Találatok a következő kifejezésre: Öt és hónapos babát még lehet (3 db)

Öt és fél hónapos babát még lehet vinni babaúszásra?

Nem túl id?s hozzá, hogy elkezdjük? Amíg hideg volt, nem akartam vinni, de már jó az id?. Amúgy mi kell hozzá?

Legjobb válasz: Mi 6 hónaposan kezdtük és már egy éve imádjuk :) Hogy mi kell hozzá, helyileg változó, érdeklõdj ott, ahová vinni szeretnéd! Kellemes lubickolást kívánok!

Mi 6 hónaposan kezdtük és már egy éve imádjuk :) Hogy mi kell hozzá, helyileg változó, érdeklõdj ott, ahová vinni szeretnéd! Kellemes lubickolást kívánok!
nem túl késõ, vidd nyugodtan. (szerintem sosem túl késõ)
Mi 8 hónaposan kezdtük, az már határeset volt, de még megvolt a búvárreflexe. Általában kell úszónadrág, nálunk az úszópelust enm fogadták el, csak egy speckó kisnadrágot. Kell orvosi igazolás, illetve fel kell készíteni a babát úgy, hogy a fürdõvizét fokozatosan lecsökkented (kérdezd meg, hány fokos vízben fürdenek ott!), vagyis elõször hidegebb vízben fürdik, aztán engedsz még hozzá meleget. Találj ki egy szót, ami kötõdik a vízhez, és máskor nem használod (locsipocsi vagy hasonló), és minden fürcsinél mondd ki a szót, aztán locsold le az arcát vízzel. Legjobb ezt fektetve csinálni, hogy teljesen érje, ne csak pár csöpp. Ez kiváltja a búvárreflexet.
Szia! Ha jól tudom 2 éves korig van babaúszás, legalábbis Oroszlányon.
az bizony fogacska :)
Az lesz az, ezt egy borzasztóan fogzó, 13 fogú 18 hónapos naaagyon tapasztalt anyukája írja neked! :)
Szintén: fogacska! 8 hónaposan jött ki az elsõ és 16 hónaposan 12 kint van.....nem egyszerû....
Elsõ vagyok, 7 hós a fiam, és máris 8 foga van, szóval mi is átéltünk pár kellemetlen napot, és fogunk is :) Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Nagyon kedvesek vagytok :) És az nem gond hogy ott alul oldalt jön és nem középen? Mert úgy tudom ott szokott elõször kibújni.

A babám 3 és fél hónapos tegnap óta lázas, meg vagyok ijedve, mitől lehet?

Tegnap de. volt 38,2, délben és este is kapott nurofent, reggelre 37,6 most 37,9 adtam megint nurofent, reggel kicsit hígabb volt a széklete, de nincs hasmenése. Tegnap és reggel is jó kedve volt, egész éjjel aludt és ma is csak enni kelt fel étvágya jó. A doki szerint valami vírus és adnom kell neki normaflort. Nem lehet hogy csak a foga, els? babám nem tudom mit tegyek nagyon féltem.

Legjobb válasz: Az elõzõ vagyok: Ja és persze Nurofen és Normaflore nem árt. Én is ezt alkalmazom a kicsikémnél, ha hasonló probléma van. Ne aggódj minden rendben lesz. Erika

Az elõzõ vagyok: Ja és persze Nurofen és Normaflore nem árt. Én is ezt alkalmazom a kicsikémnél, ha hasonló probléma van. Ne aggódj minden rendben lesz. Erika
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen
Szia! Más tünetet nem észlelsz? Ebben csak te dönthetsz. Én vártam kb. három napot - ha nem javult az állapota- elvittem másik orvoshoz. Ha nem bízol a diagnózisban, vagy az orvosodban, akkor ne hagyd annyiban. Egyébként a babák hõmérséklete max.37 fok, ez normális. Ami a babádnak volt az hõemelkedésnek számít. Figyeld a babádat és ha más tünetet észlelsz, vagy nem múlnak el a meglévõ tünetek akkor menj vissza az orvoshoz, vagy keress másikat és kérj szakvéleményt tõle is a saját magad megnyugtatására. Üdv Erika


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!