Találatok a következő kifejezésre: Öt hónapja és sajnos (18 db)

Hallottam, és többen is mondták, a cickafarkfű tea segít jobban megtermékenyíteni a petesejtet. Igaz? Párommal már hónapok óta próbálkozunk de sajnos nem sikerül.

Legjobb válasz: Szia! nekem is ez a problémám sajnos:( Több hónapja próbálkozunk, de még nem sikerült a babucit összehozni :( az elmúlt egy hónapban figyeltem mindent, néztem a méhnyakamat (ami végig kemény volt), figyeltem a váladékomat, ami egyszer sem volt tojásfehérjés, amilyennek lenni kell, és csináltam a 10. naptól ovutesztet, de negativ lett :( Vettem cickafarkfû-palastfû teát, és gondoltam beszerzek még mellé barátcserje homeos bogyót. Hátha segit. :/

Szia! nekem is ez a problémám sajnos:( Több hónapja próbálkozunk, de még nem sikerült a babucit összehozni :( az elmúlt egy hónapban figyeltem mindent, néztem a méhnyakamat (ami végig kemény volt), figyeltem a váladékomat, ami egyszer sem volt tojásfehérjés, amilyennek lenni kell, és csináltam a 10. naptól ovutesztet, de negativ lett :( Vettem cickafarkfû-palastfû teát, és gondoltam beszerzek még mellé barátcserje homeos bogyót. Hátha segit. :/
Írtam neked egy üzit.

Tisztelt Doktor Úr! 40 éves nő vagyok, és sajnos már évek óta visszatérő Candida gomba fertőzéstől szenvedek. Canesten hüvelykúppal próbálom ilyenkor megszüntetni a tüneteket, de sajnos egy-két hónap múlva újra visszafertőződöm. Már egy éve nincs partnere

Tisztelt Doktor Úr! 40 éves nő vagyok, és sajnos már évek óta visszatérő Candida gomba fertőzéstől szenvedek. Canesten hüvelykúppal próbálom ilyenkor megszüntetni a tüneteket, de sajnos egy-két hónap múlva újra visszafertőződöm. Már egy éve nincs partnerem, tehát ez sem lehet az oka. Mit tegyek? Próbáljak meg valami más készítményt? Lehet erre a problémára végleges megoldást találni? Köszönettel: Csilla

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A gyakran visszatérő gombás fertőzéseknek számos oka, háttértényezője lehet, ezért – többek között – mind az anyagcsere, mind az immunrendszer vonalán vizsgálódni kellene.  Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A gyakran visszatérő gombás fertőzéseknek számos oka, háttértényezője lehet, ezért – többek között – mind az anyagcsere, mind az immunrendszer vonalán vizsgálódni kellene.  Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 40 éves nő vagyok, és sajnos már évek óta visszatérő Candida gomba fertőzéstől szenvedek. Canesten hüvelykúppal próbálom ilyenkor megszüntetni a tüneteket, de sajnos egy-két hónap múlva újra visszafertőződöm. Már egy éve nincs partnere

Tisztelt Doktor Úr! 40 éves nő vagyok, és sajnos már évek óta visszatérő Candida gomba fertőzéstől szenvedek. Canesten hüvelykúppal próbálom ilyenkor megszüntetni a tüneteket, de sajnos egy-két hónap múlva újra visszafertőződöm. Már egy éve nincs partnerem, tehát ez sem lehet az oka. Mit tegyek? Próbáljak meg valami más készítményt? Lehet erre a problémára végleges megoldást találni? Köszönettel: Csilla

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A gyakran visszatérő gombás fertőzéseknek számos oka, háttértényezője lehet, ezért – többek között – mind az anyagcsere, mind az immunrendszer vonalán vizsgálódni kellene.  Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A gyakran visszatérő gombás fertőzéseknek számos oka, háttértényezője lehet, ezért – többek között – mind az anyagcsere, mind az immunrendszer vonalán vizsgálódni kellene.  Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán


Öt hónapja szültem és sajnos nagyon csíkos lett a hasam. El lehet-e valamivel tüntetni, vagy legalább halványítani?

