Találatok a következő kifejezésre: Össze lehet egy cicát és egy (2 db)

Össze lehet szoktatni egy cicát és egy kiskutyát?

Egy feln?tt(nagy) cicát és egy kiskutyát összelehet szoktatni??????

Legjobb válasz: Persze, minden állatot össze lehet szoktatni, csak természetüktõl függõen sok-sok türelem kell hozzá. A "régi" állatot nagyon kell szeretgetni, sokkal több figyelmet kell kapnia, mint korábban, nehogy azt érezze, hogy már nem szeretik. A kicsik egyébként általában nagyon nyomulósak, és a legszõrösebb szivû idõsebb állat szivét is meg szokták lágyítani.

Persze, minden állatot össze lehet szoktatni, csak természetüktõl függõen sok-sok türelem kell hozzá. A "régi" állatot nagyon kell szeretgetni, sokkal több figyelmet kell kapnia, mint korábban, nehogy azt érezze, hogy már nem szeretik. A kicsik egyébként általában nagyon nyomulósak, és a legszõrösebb szivû idõsebb állat szivét is meg szokták lágyítani.
Össze lehet, amennyiben a cicus is úgy akarja :-) Az állatok vérmérsékletétõl függ. Nálunk a kölyök kutyusok rendre kikapnak a macskáktól, aztán amikor a macskák látják, hogy a méretük szerint nagyobb kutyák már elbírnának velük, könnyen megenyhülnek, és jó barátok lesznek.
Igen, össze!A mi kutyánk, Sheena 3-4 hónapos volt, mikor telhoztuk a menhelyrõl, és akkor még élt a Mirci nevû cicánk, aki akkor 15 éves volt (tavaly novemberben, 17 évesen jobblétre szenderült, szegénykém), és az akkor 2 éves Selyem cicánk, aki még most is él.A Selyemmel hamar összeszoktak, a Mircikével kicsit késõbb, de vele is.Úgyhogy szerintem össze lehet szoktatni egy idõsebb cicát és egy kiskutyát!

Össze lehet-e szoktatni egy NEM fiatal cicát és egy féléves kiskutyát?

Legjobb válasz: Szerintem próbálkozz.Kitartással és türelemmel biztosan sikerülni fog.

Szerintem próbálkozz.Kitartással és türelemmel biztosan sikerülni fog.
Szerintem simán mivel a macska elöbb tulajdonába vette a területet a kutya viszont erõsebb úgyhogy nem lehetgond. Majd meg látd õk lesznek a legjobb barátok.Csak arra fi- gyelj, hogy minda kettõ kapjon elég élelmet. SOK SOK kitartást!!!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!