Találatok a következő kifejezésre: Összejöttem egy aki kb 80 (1 db)

Összejöttem egy sráccal, aki kb 80 nővel feküdt le eddig. Az én "listámon" összesen 2 srác van, velük sem volt mindíg jó a szex. Ez olyan kínos, de félek, hogy leégek az ágyban. Mit tegyek?

Legjobb válasz: biztos az h 80 nõvel feküdt le?csak azért mert vannak olyan fiuk akkik szeretnek füllenteni!sztem nem fog sz leégni!meg ha tényleg lefeküdt annyi nõvel,lehet nem is volt nagy rézse jo az ágyban!szoval sztem ne aggodj!ad önmagad sex közben!

biztos az h 80 nõvel feküdt le?csak azért mert vannak olyan fiuk akkik szeretnek füllenteni!sztem nem fog sz leégni!meg ha tényleg lefeküdt annyi nõvel, lehet nem is volt nagy rézse jo az ágyban!szoval sztem ne aggodj!ad önmagad sex közben!
Az én párom 36volt mikor összejöttünk, én 21. Nekem õ volt a második, neki én ki tudja hanyadik (gondolom nem a tizedik, ismerve az életét). Én is féltem ettõl, meg is mondtam neki, de szerencsére nevetett egyett és azt mondta bolond vagyok. Õ tudja, h õ lesz a második, és így fogad el. ha tudná, hogy már vagy 50pasim volt össze sem jött volna velem. És soha nem mondta, hogy rossz vagyok az ágyban. Sõt... Mindig azt hallom tõle, hogy ilyen j még soha senkivel nem volt. Gondolom ebben az is benne van, hogy egy tapasztalatlan lány még formálható, úgy "alakít", ahogy neki (is) jó. És már lassan 4éve együtt vagyunk 2hét múlva lesz az esküvõnk.
Akkor nem kell félned semmitõl:) Az pedig csak jó, hogy tapasztaltabb, mint te. Biztosan megtanít majd egy-két dologra:P
80 nõ?:S:S Mennyi idõs a srác? Attól még, hogy kicsapongó életet él, szerintem ez nagyon sok... De nyugi, nem fogsz leégni:) Csak vigyázz nehogy csak annyit akarjon Tõled, hogy a listáját gyarapítsd:S:)
Szia! Hát én nem amiatt aggódnék a helyedben, h a srácnak jó leszek-e az ágyban, hanem inkább amiatt, h nem csak kihasználni akar-e. 80 nõ...hát ez a szám nekem túlon túl sok, volt ennek a pasinak normális párkapcsolata egyáltalán?
Normális kapcsolatot ne várj tõle.Szerintem nem érdemes lefeküdnöd vele.Ki tudja miféle nemi betegségeket szedhetett össze ha már ennyi nõvel volt dolga.
sztem elég gáz ha õ listát vezet és pontosan 80nál jár...am tuti egy szexhajhász barom, mert aki szeretetre vágyik és rendes kapcsolatra, az nem fekszik le 80 nõvel, fõleg nem számolja...am meg tuti kaumzik...
Könyörgöm, el ne hidd neki. Amelyik férfi ezzel kérkedig, ott mindig valami bibi van. Egyszerûen csak vágyálmai vannak, elõ akarja adni neked, hogy mekkora ász, de szerintem ha majd az ágyba kerültök rá fogsz jönni, hogy még nagyon kisfiú. Egy átlagos férfinek egész élete során nincs dolga 80 nõvel, nemhogy egy 22 éves fiatal srácnak. Ezen gondolkodj el egy kicsit. Illetve azt is fontold meg, hogy te akarsz lenni a "81. lány a listán"? Petranova
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. meg a bíztatást! :) Egyébként õ 22. de a listagyarapítástól nem félek. Elég ideje ismerem ahhoz, hogy tudjam, mikor õszinte.
A kérdező hozzászólása: a 80 csak egy hozzávetõleges szám, de amúgy már ismerem egy jó ideje, és tényleg eléggé kicsapongó életet élt, szóval kb stimmel. Attól nem tartok, hogy kihasznál, csak elég sok idõ kellett neki, hogy rájöjjön, hogy egy normális kapcsolatra vágyik... pasi.
1) 80 nõbõl azért összejön egy szép kis vírus 2) kicsapongó élet, a ti kapcsolatotok alatt nem fogsz félni, hogy "gyarapítja a listát"? 3) nem félsz, hogy csak szexre hajt? Egyébként, ha szeret nem az fogja érdekelni, hogy jó vagy rossz vagy-e az ágyban (persze ez is, de nem ez lesz az elsõ szempont), hanem, hogy neked jó legyen és, hogy szeresd a vele eltöltött éjszakákat. És elõször megnyugtatlak, biztos lesz egy pár "baki", de hamar belejössz. Szóval ne aggódj, de a szex mögött érzelem is legyen! :)
Az én páromnak is hasonló számú partnere volt korábban, hát igen, van ilyen. Nem mindenki kamuzik. Azt mondom, hogy ennyi simán összejöhet bárkinek 21-22 éves koráig, fõleg ha viszonylag korán kezdi. Elõször én is furcsán néztem rá (bár sejtettem, hogy sok volt, de azt nem gondoltam volna, hogy ennyi), de mivel éppenséggel én sem éltem túl zárkózottan, így egy rossz szavam sem lehetett, fõleg, hogy vele annyira jó a szex, mint korábban soha senkivel. Meg minden más is. Összességében én nem bánom már, hogy hány partnere volt, csak ne kelljen tudom, hogy kik voltak, ha úgy nézzük, akkor még hasznos is volt: valamiért megunta ezt az életet és váltott monogám kapcsolatra, egyáltalán nem az a kicsapongó típus, de mégsem tutyi-mutyi. Egyébként nála is kb 23 éves koráig tartott ez az életvitel. És szeretnék megcáfolni jónéhány korábbi hozzászólást, miszerint egy ilyen embernek biztosan van valamilyen betegsége, vagy hogy nem lehet benne megbízni. Egyik sincs, tanúsíthatom! Két év alatt már csak kiderült volna, fõleg, hogy ismerem már mint a tenyeremet és következõ hónapban lesz az esküvõnk. És igen, már növöget a pocakomban a babánk. Õszinte leszek, én inkább megbízom benne, mint a korábbi barátomban, akinek elõttem három partnere volt és bizony az öt év alatt mindig azt vártam, hogy egyszer robban a bomba és rádöbben, hogy sok-sok mindent és mindenkit szeretne még kipróbálni.
A szex más partnerekkel nem olimpiai szám, nem nyer aranyat az aki minnél több lánnyal-fiúval fekszik le maximum egy jó szexuálisan terjedõ betegséget, Hepa-t HIV- vagy AIDS-et. És minden pasi azért mondja hogy komoly kapcsolatot akar mert a bugyidat szeretné levenni a lábadról és nem téged...
Csak kiegesziteskent az elozo hozzaszolashoz: A HIV es AIDS nem kulon betegsegek, mikor valaki elkapja a virust HIV pozitivva valik, virushordozo, fertozokepes, de nem beteg. Mikor a virus miatt megbetegszik es immunhianyos allapotba kerul lesz AIDS-es, ez maga a betegseg, amit a HIV virus okoz. Protheus

