Találatok a következő kifejezésre: Össze akarok egy csajjal, el (3 db)

Össze akarok jönni egy csajjal, el is hívtam moziba elis mentünk tők jó érzetűk magunkat, utána elmentünk egy szórakozó helyre és ott oda tévedt egy ismeretlen csávó, a a csaj meg elment vele beszélgetni. Mit csináljak ilyenkor?

kisé nem tecet. de utána hazavittem és de nemis hoztam a témát el?

Legjobb válasz: Szerintem hagyd a fenébe Ha most ez csinálta szerintem késõbb is megcsinálná neked meg folyamatosan azon járna az eszed amikor nincs veled hogy most vajon éppen kivel és mit csinál. Inkább most rendezd le magadban az ügyet mint késõbb nehezebben

Szerintem hagyd a fenébe Ha most ez csinálta szerintem késõbb is megcsinálná neked meg folyamatosan azon járna az eszed amikor nincs veled hogy most vajon éppen kivel és mit csinál. Inkább most rendezd le magadban az ügyet mint késõbb nehezebben
Az ilyeneket hagyni kell a nyomorukban megfulladni ez egyértelmü! ezen ne is gondolkozz tovább
Nem valami jó?? Hát akkor állj a sarkadra [email protected]! Döntsd el végre: férfi vagy, vagy papucs? Ha jó, hogy kínzod magad, akkor találkozgass vele, ha az eszeddel gondolkodsz, akkor rájossz, hogy nem kell egy olyan csaj, aki össze-vissza megcsal, de ha neked ez jó, akkor válaszd a szenvedést! Döntesd el! Férfi vagy?? Akkor viselkedj is úgy!
hajtsd el igen messzire! (+ egy jótanács: tanulj, tanulj, tanulj - mert a helyesírásod borzalmas....)
ezekszerint nagyon szereted õt.beszélj vele és ha azt látod rajta hogy tényleg nagyon megbánta az egészet akor mondd meg neki h még mindig tetszik stb.lehet még ebbõl valami, de szerinbtem jól gondold meg hogy mit csinálsz mert ha egy lány 1 het alatt lefekszik valakivel akkor lehet hogy nem is olyan mint amilyennek te gondoltad...sok szerencsét!("második esély csak a filmekben van"de én nem hiszek ebben!...)
figyi velem is valami hasonló történt elkezdtem járni egy sráccal de õ megcsalt én megbocsáltottam neki. de miközbe velem járt más lányoknak olyat írt hogy "szeretlek"és hagytam.végül csokolozot a legjobb barátnõmmel akkor betelt a pohár és szakitottam vele.most 3hónapja hogy dobtam és még mindig szerettem és vissza akarom fogadni de NEM FOGOM. sikererülni fog elfelejteni TUDOM én azt ajánlom hagyd a csajt, egy idõ után túlteszed magad de az a lényeg hogy járj el a haverjaiddal szórakozni és meglátod elfogod felejteni HÁT REMÉLEM SEGITETTEM
A kérdező hozzászólása: Az nem ójan egy szerû mett nagyon belezúgtam, és nem tudom elfelejteni. (szerintem nem vagyok normáis)
Lehet, hogy szar dolog, hogy szereted és mégsem jársz vele, de ez a jó megoldás, mert ha elkezdtek járni és megtudod, hogy megcsal (márpedig megfog), az még szarabb lesz!
Hát ilyen csajjal nem sok értelme van komoly kapcsolatot építeni. Én tutti hagynám a fenébe, mert ilyen csajba nem tudnék bízni már. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: Én meg próbáltam már el felejteni de bemegy, mert ha nem hívom fel 1 hétig õ, megkeres, hogy mit csinálok meg minden és megint találkozgatunk ez nem valami jó
Hagyjad, ne pedálozz feleslegesen. Idõ, energia, idegállapot menne rá.
Hagyd, úgyis a hüly3't választja.

Az exem ujra össze akar velem jönni 9 hónap telt el és amikor jártunk kb 1 hétig jártunk mert megcsalt egy csajjal. Szerintetek mit csináljak? Részletek lent

szoval beszéltünk és mondta hogy ujra összeszeretne velem jönni.Hát igaz hogy én mindig erröl álmodtam de baszus megcsalt és amikor választania kellett nem engem választott akkor most miért akar velem öszejönni?mert más csaj nem akad?vagy nem tudom ti mit tennétek és holnap talizunk...SEGITSETEK!!!!

