Találatok a következő kifejezésre: Összejöttem egy de már az (16 db)

Összejöttem egy sráccal, de már az elsö napon csak a szexre gondolt. Mit akar tölem, csak szexet?

.montam neki nem tudok lovagolni azt is ugy értete hogy emberen,meg mindig a mellem közelébe volt,rá rakta a fejét a mellemre.de RENDES A SRÁC !!! de akkor mért?

Legjobb válasz: :D:D lehet a "tesóm?" :D 1.: mert hülye kéjenc :D 2. mert pasi3. mert hiánya van 4. ha megteheti akkor mrét ne tenné 5. biztos mert nem vagy épp bányarém?! :D vagy egyszerüen ilyen akrakter vagy tényleg csak arra hajt :D (mellesleg sztem mniden egésséges nem impotens és nem buza palinak nem a pacik jutnának eszébe :D) föleg ha a friss csaja mnodja XD helybe rá vágtam volna hogy majd megtanítlak XD no de komolyan: ha zavar akk szolj neki :D s tõle kérdezd õszinteség tod :D hasznos (leszámitva a politikusoknak :D) ha meg nem zavar akk miröl van szó? :D

:D:D lehet a "tesóm?" :D 1.: mert hülye kéjenc :D 2. mert pasi3. mert hiánya van 4. ha megteheti akkor mrét ne tenné 5. biztos mert nem vagy épp bányarém?! :D vagy egyszerüen ilyen akrakter vagy tényleg csak arra hajt :D (mellesleg sztem mniden egésséges nem impotens és nem buza palinak nem a pacik jutnának eszébe :D) föleg ha a friss csaja mnodja XD helybe rá vágtam volna hogy majd megtanítlak XD no de komolyan: ha zavar akk szolj neki :D s tõle kérdezd õszinteség tod :D hasznos (leszámitva a politikusoknak :D) ha meg nem zavar akk miröl van szó? :D
Lehet van aki bolondnak tart de a sok felesleges gondolkodas. En a helyedben megmondanam neki amit erzek. Megmondanam, hogy tul intim, hogy szinte alig ismered ahoz, hogy a melledre tegye a fejet es pont. Megmondanam neki, hogy elegge felre erthetok a szavai. Nincs taktika- praktika csak egyenes beszed. Meglatod hogyan reagal. Dobbenten es valoszinu elszegyellve magat, oszinten.
okulásodra, elmesélek egy történetet, ami nevezett velem esett meg :P Összejöttem egy sráccal, (aki most is a barátom), és hopp jé alig bírtuk megállni, hogy ne feküdjünk le. Hopp, meg is ijedtem, mivel azt hittem hogy egy szexõrült barom... aztán az idõk folyamán kiderült hogy az illetõ srác igazán szerethetõ, vonzó, és nem szexmániás... õ vigyázott rám mindig és õ is vette el a szüzességem, és nem bántam meg, mert nem siettetett. azt akarom mondani ezzel, hogy adj neki esélyt! úgysem hiszem hogy olyat akar majd tenni veled, amit te nem akarsz.
ehh mit varsz.. csak egy pasi..:D:D:D Ne izgulj, ha kialakul a kapcsolat majd ez valtozik. Megismeritek egymast jobban meg ilyesmi. Elso hozzaszolonak meg max respect, menon fogalmaz nagyon. ;)))
Figyu, egy csomó ilyen srác van, akik egyfolytában ilyen viccekkel jönnek.. szerintem egy idõ után már marha idegesítõ ... nem éri meg vele kisérletezni! (hogy most tényleg AZT akarja-e..)
Hát elõször ismerd meg. Bár ezek után...
A kérdező hozzászólása: nem tudom hogy akarom-e
Inkább úgy mondanám, hogy szexet is akar tõled! Nem ismerem, tehát nem mondhatom hogy csak a szexet! De itt az a kérdés, hogy te akarod-e?
A kérdező hozzászólása: már 1-2-3 hónapja nem volt lányal
az elõzõ hszem két értelmü volt :D speciel én se rettenék vissza az ilyesféle önkényes félreértésektöl :D:D 1.: sztem esetenkéntm ég poénos is :D 2.:ha énylegj ol jönk i akk a lányka azt köynveli el hogy hát milyen humorosi tt vki :D am meg tényleg beszéld meg vele :D ezo lyan hogy vannak elég arternatív haverínáim :D arternatív alatt aazt értem hogyha 1 nap min 5x nem követek el "ellenük" hasonlót mint veled a "fiud" akk "besértõdnek" :D
Passzolda csávót, magadnak teszel csak jót!

