Találatok a következő kifejezésre: Összejöttem egy de (121 db)

Kit válasszak? Lassan 2 éve megismertem egy pesti srácot, beleszerettem, összejöttem vele, de nyílt kapcs. Volt. Aztán tavaly januárba szétmentünk. és összejöttem egy szombathelyivel (májusban)

akivel a mai napig együtt vok,közbe pesti júliusba felhívott h hiányzom,azóta pedig teper,hogy találkozni akar és h még szeret,és h képes lenne a h?ségre..és teljesen összezavarodtam,mert nagyon nem hagy hidegen a pesti srác,de a szombathelyit se akarom eldobni 8hónap után...nem tudom mit tegyek..arra is gondoltam h összefutok a pestivel és meglátjuk ha úgy alakul akkor szakítok a másikkal,de ez meg köcsögség..mi legyen..:(:(

Legjobb válasz: Ez tényleg köcsögség! Ne találkozz a pestivel addig amíg a szombathelyi megvan! Egyáltalán nem fair!!! Ne ess bele abba a hibába, hogy -mivel nem akarsz egyedül maradni- addig nem szakítasz az elõzõvel, amíg a következõvel nem biztos a dolog!! Elõbb zárd le, és csak utána találkozz a másikkal! Még akkor is, ha az nem biztos! Méghozzá azért, mert ez így a tisztességes!

Ez tényleg köcsögség! Ne találkozz a pestivel addig amíg a szombathelyi megvan! Egyáltalán nem fair!!! Ne ess bele abba a hibába, hogy -mivel nem akarsz egyedül maradni- addig nem szakítasz az elõzõvel, amíg a következõvel nem biztos a dolog!! Elõbb zárd le, és csak utána találkozz a másikkal! Még akkor is, ha az nem biztos! Méghozzá azért, mert ez így a tisztességes!
Szerintem az élet túl rövid ahhoz, h a rosszal éljük le. Ha ez a kérdés felmerült benned, akkor a pesti kb 10x jobb lehet, mint a másik. Szal szerintem ha úgy alakuld dobd a másikat. Kegyetlen a dolog, de a saját boldogságodat kell szem elõtt tartanod alapvetõen. VISZONT jó kérdés, hogy a pesti srác tényleg hûséges lesz-e... mert én azt nem hiszem.
Vagy ha sok szabadidõd van akkor járj egyszerre min2 vel. A szombathelyit ugyis ritkán látod mármint attól függ hol laksz de gondolom pesten.
A kérdező hozzászólása: kõszegi vok, szal majdnem szombathely

Egy hete összejöttem egy sráccal, most nyaral de még egy smst sem irt. Ilyenkor?

Szóval tudom h még nemvagyunk rég igy meg szinte még nemis hivatalos..de még egy sms-t sem irt azóta sem :O

Legjobb válasz: az én pasim most ment el egy bizonyos kanbulira és 5 napra... de nem jelezne, hoyg egyáltalán él... zavar,d e nem szólhatok érte...:(:S

az én pasim most ment el egy bizonyos kanbulira és 5 napra... de nem jelezne, hoyg egyáltalán él... zavar, d e nem szólhatok érte...:(:S
én amikor egy hetesek voltunk a pasimmal és 4 napig nem volt net és talizni se tudtunk minden nap küldtem sms-t de õ is..
sztem se várj túl sokat:S
Ne eröltesd magad tovább vele!!!! Eszébe sem jutsz annyira beléd szeretett.
A kérdező hozzászólása: az elsõ csók már megvolt. és hétvége óta nemtudok róla semmit sem
az én pasim is ilyen -.-". Szerintem, az a baj vele, hogy nem elég komoly vagy nemtudom .
Onnantól 'hivatalos' egy kapcsolat, hogy meg volt az elsõ csók.
mikor ment el?
Hát nyaralni van, lehet kikapcsolta a telefonját meg mindent, (magát is:D). Bár én pár sort azért biztos hogy írnék a barátnõmnek, de ez mellékes.
Nagyon sok véleményt olvastam itt, h az elsõ csóktól számítjuk ugye az együtt járást, csakhogy mi van akkor ha az illetõ csak szórakozik?!nem beszélitek meg mert ugye ez egyértelmû...szerintetek!Nem akarok senkit sem elbizonytalanítani, de volt olyan kapcsolatom nekem is, ahol én úgy gondoltam h nah persze h együtt vagyunk..aztán mégsem... (kérdeztem 2 hét után h nah mmégis mivan, a válasz annyi volt h együtt vgayunk) fél év után kiderült, h csak szórakozott és egyáltalán nem gondolta komolyan.. szakítottunk.Azóta megismertem vkit, megvolt az elsõ csók és már másnap rákérdeztem, h szeretne e komolyabbat vagy sem, nem adott konkrét választ, majd rá egy napra kérte h találkozzunk...találkoztunk is, filmet néztünk, itt aludt, de nem történt semmi, 2 napja nem jelentkezik... Jobb az elején tisztázni ezt, mielõtt szerelmes leszel, ezt tudom tanácsolni csak..mert aki már így áll hozzá az elején, nem várhatsz túl sok jót tõle... Angel

