, néger pasi valószínûleg gazdasági menekült, bárkivel összeállna, hogy itt maradhasson Európában. Te meg elég buta vagy neki, illúzióid vannak, elhiszel neki mindent. Angolul sem tudsz, de gyanítom, hogy õ sem, csak makog valamit. Különben mibõl él? Mit csinál itt? Ha orvos, mérnök vagy valami hasonló rendes munkája van, akkor rendben van, hihetõ, hogy valami értelmes életre törekszik itt Európában. De sejtésem szerint õ csak egy szerencsevadász, aki megszökött otthonról, ki tudja hány gyereket és feleséget hátrahagyva. Most pedig keres egy kellõen naiv, butuska magyar nõt, akinek az állampolgársága szabad utat biztosít neki a könnyû élethez.
utálom ezeket az elõítéleteket az afro pasikról, h így lenézik úgy lenézik, megalázzák a nõket...persze vannak olyanok, de ugyanúgy a fehér emberek közt is akadnak ilyenek...sõt...az afrikaiakban legalább még megvan az a férfias szokás, ami a legtöbb európaiból kezd eltûnni, hogy bókoljanak egy nõnek, és ne tartsák ezt cikinek...szóval szerintem kitartás, és próbáld tanulni az angolt, ha komolyan gondolod :) u.i.:nyugodtan írj levelet, ha szükséged lenne egy kis angol nyelvtanulásra (én is csak tanulom, de szívesen segítek neten keresztül)
Azért nem érteni az "afrikai angolt" mert, a gyarmatosítások által õk úgymondd kifejlesztettek maguknak egy "utca nyelvet". Keverik az angotl és a saját nyelvüket. Ezt azokra értem ahol angol gyarmatosítók voltak, ahol franciák vagy belgák ott megint más, és természetesen õk nem igazán beszélnek angolul! Egyébként ugyanaz nekem is a véleményem, hogy afrikaival sosem szabad közelebb kapcsolatban lépni! Van egy két kivétel aki már itt él x éve, kicsit talán áttudta venni az európai kulturát, bár 100%-an nem tudják. Szerintem, eleget hallottunk és láttunk velük kapcsolatban, miféle gyilkosságokat csináltak, politikai harcok, kivégzések szó szerint. Õk vad népek, akik még csak most szenvednek azzal amivel mi mondjuk az utóbbi 1-2 században. Demokratizálódni akarnak, bár nem tudom mennyire menne, rezsimek alatt meg végképp!Ott a hatalom a lényeg, annak a megszerzése, mint mondjuk itt is de, vmit csak adnak a népnek hozzájuk képest! Durvák, és nem ismerik a toleranciát! Pont nem rég olvastam, egy magyar nõ hozzáment egy nigériaihoz talán, aztán x hónap után talált különbözõ levelezéseket egy másik nõvel a férje részérõl, az a nõ detto nigériai volt, abba volt szerelmes és azt ecsetelte az emailekben, hogy még picit várni kell, mert ha teherbe ejti a magyar nõt akkor már tuti az állampolgárság és így jöhet a szerelme is magyarhonba!A nõ ezt közölte is vele, hogy tud róla, erre az egyik barátjával megfenyegették, hogy megölik, ha most elakar válni, vagy vkinek vmit is mondd! Szóval, láttam már ilyet nagyon sokat, és arról meg nem is beszélve, hogy õk valóban csak egy nõsténynek nézik a nõket! Az angollal kapcsolatban pedig, úgy gondolom, hogy magadtól simán megtudod tanulni, csak akarni kell, és saját magad miatt tanuld meg, mert jól jöhet ne egy afrikai miatt. Van még sok szingli férfi, ne állj össze egy olyannal akivel sem a kultura sem nyelv se semmi nem egyezik, nem azért mert lenézem õket, eleve az emberiség afrikából származik de, õk mások és hidd el 90% fõleg netes ismerkedés csak a vízumra hajt. Ha nyugodt életet akarsz, keress itthon valakit, nem hiszem hogy nem találnál! Ez csak jó tanács nem kioktatás, nem vagyok sem rasszista se semmi, csak szimplán reálisan kell gondolkodni! Egy osztrák is másabb mint egy magyar, vagy német, vagy francia, pedig európaiak vagyunk már ha ez összeköt bennünket, akkor gondolod egy másik szegény kontinensrõl valóval megtudnád magad érteni több év után? úgyis elõjön a különbség. Udvarolni nagyon tudnak, mint pl az arabok is de, ezeknek mind hátsószándékuk van! Remélem segítettem, és leteszel róla, mert hidd el nem jó ez így!
A kérdező hozzászólása: értek én mindent, de én nem is akarom komolyan a dolgot csak szeretném ha legalább 1x találkozzunk õ is dolgozik autókereskedéssel foglalkozik, és nem erõszakos egyáltalán ha még vele is vagyok még nekem tûnik kevésnek a dolgot. Tetszik és kész.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom miért van az, hogy lassan már én akarom jobban a dolgot, úgy ismertem meg õt egy társkeresõ oldalon én kerestem, várom, hogy találkozzunk, küldtem neki sms-t, hívtam, de mintha én akarnám jobban a találkozást, mert sokat dolgozik, nem szereti ha hívogatják, stb. Én akkor hogy kommunikáljak vele? Meg az angol is úgy megy nekem alap szinten, próbálom a webfordítót is használni, és azt küldtem el neki, de neki ez sok? Mit tehetek? Pedig annyira helyes és kedves, nem tudom mi ez?
Hm, két eset lehetséges. 1. Valóban olyan a munkahelye, ahol nem jó, ha hívják. 2. Több vasat tart a tûzben.