Az osztályba van egy fiú sokszor szakítottunk meg összejöttünk de már az utolsó 3 "összejövetelnél" is idegesített. Mit csináljak?

Mostanában mindig csesztet azzal hogy jöjjüknk össze megint vagy azzal hogy én milyen béna vagyok. Én pedig egyszerűen utálom. Morbid és beteges gondolataim vannak a haláláról meg minden, ezt most csak így tudom leírni. Egyeszer azt mondja hogy ő már utál engem aztán szó szerint azzal zaklat hogy jöjjünk már össze. Jobbanjárok ha elmegyek egy másik suliba? Mit csináljak? Már elegem van mindenből és ez a fiú mindíg felbassza az agyamat !!!!!! :(

Legjobb válasz: vágd szájba, azt észhez tér.

vágd szájba, azt észhez tér.
vagdosd szájba
csattanjon a arcán

Hülyeség? Vélemény? összejöttem egy pasival és ő már 5lánnyal lefeküdt, de én még szűz vok (persze már voltak barátaim). és sztetek az hülyeség h azért nem akarok vele lenni mert már nem szűz és én szűz pasival akarom elveszteni.

Legjobb válasz: hát gondolom fiatal vagy.. és a srác is fiatal.. és ha a srác ilyen fiatalon már meghúzott 5csajt akkor szerintem ne add neki az ártatlanságod. mert csak 1 újabb strigula lennél:S (gyanítom) amúgy az alap elved, miszerint szûz párra vágysz... azt majd kinövöd.. én is kinõttem 22évesen:) 23/f

