Találatok a következő kifejezésre: Összejöhet elsőre a (10 db)

Ha PCO esetén Clostyval első hónapban már lett peteérésem, kaptam tüszőrepesztőt, erős csíkos az ovu tesztem, így vajon összejöhet elsőre a baba?

Legjobb válasz: én nem kaptam szurit, de a többi nálam is igy volt,s elsõre összejött. lehetni lehet s drukkolok, de ne éld azért bele magad, s elkeseredni sem szabad ha elsõre nem sikerül:)

én nem kaptam szurit, de a többi nálam is igy volt, s elsõre összejött. lehetni lehet s drukkolok, de ne éld azért bele magad, s elkeseredni sem szabad ha elsõre nem sikerül:)

Összejöhet elsőre a baba?

Mindketten fiatalok vagyunk és egészségesek. Ha naponta szeretkezünk,összejöhet els?re a baba?

Legjobb válasz: Az a helyzetha mindennap vagytok együtt az gyengÍtheti a párod spermáit ezt orvostól tudom. Nekünk azt tanácsolta hogy másnapontalegyünk együtta peteéréses idõszakban. Remélem hogy azért nektek elsõre összejön

Az a helyzetha mindennap vagytok együtt az gyengÍtheti a párod spermáit ezt orvostól tudom. Nekünk azt tanácsolta hogy másnapontalegyünk együtta peteéréses idõszakban. Remélem hogy azért nektek elsõre összejön
mi nem vagyunk már annyira fiatalok, én 32 a párom 34 volt, amikor megpróbálkoztunk a babával, és egyetlen alkalomból megfogant :) szóval összejöhet! szorítok nektek!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! gratula azoknak akiknek összejött! :)
összejöhet, de ha mégsem akkor sem szabad egybõl letörni.
igen, nálunk mindkettõ elsõre jött össze, nem is értjük baromi nagy mázli kell hozzá
Nem vagyunk hú de nagyon fiatalok, a 30-as éveink elsõ felében és én sok betegséggel küzdök, mégis elsõre sõt a 2. együttlétkor összejött a baba :) Tutira tudom a napját, mert utána sokáig nem voltunk együtt mert lányt akartunk és a férjem is elutazott. A hónapom végén ott volt a kezemben a pozitív teszt :) Minden orvos megrökönyödött. Ilyen is van. DE...sokan mondják, hogy általában fél-egy év próbálkozás után szokott sikerülni. Tehát semmi idegeskedés :) A lényeg hogy élvezzétek egymás társaságát.
de jo neketek én már regota probalkozom
Csak egy apróság: azt, hogy valaki egészséges-e teljesen, csak feltételezni lehet. A meddõség nincs az ember homlokára írva. De természetesen már egy alkalomtól is teherbe lehet esni, nemhogy egy védekezés nélküli ciklusban!!! Hajrá!!!

Összejöhet elsőre is a baba? Hogyan készülhetnénk a babavárásra testileg-lelkileg, de ffőleg lelkileg?

A közeljövöben szeretnénk babát. A ciklusaim kicsit furák, mert hol 26-28 naposak, hol meg 30-32 naposak.

Legjobb válasz: Ne görcsölj rá, csináljátok úgy ahogy eddig is, éljétek az életeteket. Nem kell erre készülni, annál nehezebben jön majd össze, ne is gondolj rá. Persze azért no alkohol, drog...stb és sok-sok vitamin, természetes vagy gyógyszeres formában. Csak lazán.