Ja, egyebkent pedig ha meg nem nagyon ismeritek egymast (persze nyelvtudas nelkul erdekes is lenne ), azert csak ovatosan... Sok feketet ismerek, bizony nem art ovatosnak lenni veluk.De aki egybol azt mondja, persze, biztos csak kihasznal, stb, AZ ALTALANOSIT.Ot ismerd meg, ne azt nezd, hogy masik fekete mit csinal, es hogy csinal.Ok is kulonboznek egymastol, ahogy minden ember, bar teny, mas a kulturajuk.Nem is kicsit.De nagyon tudnak szeretni...es ezalatt nem a szexet ertem, bar azt is erthetnem... (de persze kozottuk is van olyan.aki durva, kisfarku, unalmas stb..) Azert az erdekes, hogy mintha inkabb Te akarnad ezt a kapcsolatot...persze, ha javul a kommunikacio, mindent meg lehet beszelni.Sok sikert! Ja, es elnezest, nem igazan ertem, hogy valaki azt irta, ha negerre gondolsz, ne irj afrikait vagy feketet.Mi ertis ne?Magamra peldaul mit mondjak?Ne azt, hogy europai, ne azt, hogy feher, szoval mit is?
#17-es! Még szerencse, hogy a fehér férfiak mélységesen szeretik és tisztelik a feleségüket...
Az afrikaiak nem sokba nézik a fehér nõket, de nagyon jól színészkedik a szerelmet.
Tanulj nyelvet, nem nehéz:) ha igazán neki ülsz (kérsz tanártól is segítséget) menni fog!
A kérdező hozzászólása: értem én, de nem tudom nem jelent-e neki problémát, hogy nem tudok jól angolul, bár egy kicsit már õ is beszéli a magyart.
A kérdező hozzászólása: angolul beszél:-) nem vágok bele más nyelvbe.vagy feladom
miért jelentene neki gondot? nem csak te nem beszélsz angolul, õ sem beszél magyarul, szal kvittek vagytok:) angolt tanulni könnyû szal ess neki :D elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: oké.
utolsónak: De néha beszélgetni is kell :)
A kérdező hozzászólása: milyen témában
Sztem õ a franciára nem mint nyelvre gondolt :D
Szerintem egy afrikai férfinek tök mindegy, hogy milyen nyelven beszélsz, a lényeg, hogy európai nõ vagy. Le akar majd telepedni, kell neki az állampolgárság, ezért mindenképpen kellesz neki. Általad akar majd Európában maradni, ez egy afrikai férfinak hatalmas elõrelépés az otthoni nyomor után. Ezért vadásznak könnyen kapható fehér nõkre. Amúgy azt ne hidd, hogy az afrikaiak tudnak angolul... én ismerek ghánaiakat, nigériaiakat és máshonnan valókat is. Õk elvileg otthon is angolul beszéltek, de se nyelvtant, se szavakat nem tudnak. Rettenetes a kiejtésük. A fekete afrikai angol az nem angol :)
AIDS tesztrõl el ne feledkezz, mielõtt bármit is tennétek...
Úgyis csak kúrogatni vagy jó a niggereknek. Amúgy minden harmadik aids-es csak szólok!
Szia! Ha hosszútávú lesz a kapcsolat, akkor õ meg fog tanulni magyarul, Te pedig fejleszd az angolt. Muszáj mindkettõtöknek tanulni, mert egyikõtök sem tudja jól a másik nyelvét.
Mindenféleképpen tanulj, mert a jó pap is holtig tanul! Az, hogy itt sokan a rosszat akarja neked bemutatni egy tanulság lehet, DE ne általánosíts! Az sem igaz, hogy mindnek van hátsó szándéka, van úgy, hogy csak sodródnak az eseményekkel, és ez néha egy kicsit visszatetszõ. Az érkezésének módja fontos, volt aki, felhívta a figyelmed a AIDS-re.Amennyiben menekültként érkezett van orvosi papírja róla, hogy nem fertõzött, mert a táborban megcsinálják, hanem úgy érkezett, hanem legálisan és csak itt maradt, akkor lehet nem árt meggondolni a dolgot. Az, hogy nem használnak óvszert egy nagy marhaság, mert mindig van náluk, õk sem hülyék. Valóban nagyon tudják a módját a széptevésnek, de aki nem akarja, azt nem lehet táncba vinni. Az sem igaz, hogy a letelepedés miatt akar mind magyar nõvel hálni, mert a bevándorlási hivatal, se hülye. Az én párom, már itt van 10 éve, végig dolgozott bejelentett munkahelyen, van két gyerkõcünk, semmilyen probléma nincs vele, de mégse kapja meg a letelepedésit, ezzel ellentétben, pedig van egy haverja, itt él albérletben, hol dolgozik, hol nem nincs felesége, se semmilyen kötõdése ide, csak a csajok akik, jönnek mennek az ágyban, mégis letelepedésit kapott, ja és csak 7 éve van itt. Viszont a leírásod alapján, valóban van egy sanda gyanúm, hogy több vasat tart a tûzben, mert az, hogy állandóan kibújik a beszélgetés és a találkozás alól nekem nem tetszik. Ha gondolod írj privát levelet a nevével és néhány infóról róla, aztán hátha tudok segíteni. Az angoljukról, meg csak annyit, hogy valóban más, mint a brit angol, de az amerikai és a ausztrál angol is más. Én jól beszélem a brit angolt, és eddig még bármelyik afrikai angolt beszélõt megértettem (évekig rendeztem az ügyes bajos dolgaikat), viszont például a nyáron táborban voltak a gyerekeim, ahol Ausztráliából volt egy nyelvtanár és igencsak nehezen értettem meg, pedig fehér volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!