hát gondolom fiatal vagy.. és a srác is fiatal.. és ha a srác ilyen fiatalon már meghúzott 5csajt akkor szerintem ne add neki az ártatlanságod. mert csak 1 újabb strigula lennél:S (gyanítom) amúgy az alap elved, miszerint szûz párra vágysz... azt majd kinövöd.. én is kinõttem 22évesen:) 23/f
Miért kell elítélni egy 20 éves fiút azért mert 5 lánnyal volt 19:39 -es?Azt sem tudod miért lett vége a kapcsolatainak.Osztom 19:31 véleményét.
Ki ítélte el?? Már nem azért, de értelmezésetekkel baj van...Nem elítélem, hanem nem helyeslem! Érthetõ vagy szótagoljam? Senkit nem ítélek el értsétek már meg-.- hú hát lefárasztjátok az embert.
De hát mi a fene baj van azzal ha õ lesz a 6.?Fogadni mernék te most vesztetted el a szüzességed életed szerelmével, azért vagy így oda...
Beteg vagy? Jól érzed magad? Nincs valami bajod esetleg? Mit tippelgetek? Koromat is megtippeled? Hajszínemet is? Talán a magasságomat is? Ismered magad? Felõlem tippelgethetsz, de nem csodálkozom amiket írsz:S
Ja, ha bele kötnél az ismered magadaba akkor lépzeld jól írtam.
képzeld*
Ne a közös szüzesség elvesztés legyen a biztos pont, mert az csak szimpla hazugság. Magadat csapnád be.
olvasd el újra a 20:30-as válaszod, én inkább tanulj meg írni....
Búj nyugodtan a helysíráshoz:) kötekedj azzal. Akkor is valamit félre értettél, próbálj meg gondolkodni kicsit. Már agyadra ment a vita:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a véleményeket!(: a konfliktust egymással kétlek valahol máshol intézzétek, vagy privátban(: köszönöm
Szia. Szerintem az a legfontosabb hogy csak akkor feküdj le valakivel ha úgyérzed ez a legmegfelelõbb alkalom, amikor minden klappol. Az elsõ dolog hogy szeressétek egymást, és legyen nagyon figylemes a fiú. Elhamarkodni nem jó, mert lehet hogy megbánod. Várdd ki a bizalom elnyerését. Az hogy te szûz fiúval szeretnél lefeküdni szerintem nem gáz, meg semmi ilyesmi, ezt te döntöd el. Szerintem nem baj egyébként ha már nem szûz a fiú, mert akkor jobban tudja hogy csinálja úgy, hogy neked is jobb legyen. Amúgy az egész a személyiségén múlik és azt csak te ismered. Ha rendes megbízható akkor ne félj, de ha szélhámos nagymenõ akkor lehet hogy rá vártál eddig. Sok sikert!:)
Végig olvastam és leírtam a véleményem, hogy te mit vártál az a te dolgod. Felnõtt ember vagyok és jól ismerem az embereket. Nem érdekel a véleményed, te kötöttél belém, szevasz.
Jesszus mirõl beszélsz?Végig olvastad az egészet amit írtam?Azt mond meg hány éves vagy mert erre nagyon kiváncsi lennék.
Szerinted nem tudom, hogy miért lehet szakítani valakivel? Nézd, ha 20 évesen már több nõvel lefeküdt akkor nekem ne mond, hogy hû de komoly fiú, oké? Ha nem az Iq-val van baj nála, hogy nem tud jobban oda figyelni egy kapcsolatra akkor már pedig virágról virágra szál. Nagyon optimista vagy, én meg realista vagyok.
Ezt csak te tudhatod, hogy mit szeretnél. Bár egyezünk abból a szempontból, hogy én is szûz vagyok, és egy szûz lánnyal szívesebben veszíteném el ;)
Remek kérdés! Én azt javaslom, hogy ezt csakis te döntsd el!!! Ha te olyan fiúval szeretnél lefeküdni, aki szûz, akkor várd ki. Ebben sajnos benne van, hogy várhatsz még egy darabig, de szerintem az a tény, hogy õ már nem szûz, ne tartson vissza. Szerintem sokkal fontosabb az, hogy meg tudj bízni abban a fiúban és tudd, hogy nem csak lefeküdni akar veled. picit várasd a dolgot, fokozatosan lehet engedni ezt-azt és amikor úgy érzed tedd meg. Ha nem vele, mással. Nagy dolog a szüzesség elvesztése, de nem szabad piedesztálra emelni, mert akkor görcsössé válhat a dolog, amitõl elveszti a jelentõségét, ami az élvezet, odaadás, bizalom, vágyakozás, sorolhatnám. Ebben csakis te dönthetsz, nincs is igazából tökéletes válasz.
Figyelj, senki nem ítélhet el azért mert te szûz vagy és szûzet keresel. Ha fél város benned volt és úgy keresel szûzet az már másabb tészta, ahogy fordítva is:S És sokkal jobb hidd el ha szûz fiút keresel, ez 100%, tapasztalat:)
Ez a te döntésed, nem tudom hány éves vagy de azért gondolj bele, hogy biztos ennek kellene a mércének lennie? A sok lányt meghúzott már illetõleg a még szûz között van átmenet. Sajnos manapság az, hogy szûz fiút találj gyakorlatilag bizonyos életkorban már a nullával egyenlõ. Én is korábban azt mondtam hogy csak szûz fiú, egészen addig mígnem ráakadtam egy valóban szûz fiúra, aki elõször kedvesnek tûnt, de aztán szépen lassan kibontakozott, hogy neki milyen súlyos komplexusai vannak emiatt, ami már viszont cseppet sem volt vonzó. Nem általánosítok, mert nyilván nem minden szûz fiú ilyen, de nem hiszem, hogy a szüzesség megléte vagy hiánya emberi érték lenne, ami alapján szelektálni kell.
