Találatok a következő kifejezésre: Össze lehet az (490 db)

A harisnyatartóm olyan "műanyag", nincs fém része, egyik oldalát bele kell "dugni" a másikba, vagy hogy is mondjam. Sima szilikonos harisnyával össze lehet az ilyet csatolni? Vagy van olyan harisnya, amin "lyuk" van?

Legjobb válasz: Képed nincs róla? Nem tudom elképzelni. :D Amúgy nem kell hozzá a harisnyára lyuk, a beledugós rész közé megy a harisnya, mindegyik harisnyára rá lehet tenni. Nem tudom, így érthetõ-e, de úgy dugod bele a beledugós részt a lukba, hogy a harisnya közte van, így megtartja.

Képed nincs róla? Nem tudom elképzelni. :D Amúgy nem kell hozzá a harisnyára lyuk, a beledugós rész közé megy a harisnya, mindegyik harisnyára rá lehet tenni. Nem tudom, így érthetõ-e, de úgy dugod bele a beledugós részt a lukba, hogy a harisnya közte van, így megtartja.
persze, h rá lehet csatolni:) a mûanyag részre tedd rá a harisnyát, aztán a szilikon részt húz bele rendesen a mûanyag részbe, mintha ott sem lenne a harisnya remélem érthetõ volt:)

Lehet az ellen valamit tenni hogyha összefogom a hajam ne törjön meg? Miután kiengedem látszik megtörés ahogy össze volt fogva! Amúgy hullámos a hajam és naponta vasalom.

Legjobb válasz: Ha nem vasalod naponta, akkor nem szárad ki és már sokkal rugalmasabb lesz... Amúgy meg ne fogd össze olyan erõsen. De nyilván ha egész nap össze van fogva, akkor keletkezik ott benne egy hullám, ez teljesen természetes, viszont pár óra után nem szabadna megmaradni a hajgumi helyének...

Ha nem vasalod naponta, akkor nem szárad ki és már sokkal rugalmasabb lesz... Amúgy meg ne fogd össze olyan erõsen. De nyilván ha egész nap össze van fogva, akkor keletkezik ott benne egy hullám, ez teljesen természetes, viszont pár óra után nem szabadna megmaradni a hajgumi helyének...
Engem is érdekelne. :( Nekem göndör hajam van, vasalom. Néha összefogom, de mikor elmegyek biciklizni vagy tesi órán vagyok, muszáj összefognom. És utána látszik a törésnyom... :S 16/L
A kérdező hozzászólása: Köszi, az a baj hogy munkahelyen össze kell fogni, így napi több mint 8 órát össze van gumizva. Szeretném hazafele is szétengedve hordani de ugye ott van benne a hullám, ami zavar!
A kérdező hozzászólása: Próbálkoztunk már mi is annyi mindennel, hogy egyáltalán összegumizzuk vagy felcsatoljuk! Nekem a gumizásnál jobb mint csatolásnál, és próbáld meg tényleg csak lazán összegumizni, sokkal jobb úgy, de ez mondjuk tesi órára nem jó megoldás szerintem!


Sima vezetékes internetet össze lehet kötni az Xbox360naL? Routher nélül gondoltam xboxot össze lehet kötni a monitorral?

Legjobb válasz: Hogy jön ide a monitor? Még nem volt szerencsém mélyebben átvizsgálni egy Xbox-ot de ha látsz az Xbox beállításai között PPPoE kapcsolatot akkor nagy valószínûséggel rá lehet kötni közvetlen a modemre is ( Kivéve ha a szolgáltató MAC cím szûrést alkalmaz ).

Hogy jön ide a monitor? Még nem volt szerencsém mélyebben átvizsgálni egy Xbox-ot de ha látsz az Xbox beállításai között PPPoE kapcsolatot akkor nagy valószínûséggel rá lehet kötni közvetlen a modemre is ( Kivéve ha a szolgáltató MAC cím szûrést alkalmaz ).

Minden autóba lehet-e légrugós felfüggesztést rakni? Vagyis meg szeretném emelni az autóm elejét mert nagyon lenn van (peugeot 407 sw), össze lehet valahogy hozni?

Legjobb válasz: Össze lehet hozni, de nem a légrugó a legjobb megoldás erre. Az meg más kérdés, hogy az ész nélküli ültetéstõl vagy emeléstõl hogyan változik a futómû geometriája, de ez általában nem is szokott szóba kerülni ilyen esetekben.

Össze lehet hozni, de nem a légrugó a legjobb megoldás erre. Az meg más kérdés, hogy az ész nélküli ültetéstõl vagy emeléstõl hogyan változik a futómû geometriája, de ez általában nem is szokott szóba kerülni ilyen esetekben.
Jobban járnál, ha vennél bele elõre egy pár keményebb gázos lengéscsillapítót, az emel rajta eleget! Szerintem.

Össze lehet szedni matek érettségin a 2 est az első feladatlapról? Miket érdemes még átnézni jövőhét kedden lesz

Legjobb válasz: Az elsõ rész 30 pontos!!! Vagyis elvileg el lehet érni a kettest. De ha mondjuk 20 pontot érsz el, akkor is simán össze lehet csipegetni pár pontot a további feladatokból. Az a fontos, hogy minnél több feladathoz írj sok kis apró megjegyzést, képletet, akármilyen feltételt, ábrát. Azokra kaphatsz pontocskákat. Sok sikert!

