Találatok a következő kifejezésre: Össze van 2 (151 db)

Van 2 TP-link-es routerem, mind a 2 wifis és lan-os is, össze szeretném õket kötni kábellel hogy wifin osszanak netet, de hiba van, mit kellene csinálni? Többi lent

Nézegettem már interneten hogy hogyan kellene , de a következõ a probléma :

Legjobb válasz: 1. router: WAN-modem LAN1-2.router dhcp-be router ip-192.168.0.1 ssid-(hálózatod neve) csatorna-(keress egy szabad csatornát) jelszó(válassz megfelelõ erõsségû jelszót, wpa2-aes) 2.router: 1. router kábelét bedugod a lan1-be (semmiképp se a wanba!!) dhcp-ki router ip-192.168.0.2 ssid (megegyezõ) jelszó(megegyezõ) csatorna-(az elsõtõl eltérõ)

1. router: WAN-modem LAN1-2.router dhcp-be router ip-192.168.0.1 ssid-(hálózatod neve) csatorna-(keress egy szabad csatornát) jelszó(válassz megfelelõ erõsségû jelszót, wpa2-aes) 2.router: 1. router kábelét bedugod a lan1-be (semmiképp se a wanba!!) dhcp-ki router ip-192.168.0.2 ssid (megegyezõ) jelszó(megegyezõ) csatorna-(az elsõtõl eltérõ)

Csináltam egy hosszabb konnektort, és 2 helyen össze van sodorva a vezeték. Ettől még ugyan olyan biztonságos, mintha folytonos lenne a vezeték?

Pl nem fog melegedni ott ahol össze van sodorva? a válaszokat köszönöm előre is!

Legjobb válasz: Ha jó szorosan össze van sodorva,esetleg még forrasztva is itt,akkor olyan.A terheléstõl fûgg,hogy kicsit nem e fog melegedni.Gondolom nem 2-3 ezer w tal terheled.

Ha jó szorosan össze van sodorva, esetleg még forrasztva is itt, akkor olyan.A terheléstõl fûgg, hogy kicsit nem e fog melegedni.Gondolom nem 2-3 ezer w tal terheled.

Van 2 shi-zuh kutyink, a lány 2 éves, a fiú 8 hónapos. A kislány júliusban tüzelt, és 28-án összeragadtak. Ezt követöen 3 nap alatt még 3-szor össze ragadtak. Lesz belőlük alom vagy sem?

Legjobb válasz: majdnem biztos, hogy lesz belõle alom. szinte 100%, ha 3x össze is ragadtak. nagyon felelõtlenek vagytok, hogy nem tettétek külön a tüzelõ kutyát a kantól. kivéve, ha akartatok kölyköket. ha viszint nem akartátok, azonnal vigyétek el orvoshoz a lányt és ivartalaníttassátok, a tüzelés befejezõdése után 3-4 héttel kell. ha kiveszik a méhét, a petefészkeit, soha többé nem lesz ilyen gond vele. ha nem, akkor számíthattok félévente egy-egy cirkuszra, mert õk az ösztöneiknek engedelmeskedve szinte kibírhatatlanok lesznek. arról nem beszélve, hogy ha félévente összejön egy alom kiskutya, az iszinyúan megviseli az anyakutya szervezetét, nem beszélve a sok kölyökrõl, akiket a nem biztos, hogy jó helyre jól el tudtok adni.

majdnem biztos, hogy lesz belõle alom. szinte 100%, ha 3x össze is ragadtak. nagyon felelõtlenek vagytok, hogy nem tettétek külön a tüzelõ kutyát a kantól. kivéve, ha akartatok kölyköket. ha viszint nem akartátok, azonnal vigyétek el orvoshoz a lányt és ivartalaníttassátok, a tüzelés befejezõdése után 3-4 héttel kell. ha kiveszik a méhét, a petefészkeit, soha többé nem lesz ilyen gond vele. ha nem, akkor számíthattok félévente egy-egy cirkuszra, mert õk az ösztöneiknek engedelmeskedve szinte kibírhatatlanok lesznek. arról nem beszélve, hogy ha félévente összejön egy alom kiskutya, az iszinyúan megviseli az anyakutya szervezetét, nem beszélve a sok kölyökrõl, akiket a nem biztos, hogy jó helyre jól el tudtok adni.
Egyet értek a fent írottakkal!!! 100% hogy lesznek kiskutyák!Kérdés az, hogy szeretnétek e évente kétszer kiskutyákat?Kérlek ne szaporítsátok a menhelyen lévõ kutyák számát, így is túl sokan vannak már...
vagy alom vagy csak álom. hihihihi
100 százalék!!

