Találatok a következő kifejezésre: Öt hónapja és a (438 db)

én úgy tudom, hogy pihenõ napokon is szedni kell, és 1 hónap mire beindulsz tõle aszem.
09:10 nek szól hogy amit irtam nem baromságm mert ha már vesz tömegnövelöt szedje normálisan nem ?most milyen az hogy meg vesz 1 - 1.2kg os volumass 35 öt amit beoszt 1 hónapra ami kb ha normálisan szeded elfogyik 2 hét alatt szóval azért nem érdemes kiadni a pénzt ha szarul szedjük mert nem lessz akora hatása ennyi .
ja és hozzá teszem h ne várj csodákat, elsõ adagtól ritka az aki fel is szed pár kilót... mert mellette zabálni kell
A kérdező hozzászólása: Please segítsetek nagyon fontos!Elõre is köszi mindenki :)
A kérdező hozzászólása: ok köszi szépen mindenki! :)
Ez egy baromság amit az elõttem válaszoló írt. A tömegnövelõ csak szénhidrát és fehérje. (meg egy kis töltelék.. kreatin, vitaminok, stb..) Csupa olyan dolog amit amúgy is magadhoz tudsz venni, sima étkezéssel (kreatint nem, de az nem is olyan fontos még az elején) A tömegnövelõ, egy koncentrált kaja. De te tudod, hogy mennyi pénzed van rá.. ártani nem árt.
ha már kiadsz pénzt tömegnövelöre ne sajnáld minden nap kell szedni edzés elött egy adagot meg edzés után és pihenõnapokon is 2 adagot kell szedni . ha szarul szedeed nem ér semmi csak kiszarod ugy hogy vagy normálisan vagy sehogy ennyi.
Ha az étrended rendben van pihinapokon akkor nem kell. Edzés után viszont mindenképp, mert gyorsan felszívódó fehérje és szénhidrát van benne.
A kérdező hozzászólása: Ok köszi szépen.Nem várok csodákat nyugi:) .Tom. hogy ha 1 hónapig szedem még nem leszek izom állat, hosszútávra terveztem :)
Pihenõnapon is idd, fõleg, mivel az izom a pihenés alatt fejlõdik! Az edzéssel megadod neki az "impulzust", de nõni pihenés alatt fog. És mindenképpen a rendes étkezéseden FELÜL fogyaszd el, ne idd mondjuk ebéd elõtt, mert akkor kevesebbet tudsz enni miatta, úgy nem ér semmit. Ha rendesen edzel, nem fogsz hízni tõle, csak izmot növelsz.
A kérdező hozzászólása: ok köszi szépen :)
Erre csak annyit írok, hogy régen sem volt tömegnövelõ, mégis voltak testépítõk.

Van egy barátom aki együtt volt egy lánnyal 4 hónapot és a szakítás óta ami 5 hónapja volt, teljesen készen van miatta lelkileg? Én összejöttem ezzel a csajjal. Ez a barátom most nagyon megutált. Lesz még esély rá, hogy valaha barátok leszünk?

Legjobb válasz: Hát haver nem sok esély van rá szerintem, h újra barátok legyetek! 19 évesen nem vagyok nagy szakértõlye az életnek, de már velem is történt hasonló. Az én esetemben a kiszemeltemnek megtetszett a legjobb barátom, ezt a barátomat ovis korom óta ismerem. Nem akart járni a csajjal mert tudta h nekem tetszik, megbeszéltük h mi a tészta, de én úgy voltam vele h ha már nekem nem jött össze legalább neki legyen meg. Viszont a te esetedben teljesen más a helyzet, szó nélkül lenyúltad ami nagy bunkóságra vall(ezt nem sértésnek szántam). Most gondolj bele, azt a sört élvezed amit õ bontott ki magának! Ne legyen igazam, de szerintem nem valószínû h kibékültök. Azér én szurkolok neked

