Találatok a következő kifejezésre: Összejöttem egy de már az elsö (3 db)

Összejöttem egy sráccal, de már az elsö napon csak a szexre gondolt. Mit akar tölem, csak szexet?

.montam neki nem tudok lovagolni azt is ugy értete hogy emberen,meg mindig a mellem közelébe volt,rá rakta a fejét a mellemre.de RENDES A SRÁC !!! de akkor mért?

Legjobb válasz: :D:D lehet a "tesóm?" :D 1.: mert hülye kéjenc :D 2. mert pasi3. mert hiánya van 4. ha megteheti akkor mrét ne tenné 5. biztos mert nem vagy épp bányarém?! :D vagy egyszerüen ilyen akrakter vagy tényleg csak arra hajt :D (mellesleg sztem mniden egésséges nem impotens és nem buza palinak nem a pacik jutnának eszébe :D) föleg ha a friss csaja mnodja XD helybe rá vágtam volna hogy majd megtanítlak XD no de komolyan: ha zavar akk szolj neki :D s tõle kérdezd õszinteség tod :D hasznos (leszámitva a politikusoknak :D) ha meg nem zavar akk miröl van szó? :D

:D:D lehet a "tesóm?" :D 1.: mert hülye kéjenc :D 2. mert pasi3. mert hiánya van 4. ha megteheti akkor mrét ne tenné 5. biztos mert nem vagy épp bányarém?! :D vagy egyszerüen ilyen akrakter vagy tényleg csak arra hajt :D (mellesleg sztem mniden egésséges nem impotens és nem buza palinak nem a pacik jutnának eszébe :D) föleg ha a friss csaja mnodja XD helybe rá vágtam volna hogy majd megtanítlak XD no de komolyan: ha zavar akk szolj neki :D s tõle kérdezd õszinteség tod :D hasznos (leszámitva a politikusoknak :D) ha meg nem zavar akk miröl van szó? :D
Lehet van aki bolondnak tart de a sok felesleges gondolkodas. En a helyedben megmondanam neki amit erzek. Megmondanam, hogy tul intim, hogy szinte alig ismered ahoz, hogy a melledre tegye a fejet es pont. Megmondanam neki, hogy elegge felre erthetok a szavai. Nincs taktika- praktika csak egyenes beszed. Meglatod hogyan reagal. Dobbenten es valoszinu elszegyellve magat, oszinten.
okulásodra, elmesélek egy történetet, ami nevezett velem esett meg :P Összejöttem egy sráccal, (aki most is a barátom), és hopp jé alig bírtuk megállni, hogy ne feküdjünk le. Hopp, meg is ijedtem, mivel azt hittem hogy egy szexõrült barom... aztán az idõk folyamán kiderült hogy az illetõ srác igazán szerethetõ, vonzó, és nem szexmániás... õ vigyázott rám mindig és õ is vette el a szüzességem, és nem bántam meg, mert nem siettetett. azt akarom mondani ezzel, hogy adj neki esélyt! úgysem hiszem hogy olyat akar majd tenni veled, amit te nem akarsz.
ehh mit varsz.. csak egy pasi..:D:D:D Ne izgulj, ha kialakul a kapcsolat majd ez valtozik. Megismeritek egymast jobban meg ilyesmi. Elso hozzaszolonak meg max respect, menon fogalmaz nagyon. ;)))
Figyu, egy csomó ilyen srác van, akik egyfolytában ilyen viccekkel jönnek.. szerintem egy idõ után már marha idegesítõ ... nem éri meg vele kisérletezni! (hogy most tényleg AZT akarja-e..)
Hát elõször ismerd meg. Bár ezek után...
A kérdező hozzászólása: nem tudom hogy akarom-e
Inkább úgy mondanám, hogy szexet is akar tõled! Nem ismerem, tehát nem mondhatom hogy csak a szexet! De itt az a kérdés, hogy te akarod-e?
A kérdező hozzászólása: már 1-2-3 hónapja nem volt lányal
az elõzõ hszem két értelmü volt :D speciel én se rettenék vissza az ilyesféle önkényes félreértésektöl :D:D 1.: sztem esetenkéntm ég poénos is :D 2.:ha énylegj ol jönk i akk a lányka azt köynveli el hogy hát milyen humorosi tt vki :D am meg tényleg beszéld meg vele :D ezo lyan hogy vannak elég arternatív haverínáim :D arternatív alatt aazt értem hogyha 1 nap min 5x nem követek el "ellenük" hasonlót mint veled a "fiud" akk "besértõdnek" :D
Passzolda csávót, magadnak teszel csak jót!

Van egy srác. Egy éve majdnem összejöttünk, de nem jött össze a dolog. Már az első pillanattól hevesebben vert a szívem, stb. Van, hogy elfelejtem, de van hogy eszembe jut, és senkire nem tudok gondolni, csak rá. Mit gondoltok?

Azt tudom, hogy tetszettem a srácnak, viszont nyomós oka volt h nem jöttünk össze. Mikor utána összefutottunk véletlen, láttam rajta h ? is zavarba van.

Legjobb válasz: Ha egy férfi meg akar találni,akkor megtalál.Ha fel akar hívni,akkor megtudja a számod és felhív és elhív randizni..... Õ nem keres...,majd lesz más,aki majd nem lesz tesze-tosza és lépni fog az irányodba.

Ha egy férfi meg akar találni, akkor megtalál.Ha fel akar hívni, akkor megtudja a számod és felhív és elhív randizni..... Õ nem keres..., majd lesz más, aki majd nem lesz tesze-tosza és lépni fog az irányodba.
23/F Szerintem, nyugodtan írj neki facebookon/emailen, vagy hívd neki, hogy találkozzatok. Csak nem fog megsértödni. Mi az a nyomós ok, ha lehet kérdezni? :) Nekem is volt hasonló, még az idöpont is stimmel ( elnézést az ékezetekért, német billentyüzet )
27/l Nekem is volt ilyen, tavaly márciusba vagy februarba.:D nálunk a nyomós ok az volt h nem akartam tõle elõször semmit, aztán meg hiába akartam volna, mert úgy beégtem elötte többször is, mint állat. Én inkább belehajszoltam magam egy olyan érzésbe, ami nem feltétlen alakult volna ki, ha nem játszanak közbe bizonyos események, és csak azt tudom ajänlani, hagyd a fiút, és járj társasagba, hátha valaki megdobogtatja a szíved:)
A "hûje" szó. Az rövid ü, és ly-os. Hülye!!!
Mond meg neki, hogy új párod van. Felejsd el az elsõt ne foglakozz vele


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!