Legjobb válasz: Igen, vannak ilyen krémek, amik a szülés nyomait halványitják! Kérdezd gyógyszertárban!

Igen, vannak ilyen krémek, amik a szülés nyomait halványitják! Kérdezd gyógyszertárban!
Halványítják , de sajna nem tüntetik el.
Sajnos neked már nem segít, de lehet másnak igen.Mikor még a baba a pocidban van, akkor kell extraszûz olivaolajjal bekenni a pocit, meg a cicit sem árt, ha nagyra nõ.így rugalmasabb lesz a bõröd és volt akinek alig lett terhességi csíkja, volt, akinek egysem.

Tisztelt doktor Úr! Hónapok óta kínlódok, állandó pisilési ingerem van, és kb negyedóránként járok. Már voltam urológusnál, nőgyógyásznál, beszedtem 2 féle antibiotikumot, a második kúrában a párom is részt vett. Sajnos ahogy abbamarad a gyógyszer szedése

Tisztelt doktor Úr! Hónapok óta kínlódok, állandó pisilési ingerem van, és kb negyedóránként járok. Már voltam urológusnál, nőgyógyásznál, beszedtem 2 féle antibiotikumot, a második kúrában a párom is részt vett. Sajnos ahogy abbamarad a gyógyszer szedése, rögtön előjönnek a panaszaim is! Emelett szedem a tőzegáfonyát, és a medveszőlő teát is iszom. Kérem, ha tud segítsen, mert egyszerűen így nem lehet élni! köszönettel, Hajni

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az interneten keresztül sajnos én sem tudok tanácsot adni ilyen panasz esetén. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az interneten keresztül sajnos én sem tudok tanácsot adni ilyen panasz esetén. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor Úr! Hónapok óta kínlódok, állandó pisilési ingerem van, és kb negyedóránként járok. Már voltam urológusnál, nőgyógyásznál, beszedtem 2 féle antibiotikumot, a második kúrában a párom is részt vett. Sajnos ahogy abbamarad a gyógyszer szedése

Tisztelt doktor Úr! Hónapok óta kínlódok, állandó pisilési ingerem van, és kb negyedóránként járok. Már voltam urológusnál, nőgyógyásznál, beszedtem 2 féle antibiotikumot, a második kúrában a párom is részt vett. Sajnos ahogy abbamarad a gyógyszer szedése, rögtön előjönnek a panaszaim is! Emelett szedem a tőzegáfonyát, és a medveszőlő teát is iszom. Kérem, ha tud segítsen, mert egyszerűen így nem lehet élni! köszönettel, Hajni

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az interneten keresztül sajnos én sem tudok tanácsot adni ilyen panasz esetén. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az interneten keresztül sajnos én sem tudok tanácsot adni ilyen panasz esetén. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Üdvözlöm Dr. Úr! Márciusban voltam vérvételen, és ott a TSH 0.25 volt. A háziorvosom elküldött pajzsmirigy-szakrendelésre, sajnos 3 hónapra kaptam volna időpontot, ezért elmentem egy endokrinológus magánorvoshoz. Ott vettek tőlem vért. Van egy kis vashián

