Találatok a következő kifejezésre: Össze lehet egy cicát (3 db)

Össze lehet szoktatni egy cicát és egy kiskutyát?

Egy feln?tt(nagy) cicát és egy kiskutyát összelehet szoktatni??????

Legjobb válasz: Persze, minden állatot össze lehet szoktatni, csak természetüktõl függõen sok-sok türelem kell hozzá. A "régi" állatot nagyon kell szeretgetni, sokkal több figyelmet kell kapnia, mint korábban, nehogy azt érezze, hogy már nem szeretik. A kicsik egyébként általában nagyon nyomulósak, és a legszõrösebb szivû idõsebb állat szivét is meg szokták lágyítani.

Persze, minden állatot össze lehet szoktatni, csak természetüktõl függõen sok-sok türelem kell hozzá. A "régi" állatot nagyon kell szeretgetni, sokkal több figyelmet kell kapnia, mint korábban, nehogy azt érezze, hogy már nem szeretik. A kicsik egyébként általában nagyon nyomulósak, és a legszõrösebb szivû idõsebb állat szivét is meg szokták lágyítani.
Össze lehet, amennyiben a cicus is úgy akarja :-) Az állatok vérmérsékletétõl függ. Nálunk a kölyök kutyusok rendre kikapnak a macskáktól, aztán amikor a macskák látják, hogy a méretük szerint nagyobb kutyák már elbírnának velük, könnyen megenyhülnek, és jó barátok lesznek.
Igen, össze!A mi kutyánk, Sheena 3-4 hónapos volt, mikor telhoztuk a menhelyrõl, és akkor még élt a Mirci nevû cicánk, aki akkor 15 éves volt (tavaly novemberben, 17 évesen jobblétre szenderült, szegénykém), és az akkor 2 éves Selyem cicánk, aki még most is él.A Selyemmel hamar összeszoktak, a Mircikével kicsit késõbb, de vele is.Úgyhogy szerintem össze lehet szoktatni egy idõsebb cicát és egy kiskutyát!

Össze lehet szokatni egy mopszot egy 11 éves perzsa cicával?

Legjobb válasz: Ez a két állat természetétõl függ.Elképzelhetõ, hogy nem fogják egymást bántani.Legyen mozgásterük és légy türelmes!Biztos mennifog!Szorítok!

Ez a két állat természetétõl függ.Elképzelhetõ, hogy nem fogják egymást bántani.Legyen mozgásterük és légy türelmes!Biztos mennifog!Szorítok!
Simán összelehet, ez legfõképpen a cicátol függ, hiszen ö van ott régebben. De a mopsz kifejezetten olyan kutya aki nagyon kijön más házikedvencekkel. Biztos összefognak szokni, ha nem is fogják szeretni egymást, bántani biztos nem fogják egymást.
igen, de csak abban az esetben ha rátúzol erõsen avagy kereszteb, de ezt csak szakavatottaknak ajánlhatom Pijamér ajánlásával Apcúg Pista

Össze lehet-e szoktatni egy NEM fiatal cicát és egy féléves kiskutyát?

Legjobb válasz: Szerintem próbálkozz.Kitartással és türelemmel biztosan sikerülni fog.

Szerintem próbálkozz.Kitartással és türelemmel biztosan sikerülni fog.
Szerintem simán mivel a macska elöbb tulajdonába vette a területet a kutya viszont erõsebb úgyhogy nem lehetgond. Majd meg látd õk lesznek a legjobb barátok.Csak arra fi- gyelj, hogy minda kettõ kapjon elég élelmet. SOK SOK kitartást!!!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!