Ne görcsölj rá, csináljátok úgy ahogy eddig is, éljétek az életeteket. Nem kell erre készülni, annál nehezebben jön majd össze, ne is gondolj rá. Persze azért no alkohol, drog...stb és sok-sok vitamin, természetes vagy gyógyszeres formában. Csak lazán.
Miért ne jöhetne? Jókor jó idõben és ott a pici! ha már eldöntötted te is, nme csak a párod és környezeted, hogy jöhet a bab kész vagy rá! Tökéletesen nemsikerüle úgysem felkészülni, minden nap új kérdéseket vat majd fel benned, és egyre bizonytalanabb leszel4 ezk viszont azt jelzik, hogy késszen állsz a családalapításra! Ha nem jön össze elsõre ne aggódj, én szerencsések közé tartozom, a kisfiamra 3hót kellett várnunk csak. Most amásodikat várom, õ elsõre sikerült, a nagytöbbség (sajnos) éveket is vár babára! Sok sikert nketek!
Összejöhet akkor is ha nem akarod, de ilyen ciklusnál nehéz betalálni az ovulációs napba!!! A legjobb lenne ha tényleg elsõre szeretnéd, hogy vizeletes ovulációteszttel figyeled a peteérést (2000ft/5db-5 napra elég-és lehet hogy két csomag kell belõle). Szóval ha az ovulációt mutat akkor kell nekiállni, ha lehet akkor naponta!!!Kb neked a 11-18. nap közt lehet peteérésed(ha van) akkor kell nézni a tesztet. Lehet vele spórolni, mert a csúcs elõtt halványat jelez, ezért amíg nem mutat semmit addig elég, ha a következõt 2 nap múlva csinálod meg....Testileg nagyon sok vitaminnal tudsz felkészülni, meg jobb ha egy orvos átnéz...Lelkileg hát nem ismerlek, de ha pozitív lesz a teszt egszer akkor úgyis pár nap alatt felkészülsz, vagy mire felfogod... Szóval úgy gondolom ha körültekintõ vagy akkor nem elsõre lesz, mert elhúzódik a felkészülés miatt..De mihez képest elsõre?? Ha most hagytad abba a fogamzásgátlót akkor 3 hónap teljen el!!!
Összejöhet elsõre is, de persze az átlagnak azért nem rögtön sikerül.Szerintem nem kell sokat készülni lelkileg, minden kialakul szépen a 9 hónap alatt.Szeressétek egymást a pároddal és mind a ketten akarjátok a babát, ez a lényeg!Ne azért legyen, merta barátnõdnek is van, vagy mert a család már unokát szeretne.Ti akarjátok, ez a lényeg!

Igaz-e, hogy ha 5 évig szedtem Diane-t, akkor már az első menstruáció után összejöhet a baba?

,hogy ha 5 évig szedtem Diane-t (ami köztudottan nem fogamzásgátló,hanem b?rgyógyszer,csak szinte mindenkinek ezt írják fel akinek van 3 pattanás az arcodon)ugyan már az els? menstruáció után összejöhet a baba?

Legjobb válasz: Igazából bármikor összejöhet a baba, csak az az egy hónap pont az az idõszak, ahol nagyobb az esélyed iker babákra, tehát, ha nem akarsz ikreket.... Utána pedig teherbe eshetsz, csak vigyáznod kell. Ezalatt azt értem élj egészségesen. NO cigi, No alkohol. Nekem az orvos, rengeteg gyümölcsöt, zöldséget, illetve vörös húst javasolt, de ha nem tartózkodsz a tablettától, akkor ajánlom az Elevitet, még a baba elõtt kezd el szedni, ebbe minden vitamin, ami kell benne va. Sok sikert!

Igazából bármikor összejöhet a baba, csak az az egy hónap pont az az idõszak, ahol nagyobb az esélyed iker babákra, tehát, ha nem akarsz ikreket.... Utána pedig teherbe eshetsz, csak vigyáznod kell. Ezalatt azt értem élj egészségesen. NO cigi, No alkohol. Nekem az orvos, rengeteg gyümölcsöt, zöldséget, illetve vörös húst javasolt, de ha nem tartózkodsz a tablettától, akkor ajánlom az Elevitet, még a baba elõtt kezd el szedni, ebbe minden vitamin, ami kell benne va. Sok sikert!
Igen

Ha az első baba az első hónapban sikerült, a második is hamar összejöhet? Mivel lehet támogatni a teherbeesést pl. vitaminok?

A kislányomnál ahogy kigondoltuk, hogy legyen baba, már meg is fogant, a második baba nem akar összejönni.