Valahogy nem sikerül egy jó csajt sem találnom!? Van 2 csaj akivel nem rég megismerkedtem össze is szeretnének velem jönni. (jól néznek ki nem azzal van a baj).14/F

Hanem , hogy ha találkozunk akkor, nem lehet vele rendesen beszélgetni, persze a Facebookonn ott mindig rám ír megkérdezi , hogy "járunk?". Nem értem,hogy nem lehet egy jó csajt sem találni aki nem sminkeli magát, nem egy beképzelt ..... és nem azzal kezdi , hogy "Ha, kinyalsz akkor leszoplak" az előző lánynál így volt... és rohadtul nem értem! (nem vagyok homokos), amúgy nem smároltam még az gáz? pedig volt már rá elég sok esélyem..

Legjobb válasz: Én se smároltam még soha am úgyis akkor fogsz rátalálni arra akit keresel amikor nem is gondolnád az én barátnõm is mindig izgult hogy milyen gáz hogy 15 éves és még nem volt pasija aztán amikor nem is gondolta volna pár hét alatt össze jött egy fiúval és mai napig együtt vannak és szeretik egymást.

Én se smároltam még soha am úgyis akkor fogsz rátalálni arra akit keresel amikor nem is gondolnád az én barátnõm is mindig izgult hogy milyen gáz hogy 15 éves és még nem volt pasija aztán amikor nem is gondolta volna pár hét alatt össze jött egy fiúval és mai napig együtt vannak és szeretik egymást.
szerintem semmi gáz nincs ebben az egész helyzetben. manapság az olyan csaj, aki azért akar összejönni valakivel, hogy legyen mit kiírni a facebookra... az ilyenek mint mondtad sminkelik magukat és minden nap teljes pompában jelennek meg a suliban, és szerintem emiatt nem tartogatnak semmi "többet" amit csak ritkán mutatnak meg magukból. ilyenek kellenek a mai kisfiúknak, mert "szépek"... miattuk nem találok én se senkit magam mellé, mert a hozzám hasonló lányok már nem is lányok, csak selejtes lúzerek. bocsi, kicsit elkalandoztam:D

Az a bajom hogy már 2 napja mikor felkelek a szemem össze van ragadva:S De aztán kinyíllik és aztán jol meg kell mosni. Mi lehet a baj? csak értelemes válaszokat irjatok.

Legjobb válasz: Kamillateával törölgesd regel,este, napközben. Lehet, hogy kötõhártyagyulladás, ha genny miatt ragad össze.

Kamillateával törölgesd regel, este, napközben. Lehet, hogy kötõhártyagyulladás, ha genny miatt ragad össze.
nem lehet hogy kötõhártya gyulladásod van? ebben az esetben a kamillás borogatás jót tesz neki. Jobbulást kívánok
A kérdező hozzászólása: Az veszélyes a kötõhártya gyulladás?
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
Inkább kellemetlen. De van fertõzõ formája is. Elhanyagolni nem szabad, mert akkor lehetnek komplikációk. Ha gyakran van, makacs, nem múlik menj szemészetre.

Van 2 hím xifó halam és 3 guppi de külön akváriumban össze engedhetem a két fajta halat? Nem ölik meg egymást?

Legjobb válasz: 2 hím xipho 150 liter felett fér meg egymás mellett, sok növénnyel. Kisebb helyen agyon fogja verni a domináns a kicsiket. A guppikat is zavargathatják majd.

2 hím xipho 150 liter felett fér meg egymás mellett, sok növénnyel. Kisebb helyen agyon fogja verni a domináns a kicsiket. A guppikat is zavargathatják majd.
A két hím Xifó inkább egymással lesz elfoglalva szerintem, bár vérmérséklettõl függ: nekem elegánsan lebegtek egymás mellett (együtt nõltek fel) viszont amikor az eredeti zöld színû bejött akkor veszekedni kezdtek szóval kénytelen voltam elajándékozni... (a zöld szerintem sokkal szebb változat, mint a piros)
A kérdező hozzászólása: össze engedtem õket és nem foglalkoztak egymással viszont a két xifó furán viselkedik és olvastam hogy a xifó hal áttud alakulni nõsténnyé lehet hogy udvarol neki a másik? :O

Van egy kb 10 éves negatív filmem, mivel még akkor nem volt digitális fényképezõgépünk, azt akarom tudni hogy lehet-e kezdeni vele valamit? Mivel 2 kép össze van mosodva szerintem elakadt a kép . Akkor nem volt még fontos de mára az lenne

Legjobb válasz: gugli: "negatív film digitalizálás" pl. http://www.digitalmaster.hu/digitalizalas.php?resz=foto_dia http://digitalizalok.hu/content/dia-film-%C3%A9s-fot%C3%B3-n.. vagy http://www.argep.hu/trend/FILM/Film-digitalizalo.html

talán mert: bunkó, beképzelt és gyökér vagy
Istenem. Szánalmas gyökér vagy. Ha megtehetném az elsõ aranyos lánynak aki rámmosolyog adnék egy ölelést. Milyen jó, hogy all-boy boarding schoolba járok nem?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!