Találatok a következő kifejezésre: Öt évig szedtem, (32 db)

Nagy a baj? Három hete hagytam abba a gyógyszer szedését, előtte öt évig szedtem.

Utolsó menzesz szept.14. Tegnap este óta iszonyatosan fájnak a mellbimbóim. Meg vannak duzzadva, már a legkisebb érintés is fájdalmas. Terhesség kizárva. Vajon mi okozhatja, erre vagyok kíváncsi.

Legjobb válasz: a hormoháztartásod felborulása, valószínûleg.

a hormoháztartásod felborulása, valószínûleg.
A gyógyszer után kezdesz helyrejönni, néhány hónap és beáll minden, nálam ugyanígy volt, ne izgulj. Mostantól érezni fogod, hogy NÕ vagy, minden tekintetben!
Valószínû hogy napokon belül menstruálni fogsz.Beindult a petefészek mûködésed, mert ugye a gyógyszer leállította immár 5 éve és nem volt peteérésed.Hát most újra helyreáll a természet rendje a szervezetedben és lesz igazi menstruációd.Ne ijedj meg ha erõsebb lesz.Ez még egy tisztulási folyamat is.
Szia! Én augusztus 30-án hagytam abba, és most jött csak meg 30-án elõször. Nekem mindig a menzesz elõtti héten szoktak fájni, de valamikor szeptember elején nekem is volt egy ilyen idõszak. Viszont most semmi szokásos tünetem nem volt. Szerintem is az lehet, hogy kezd megindulni a hormontermelésed. Gondolj csak vissza, amikor az ember lányának elkezd nõni a melle, akkor milyen érzékeny. Amúgy nekem azt mondta az orvos, hogy 28 nap +/- 5 nap a normális ciklus (tudom, hogy ez mindenkinél más, és van akinek hosszabb), és ha ennyi idõ után sem jön meg, akkor érdemes felíratni olyan gyógyszert, ami meghozza.
Bocsi, elírtam, szóval augusztus végén hagytam abba a bogyót, aug. 30-án jött meg, és azóta csak most 30-án.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ, nagyon megnyugtattatok. Most viszont reggel óta iszonyatosan hasogat a bal petefészkem, már-már szúr. Ez vajon mitõl lehet? A közeledõ menstruáció jele?
El fog mulni ne parazz ..velem ugyanez volt!!

3 évig szedtem a Lindynette20-at, és a 3 év alatt kb. 15kg-ot szedtem fel, 6 honapja hagytam abba és lement 5kg, de kb.1hónapja hullik a hajam csunya a bőröm. Adjatok tanácsot, mit szedjek? Diana35, Minervát szed valaki, ?

Legjobb válasz: Én másfél évig szedtem diana35.-öt, és az elsõ fél évben 20 kilót szedtem fel, utána egy évig tartottam a súlyom. Most hogy abbahagytam, fogytam 3 hó alatt 13 kg.-ot.

Én másfél évig szedtem diana35.-öt, és az elsõ fél évben 20 kilót szedtem fel, utána egy évig tartottam a súlyom. Most hogy abbahagytam, fogytam 3 hó alatt 13 kg.-ot.
A kérdező hozzászólása: húú az is komoly!akkor lehet a diana 35-öt hanyagolom, mondjuk mindekinél másképp hat
én lindynette 20at szedek 2 hónapja.. nem sok idõ, de azóta csak fogytam.. szóval meg vagyok elégedve vele..:) egyébként tényleg egyéntõl függ teljes mértékben.
A kérdező hozzászólása: hát igen egyén függõ, sajnos nekem nem vált be

Június óta nem szedek fogamzásgátlót, utána egy hónap múlva megjött rendesen, utána majdnem pontosan a következő de utána csak november (3 hónapra rá) végén most megint késik. Kb 5 évig szedtem a gyógyszert. Várjak még vagy menjek orvoshoz?