Legjobb válasz: nálunk mindkettõ az elsõ tevékeny hónapban jött össze, de ehhez mázli kell... Türelem, nem lehet mindig szerencséje az embernek...

nálunk mindkettõ az elsõ tevékeny hónapban jött össze, de ehhez mázli kell... Türelem, nem lehet mindig szerencséje az embernek...
Ha az elsõ gyorsan jött, akkor bízd a természetre. A másodikkal se lesz sok gond. Nekem 4 terhességbõl három azonnal sikerült, bár egy baba elment. És a vetélés után a harmadik próbálkozásra sikerült az egyik. Úgyhogy szerintem ne igyál semmi löttyöt. A vitamin meg nem ártalmas.
Nekem cickafark-palástfû zea segített-bár gond volt a peteéréssel...
A kérdező hozzászólása: Írtam neked privát üzenetet! :)
Hányadik hónapotok?Nekünk is az elsõ az 1 hónapban sikerült, most az 5.hónapnál járunk:( Ne szomorkodj, majd sikerülni fog:)
A kérdező hozzászólása: Sajnos még mindig semmi. :(
szia.lett azóta pozi teszted?
Fogigátló elhagyása utáni elsõ hónapban mindkettõ egybõl összejött. Nem szedtem vitamint, nem ittam gyógyteákat, csak nyugtatót szedtem, de egészségesen születtek.
Vegyél ovutesztet, nagyon jó találmány. Nálunk mindkettõ elsõre sikerült.
Tesómnál és sógornõmnél is elsõre összejött az elsõ baba, másodikra már többet kellett gyúrni, sógornõmnek 10 hónapot, tesómék most vannak a 3. próbálkozós hónapban.
Mindkét baba az elsõ hónapban megfogant. PG53 ovulációs mikroszkóp segítségével.
elsõ 2azonnal a 3.baba 2hónapja nem jön össze.
Elsõ elsõre, második a hatodik hónapban...
Az elsõ baba elsõre sikerült, a második úgy, hogy nem is lett volna muszáj sikerülnie... :) Sima multivitamint ettem, hogy még a nagyobb bébi után szedjem össze magam egy kicsit.
Az elõzónek: Milyen vitamínra gondolsz?
Én azért nem innám zsákszámra a cickafark és a palástfû teát. Nem egyszer olvastam már itt az oldalon is olyan tapasztalatokat ezzel kapcsolatosan, akik valószínûleg emiatt vetéltek el.
válaszoltam:) !

Az osztályból tetszik egy fiú, már elsõ óta szerelmes vagyok belé, de ez a "szerelmes vagyok balé" dolog hetedikre már szeretetté vált. Összejöhet nekünk szerintetek? Többi lent :D

Múlt héten el mentünk az egyik barinõmmel a ligeti pihenõparkba hintázni a fiú lánytesója is ott volt és persze Õ is. Na a barátnõm együtt hintázott a Katával én meg Vele. Következõ napon is mentünk de akkor megbeszéltük, hogy együtt megyünk, de azt nem tudtam, hogy a fiúnak aki tetszik neki jön a legjobb haverja a haverja amúgy irtó helyes meg minden de õ iránta semmit nem érzek csak egyszerûen haver, na mindegy. És a legjobb haverja megcsókolt elõtte (mármint a fiú elõtt) nem volt semmi elõjele csak én indultam haza és a biciklimmel babrálta, amikor felálltam csak egy pillanatra néztem rá és õ megcsókolt. Nagyon szar helyzet volt, de én õt nem szeretem és nem is járunk csak úgy nem is tudom már hogy volt arra emlékszek, hogy megcsókolt....No comment :( . Szörnyû érzés volt, hogy pont elõtte. De most Juni 14-én megyünk 9-en Angliába ahova Õ és én is megyünk. Szerintetek van esély arra, hogy összejöjjünk? (Õ meg soha nem csókolózott) 13/l

Legjobb válasz: Lol Ránéztél és megcsókolt? Epic story Esély mindig van

Lol Ránéztél és megcsókolt? Epic story Esély mindig van
Mond el annak a fiúnak ha beszelgetsz vele hogy a haverja csókolt meg és hogy neked nem õ tetszik(közben nézz mélyen a szemébe)ha van esze venni fogja a lapot

A második baba könnyebben összejöhet, mint az első? Vagy ha az első is nehézkesen sikeredett, számíthatunk rá, hogy a másodikkal is ez lesz?

2 éves kislányom mellé szeretnénk egy tesót. Még nem próbálkozunk, de már gondolkodunk a dolgon. Lánykám 2 év után jött össze. Lehetséges, hogy a második babára is sokat kell majd várnunk?

Legjobb válasz: A mi lányunk 2,5 év után jött össze. A második babánk a legelsõ próbálkozásra. Én is alig mertem elhinni, de mégis igaznak bizonyult, már 20 hetes a drágám a pocakban.