nem hülyeség szerintem. õ már tapasztalt, tudja mit akar. én szüz vagyok 21/f, és bár egyre kisebb volt az esély, de szûz lányt szerettem volna elsõ barátnõmnek, és most õsszel össze is jött, õ is szûz, és szerintem nagyon jó hogy mindegyikünknek új ez az egész, még nem feküdtünk le, szép lassan haladunk, de így jó. most ha valamelyikünk nem lenne már az, akk ez az egész lassú dolog már biztos nem lenne olyan érdekes, legalábbis nem akarom mégegyszer végigjátszani szerintem, egyszer viszont kell, és jó. szerintem könnyen találhatsz olyan fiut aki szintén szüz és szüz lányt keres, és értékelni fogja hogy elsõk vagytok egymásnak. ha nem lenne szüz barátnõm, már lehet hogy rég lefeküdtünk volna, és akkor kb igy durr a közepébe belecsöppentem volna. de én élvezem hogy egyre tovább jutunk, és hogy nem csak nekem új hanem neki is. :)
annak h tapasztat megvan a hátránya is, h tudja mit akar, stb, és nem biztos h tanítgatni akar, viszont lehet h nyitott erre, és így nem fog bénázni és tudja h hogyan csinálja h neked jó legyen az elsõ alkalom. Ha összejöttél vele gondolom szereted is. Ha meg szereted akkor mind1 h szûz-e. az meg h hány csajjal volt elõtted az se smot sem késõbb nem számít. Egyébként miért fontos neked h szûzzel veszítsd el? gátlásosság? v mi miatt?
Szerintem hatalmas nagy hülyeség... Ha ennyire õrzöd a szüzességedet, gondolom akkor olyannal akarsz lefeküdni, akit igazán szeretsz, és ha szereted, akkor nem érdekel hogy elõtte neki hány csaja volt, meg amugy is, nem hogy örülnél neki... Talán érteni fogja a dolgát és nem fog fájni az elsõ... Lányoknál persze más. Én annak adtam oda magamat, akivel tudom, hogy az egész életemet töltöm majd. Azóta is együtt vagyunk...elõttem volt vagy 20 csaja...de ez nekem nem baj. Sõt jobb is volt segített, mutatta a dolgokat... Te meg azért nem akarsz lefeküdni egy sráccal mert nem szüz? Akkor te nem is szereted, ha ilyenen fent akadsz...Ha meg nem szereted minek jársz vele? Sose értettem az olyan kérdezõket akik úgy írják hogy" tudom hogy nem õ az igazi" akkor [email protected] jártok vele??? Na mind1 ez az én véleményem és szerintem nagy hülyeség.
Szabad tudni hány évesek vagytok?És miért szûz pasival akarod elveszíteni?Persze nincs ezzel semmi gond, azt tedd, ami neked jó, de ha attól félsz hogy te túl tapasztalatlan vagy, és nem fogsz neki megfelelni, vagy szégyenled, akkor nincs rá okod.Az még jól is jöhet hogy tapasztaltabb a másik.A kérdés az hogy szereted e ezt a fiút.Ha valakinek odaadod a szüzességed ne az legyen a döntõ érv hogy szûz e vagy sem, hanem hogy szereted e, szeret e, mennyire szoros a kapcsolatotok, meg e becsül stb.
A kérdező hozzászólása: én17 õ20 és azért akarom szûz pasival elveszteni, mert akkor az adna egy bizonyos "biztos" pontot h elsõ voltam neki meg h õ is nekem. és nemis tudom így belegondolni h már "járt" más csajokban...kicsit "visszataszító", de lehet h ez az én hülyeségem :D
Jobb ha szûz fiút keresel, mert neked jobb lesz. Attól, hogy tapasztalat attól nem azt jelenti, hogy õ a király, az ász. Sõt, gondolj bele hogy õ már 5 lánnyal lefeküdt, akkor te hanyadik leszel? Ha nem állt meg egy lánynaál akkor nagy esély van annak, hogy téged is dobni fog, vagy te is azért dobod amiért a többiek, ha õt dobták. Ne azokra hallgass akik több kapcsolat után találtak szerelmre, mert azok honnan tudják mi kell? Mit bizonyít, hogy sok kapcsolatai volttak egy embernek? Nah, de te tudod mit fogsz csinálni.
19:10-es.Nem tudom hány éves vagy, mennyi a tapasztalatod az életben, de ha valakinek több kapcsolata van életében egyen kívül, az nem azt jelenti, hogy az az ember rossz, vagy kihasznál másokat, vagy neki csak szexre kell a másik.Nagyon ritka ha valaki elsõre megtalálja az igazit, sok oka lehet egy szakításnak.Az életben bizony vannak csalódások, tévedések.Hozzá tartozik.Egy 20 éves srácot meg nem kell elítélni azért mert 5 lánnyal volt, nem ismerjük, és nem tudhatjuk miért alakult így.Ha meg a vadász ösztön hajtja, hát inkább most élje ki magát ha kiváncsi, mint majd 20 év múlva mikor családja lesz.Egy kicsit körül kéne nézned a nagy világban. Kérdezõ: Ha tényleg így gondolod, és téged taszít a gondolat hogy mással is volt, (ami nem hülyeség, miért ne vágyhatnál olyanra aki még nem volt más lánnyal, akinek szintén te lennél az elsõ)akkor ne tedd meg vele.Ha szûzzel akarod, akkor tedd meg szûzzel.
Ezt a szüzességes dolgot csak te tudod eldönteni..ha úgy érzed hogy a srác szeret és nem csak arra megy hogy te legyél a 6.csaj akkor dönts úgy ahogy szeretnél. Amúgy én a helyedben inkább tapasztaltabb fiúvak kezdenék :)
A "hûje" szó. Az rövid ü, és ly-os. Hülye!!!
Mond meg neki, hogy új párod van. Felejsd el az elsõt ne foglakozz vele