Hát haver nem sok esély van rá szerintem, h újra barátok legyetek! 19 évesen nem vagyok nagy szakértõlye az életnek, de már velem is történt hasonló. Az én esetemben a kiszemeltemnek megtetszett a legjobb barátom, ezt a barátomat ovis korom óta ismerem. Nem akart járni a csajjal mert tudta h nekem tetszik, megbeszéltük h mi a tészta, de én úgy voltam vele h ha már nekem nem jött össze legalább neki legyen meg. Viszont a te esetedben teljesen más a helyzet, szó nélkül lenyúltad ami nagy bunkóságra vall(ezt nem sértésnek szántam). Most gondolj bele, azt a sört élvezed amit õ bontott ki magának! Ne legyen igazam, de szerintem nem valószínû h kibékültök. Azér én szurkolok neked
Hát bocs én szétverném a fejedet.....és lehet az a srác nem is csak ugy SZENVED LELKILEG UGYE? volt aki besegített neki.....TE!!!! Ezek után én nem lennék a barátod és még az utcán sem köszönnék! Nem jó dolog ám a depresszió és a lelki bántalmak sem ahelyett hogy itt elmondod mindennek nézzél kicsit magadba ! (pontozzatok le nyugodtan)
Ha szakítasz a nõvel és eltelik 10 év, akkor talán.
hát ez elég necces dolog...a házinyulas szabály ugyebár..egyszer én is voltam ilyen lány, igaz mi nem jöttünk össze a sráccal csak összekavarodtunk, de a két srác azóta sem szívleli egymást...ez ilyen tüske a fiúk szemében...de lehet idõvel enyhül majd, attól függ milyen ember valójában, hogy milyen a természete, lehet idõvel elfogadja de az is lehet hogy soha nem fogja neked megbocsátani. Igazából neked kell tudnod, hogy az illetõ fiú milyen, és mit várhatsz tõle, hogy hogyan álljon hozzád ezután.
Hát már bocsi, de szerintem téged sem kell félteni, te is egy jó nagy sz.rkeverõ vagy! A barátod(, akinek állítólag te a barátja vagy) még totál ki van lelkileg a csaj miatt, te meg elkezded d.ni a volt nõjét. Most így kin akartál segíteni? A barátodon? Vagy a csajon? Csak magadon! De ez rohadt nagy sértés és megalázás egy baráttól. Ne csodálkozz semmin ezek után, mert te rúgtad fel a barátságot.
barát exnõjével annak engedélye nélkül soha nem szabad kezdeni. amikor észrevettétek a csajjal, hogy bejöttök egymásnak, akkor kellett volna szólni a barátodnak, hogy "figyi, itt a gizi, nem lenne-e baj, ah én meg õ..." de ha eleve tudod, hogy ki van bukva a nõ miatt, akkor boritékolni lehet, hogy nem lesz tõle boldog. teljesen egyértelmû volt a helyzet, hogyha összejössz a csajjal, akkor a barátságotok megromlik, ehhez nem kell atomfizikusnak lenni. és a kérdésre a válasz nem, soha többé nem lesztek barátok. a csajok sokkal kavarósabbak, nem mindig annyira õszinték egymáshoz, gyakrabban összevesznek minden apróságon, de hajlamosabbak is a megbocsájtásra. mi pasik meg sokkal õszintébbek vagyunk, ha valami gondunk van, kimondjuk, és nem tartunk fenn látszatbarátságokat. ha egy barátságnak vége (összeveszés miatt), akkor annak vége.
Nem tudom ki és miért szavazta le az elõttem szólókat, de nagyon BÉNA az a tag aki így éli ki magát. 27 évesen bárki kezdjen ki egy exemmel eléggé berágnék miatta. Mondok rá egy példát! Legyen a volt barátnõd (akivel 5 éve jártál) új pasija a te haverod. Egy társaságba jártok, ismer a csaj téged és fordítva. Elég morbid helyzet! Pláne hogy intim helyzetbe is voltatok. Mintha az én alsóm hordaná a haverom:S Amíg nem ad áldást arra, hogy járhatsz vele minden EXNÕ tabu. Van is erre egy mondás(nem tuti hogy így van szó szerint) BARÁT NÕJÉT (EX, JELENLEGI ÉS KISZEMELT) ÉS SÖRÉT SOHA!!! ...aztán jöhet a negatív pontozás, nem mintha érdekelne!
Nem. Nõügyben férfiak közt nincs bocsánat. Ne legyen igazam... 34/L
A kérdező hozzászólása: Súlyosan depressziósnak hiszi magát, közbe meg ugyan annyi baja van mint másnak. Azt hiszi, hogy a világ ellene van. (A háttérbe meg keveri a sz*rt)

Vasaló által okozott égési sérülésem volt 1-2 hónapja. és a kisebesedett részt mindig lekapartam, de már begyógyultak. Most egy fehér folt van ott, de amikor fázok mindig belilul a helye de miért? ! =|||

Legjobb válasz: Azért, mert a sebhely még friss. Kb. egy-másfél év múlva nem fog belilulni, csak egy fehér folt marad (az sem biztos) a helyén.