A mi lányunk 2, 5 év után jött össze. A második babánk a legelsõ próbálkozásra. Én is alig mertem elhinni, de mégis igaznak bizonyult, már 20 hetes a drágám a pocakban.
Nem hiszem hogy van benne rendszer, hallottam olyat ismerõsi körbõl, hogy éveket vártak egy picire, aztán még bepottyant kettõ egymás után, az utolsó még elég váratlanul és védekezés mellett. De olyan is van, akik kitalálták, hogy jöhet a baba, még abban a hónapban teherbe is esett a feleség, amikor a másodikat tervezték, az meg 2 évig nem jött...
Elsõ vagyok: Kis csavar a dologban, hogy a 2. babánk a kislányunk 3. szülinapján fogant meg. ☺
Ezt így elõre nem lehet megmondani. Van akinek az elsõ nehezen jön össze, de a második meg hamar. És van, akinek az elsõ elsõre összejön, a másodikra meg éveket várnak. Kiszámíthatatlan és megjósolhatatlan.
Nálunk is 2, 5 év volt az elsõ, a második viszont elsõ próbálkozásból összejött. Sajnos elvetéltem, de jövõ hónapban már próbálkozhatunk újra. Szülés után megújul a szervezet, így lehet az, hogy a második hamarabb összejön. A ciklusaid ha figyeled, akkor látod van e különbség az elsõ baba elõttihez képest. Nekem sokkal jobbak lettek a ciklusaim, éreztem a peteérést is. Remélem neked is hamar összejön majd! :)
A kérdező hozzászólása: És azt nem tudjátok véletlenül, hogy ha visszajöttem dolgozni, mennyi idõt kell ledolgozni, hogy újra a bér alapján számolják a segélyeket? 1 év vagy másfél?
A kérdező hozzászólása: És köszönöm az eddigi válaszokat, remélem hamar sikerül nekünk is. :)
Minimum 1 évet kell dolgoznod, de akkor is csk a gyerek másfél éves koráig fog járni a gyed. Ha tovább dolgozol, minimum másfél évet, akkor teljes idõr kapod majd a gyedet, és a fizudból számolnak majd mindent, tgyást, és gyedet is.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló, köszönöm szépen. Akkor még halasztjuk a dolgot. :(

Lehet terhesség? Első gyógyszermentes hónapban összejöhet a baba? Kinek sikerült? És éreztetek valamit? Nekem hétfőn kellett volna megjönnie, de lehet, h a bogyó miatt késik? ! Éreznék már valamit?

Legjobb válasz: Egyik ismerõsöm 2 évig szedte a bogyót és az elsõ hónapban terhes lett.Én 5 évig szedtem és a 3.hónapban lettem terhes.Összefüggést ne keress ebben, de bizony lehetséges, hogy babás legyél:) Az ismerõsöm semmit nem érzett, késett a mensije, tesztelt és a teszt pozitív lett.Én a helyedben várnék pár napot még, ha bozonytalan vagy, hogy a bogyó miatt késik-e.Aztán tesztelj bátran!Megy a drukk!!! :)) 7 hetes kismami

Egyik ismerõsöm 2 évig szedte a bogyót és az elsõ hónapban terhes lett.Én 5 évig szedtem és a 3.hónapban lettem terhes.Összefüggést ne keress ebben, de bizony lehetséges, hogy babás legyél:) Az ismerõsöm semmit nem érzett, késett a mensije, tesztelt és a teszt pozitív lett.Én a helyedben várnék pár napot még, ha bozonytalan vagy, hogy a bogyó miatt késik-e.Aztán tesztelj bátran!Megy a drukk!!! :) ) 7 hetes kismami
lehet a bogyótól, de húgomnak is egybõl összejött, õ is kb 2 évig szedte a tabit:) sok sikert:)
Én évekig szedtem, és az elsõ hónapban terhes is lettem. Csak hisztisebb voltam. Illetve többen megjegyzéseket tettek rám, hol ezért, hol azért, hogy biztosan terhes vagyok. Sajnos missed ab lett... a bogyó abbahagyása amúgy teljesen összekavarhat mindent. nekem majdnem 1 év volt, mire rendszerezõdött utána (32 naposra) a ciklusom. Ha most nem jött össze, ne aggódj, nem véletlen! 3 hónapos baba anyukája :)
Nekem gyógyszer abbahagyás után 40 napra jött meg a mensi. Márciusban hagytam abba a gyógyszert. Most várom, hogy rendezõdjön a ciklusom.
A kérdező hozzászólása: Volt valakinek rá példa?

