Találatok a következő kifejezésre: Össze van két gép routeren (4 db)

Össze van kötve két gép routeren keresztül. Cd-t szeretnék írni a másik gép írójával erről a gépről. Lehetséges ez?

Legjobb válasz: Az íróval rendelkezõ gépen indítod a progit, és a másikról kijelölöd az írandó fájlokat. Az író program meg letárolja azokat valamelyik temp könyvtárba, és onnan fogja kiírni! Majdnem ugyanaz, mintha átmásolnád az egészet az írós gépre, és simán kiíratnád!

Az íróval rendelkezõ gépen indítod a progit, és a másikról kijelölöd az írandó fájlokat. Az író program meg letárolja azokat valamelyik temp könyvtárba, és onnan fogja kiírni! Majdnem ugyanaz, mintha átmásolnád az egészet az írós gépre, és simán kiíratnád!
Másold át és utána írd ki. Mert arra nincs garancia, hogy az író a hálózatról elõbb tempeli, sokkal inkább bufferbe tölti. Viszont ha a hálózat leakad és a buffer kiürül, van egy rossz cd-d.
én meg a másik gép veideókártyáját szeretném használni hogy gyorsabban fusson a krájzisz. baromság
MIÉRT NE LEHETNE? HA MIND A KÉTGÉPEDBEN VAN CD-DVD IRÓ AKKOR ARROL A GÉPRÕL IRSZ AMETYIKRÓL AKARSZ
"hogy a két router ugyan azzal a beállítással és még a 2. routerbõl kábelen keresztül" Ez így értelmetlen, nem értem mit szeretnél.
A kérdező hozzászólása: Hát van A házban 1dbrouter+net fibernet.B ház 250m-re 1 db asztali géppel az emeleten 50x50-es panelantennával.Ez müködik is, DE a B háznát a földszinten LG netes tv van.Arra szeretnék kábellel csatlakozni MERT a TV wifiadaptere gyengén veszi vagy sehogy az A ház jelét!!


Két gépet össze akarok kapcsolni egy routeren van de az egyik wifis de nem látják egymást a gépek, ötletek?

Legjobb válasz: a laptop ugye wifin van az asztali gép pedig , lan kábelen

A kérdező hozzászólása: a laptop ugye wifin van az asztali gép pedig , lan kábelen
LAN kábelen?
Hozz létre egy otthoni hálózatot valamelyik gépen majd a másik gépen is és csatlakozz az elsõ hálózathoz a jelszavával.Ezután ha jobb klikkel bármit megosztasz látni fogjátok.
Tûzfal beállítások?
A kérdező hozzászólása: sikerült köszi mindenkinek


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!