Üdvözlöm Dr. Úr! Márciusban voltam vérvételen, és ott a TSH 0.25 volt. A háziorvosom elküldött pajzsmirigy-szakrendelésre, sajnos 3 hónapra kaptam volna időpontot, ezért elmentem egy endokrinológus magánorvoshoz. Ott vettek tőlem vért. Van egy kis vashiányom, meg D-vitamin hiányom, ezt meg is értem. De a doktornő azt mondta, hogy baj van a mellékvese- és az agyalapimirigy-hormonommal. A TSH 0,426MIU/l, FT4 17,18 aktív prolaktin 234mU/L. Erre kaptam 0,5 szem Bromocriptint. Cortisol 125nmol/l, szerintem ez is jó tartományon belül van, erre kaptam Cortef tablettát, felet reggel, felet pedig 3-kor kell bevenni. Mióta szedem a gyógyszereket, teljesen felborultak a dolgok bennem. Tejcsorgásom lett, ami azelőtt nem volt, az öt napos menzeszem 1,5 napos lett, izomfájdalom, izomgyengeség, étvágytalanság, fogyás, rossz közérzet. Melleim nőnek és fájnak. Második vérvételnél már a gyógyszer szedése mellett a prolaktinom 500-ra ugrott, cortisol is megduplázódott. Nem értem, hogy ha azért szedem a gyógyszert mert magas, akkor miért vagyok rosszabbul és miért emelkednek az értékeim. De legjobban ami aggaszt, hogy a háziorvosom azt mondta, hogy egy teljesen jó vérképet és hormonháztartást miért kellett felbolygatni, ráadásul a háziorvos édesapja endokrinológus szakember, és Ő is azt mondta, hogy badarság ilyen eredményre ilyen erős gyógyszereket felírni. Legyen kedves és írja le nekem a véleményét, hogy akkor mi is lehet itt a rejtély titka, mert itt most kettő az egy ellen van. Valamint a doktornő azzal ijesztget, hogy nekem agyalapimirigy-daganatom van, csak akkor azt nem értem, hogy miért nem küld el MRI-re? Vagy van nekem egyáltalán valami bajom? Előre is köszönöm. Üdv: Andrea

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Emelkedett prolaktinszint esetén valóban javasolt a koponya MR-vizsgálat. Tekintettel az eset összetettségére, javaslom, hogy mielőbb keresse fel leleteivel dr. Csupor Emőke endokrinológus doktornőt, aki igen tájékozott és képzett endokrinológiai területen. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Emelkedett prolaktinszint esetén valóban javasolt a koponya MR-vizsgálat. Tekintettel az eset összetettségére, javaslom, hogy mielőbb keresse fel leleteivel dr. Csupor Emőke endokrinológus doktornőt, aki igen tájékozott és képzett endokrinológiai területen. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Üdvözlöm Dr. Úr! Márciusban voltam vérvételen, és ott a TSH 0.25 volt. A háziorvosom elküldött pajzsmirigy-szakrendelésre, sajnos 3 hónapra kaptam volna időpontot, ezért elmentem egy endokrinológus magánorvoshoz. Ott vettek tőlem vért. Van egy kis vashián

Üdvözlöm Dr. Úr! Márciusban voltam vérvételen, és ott a TSH 0.25 volt. A háziorvosom elküldött pajzsmirigy-szakrendelésre, sajnos 3 hónapra kaptam volna időpontot, ezért elmentem egy endokrinológus magánorvoshoz. Ott vettek tőlem vért. Van egy kis vashiányom, meg D-vitamin hiányom, ezt meg is értem. De a doktornő azt mondta, hogy baj van a mellékvese- és az agyalapimirigy-hormonommal. A TSH 0,426MIU/l, FT4 17,18 aktív prolaktin 234mU/L. Erre kaptam 0,5 szem Bromocriptint. Cortisol 125nmol/l, szerintem ez is jó tartományon belül van, erre kaptam Cortef tablettát, felet reggel, felet pedig 3-kor kell bevenni. Mióta szedem a gyógyszereket, teljesen felborultak a dolgok bennem. Tejcsorgásom lett, ami azelőtt nem volt, az öt napos menzeszem 1,5 napos lett, izomfájdalom, izomgyengeség, étvágytalanság, fogyás, rossz közérzet. Melleim nőnek és fájnak. Második vérvételnél már a gyógyszer szedése mellett a prolaktinom 500-ra ugrott, cortisol is megduplázódott. Nem értem, hogy ha azért szedem a gyógyszert mert magas, akkor miért vagyok rosszabbul és miért emelkednek az értékeim. De legjobban ami aggaszt, hogy a háziorvosom azt mondta, hogy egy teljesen jó vérképet és hormonháztartást miért kellett felbolygatni, ráadásul a háziorvos édesapja endokrinológus szakember, és Ő is azt mondta, hogy badarság ilyen eredményre ilyen erős gyógyszereket felírni. Legyen kedves és írja le nekem a véleményét, hogy akkor mi is lehet itt a rejtély titka, mert itt most kettő az egy ellen van. Valamint a doktornő azzal ijesztget, hogy nekem agyalapimirigy-daganatom van, csak akkor azt nem értem, hogy miért nem küld el MRI-re? Vagy van nekem egyáltalán valami bajom? Előre is köszönöm. Üdv: Andrea