Tetszik egy fiú, de összejöttem egy másikkal akit azt hiszem szeretek. De ez most így fura. Mit tegyek?

Tetszett egy srác a suliból. Mèg most is, de semmifèle èrdeklõdèst nem mutat felèm. Mondjuk, a haverja megkèrdezte, hogy bejön e nekem, a folyosón pedig nèzni szokott folyton. De nek keres. Semmi. Kezdtem feladni a dolgot ès beletörödni abba, hogy csak bekèpzelem az egèszet. Feladtam. Azóta összejöttem egy sráccal. Azt hiszem kedvelem.nagyon. de bármikor vele vagyok, az az èrzès fog el, hogy ha most nem lenne barátom, már lehet vele lehetnèk.

Legjobb válasz: grupen?

grupen?
A kérdező hozzászólása: Bocsi, kicsit rosszul fogalmaztam. De nagyon siettem:) hibákèrt is bocsánat..elsõsorban nem az oltásokat várom, hanem a tanácsokat. Köszi :)
Férfiként ezt most ösztönszerûen a legjobb "tipikus tinipitsa"-hangomon olvastam fel. Jó volt.
A kérdező hozzászólása: Annyira birom azokat, akik mindenben a hibát keresik. Nem, nem vagyok tinipi*a. Leìrtam a helyzetem ès segìtsèget várok, NEM KIOKTATÁST! Siettem, probáltam összeszedni az egèszet, de kèpzeld el meg vagyok zavarodva. Ez látszik. Viszont a nagy egodat picit alrèbb tehetnèd ès inkább segítenèl. Lehet ez neked baromi vicces volt, hogy ' huhh hallod ezen de jót röhögtem ìgy este.' örülök..de komolyra vève a szót FÈRFI LÈTEDRE szimplán egy egoista bunko vagy:)
En is jártam ezen az uton..èn ugy dontottem h elhagyom akkori baratnomet egy masikra aki tetszet mand egy honap utan vissza mentem hozá ugy h nem jartam nagy sikerel :D a te dontesed h be mered e valalni h elhagyod egy biztos kapcsolatott egy bizonytalanra ezt kell at gondolnod :)


A kérdező hozzászólása: 19L
Biszexuális vagy?
A kérdező hozzászólása: igen
Fuh, hát így még nehezebb a döntés. Hogy érted, hogy nem bírod lerázni?
A kérdező hozzászólása: úgy hogy nem szeretem de nem bírom neki megmondani és rengetegszer próbáltam/próbálom keresni a kifogásokat hogy lerázzam ja ráadásul osztálytárs
Én azt nem tudom kimondani hogy ha szeretek valakit. Muszáj leszel õszintének lenni. Attól a te lelki világodna lesz jobb. Egyik: lerázod végleg Másik: õszinte voltál (végig én írtam neked eddig hozzászólást)
A kérdező hozzászólása: tudom és köszönöm a kedvességedet:)
Akarom õt de mire elég ha valaki másnak szánta az ég. A szívem úgy ég.
Zárd be a pincébe.
Kéz vagy lábujj csaj?
Én reszelt sajtot használnék.. azért mégis csak hideg van.
Elsõ, pont az elõbb készítettem be egy dalt ua. együttestõl!!!!:D Csak én a "Dal a távolból"-t:) :) :) Kérdezõ, hát figyelj, egy kapcsolathoz ketten kellenek, ha õ mással akar lenni, akkor ennyi. De van még hal a tengerben:) :)
Én meg kóros maszturbáló vagyok
valószínûleg azért szakítottál vele, mert számodra nem õ volt a megfelelõ, szerintem hiába próbálnád meg vele újra, szintén nem mûködne, szal hagyd h mással legyen boldog :)
keress mást nem illetettek össze ami nem ment elsõre az másodjára sem fog

