Találatok a következő kifejezésre: Öt évig szedtem, három (2 db)

Nagy a baj? Három hete hagytam abba a gyógyszer szedését, előtte öt évig szedtem.

Utolsó menzesz szept.14. Tegnap este óta iszonyatosan fájnak a mellbimbóim. Meg vannak duzzadva, már a legkisebb érintés is fájdalmas. Terhesség kizárva. Vajon mi okozhatja, erre vagyok kíváncsi.

Legjobb válasz: a hormoháztartásod felborulása, valószínûleg.

a hormoháztartásod felborulása, valószínûleg.
A gyógyszer után kezdesz helyrejönni, néhány hónap és beáll minden, nálam ugyanígy volt, ne izgulj. Mostantól érezni fogod, hogy NÕ vagy, minden tekintetben!
Valószínû hogy napokon belül menstruálni fogsz.Beindult a petefészek mûködésed, mert ugye a gyógyszer leállította immár 5 éve és nem volt peteérésed.Hát most újra helyreáll a természet rendje a szervezetedben és lesz igazi menstruációd.Ne ijedj meg ha erõsebb lesz.Ez még egy tisztulási folyamat is.
Szia! Én augusztus 30-án hagytam abba, és most jött csak meg 30-án elõször. Nekem mindig a menzesz elõtti héten szoktak fájni, de valamikor szeptember elején nekem is volt egy ilyen idõszak. Viszont most semmi szokásos tünetem nem volt. Szerintem is az lehet, hogy kezd megindulni a hormontermelésed. Gondolj csak vissza, amikor az ember lányának elkezd nõni a melle, akkor milyen érzékeny. Amúgy nekem azt mondta az orvos, hogy 28 nap +/- 5 nap a normális ciklus (tudom, hogy ez mindenkinél más, és van akinek hosszabb), és ha ennyi idõ után sem jön meg, akkor érdemes felíratni olyan gyógyszert, ami meghozza.
Bocsi, elírtam, szóval augusztus végén hagytam abba a bogyót, aug. 30-án jött meg, és azóta csak most 30-án.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ, nagyon megnyugtattatok. Most viszont reggel óta iszonyatosan hasogat a bal petefészkem, már-már szúr. Ez vajon mitõl lehet? A közeledõ menstruáció jele?
El fog mulni ne parazz ..velem ugyanez volt!!

Öt évig fogamzásgátlót szedtem, három hónapja abbahagytam. Az utolsó mensturációm július 7-11 között volt, azóta semmi. A 28 napot az első vagy az utolsó naptól kell számolni, hogy megjöjjön a menstruáció?

Legjobb válasz: A legelsõ naptól, tehát amikor jelentkezik a vérzés. Ám szerintem nincs okod az aggodalomra: ha ebben a hónapban nem is jelentkezne, az sem "nagy csoda", hiszen minden nõ szervezete máshogy reagál a változásokra. Ez is az, hiszen nagyon sokáig mesterségesen, tabletták által volt elintézve az, ami eredetileg a természet feladata lenne! =o) Ne félj: az én szervezetembõl körülbelül fél év után mehetett ki a fogamzásgátló hatása, hiszen azóta 36 napos ciklusaim vannak, ez a tabletták szedése idején természetesen 28 nap volt. Elõbb-utóbb vissza fog állni a hormonháztartásod az eredeti állapotába, csak adj neki idõt! =o)

A legelsõ naptól, tehát amikor jelentkezik a vérzés. Ám szerintem nincs okod az aggodalomra: ha ebben a hónapban nem is jelentkezne, az sem "nagy csoda", hiszen minden nõ szervezete máshogy reagál a változásokra. Ez is az, hiszen nagyon sokáig mesterségesen, tabletták által volt elintézve az, ami eredetileg a természet feladata lenne! =o) Ne félj: az én szervezetembõl körülbelül fél év után mehetett ki a fogamzásgátló hatása, hiszen azóta 36 napos ciklusaim vannak, ez a tabletták szedése idején természetesen 28 nap volt. Elõbb-utóbb vissza fog állni a hormonháztartásod az eredeti állapotába, csak adj neki idõt! =o)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!