Méhen kívüli terhesség után lehet hogy az első alkalommal összejöhet a baba? Nem vártunk 3 hónapot. Lehet belőle baj?

Kezelésekre jártam Pestre,terminált együttléttel és stimulációval összejött a baba,de sajnos méhen kívüli lett.December 2-án volt a m?tétem, a jobb kürt?met le kellet vágni és el kellett kötni.M?tét után megjött,er?sen volt ki is tisztultam,kb 10 napig tartott,azóta semmi,így az 53.ciklusnapon vagyaok(vagy a fene se tudja hol)Pénteken voltam uh-n,a dokinál aki m?tött, talált egy 20 mm-es tüsz?t.(hihetetlen hogy 7 év óta el?ször lett pém magamtól:D)Mondta hogy próbálkozhatunk,és tegnap óta érzékeny a cicigombom.

Legjobb válasz: A baba nem a méhbe ágyazódott be, így a méhednek semmi baja. Szerintem nem baj, ha nem vártok 3 hónapot, most nincs is miért, és a dokitok is ezt mondta. Használjátok ki ezt a tüszõt! :-)

A baba nem a méhbe ágyazódott be, így a méhednek semmi baja. Szerintem nem baj, ha nem vártok 3 hónapot, most nincs is miért, és a dokitok is ezt mondta. Használjátok ki ezt a tüszõt! :-)
A kérdező hozzászólása: Örülök annak amit mondtál, mert mindenki riogat a 3 hónappal, de elõtte a dokim is annyit mondott, de amikor meglátta a tüszõt és rákérdeztem akkor azt mondta mehet a menet:D
A 3 hónap indokolt is, ha méhbe beágyazódott terhesség vetélõdik el. Minél idõsebb, annál inkább. De ez most más helyzet. Drukkolok!
Szia ! Ha nem haragszol megkérdezhetem hogy hány hetes voltál mikor volt a terhesség megszakításod? Nekem december 1-én volt 5.héten azóta nagyon vágyunk rá hogy sikeruljon viszont nekem az orvosom 6 hónapot mondott egy másik orvos 3 ciklusnyi várakozási idot hogy erosodjon a méhem mivel a megszakítlás során kinyitják a méhszájat és ido kell hogy megerosodjon és meg tudja tartani a babát. Ezért nagyon meglepodtem hogy neked a doki azt monta hogy már próbálkozhattok is. Nem tudom hogyan tovább merjunk-e már probálkozni vagy jobb lenne még kivárni mostmár teljesen tanácstalan lettem. Nagyon vágyunk rá és ezek szerint lehet hogy már meg is próbálhatnánk mi is.... Én drukkolok nektek ! Kívánom hogy minden rendbe legyen.
A kérdező hozzászólása: :D:D:D de jó:D ki is tisztultam rendesen a 10 napos mensi alatt, mondta a doki améh rendben van:D szuper akkor már csak a baba kell hogy megtapadjon:D de jó lenne újra babás lenni
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem nem nyúltak a méhemhez, hüvelybõl és hason kersztül tártak fel, kimondottan mondták, hogy nem nyúlnak a méhemhez, mert akkor akkora volt a HCG-m hogy lehetett volna akár 2 baba is méhen belül, a méhszájhoz sem nyúltak. Szerintem ezért.Amikor megvolt a mûtét utána nekem is azt mondta hogy 3 hónap, csak más miatt mentem el hozzá, és akkor fedezte fel a tüszõt, és én kérdeztem rá hogy mehet-e a menet és azt mondta hogy igen:D
Így egész más a helyzet. Szerintem nem lehet belole baj ha baba van a dologban. Drukkolok hogy sikeruljon !
A kérdező hozzászólása: Reméljük, egyébként 5 hetes voltam amikor nem látták méhen belül a babát , így mûtöttek meg.Sajnos a jobb oldali vezeték végét vágták le:( De remélem most jó helyen lesz ha sikerült:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!