Azért, mert a sebhely még friss. Kb. egy-másfél év múlva nem fog belilulni, csak egy fehér folt marad (az sem biztos) a helyén.
A kérdező hozzászólása: mennyi, másfél éve ?! te jó ég de már 1-2 hónapja történt=/ a fehér folt komolyan ott fog maradni?! =/
Sebek már csak ilyenek, fõleg, ha nagyon finom a bõrszerkezet. Biztosan láttál már olyan sebet, ami csúnya forradás nyoma maradt. Ezt hívják keloidos sebnek. Van akinek erre van hajlama. Legalább 5 év, mire regenerálódik, és nem színezõdik el, és a fehér folt is eltûnik
Igen, egyetértek. Egyénfüggõ, hogy kinek mi marad meg és mennyi idõ után halványodik, de egy év biztosan kell egy kolyabb sebhelynek, mire elhalványul Nekem a mûtéti hegeim is egy-másfél év után fehéredtek ki teljesen.
Kevesebb pénz
Elég egyértelmû, kb. a felére csökken a fizetésed. A gyermekvállalással kapcsolatos juttatások ugyanúgy járni fognak, hiszen a biztosítási jogviszonyod megmaradt, csak jelentõsen csökken a jövedelemhez kötötteknél (TGYÁS, GYED, illetve táppénz, ha érintett leszel) az igénybe vehetõ összeg.
A kérdező hozzászólása: Értem, és köszi is az eddigi válaszokat, de a fizetésem ugyanannyi maradt, csak azért csökkentettek, hogy a vállalkozás kiadása kevesebb legyen. Remélem így jobban érthetõ... Idegesít engem az, hogy ez lett volna a hatodik hónapom, és egy év után ( ha akarok) elvileg mehetek gyes-re. Így meg gondolom csak az alanyi jogon járó összeget kapnám. Légyszi írjatok erre is valamit :-) köszi
Magyarul a fõnököd adót csal, te pedig társtettes leszel, ha lesz egy APEH ellenõrzés.
A kérdező hozzászólása: Az komoly, bár én kimagyarázhatom, hogy nem tudtam, mert valóban a hátunk mögött tették meg mindezt. Nagy kib.-ás! Mindegy, ápr.1-tõl nem tudnak fizetni, így lelépek. De köszi a válaszokat.

Mit tennél, ha kapnál 100 000Ft-ot és egy lehetőséget arra, hogy megduplázd egy hónap alatt? A feltétel csupán annyi, ha egy hónap alatt megduplázod akkor kapsz még 100 000Ft-ot, tehát akkor neked 300 000Ft-od lesz. (tőzsde kizárva)?

Ha nem sikerül akkor vissza kell adni a 100 000Ft-ot, de amit kerestél az ajándék pénzzel azt megtarthatod. Tehát mit tennél (t?zsde kizárva)?

Legjobb válasz: HA ilyen létezne akkor már sokan milliliomosok lennének. Ilyen nincsen, legalább is tisztességes úton, bizotsan nem.