Volt egy baratnom akivel szakitottam, osszejottem massal, de vele is szakitottam mert rajottem hogy en az elozot szeretem. Hogyan hoditsam vissza? Tobbi lent

Egy evig voltam egyutt vele, szeptemberben szakitottunk, egy honapal kesobb jottem ossze a masik baratnommel. Elegge kapcsolatfuggo vagyok, es ezert jottem ossze ezzel a baratnommel, illetve hogy felejteni tudjam az elozot. Ez volt a szokasom, hogy 1-2honappal a szakitasom utan osszejovok valaki massal. De az ezelotti baratnoimet konnyen elfelejtettem, ezert is erzem azt, hogy ez sokkal masabb. Ot igazan szeretem meg mindig. A leginkabb az zavar, hogy amikor szakitottam vele akkor meg nem gondoltam at a dolgot, hogy en mennyire egoista szemet voltam vele, mert minden kis hibajaert szoltam, de elvartam hogy o elviselje az enyemeket. Erre viszont tul keson jottem ra. 5honappal a szakitas utan elkezdtem vele ujra beszelni, egy hetre ra pedig elmondtam neki az erzeseimet. De o azt mondta hogy mar kioltem belole minden erzelmet azzal ahogy szakitottam vele. Neki az volt elete legrosszab honapja. Ez az 5honap alatt enis ugyanugy szarul ereztem magam, de nem mertem neki ezt elmondani. Foleg hogy volt egy baratnom(akibe nem voltam szerelmes). Mostanra vettem magamon eleg erot hogy elmondjam neki hogy mit is erzek en meg. Barmit megtennek hogy visszahoditsam. Nektek mi a velemenyetek? Valami tippet tudnatok mondani hogy hogyan tudnam? 17f

Legjobb válasz: megértem a csajt, én is lány vagyok.. biztos nem mennék vissza egy oylan fiúhoz aki dobott engem, utána meg megpróbálja nekem beadni hogy megváltozott minden. biztos hogy nem bíznék/hinnék benne annyira mint azelõtt, és nem is hiszem, hogy egy ilyen után ugyan olyan jó lehet egy kapcsolat.

megértem a csajt, én is lány vagyok.. biztos nem mennék vissza egy oylan fiúhoz aki dobott engem, utána meg megpróbálja nekem beadni hogy megváltozott minden. biztos hogy nem bíznék/hinnék benne annyira mint azelõtt, és nem is hiszem, hogy egy ilyen után ugyan olyan jó lehet egy kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: De lehet ra esely szerinted? Ha elhivnam ot setalni, kavezoba, reggelit kuldok neki a kollegiumba, stb. Nem varom hogy 1het utan ugorjon a nyakamba, sot, honapokat is kepes lennek ra varni, ha az segit hogy megbocsasson nekem.
ez a csajtól függ, hogy mennyire képes megbocsáltani, elfelejteni ami történt, és tiszta lappal újrakezdeni. lehet nem lesz rá képes, mert fél hogy ugyan az lesz mint elõször, és inkább nem akar belemenni.. ráadásul ha sokáig tartott neki, hogy elfeledjen....nembiztos hogy feltépné a sebeket

23 éves srác vagyok és pár hónapja összejöttem egy 35 éves nővel. Titkoljuk a kapcsolatunkat, de a nagy kor különbség miatt nehezen vállaljuk fel. Szeretjük egymást. Mit tegyek? Szerintetek is túl idős hozzám?