Legjobb válasz: Szia! Erre lehetett számítani,szerintem várjál még mert biztos hogy a gyógyszer borította fel a hormonháztartásod.Én korábban hagytam abba és még mindig nem állt be.Mondjuk én tovább szedtem kb.3 évvel

Szia! Erre lehetett számítani, szerintem várjál még mert biztos hogy a gyógyszer borította fel a hormonháztartásod.Én korábban hagytam abba és még mindig nem állt be.Mondjuk én tovább szedtem kb.3 évvel
Szia. Mindenképp minél hamarabb, már a 3 havi kimaradás után is el kellett volna menned, sztem összezavarodott a hormonháztartásod, kapsz rá gyógyszert, és rendbe fog jönni, de annak is idõ kell, ha a gyógyszert azért hagytad el, mert babát szeretnétek, akkor pedig S.O.S, mert ilyenkor azért kell egyéntõl függõen pár havi ciklus, hogy beálljon a mensid.Melody
Február óta, az nem sok idõ. Ne idegeskedj és sikerülni fog!
Mert 8 évig szedted a gyógyszert. Semmi bajod nincsen, csak még nem jött össze. Mi 1, 5 évet probálkoztunk a gyógyszer utá, mire sikerült. Haár nem minden áron, csak sexeltünk mást nem csináltunk. Lányom után nem szedtem a gyógyszert, így 3 hónap próbálkozás után teherbe estem.
Ha február óta próbálkoztok, az azt jelenti, hogy eddig 3 vagy max. 4 alkalmad volt, hogy teherbe ess! Emiatt nem kell kétségbe esni! Nagyon nem! Én 10 évig szedtem fogamzásgátlót és annyira bekavart, hogy 2, 5 évig próbálkoztunk, míg összejött a Lányunk! Már minden vizsgálatot végigjártunk, nem volt könnyû, de végül spontán összejött, amikor már úgy voltam vele, hogy akkor hagyjuk az egészet egy darabig! Nem feltétlenül csak a fogamzásgátló a bûnös, hanem az, hogy már most iszonyatosan görcsölsz az egészen! Így nem is fog összejönni! És ez nem szemrehányás, ez tapasztalat! Szeressétek egymást, de ne minden pillanatban azon morfondírozz, hogy gyereket szeretnél. És ha jövõ ilyenkor sincs még baba, akkor menjetek orvoshoz kivizsgálásra! Csak ügyesen!
Szia. Én fogamzásgátló szedése nélkül is 9 hónapi próbálkozás után estem teherbe. A másik dolog amit én elszoktam mondani a gyermekre vágyó pároknak, hogy van egy hormon férfi és nõi testben egyaránt, ami nagyban felelõs a meddõségért.Ezt a hormont a stressz "aktiválja".Szoptatós anyáknál a legmagasabb az értéke.Ha nem idegeskedsz, nyugodtan éled az életed ennek a hormonnak az értéke alacsony marad és nagyobb esélyel eshetel teherbe.Gondolom ismered a mondást(ha gyereket akarsz, ne stresszelj rá), hát innen ered. Tehát nyugi és minden rendben lesz.:)
December óta próbálkoztunk, most vagyok 6 hetes! :) Még csak most múlt el február, kitartás! :)
Ne ess kétségbe! Mi 5 és fél éve próbálkozunk sikertelenül és még csak 2 hónapja derült ki, hogy mi a baj. Mi akik több éve próbálkozunk tudjuk mit érzel, de nem szabad feladni! Tudom milyen nehéz!
Én is ezt a fogamzás gátlót szedtem és terhes lettem pedig jól szedtem tudom ez nagyon ritka de pont vele történt pedig még nem vagyok kész egy babára. :/De Te ne stresszelj csak nyugi enged el magad mikor együtt vagytok és csak élvezd lesz ami lesz alapon szerintem próbálkozzatok még vagy fél évig aztán meny el orvoshoz :) KITARTÁS!!! 19/L
Január óta próbálkoztunk mi is, most vagyok én is 6 hetes terhes. :-) Ne csüggedj, kitartás és nem szabad rágörcsölni! :-)
LEHET HOGY EZ NEM A TE NAPOD VOLT BARÁTNÕM 8 ÉVIG NEM SZEDETT SEMMIT NEM LETT BABA KÜLÖN MENTÜNK RÁ 1ÉVRE MEGSZÜLETETT A LÁNYOM MAJD A FIAM A LEÁNYZÓNAK AZÓTA SZÜLETETT 2 LÁNYA TERMÉSZETESSEN MÁSTÓL JA JELENLEGI PÁROM MAJD 10ÉVIG SZEDETT GYÓGYSZERT MI ATANULSÁG SZÜRD LE MAGAD SOK SIKERT KÍVÁNOK NEKTEK
nekem a hátam volt pattanásos a gerincem mellett kb 3 hónapig.
A kérdező hozzászólása: És emlékszel esetleg mennyivel az abbahagyás után jött ki, azonnal szinte vagy napok hetek múlva? Te is ezt szedted?
Én igaz lindynettet de nekem visszajött a libidó több lett a mensi és a hormonváltozás miatt enyhe depis tünetek de ez gondolom nincs mindenkinél .
A kérdező hozzászólása: A libidót mennyi idõ után érezted?
A kérdező hozzászólása: A libidóváltozást mennyi idõ után érezted?
3. As vagyok aránylag hamar visszatért elõtte meg a szeretkezést alig akartam
pár héten belül, hamar jöttek a pattanások a hátamra.