HA ilyen létezne akkor már sokan milliliomosok lennének. Ilyen nincsen, legalább is tisztességes úton, bizotsan nem.
És mi történik akkor, ha az egy hónap után a 100ezerbõl csak 20ezer maradt? Akkor csak annyit kell visszafizetnem? Vagy akkor is a 100-at?
Mivel kis összegtõl van szó feltenném ruletten a feketére. Közel 50%-os eséllyel lesz 300ezer Ft-om cserébe azért a kockázatért, hogy kicsit több mint 50%-os eséllyel bukok 100ezret. 200ezer (lehelettel kevesebb) hozam egy hónap alatt azért elég jó.
Szerintem ez a pénz túl kevés ahhoz, ez igaz legyen, illetve, ha te ennyit kapsz belõle, akkor õ vajon mennyit szerez. Van rá lehetõség, hogy ezt megtedd, de ahhoz dolgozni kell vele.
" Vagy akkor is a 100- at?" " Akkor is természetesen százat" Nos, akkor simán felvehetnél hitelt is egy hónapra, alig fizetsz kamatot ilyen rövid idõre...
"Ez se rosz, de a bankok nem adnak készpénzt csak áruvásárlási hitelt, az meg nem jó." De adnak. A-hitel, provident banki hitel stb. Ha megoldást keresel, találsz. Ha problémát keresel, azt is találsz. Tudom, körbejártam, mert találtam egy lehetõséget, ahol BIZTOSAN vissza tudom adni a felvett (és befektetett) összeget, így nem féltem a hiteltõl... Nem ördögtõl való az, csak okosan kell használni! ;)

Szeretnék interneten vásárolni és ott a hol a bankkártyaszámot kell megadni van egy olyan pont ahol az "Expiration date" van és alatta ki lehet választani a hónapot és évet itt mire kíváncsiak, mit kell megadni?

A wow nevû játékkal játszom és egy igazi pénzen vehetõ hátast szeretnék vásárolni szóval ott meg lehet nézni, élõben is, hogy mirõl van szó. Ja és még egy kérdés: Junior kártyával lehet vásárolni itt ugye, mert ha nem tárgytalan a dolog?

Legjobb válasz: A bankártyád lejárati dátumát. Egy hónap és egy év utolsó két száma: 08/16 - 2016 augusztus Ott van a kártya száma alatt

A bankártyád lejárati dátumát. Egy hónap és egy év utolsó két száma: 08/16 - 2016 augusztus Ott van a kártya száma alatt
A kérdező hozzászólása: Köszi:)

Tisztelt Doktor Úr! 19 éves vagyok és az a problémám, hogy már ez a második hónap, hogy nincs meg rendesen a menstruációm. Öt napig kéne hogy meglegyen de múlt hónapban és ebben a hónapban is csak három napig tartott és nem is annyira volt meg mint kéne.

Tisztelt Doktor Úr! 19 éves vagyok és az a problémám, hogy már ez a második hónap, hogy nincs meg rendesen a menstruációm. Öt napig kéne hogy meglegyen de múlt hónapban és ebben a hónapban is csak három napig tartott és nem is annyira volt meg mint kéne. A másik amiért még a tanácsát kérem, hogy ebben a hónapban 5-én megjött 7-8 körül elmúlt és ma 11-én picit visszajött pár csepp! Lehetséges, hogy terhes vagyok? kérem segítsen előre is köszönöm: Anita

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy végezzen egy terhességi vizelettesztet, s a lelettel forduljon nőgyógyász szakorvoshoz. Az esetleges terhességet csak így lehet kizárni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy végezzen egy terhességi vizelettesztet, s a lelettel forduljon nőgyógyász szakorvoshoz. Az esetleges terhességet csak így lehet kizárni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 19 éves vagyok és az a problémám, hogy már ez a második hónap, hogy nincs meg rendesen a menstruációm. Öt napig kéne hogy meglegyen de múlt hónapban és ebben a hónapban is csak három napig tartott és nem is annyira volt meg mint kéne.

Tisztelt Doktor Úr! 19 éves vagyok és az a problémám, hogy már ez a második hónap, hogy nincs meg rendesen a menstruációm. Öt napig kéne hogy meglegyen de múlt hónapban és ebben a hónapban is csak három napig tartott és nem is annyira volt meg mint kéne. A másik amiért még a tanácsát kérem, hogy ebben a hónapban 5-én megjött 7-8 körül elmúlt és ma 11-én picit visszajött pár csepp! Lehetséges, hogy terhes vagyok? kérem segítsen előre is köszönöm: Anita

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy végezzen egy terhességi vizelettesztet, s a lelettel forduljon nőgyógyász szakorvoshoz. Az esetleges terhességet csak így lehet kizárni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy végezzen egy terhességi vizelettesztet, s a lelettel forduljon nőgyógyász szakorvoshoz. Az esetleges terhességet csak így lehet kizárni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!