Az elsõ rész 30 pontos!!! Vagyis elvileg el lehet érni a kettest. De ha mondjuk 20 pontot érsz el, akkor is simán össze lehet csipegetni pár pontot a további feladatokból. Az a fontos, hogy minnél több feladathoz írj sok kis apró megjegyzést, képletet, akármilyen feltételt, ábrát. Azokra kaphatsz pontocskákat. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Az elsõ részbõl össze lehet szedni 30 pontot. Én 29-et értem el májusban

Ha megvan minden alkatrésze egy új gépnek, akkor azt házilag össze lehet rakni? Működne?

Legjobb válasz: Persze hogy össze lehet rakni. Tudás szinttõl függõen lehet 10 perc vagy 10 óra is. Amúgy ha most csinálnál elõször ilyet jobb ha van ott "szakértõ".

Persze hogy össze lehet rakni. Tudás szinttõl függõen lehet 10 perc vagy 10 óra is. Amúgy ha most csinálnál elõször ilyet jobb ha van ott "szakértõ".
Hogyne mûködne, csak tudni kell mit hova kötni, amiben az alaplap kézikönyve hatalmas segítséget ad, mivel leír mindent. A processzorhoz is jár ilyen papiros ami leirja hogy rakd be az alaplapba. Az usb bekötésekkel lehet gond, illetve a processzor pasztázásával. Az utóbbi amd-s gyári hûtõknél egyáltalán nem probléma, mivel be van pasztázva a hûtõ és csak rá kell tenni. Nem gyárniál neked kell bekenni, aminél az a fontos, hogy ne legyen túl sok, hogy melléfollyon és ne is kevés. Viszont ha életedben nem csináltál még ilyet, nem ártana egy felügyelõ, aki kicsit is ért hozzá, nehogy elronts valamit.
Persze! Csak értened kell hozzá. :)
Persze hogy összelehet, de hívj magad mellé egy olyan embert aki már csinált ilyet és tudja hogy ez hogyan van, nehogy elszúrj valamit. De egyébként nem nagyon van olyan kábel amit rossz helyre köthetnél.
Gond nélkül össze lehet rakni otthon is. Csak ne kapkodj el semmit, és ha valamiben nem vagy biztos, inkább nézz utána, minthogy elrontsál valamit (ennek elég kicsi az esélye, de akkor is).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát. :)

Vettem egy FULLHD LED tv-t. DIGI tv-m van, a beltéri egységről SCART kábelem megy át a jel a tv-mbe. HDMI kábellel is össze lehet dugni a digi beltérit és a TV-t? Mert azt tudom hogy HDMI kábelen jobb a jel mint SCART-on, főleg a HD adásoknál.

Legjobb válasz: Ha a beltérin lenne HDMI kimenet, akkor össze lehetne. Azért csak lehetne, mert a forgalomba lévõ digis mûholdas beltérik közül egyiken sincs HDMI csatlakozó. Ha nagyon kell, lehet igényelni a Digitõ HDMI-s készüléket iszonyat drágán, azt hiszem 70 ezer Ft-ért.

Ha a beltérin lenne HDMI kimenet, akkor össze lehetne. Azért csak lehetne, mert a forgalomba lévõ digis mûholdas beltérik közül egyiken sincs HDMI csatlakozó. Ha nagyon kell, lehet igényelni a Digitõ HDMI-s készüléket iszonyat drágán, azt hiszem 70 ezer Ft-ért.

A számítógépet és a tv-t össze lehet kötni valahogyan? Pl hogy a számítógépen egy filmet lejátszok és az a tvn megy.

Legjobb válasz: Össze lehet kötni ha a videókártyádon van videó vagy S-videó kimenet. A TV-n pedig kell Scart, vagy RCA esetleg S-videó bemenetnek lenni.

Össze lehet kötni ha a videókártyádon van videó vagy S-videó kimenet. A TV-n pedig kell Scart, vagy RCA esetleg S-videó bemenetnek lenni.
Elõzõ! A DVI-t és a HDMI-t kihagytad! Tudnod kell, hogy milyen a videókártyád kimenete és a tv bemenete. Ehhez kell egy kábelt venned. Aztán beállítanod a másodlagos monitort, és kiterjeszteni az asztalt. Nem egy bonyolult feladat. Én is így nézek filmeket.
A kérdező hozzászólása: Hol tudom megnézni a kimentet meg a bemenetet?
Az összekötés függ a PC kimenetétõl ill. TV bemenetétõl. "Hol tudom megnézni a kimentet meg a bemenetet?" 1, az alaplapod-videokártyád adatainál, leirásában vagy 2, a számitógép, illetve TV hátulján :)
A kérdező hozzászólása: Ati Radeon Xpressz 1200-as a videókártyám. A tvn meg csak olyan kimenetet találtam, ahova pl a videót tudom bedugni. Nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz...:S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!