Van egy srác. Egy éve majdnem összejöttünk, de nem jött össze a dolog. Már az első pillanattól hevesebben vert a szívem, stb. Van, hogy elfelejtem, de van hogy eszembe jut, és senkire nem tudok gondolni, csak rá. Mit gondoltok?

Azt tudom, hogy tetszettem a srácnak, viszont nyomós oka volt h nem jöttünk össze. Mikor utána összefutottunk véletlen, láttam rajta h ? is zavarba van.

Legjobb válasz: Ha egy férfi meg akar találni,akkor megtalál.Ha fel akar hívni,akkor megtudja a számod és felhív és elhív randizni..... Õ nem keres...,majd lesz más,aki majd nem lesz tesze-tosza és lépni fog az irányodba.

Ha egy férfi meg akar találni, akkor megtalál.Ha fel akar hívni, akkor megtudja a számod és felhív és elhív randizni..... Õ nem keres..., majd lesz más, aki majd nem lesz tesze-tosza és lépni fog az irányodba.
23/F Szerintem, nyugodtan írj neki facebookon/emailen, vagy hívd neki, hogy találkozzatok. Csak nem fog megsértödni. Mi az a nyomós ok, ha lehet kérdezni? :) Nekem is volt hasonló, még az idöpont is stimmel ( elnézést az ékezetekért, német billentyüzet )
27/l Nekem is volt ilyen, tavaly márciusba vagy februarba.:D nálunk a nyomós ok az volt h nem akartam tõle elõször semmit, aztán meg hiába akartam volna, mert úgy beégtem elötte többször is, mint állat. Én inkább belehajszoltam magam egy olyan érzésbe, ami nem feltétlen alakult volna ki, ha nem játszanak közbe bizonyos események, és csak azt tudom ajänlani, hagyd a fiút, és járj társasagba, hátha valaki megdobogtatja a szíved:)

Van egy lány! Már beszélgettünk egy ideje! Egyik nap este találkoztunk és volt csók meg minden ilyesmi.! Köv. Nap is taliztunk ugyanezt volt.! Összejöttünk és azt mondja, hogy most tök jól érzi magát. De buliba meg engedi ha tapizzák!?

Jogosan esik ez nekem rosszul? Mit csináljak vagy mit mondjak neki? Eléggé szarul esik..=/ Mondtam neki ha nem akar semmit inkább modnja meg! De azt mondta,hogy akar és Szeret..! De néha akkor is olyan lekezel? :S

Legjobb válasz: A lány gondolom elég fiatal és mulatni akar ismerkedni szereti ha tapizzák meg ilyesmi.. mond meg neki hogy téged ez a buliban tapizos téma zavar és ha komolyan szeret legalább erröl szokjon kicsit le.Egy kapcsolatban mindkét félnek csiszolodnia kell a másikhoz..