Legjobb válasz: Idõs hát! De ez téged egy cseppet se zavarjon, mert férfinél, meg ilyen idõs korban, ez inkább dicsõség, mint szégyen, úgyhogy le ne rúgd magadról, mert kitagadlak! :-)

Idõs hát! De ez téged egy cseppet se zavarjon, mert férfinél, meg ilyen idõs korban, ez inkább dicsõség, mint szégyen, úgyhogy le ne rúgd magadról, mert kitagadlak! :-)
és akkor mi van ?:D ha már elmúltál 14 akkor megteheted :D:D
Amikor megismertem a férjem (akkor még nem volt az) õ 19 volt és én meg 31. Nyolc éve vagyunk együtt, négy éve házasodtunk. Nem mondom, hogy minden tökéletes, de hol az? Bár biztos van, ahol igen, de az azért elég ritka :) Amúgy összeségében jól megvagyunk!
Szerintem nem a korkülönbség számít manapság, ebben a felgyorsult világban, hanem a megértés! A menyasszonyom nálam 8(nyolc) évvel idõsebb!!! Amennyiben a dolog mûködik függõlegesen, és vízszintesen is, akkor nincs ok aggodalomra!!!Mi ebben a hónapban leszünk együtt két éve!!! Ezen gondolkozz el, mielött döntesz!
Ha tényleg szeretitek egymást, akkor nyugodtan vállaljátok fel. A mai modern világban ez egyáltalán nem egyedi eset. Egyébként én is eltudnék viselni egy fiatal srácot magam mellett.
Idõs szerintem. De a te életed, éld úgy ahogy jól esik. :)
Keres egy fiatalabb nõt...
miért lenne mázlista? szerintem tök gáz.
hajrá mázlista :-p
9 év van köztünk a párommal(õ a fiatalabb).3 éve vagyunk együtt, és 8 hónapos terhes vagyok.Õ agyilag érettebb, én meg lazább vagyok a koromnál.Nem érezzük a korkülönbséget.Minden rajtatok áll!

Nemrég összejöttem egy szép lánnyal. Hogy adjam be neki, hogy kívánom? De nagyonnagyon. Még ő is meg én is szüzek vagyunk.

Lehet valami bajunk, ha csak fenékbe adom neki? Szüleink észreveszik rajtunk? 14/F-L

Legjobb válasz: apám, ha egy szûz, 14 éves csajt ráveszed az análra, minden elismerésem. De 14 évesen még rohadtul nem kéne közösülni! Hello! Petting legyen elég egyelõre. Majd ha eltelt 2 év. Ráadásul 2 szûz...

apám, ha egy szûz, 14 éves csajt ráveszed az análra, minden elismerésem. De 14 évesen még rohadtul nem kéne közösülni! Hello! Petting legyen elég egyelõre. Majd ha eltelt 2 év. Ráadásul 2 szûz...
szárazon análba mehet neki...tuti nem fogja észre venni senki
szerintem dugd ha kivánod.
Basszus szerintem petting se legyen még, ember azt írtad nem rég 14 éves gyerekek vagytok maradjatok a csóknál még 2-3 évig.
A kérdező hozzászólása: -.-"
aszondja milyen petting.....-.-'''' könyörgöm, elõbb legyél tisztába ilyen dolgokkal, mielõtt kefélsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ebbõl is látszik, hogy még nincsitt az ideje..: Milyen petting? o.O
Hogy adjad be neki? Mond neki ezt: "Kívánlak mint Maci a piknikes kosarat!"
Nem való még ez neked öreg...olvass utána a netten! Csak kínlódás volna mind kettõtöknek ami szerencsétlen esetben jó hosszú ideig elkísérne és mérgezné a leendõ kapcsolataidat...ezt hidd el nekem.

Ti mit gondoltok erről? Tavaly nyáron Németországban dolgoztam, ahol összejöttem egy 30 éves férfivel.3 hónapot voltunk együtt sülve-főve, de aztán haza kellett jönnöm leérettségizni.

Azóta távkapcsolatban vagyunk, tehát lassan 10 hónapja. 1 hét múlva lesz az évfordulónk. Minden nap beszélünk skype-on, megbízunk egymásban, többször is meglátogattuk egymást, egymás családját is ismerjük, jól kijövünk. Én 20 éves vagyok és most fél éves szerz?désem van ugyanoda. Lakást nem sikerült találnom, ezért felajánlotta, hogy költözzünk össze. Én ennek örülök is meg nem is. Örülök, mert jó lesz vele végre együtt lenni, de én még vártam volna néhány hónapot az összeköltözéssel. De így sajnos rá vagyok utalva.