Öt évig fogamzásgátlót szedtem, három hónapja abbahagytam. Az utolsó mensturációm július 7-11 között volt, azóta semmi. A 28 napot az első vagy az utolsó naptól kell számolni, hogy megjöjjön a menstruáció?

Legjobb válasz: A legelsõ naptól, tehát amikor jelentkezik a vérzés. Ám szerintem nincs okod az aggodalomra: ha ebben a hónapban nem is jelentkezne, az sem "nagy csoda", hiszen minden nõ szervezete máshogy reagál a változásokra. Ez is az, hiszen nagyon sokáig mesterségesen, tabletták által volt elintézve az, ami eredetileg a természet feladata lenne! =o) Ne félj: az én szervezetembõl körülbelül fél év után mehetett ki a fogamzásgátló hatása, hiszen azóta 36 napos ciklusaim vannak, ez a tabletták szedése idején természetesen 28 nap volt. Elõbb-utóbb vissza fog állni a hormonháztartásod az eredeti állapotába, csak adj neki idõt! =o)

A legelsõ naptól, tehát amikor jelentkezik a vérzés. Ám szerintem nincs okod az aggodalomra: ha ebben a hónapban nem is jelentkezne, az sem "nagy csoda", hiszen minden nõ szervezete máshogy reagál a változásokra. Ez is az, hiszen nagyon sokáig mesterségesen, tabletták által volt elintézve az, ami eredetileg a természet feladata lenne! =o) Ne félj: az én szervezetembõl körülbelül fél év után mehetett ki a fogamzásgátló hatása, hiszen azóta 36 napos ciklusaim vannak, ez a tabletták szedése idején természetesen 28 nap volt. Elõbb-utóbb vissza fog állni a hormonháztartásod az eredeti állapotába, csak adj neki idõt! =o)

Tisztelt Főorvos úr! 12 évig szedtem fogamzásgátló tablettát, idén áprilisban abbahagytam, mert hamarosan babát szeretnénk. Sajnos azóta összesen két alkalommal menstruáltam, és augusztus óta teljesen kimaradt. Nőgyógyász megvizsgált, szervi bajom nincsen

Tisztelt Főorvos úr! 12 évig szedtem fogamzásgátló tablettát, idén áprilisban abbahagytam, mert hamarosan babát szeretnénk. Sajnos azóta összesen két alkalommal menstruáltam, és augusztus óta teljesen kimaradt. Nőgyógyász megvizsgált, szervi bajom nincsen, Norcolutot írt fel, de nem szeretnék újabb gyógyszert szedni. Ön szerint használna nekem a Premens tabletta? Köszönettel: Lilla

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Először is ennél sokkal részletesebb kivizsgálást javaslok, különben értékes hetek, hónapok telhetnek el anélkül, hogy bármi kedvező irányba indulhatna! A Norcolut csak tüneti – és legfőképpen átmeneti – kezelést eredményez (főleg önmagában!), a háttérben álló (pl. hormonális zavart) sosem rendezi. Mindenképpen javaslok egy személyes konzultációt eddigi leleteivel. Ennek kapcsán meg lehetne állapítani, hogy …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Először is ennél sokkal részletesebb kivizsgálást javaslok, különben értékes hetek, hónapok telhetnek el anélkül, hogy bármi kedvező irányba indulhatna! A Norcolut csak tüneti – és legfőképpen átmeneti – kezelést eredményez (főleg önmagában!), a háttérben álló (pl. hormonális zavart) sosem rendezi. Mindenképpen javaslok egy személyes konzultációt eddigi leleteivel. Ennek kapcsán meg lehetne állapítani, hogy … Olvass tovább »