A lány gondolom elég fiatal és mulatni akar ismerkedni szereti ha tapizzák meg ilyesmi.. mond meg neki hogy téged ez a buliban tapizos téma zavar és ha komolyan szeret legalább erröl szokjon kicsit le.Egy kapcsolatban mindkét félnek csiszolodnia kell a másikhoz..
Elõzõ úú b**meg! :)
Hali! Hát ha az én barátnõmrõl lenne szó tuti h kidobnám.Nemtudom ottvagy-e a partyn amin ezek történnek ha igen akkor mégaljasabb a leányka , ha nem és hallod akkor meg tuti felrónám neki h hogy is van ez..
Üljetek le, és beszéljétek meg!
Hát figyu szerintem ha egy este alatt megadja magát neked, akkor másnak is könnyen. Mond meg neki hogy ez nagyon ribancos hogy engedi hogy tapizzák, és mond meg neki hogy bevered a pofáját az összes köcsögnek.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem 1 este alatt adta magát.Én elõtte nagyon jóba voltam vele és jó pár hónapot beszélgettünk elõtte! De a 2.válaszóval egyetértek.. Legszivesebben azt tenném :) De azért elég szar érzés...
Pancser vagy, már bocs!
A kérdező hozzászólása: te meg szimplán [email protected] már bocs ;)
Szerintem még egyszer baszasd meg magad vele, aztán dobjad.
Ha egy nap alatt elbizonytalanodtál, akkor nem való neked ez az egész. Szakíts vele, de mindenképpen kulturáltan.
A kérdező hozzászólása: Viszont ha most úgy érzem, hogy hiányzik és sajnálom, hogy nemet mondtam neki... Akkor is szakítanom kell vele?

MSN-en "összejöttem" egy lánnyal és holnap találkozunk de már ma annyira izgulok hogy mit mondjak neki hogy semmi nem jut az eszembe?

Mivel vehetem le a lábáról? MIRÕL BESZÉLGESSEK VELE? Els? csaj és 16éves. CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÖSZI

Legjobb válasz: Vigyél neki egy szál virágot és ne felejtsd el ketten lesztek ott, nem magadban kell beszélned, adni fogja magát a téma. Kérdezd meg hogy utazott, mikor kelt, jól aludt-e ilyesmi és hidd el, szárnyakat kap a beszélgetés :)

Vigyél neki egy szál virágot és ne felejtsd el ketten lesztek ott, nem magadban kell beszélned, adni fogja magát a téma. Kérdezd meg hogy utazott, mikor kelt, jól aludt-e ilyesmi és hidd el, szárnyakat kap a beszélgetés :)
Legyél udvarias :) És hamár összejöttetek, minimum köszönésnek egy szájrapuszit adj neki, de akár leis "kaphatod":) Bókoljneki, stb. Szerintem többi már magátol fogjönni:) Erre szerintem nemlehet felkészülni. :)
legyél nyugodt, kérdezd meg hogy vagy, bókólj neki, a többi jön magától, de ha már abarátnõd nem nagyon kell streszelned Sok sikert :-)
Mostmér? Tök eredeti! Ki beszélget még ilyenrõl elsõ randin? :D
mennyi idõs vagy?
A kérdező hozzászólása: Köszi de még még még :-)

Hajon összejöttem egy ferfivel aki elvileg" hazás" de már lassán 4 éve együtt vagyunk es azt szeretné hogy szezon végen költözzem hozzá ( Majd útána elakar válni. Helyettem ti mit csinalnatok?

Párom szüleivel volt már nálunk es itt nem szeretné élni.