Legjobb válasz: Én azt, hogy ha úgy gondolod, hogy több is lehet a dologból, mint a "sülve-fõve", akkor mindenképp vissza kellene menned, de azért egy küldöldi kapcsolatot azért nagyon át kellene gondolni.

Én azt, hogy ha úgy gondolod, hogy több is lehet a dologból, mint a "sülve-fõve", akkor mindenképp vissza kellene menned, de azért egy küldöldi kapcsolatot azért nagyon át kellene gondolni.
Szerintem költözzetek össze próbáld meg ha jól megvagytok most is, nem lesz gond. Sok sikert!
Kockázat nélkül nincsenek sikersztorik. Max ha nem jön össze, majd keresel ott valami kecót menet közben.
Szerintem nagyon fiatal vagy még ahhoz, hogy 20 évesen egy 30 éves férfival elkötelezd magad! Másrészt pedig a "távkapcsolatok" nem mûködnek, ezt már sokszor alátámasztották, de cáfolni nem tudták. Az embernek mind testi, mind lelki feltöltõdés és kikapcsolódás, valamint érzelem szükséges. Egy távkapcsolatban - ahogy mondtad: skype - éteren keresztül nem lehet az érzelmeket sugározni, csak beszélgetni! A kapcsolatban "csak" beszélgetés nem mûködik; ezért ha komolyan gondolod a dolgot és a "párod" is, akkor költözzetek minél hamarabb egymáshoz, ha ez nem lehetséges, akkor fejezzétek be a kapcsolatot, mert ennek így semmi értelme! Kicsit gondold át a dolgot külsõ szemmel nézni, ne a szerelem és érzelmek irányítsák most a gondolatod!
Szerintem költözz vele össze. Soha nem lehet tudni hogy lesz ez....lehet hogy nem õ az életed párja, de valahol valahogy valakivel el kell kezdeni. Ugyanúgy megvan a szakítás veszélye egy 2 éves kapcsolat után is, nem csak a tiétekben.
#4 Te itten most vészmadárkodsz? Nem azt mondom, hogy hülyeséget írtál, mert van olyan, de ennek az ellenkezõjét is láttam már közvetlen ismerõsöknél. 20 éves csaj meg 30 éves pasi meg nem feltétlenül nagy különbség, ha belegondolok abba, hogy 27F vagyok, de kb 18-nak érzem magam sokszor. Simán belefér. Ja, a közvetlen ismerõsömnél 18L és 33F volt a felállás, távkapcs, majd összeköltözés. Szerintem össze sem illettek, mégis lánykérés és boldog kapcsolat lett belõle. Ha meg pofára esik a kérdezõ, akkor pofára esik. Mibõl tanuljon az ember, ha nem ilyenekbõl?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Nem miatta megyek ki, suli után ki szerettem volna költözni. Ez a távkapcsolat "csak" 10 hónapra szólt, azért mertük bevállalni. 3 hét múlva költözök ki, 1 hónap múlva pedig kezdek az ottani munkahelyemen.

Mit tegyek? Összejöttem egy sráccal akit rég óta nagyon szeretek, de elötte rengeteget veszekedtünk. Sőt, nyáron még a legjobb barátnőmmel is járt. Megbízom benne de egy kicsit félek h lehet nem gondolja velem komolyan.

Legjobb válasz: Hát...ha a legjobb barátnõddel is járt, akkor benne van a pakliban, hogy nem gondolja komolyan. Nekem is volt hasonló. Összebarátkoztam vele, jókat dumáltunk, aztán a barátnõm elmondta, hogy vele kikezdett MSN-en. Persze visszautasította a srácot, mert nem kellett neki. A srác nem tudta, hogy õ ezt elmondta nekem, így nálam is bepróbálkozott. Nem lett belõle semmi, mert nem akartam pótlék lenni.

Hát...ha a legjobb barátnõddel is járt, akkor benne van a pakliban, hogy nem gondolja komolyan. Nekem is volt hasonló. Összebarátkoztam vele, jókat dumáltunk, aztán a barátnõm elmondta, hogy vele kikezdett MSN-en. Persze visszautasította a srácot, mert nem kellett neki. A srác nem tudta, hogy õ ezt elmondta nekem, így nálam is bepróbálkozott. Nem lett belõle semmi, mert nem akartam pótlék lenni.
Egyetértek az elõttem szólóval.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!