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Emelkedett prolaktinszint esetén valóban javasolt a koponya MR-vizsgálat. Tekintettel az eset összetettségére, javaslom, hogy mielőbb keresse fel leleteivel dr. Csupor Emőke endokrinológus doktornőt, aki igen tájékozott és képzett endokrinológiai területen. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Emelkedett prolaktinszint esetén valóban javasolt a koponya MR-vizsgálat. Tekintettel az eset összetettségére, javaslom, hogy mielőbb keresse fel leleteivel dr. Csupor Emőke endokrinológus doktornőt, aki igen tájékozott és képzett endokrinológiai területen. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ma megláttam egy apró 4-5 mm hosszú galaxyt a nanomban. Ezek szerint leikráztak kb 1 hónap után. Kérdésem ő kb milyen idős és eddig mit ehetett? Mivel etessem és őt még megehetik a nagyok? Sajnos nem tudom külön tenni. :- (

Legjobb válasz: Hagyd ott, biztos azt ette amit a nagyok. Por kajákat adhasz neki, vipan baby, vagy bármilyen ivadékhaltáp. Fagyasztott artemia, cyclops, vizibolha, ilyesmik is. Vagy sera shrimp natural - igaz hogy ez nagy bogyó és labdáznak vele egy ideig, de amikor elázik már tudják csipegetni és szeretik.

Hagyd ott, biztos azt ette amit a nagyok. Por kajákat adhasz neki, vipan baby, vagy bármilyen ivadékhaltáp. Fagyasztott artemia, cyclops, vizibolha, ilyesmik is. Vagy sera shrimp natural - igaz hogy ez nagy bogyó és labdáznak vele egy ideig, de amikor elázik már tudják csipegetni és szeretik.
Ha eddig el volt akkor ezután is ugyanúgy lesz, eddig megélt, nem kell neki segítség, csak csináld azt amit eddig is!!! (szerintem persze)

Tisztelt Főorvos Úr! 50 éves leszek pár hónap múlva és az utóbbi hetekben a hőhullámok és verejtékezés olyan gyakran jelentkezik, hogy úgy gondolom valamilyen kezelésre van szükségem. Sajnos depresszióm miatt évek óta Prozacot szedek és azt olvastam a Rem

Tisztelt Főorvos Úr! 50 éves leszek pár hónap múlva és az utóbbi hetekben a hőhullámok és verejtékezés olyan gyakran jelentkezik, hogy úgy gondolom valamilyen kezelésre van szükségem. Sajnos depresszióm miatt évek óta Prozacot szedek és azt olvastam a Remifemin plus tájékoztatójában, hogy ebben az esetben nem javasolt a használata. Van olyan készítmény amit ebben a helyzetben is szedhetnék?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mivel Ön azt említi, hogy más probléma miatt is szed gyógyszert, feltétlenül konzultáljon kezelőorvosával a további lehetőségekről. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mivel Ön azt említi, hogy más probléma miatt is szed gyógyszert, feltétlenül konzultáljon kezelőorvosával a további lehetőségekről. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