Legjobb válasz: Váljon el, akkor költözhetek, elõbb nem... Nem is értem h 4 évig az "elvileg" házasság sem zavart? Akármit csináltatok, gyarapítottatok anyagilag, jogilag annak a fele is a feleségé...tehát fura

Akior aem... Házas emberrel nem költözök össze....ha vesztek közösen egy házat, vagy autót....vagy akármit, akkor a férj részének fele a nõé, mert vagyonközösség van, ha ne adj Isten meghal, akkor a nõ örökli a részét, neked semmi közöd nem lesz hozzá... Az érzéseket nem is hozom fel, hogy még el válni sem képes, 4 év alatt, hogy tiszta lappal legyen...szeritem ez gáz
Váljon el, akkor költözhetek, elõbb nem... Nem is értem h 4 évig az "elvileg" házasság sem zavart? Akármit csináltatok, gyarapítottatok anyagilag, jogilag annak a fele is a feleségé...tehát fura
Mi az, hogy „elvileg házas”? Valaki vagy házas, vagy nem. Ha olyan pocsék volt minden az asszonnyal, 4 év alatt miért nem tudott elválni tõle? Én nem kezdek nõs pasikkal.
elöbb nem költöznék hozzá csak ha elvált. a dugáshoz pedig nem kell jó helyesirás.
A házasság jogi kategória. Fuss neki még egyszer, és fogalmazd meg érthetõbben, hogy mire szeretnél választ kapni!
Nem kezdenék nõs pasival, majd megtanulnék helyesen írni.
Butuska vagy.Sosem fog elválni miattad.Kellett neked nõs pasi, gratulálok, hogy elvetted más férjét, te céda.
Mit csinálnek? Elõször is nem trimbolnék bele senki házasságába, másodszor pedig megtanulnék írni.
"Apam Magyar, Anyam nem es MO on elnek." Pedig elég szánalmas, amit itt lemûvelsz, én három idegen nyelven is jobban írok, mint te az (egyik?) anyanyelveden...
"Nem tudott elválni mert vajon hajón lehet válni?" ne haragudj 39-es, de ezt a kérdezõ nem fogja érteni Így kellett volna "helyesen" leírnod neki: nem tuddott ellvállni, mert valyón a halyon lehett vállni? :D
Na jó. Ringat a hajó. Azért beszél igy. Mellesleg urógógiai vizsgálat közben én is igy beszélek pedig jól ismerem a nyelvet.
Aki így ír, az vagy nem ismeri megfelelõen a nyelvet vagy középsúlyos értelmi fogyatékos.
Nem tudott elválni mert vajon hajón lehet válni?
Felejtsd el, minél gyorsabban. Keress egy olyan pasit, aki szabad és független és ne túrj bele mások családi életébe. Egy pasi, aki négy év alatt nem tudta eldönteni, hogy mit érez és mit akar, az nem fog elválni sem. Különösen nem miattad.
Ssnézk rt pávet ill. Hüny hisz hep liteker hopel házmer. Kgcjryhd pupupukkkka. Uihhi!
A hajon az a hajón vagy a vajon, csak benézte? Vagy csak én nem értem? Kérem szépen, hol vannak a lelkes történet-összefoglalóink? Nem értek semmit, valaki bogozza ki!
EL AKAR VÁLNI BANYEK. NE ZAVARJON MEG BENNETEKET AZ A SOK SOK SOK SOK SOK PICIKE KI IZÉ
nem az emnullás hidon el?
Hajon találkoztál vele? Fodrász a csávó? Különben addig ne menj ki hozzá, amíg nem válik el, mert ha nem mész hozzá feleségül, nehezen fogsz tartózkodási engedélyt kapni az országában
lehet nem is az a cél
Helyetted én nem költöznék össze hazás férfival.:)
Сейчас или венгерских, и примерно троллей или действительно итальянский. Послушай меня, кто приходит на итальянском общие вопросы!
Hajót nem lehet megfelezni mert akkor elsülyed.
Azért az se semmi hogy már van egy hajója. Arra vigyázz, ne vegye el válásnál a feleség.
Hajon csak tetvek élnek. De azt nem tudtam, hogy nekik is van hazájuk. Biztos egy fodrászatban laknak, vagy a Hajas Lászlóról van szó...? Rejtélyes ez az ügy...
minden elmaradt nap komoly vesztesség
Hej ráérünk arra még...
futatni sem lehet?
nem kaphat munkát, meg egy idõ után cseszegetni kezdi a hatóság, szóval akár cél, akár nem, nem ártana.