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Beöntéskor észreveheti a doki hogy melegvagyok?

7

A lenyelt ondó látszik a székletben?

11

Gáz lenne, ha közölném egy pasival, hogy szexelnék vele?

Õ már mondta,hogy részéről ok. Csak hogy hozzam fel neki legközelebb a dolgot?

15

A g-pontomat érzem ilyenkor?

Mikor felizgulok nem csak a csiklómban érzek lüktetést/bizsergést , hanem kicsit beljebb is, a hüvelyemnél, mintha a csikló folytatása lenne. Akkor az a gpontom? Meg képes leszek ezek szerint hüvelyi orgazmusra? Mert addig nem akarom megujjazni magam amíg szűz vagyok.
Előre is köszi a válaszokat.

2

Melyik volt az első pornó film?

néma/fekete-fehér film is számít.
évszám, cím stb érdekelne

3

Miért nincs tekintélyem az emberek előtt kétszáz skalp után sem?

Már a középiskola alatt célúl tűztem ki, hogy egyfajta Don Juan leszek a magam szintjén, és virágról-virágra szállva fogom egymás után meghódítani a nőket. Pályaválasztásnál is ez volt a fő szempontom; hosszas mérlegelés után vendéglátós lettem, mellette pedig modellkedtem és kosaraztam. Most huszonöt éves vagyok, és úgy gondolom, mostmár eleget letettem az asztalra - a saját feljegyzéseim szerint négy híján kétszáz lánnyal voltam az elmúlt kilenc év alatt. Salynos, a várt eremény nem jött meg, mert a korábbi barátaim nagy része elfordult tőlem, és már a családban is mondták, amikor elkezdtem beszámolni az eredményekről, hogy nem érdekli őket a nemi életem. Miért van ez? Én úgy gondoltam, hogy a férfiasság, és a nők száma között egyenes arányosság van, most pedig azt látom, hogy már a lányok előtt is hazudnom kell, mert azt mondják hogy vagy hazudok, vagy nem vagyok normális.

23

Hogy nyaljam a baratnom h biztos orgazmushoz vezessen?

6

Lányok milyen sexre vágytok?

kedvenc pózotok, vagy valami extra kívánság :) mit tartottok fontosnak? :)

3

Ez így mit jelent? "Te asssztán tudod mitől döglik a légy! De így van jól! " Ha egy felnőtt férfi írja ezt egy képem alá.

16

Volt hogy apukád segítségedet kérte, mert vírusos lett a gépe, és amikor szedted le, kiderült hogy illegális pornóval került rá?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!