Találatok a következő kifejezésre: Össze van 2 gép routeren, (5 db)

Össze van kötve 2 gép routeren, eddig minden jó volt de tegnap óta az egyik gépen nem lehet netezni, mi lehet a baj?

Net az van, nem húztam ki semmit, mégse hoz be egyetlen oldalt sem a másik gépen tegnap óta. Mi a baj? Nem is állítottam el semmit, csak a bönngész?kb?l töröltem az el?zményeket, cookiekat, de nemtudom ennek van e köze hozzá? Vagy valami más gond lehet?

Legjobb válasz: egyik osztálytársam is ugyan ezzel a problémával küzd kb havonta... Upc-s netük van és mindíg ki kell hívni õket, õk aztán beállítják és elmennek, aztán kezdõdhet elölrõl az egész... nektek melyik az internetszolgáltató?

egyik osztálytársam is ugyan ezzel a problémával küzd kb havonta... Upc-s netük van és mindíg ki kell hívni õket, õk aztán beállítják és elmennek, aztán kezdõdhet elölrõl az egész... nektek melyik az internetszolgáltató?
A kérdező hozzászólása: Nekem nem upc-s , valami más kábeles netem van, nem hívhatom ki õket mivel tilos a netmegosztás náluk, szóval... valaki segítsen!:) de nem értem, eddig jó volt és most hirtelen mindig azt írja ki hogy "Hálózati idõtúllépés" próbáltam a kapcsolatoknál a javítást, ott meg azt írja nem hajtható végre a következõ mûvelet: ARP-gyorsítótár kiürítése. Azt sem tudom mi az.
Nekem is ezt csinálja a router idõnként, általában ha valami fájlcserélõt futtatok, vagy pl a adware se is kinyírja a kapcsolatot. Ilyenkor áramtalanítok mindent, a gépet, a router , a modemet és megjavul.
Ha D-Link a router akkor valószínûleg az a ludas vennék helyette egy asust vagy egy Linksyst. De ha Zone Alarm tûzfalad van, akkor egy friss windows frissítés leblokkolja a netet is, kapcsold ki a tûzfalat és jó lesz:)
Mi az hogy tilos az internetmegosztás?Nekem 4 gép van rooterrel a modemen! Sztem valamit vagy kitöröltél vagy elállitottál. Próbáld meg visszaállitani az xp-t egy korábbi idõpontra. Modem, rooter áramtalanitás.
Az elõzõ vagyok. Próbáld meg a csatlakozókat megcserélni a rooteren, mert az is megnyuvadhat! Remélem segitettem.

Nekünk INVITEL-netünk van, hozzá van kötve egy routerhez így ossza a wifit, 2 gép van az! Egy laptop és egy gép, a gépen Netgear segitségével fogtam a netet de egyszer csak eltünk a hálózat, a laptop fogja ugyanugy de a netgear nem. EZ miért van?

A laptom fogja a gép nem, eddig minden jól müködött

Legjobb válasz: csak be kéne újra állítani a nagygépen a net csatlakozást, ha te nem értesz hozzá,akkor kérj meg rá valakit,

csak be kéne újra állítani a nagygépen a net csatlakozást, ha te nem értesz hozzá, akkor kérj meg rá valakit,


"hogy a két router ugyan azzal a beállítással és még a 2. routerbõl kábelen keresztül" Ez így értelmetlen, nem értem mit szeretnél.
A kérdező hozzászólása: Hát van A házban 1dbrouter+net fibernet.B ház 250m-re 1 db asztali géppel az emeleten 50x50-es panelantennával.Ez müködik is, DE a B háznát a földszinten LG netes tv van.Arra szeretnék kábellel csatlakozni MERT a TV wifiadaptere gyengén veszi vagy sehogy az A ház jelét!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!