amugy akinek nincs tartozkodási engedélye azzal mi lesz?
Tudja a párod, hogy milyen a helyesírásod az anyanyelveden? Szerintem visszarohanna a feleségéhez. És ne fogd a gépre, mert ahova nem kell, oda tudsz tenni ékezetet.
A kérdező hozzászólása: 31- jol beszel olaszul hehe :) Helyesirasbol kuldenek neked is par kilot :)
Na, megtaláltad a Google fordítót? Ügyike vagy...
tudod mit! Költözz csak hozzá! Amilyen ostoba vagy, meg is érdemled! Csak aztán ne olvassak olyan kérdést, hogy jaj a nõs pasim felesége vitte a pasid cuccainak a felét...
ringat a halyó?
A kérdező hozzászólása: Ujj de fontos helyesiras mindenkinek az eleteben, , :) jelenlegi szitumrol kerdes tettem nem a helyesirasrol. Igen nem figzelek arra helyesirasra mert gepen nem konyyu :)
Miért kell ellenõrizni? Azért mert így beszélt anno Kádár János?
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenõrzik ezt a kérdést.
a házasság nem az együttélés tényétõl házasság... Hanem, onnantól házasság, hogy megkötötték! Tehát ha a pasid nem akar elválni, annak oka van. Az hogy távol van a feleségétõl, még téged nem fog semmiben sem jogosítani! Te továbbra is a szeretõ kategóriát erõsíted! Ha pl. kapsz a pasidtól egy autót, és ezt a feleség megtudja, akkor az autó értékének felét simán követelheti, mivel a pasid a házasság fennállása alatti közös vagyonból (saját kereset is közös vagyon) vette neked! Járd körbe jobban a házasság témát mielõtt leszólod! Bár csak egy papír, de jogilag igen is sokat jelent! Jaj várj! Most látom hogy nem is házas az a szerencsétlen, hanem "hazás"... az mit jelent? :D
*Akkor sem
én papiron házas emberrel nem költöznék össze ha válni akar. ez hitegetésnek hangtik. ha megmondja nem akar válni egyéb indokkal akkor az egy másik téma.
A kérdező hozzászólása: Azt szeretnem tudni, hogz valaki kikoltozne e Venezuelaba, ugy hogz papiron meg pasija hazas de vele fog elni, Nagyon szeretem ot, viszont tudom hogy soha nem fogunk MO on elni peldaul.?
Hiába ha amikor válnak akkor a fele pénzt viheti az asszony, ezt nem érted... Sosem megy haza, akkor miért nem vált el? Én nagyon jól értettem , már amit ki lehetett hámozni az írásodból... Szerinted mit nem értettem meg?(ha ezt nekem szántad) 2.
inkább legyen hazás mint hazátlan!
de mi az az elvileg hazás? :)
A kérdező hozzászólása: tua ma.. :) grazie a tutti per la risposta normale.
Sei stupida tu, e neanche non hai senzo di humore.... Azt írtam, a te halandzsa nyelveden, hogy a helyedben inkább azon gondolkodnék, miért nem akar elválni, miért akar "hazás" maradni? A jelek szerint nemcsak buta vagy, humorod sincs, amúgy ráfaragtál, mert jól beszélek olaszul, te kis paprikajancsi xd
A kérdező hozzászólása: 26- Elobb irtam hogy szuleim Magyarorszagon elnek.. gondolom nem olvastad.
como tu
A kérdező hozzászólása: 25-si dovrebbe essere una stupida
De elvileg itt voltak családlátogatóban párod a szüleivel. Akkor kinél voltak, ha a te szüleid nem Magyarországon laknak? Amennyiben más nációhoz is tartozol, próbálkozz az õ gyakorijukkal, hátha apukád byelvén jobban megérteted magad. A szuperhullámokkal vigyázz!
A kérdező hozzászólása: Apam Magyar, Anyam nem es MO on elnek.
hogy lenne magyar ha sose volt magyarországon s nem is akar idejönni? hajónián lakik, mondta.
Te magyar vagy egyáltalán? Mert az írásod alapján nem igazán tûnsz annak...
mint Gorbacsov. megszünt a hazája.
A kérdező hozzászólása: :) :) A lenyegét megertedtett az is valami, Ö nem megy haza soha hajon pedig mindig együtt vagyunk. Ez nem számit házasságnák.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!