Találatok a következő kifejezésre: Össze van két gép routeren keresztül (2 db)

Össze van kötve két gép routeren keresztül. Cd-t szeretnék írni a másik gép írójával erről a gépről. Lehetséges ez?

Legjobb válasz: Az íróval rendelkezõ gépen indítod a progit, és a másikról kijelölöd az írandó fájlokat. Az író program meg letárolja azokat valamelyik temp könyvtárba, és onnan fogja kiírni! Majdnem ugyanaz, mintha átmásolnád az egészet az írós gépre, és simán kiíratnád!

Az íróval rendelkezõ gépen indítod a progit, és a másikról kijelölöd az írandó fájlokat. Az író program meg letárolja azokat valamelyik temp könyvtárba, és onnan fogja kiírni! Majdnem ugyanaz, mintha átmásolnád az egészet az írós gépre, és simán kiíratnád!
Másold át és utána írd ki. Mert arra nincs garancia, hogy az író a hálózatról elõbb tempeli, sokkal inkább bufferbe tölti. Viszont ha a hálózat leakad és a buffer kiürül, van egy rossz cd-d.
én meg a másik gép veideókártyáját szeretném használni hogy gyorsabban fusson a krájzisz. baromság
MIÉRT NE LEHETNE? HA MIND A KÉTGÉPEDBEN VAN CD-DVD IRÓ AKKOR ARROL A GÉPRÕL IRSZ AMETYIKRÓL AKARSZ
"hogy a két router ugyan azzal a beállítással és még a 2. routerbõl kábelen keresztül" Ez így értelmetlen, nem értem mit szeretnél.
A kérdező hozzászólása: Hát van A házban 1dbrouter+net fibernet.B ház 250m-re 1 db asztali géppel az emeleten 50x50-es panelantennával.Ez müködik is, DE a B háznát a földszinten LG netes tv van.Arra szeretnék kábellel csatlakozni MERT a TV wifiadaptere gyengén veszi vagy sehogy az A ház jelét!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!