Tisztelt Főorvos úr! 12 évig szedtem fogamzásgátló tablettát, idén áprilisban abbahagytam, mert hamarosan babát szeretnénk. Sajnos azóta összesen két alkalommal menstruáltam, és augusztus óta teljesen kimaradt. Nőgyógyász megvizsgált, szervi bajom nincsen

Tisztelt Főorvos úr! 12 évig szedtem fogamzásgátló tablettát, idén áprilisban abbahagytam, mert hamarosan babát szeretnénk. Sajnos azóta összesen két alkalommal menstruáltam, és augusztus óta teljesen kimaradt. Nőgyógyász megvizsgált, szervi bajom nincsen, Norcolutot írt fel, de nem szeretnék újabb gyógyszert szedni. Ön szerint használna nekem a Premens tabletta? Köszönettel: Lilla

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Először is ennél sokkal részletesebb kivizsgálást javaslok, különben értékes hetek, hónapok telhetnek el anélkül, hogy bármi kedvező irányba indulhatna! A Norcolut csak tüneti – és legfőképpen átmeneti – kezelést eredményez (főleg önmagában!), a háttérben álló (pl. hormonális zavart) sosem rendezi. Mindenképpen javaslok egy személyes konzultációt eddigi leleteivel. Ennek kapcsán meg lehetne állapítani, hogy …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Először is ennél sokkal részletesebb kivizsgálást javaslok, különben értékes hetek, hónapok telhetnek el anélkül, hogy bármi kedvező irányba indulhatna! A Norcolut csak tüneti – és legfőképpen átmeneti – kezelést eredményez (főleg önmagában!), a háttérben álló (pl. hormonális zavart) sosem rendezi. Mindenképpen javaslok egy személyes konzultációt eddigi leleteivel. Ennek kapcsán meg lehetne állapítani, hogy … Olvass tovább »

Menstruáció után 3-4 nappal mennyi az esélye a teherbe esésnek? (csak előváladék volt, nem élvezett el. Évek óta gyógyszert szedtem de most nem kezdtem el a levéllel. )

Legjobb válasz: menzesz után pár nappal kicsi az esélye, viszont az elõváladékkal vigyázni kell, mert attól is teherbe eshetsz

menzesz után pár nappal kicsi az esélye, viszont az elõváladékkal vigyázni kell, mert attól is teherbe eshetsz
3 fajta nõ van: 1. tabi abbahagyása után a petefészke elkezd baromira mûködni, azonnal lesz peteérése, és nagyon könnyen teherbe esik 2. simán visszaáll a ciklusa, normális idõben lesz peteérése 3. több hónapig nem áll vissza a peteérése és a menzesze Hogy te melyikbe tartozol, azt max a jóisten tudja. Elõfordulhat terhesség. De nem értem, hogy 1. ha nem akarsz gyereket, akkor miért hagytad abba, vagy miért nem védekezel máshogy (normálisan)? 2. ha gyereket akarsz, miért szakítottátok meg?
velem is ez volt :D most már 2 gyerekem van...

Lehet, hogy terhes vagyok? Majdnem 3 évig szedtem fogamzásgátlót együtt voltam a párommal, a mensesem időben jelentkezett, de nagyon gyenge volt. Utána fájt ott lent a pocim.

A következ? mensesem id?ben jelentkezett és már normális volt, ezután hagytam abba a gyógyszer szedést (mert nem vagyunk együtt már), meg egészségügyi okok miatt is. Viszont az utóbbi egy hónapban is sokat fájt a hasam és most már 2 napja késik a mensesem. Azóta nem volt senkivel szex! Ez ugye azért van mert nem szedem a gyógyszert?

Legjobb válasz: Valószínûleg a hormon elvonása idézi elõ.

Valószínûleg a hormon elvonása idézi elõ.
A tabletta abbahagyása után több hónapot is késhet az elsõ menzesz. Valószínûtlen, hogy terhes lennél, de ha mégis aggódsz, csinálj egy tesztet.
Alapíts vallást
Hát pasi nélkül nehéz teherbe esni :-) :-) :-) :-) ismét egy idióta kérdés

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!