Legjobb válasz: én élbõl visszautasítanám. ha akkor nem kellettem, akkor szerintem most sem kellenék.

én élbõl visszautasítanám. ha akkor nem kellettem, akkor szerintem most sem kellenék.
uhh az aztán egy 1dõXD 1 hétig:) az szinte semmi:D sztem ne járj vele ha 1x megtette megteheti még 1x:)
meg sztem ezen az alapon van:ha nincs ló jó a szamár is...
te szereted de lehet hogy ö meg most scak megakar fektetni oszt csókolom
Erre mondják: ha ló nincs, jó a szamár is. Ezért akar visszajönni. Végülis a Te dolgod, de ahol már egyszer szakítottak, ahol már egyszer elhagyott másvalaki miatt, marhaság visszamenni, még ha szereted is. De a Te dolgod, ezt már eldöntötted magadban, hogy visszamész hozzá, csak akkor 2-3 hét múlva ne itt sírj, hogy jaj emgcsalt a pasim, mit tegyek, meg hogy csak kihasznál, stb.
A kérdező hozzászólása: dehogy nem az esküvörecsak mondták hogy ugyis lefekszek velehát biztos nem csak arra irtam az esküvös sztorit...köszönöm az eddigieknek a segitséget!!!
akkor innen fuj a szél:) mivel nem feküdtél le vele ezért máshol kereste az örömöt:P
A kérdező hozzászólása: sztem az 1 héten tulzás lenne lefeküdni valakivel...vagy nem igy van??
figyelj, szerintem nem szerethet igazan, ami nem mukodik nem kell eroltetni.olyan nincs, hogy megvaltozik, lehet megvaltozik 1 evig, 2 evig, de egyszer ugyis elojon az igazi enje. Ha szeretsz olvasni, nagyon ajanlom neked a Spielhozni c.konyvet.Neten is lehet rendelni, de en mar lattam egy csomo kereszteny konyvek kozott is.(bar nem vallasos konyv)
Hagyd a francba. Megcsalt. Mert egy féreg. Mi kell még?
nagy az isten allatkertje...
mi mind1 mit mondunk úgyis összejössz vele... úgyis a saját eszed ..khmm.. szíved után mész
I'm 15:44 Épp ellenkezõleg.Bátorítani akartalak.És azért mert összejössz valakivel, még nem kell az esküvõre gondolni.
A vallásra hallgatsz, de a józan észre nem. Ha nem egyértelmû, hogy mit kell tenned, akkor már nagyon súlyos önértékelési gondjaid vannak.
A kérdező hozzászólása: 15:44 uha megfogtál...
A kérdező hozzászólása: nem feküdnék le vele mert keresztény lány vagyok és hitetlen fiu de valássos vagyok annyira h csak esküvö után...
Úgy érzi hogy akkor kihagyott.És most be akarja pótolni.A szõlõrõl minden fürtöt le kell szedni, kár lenne rajtahagyni eggyet is.Tudja ezt minden szüretelõ.Szép, önzõ cselekedet.A kérdés hogy te is vagy-e annyira önzõ, hogy mindezt megtedd önmagadért.Az önzés az egyetlen érzés benned, ami csak a te érdekeidet nézi.A legjobb barátod.
A kérdező hozzászólása: Ezért kérdezem hogy mit csináljak mert nem akarom elkapkodni.:S Bárcsak éreznétek amit érzek...:S(U)
"nem engedném...az is TUTI!!!!!!" Most ezt mondod. Amikor majd megteszi, mást mondasz...
A kérdező hozzászólása: nem engedném...az is TUTI!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Meg az elsö barátom volt.és sztem ahoz jobban ragaszkodunk.Meg ha megváltozott? vagy ien nincs?am az igaz ha nincs ló jo a szamár is:(:(
A kérdező hozzászólása: de sztem szeretem:$ nagyon hülye vagyok???
A kérdező hozzászólása: hmm nem igaz nem jöttem vele össze:D én kivétel vagyok:E És köszi mindekinek(L)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!