Találatok a következő kifejezésre: Össze akarok egy csajjal, (27 db)

Ez most mi? Van egy fiú. Szeretem és tetszettem neki minden. De nem jöttünk össze, bunkózott, de le akart velem feküdni. Rá egy héttel össze jött egy csajjal. Elöttem smároltak. és úgy csináltam mint akinek nem fáj és mosolyogtam.

Van egy fiú..szeretem és tetszettem neki minden..de nem jöttünk össze,bunkózott, de le akart velem feküdni.Rá egy héttel össze jött egy csajjal..elöttem smároltak..és úgy csináltam mint akinek nem fáj és mosolyogtam..úgy döntöttem h leszarom..és jobban adtam magamra..nem köszönök..de tegnap egy percen át szemeztünk és be lájkolt 2állapotom aamit nem nagyon szokott.. ma pedig olyanokat kérdez h van e pasim..és megkérdezte h szoktam e nézni..ez most mi?

Legjobb válasz: kukázni való a krapek, és a világ legnagyobb marhája vagy ha ezzel a taggal bármikor is kezdesz. Pasi mint égen a csillag, egy ilyen selejt meg ne kelljen..

kukázni való a krapek, és a világ legnagyobb marhája vagy ha ezzel a taggal bármikor is kezdesz. Pasi mint égen a csillag, egy ilyen selejt meg ne kelljen..
megint csak meg akar fektetni...erre azt szokták mondani hogy á[email protected] mint szart a palánkon!
Ha elér nálad bármit egy lesza-áson kivül, akkor ásd el magad!
szeress úgy is, ha rossz vagyok... :)

Mit csináljak? 9 hónapja járok a barátommal és van egy csaj akinek tetszik a barátom csak az a baj, h ők osztálytársak. :S és a csaj már hátulról akarja megszerezni vagyis azt akarja a csaj, h az otársaik hozzák össze őket.

meg folyton vele akar beszélni meg beszélnek meg a csaj neki ír sms-eket!! és azt mondta a csaj, h elhagyná ? a pasiját csakhogy járjon a barátommal:S mit tegyek? így nekem nagyon rossz mert félek, h a suliba miket csinálnak

Legjobb válasz: én 16 õ 17.. hát van h csak a csajról beszél de viszont õ azt mondja nekem, h szeret

A kérdező hozzászólása: én 16 õ 17.. hát van h csak a csajról beszél de viszont õ azt mondja nekem, h szeret
hányé vesek vagytok?jol megvagyokt? mert akor szterintem nem kell aggodni...a barátod meéslt vmit a csajrol?nem viselkedik furán mostanába?
A kérdező hozzászólása: néha érdekesen viselkedik meg oat mondott h ha folytatom a féltékenykedést a csaj után akk inkább a "jobb " felé megy..vagyis a csajhoz.. de viszont engem nagyon zavar a csaj..:S nemtom mit tegyek
Mert csak meg akarja b*szni a csajt
Mit kell kombinálni egy bulifotón? Bulizott a társasággal, arra járt a fotós, "hé Rozi, örökítsük már meg ezt a jó kis estét", beállnak, megvan a fotó, "hú, ez tök jól sikerült, felkarom facebookra". Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy nem tudom eldönteni hogy csak egy barátnõ kell neki mert már régóta nem volt, vagy én..
Egy ilyen fotóból önmagában nem lehet messzemenõ következtetéseket levonni. Az utóbbi kérdésed viszont bölcsességrõl árulkodik. Ezt csak az alapján tudhatod meg, ha mélyebben megismered. Ebbõl te is nyerhetsz tapasztalatot, emberismeretet, még ha nem is lesz semmi komolyabb.


Össze akarok jönni egy csajjal, el is hívtam moziba elis mentünk tők jó érzetűk magunkat, utána elmentünk egy szórakozó helyre és ott oda tévedt egy ismeretlen csávó, a a csaj meg elment vele beszélgetni. Mit csináljak ilyenkor?

kisé nem tecet. de utána hazavittem és de nemis hoztam a témát el?

Legjobb válasz: Szerintem hagyd a fenébe Ha most ez csinálta szerintem késõbb is megcsinálná neked meg folyamatosan azon járna az eszed amikor nincs veled hogy most vajon éppen kivel és mit csinál. Inkább most rendezd le magadban az ügyet mint késõbb nehezebben

Szerintem hagyd a fenébe Ha most ez csinálta szerintem késõbb is megcsinálná neked meg folyamatosan azon járna az eszed amikor nincs veled hogy most vajon éppen kivel és mit csinál. Inkább most rendezd le magadban az ügyet mint késõbb nehezebben
Az ilyeneket hagyni kell a nyomorukban megfulladni ez egyértelmü! ezen ne is gondolkozz tovább
Nem valami jó?? Hát akkor állj a sarkadra [email protected]! Döntsd el végre: férfi vagy, vagy papucs? Ha jó, hogy kínzod magad, akkor találkozgass vele, ha az eszeddel gondolkodsz, akkor rájossz, hogy nem kell egy olyan csaj, aki össze-vissza megcsal, de ha neked ez jó, akkor válaszd a szenvedést! Döntesd el! Férfi vagy?? Akkor viselkedj is úgy!
hajtsd el igen messzire! (+ egy jótanács: tanulj, tanulj, tanulj - mert a helyesírásod borzalmas....)
ezekszerint nagyon szereted õt.beszélj vele és ha azt látod rajta hogy tényleg nagyon megbánta az egészet akor mondd meg neki h még mindig tetszik stb.lehet még ebbõl valami, de szerinbtem jól gondold meg hogy mit csinálsz mert ha egy lány 1 het alatt lefekszik valakivel akkor lehet hogy nem is olyan mint amilyennek te gondoltad...sok szerencsét!("második esély csak a filmekben van"de én nem hiszek ebben!...)
figyi velem is valami hasonló történt elkezdtem járni egy sráccal de õ megcsalt én megbocsáltottam neki. de miközbe velem járt más lányoknak olyat írt hogy "szeretlek"és hagytam.végül csokolozot a legjobb barátnõmmel akkor betelt a pohár és szakitottam vele.most 3hónapja hogy dobtam és még mindig szerettem és vissza akarom fogadni de NEM FOGOM. sikererülni fog elfelejteni TUDOM én azt ajánlom hagyd a csajt, egy idõ után túlteszed magad de az a lényeg hogy járj el a haverjaiddal szórakozni és meglátod elfogod felejteni HÁT REMÉLEM SEGITETTEM
A kérdező hozzászólása: Az nem ójan egy szerû mett nagyon belezúgtam, és nem tudom elfelejteni. (szerintem nem vagyok normáis)
Lehet, hogy szar dolog, hogy szereted és mégsem jársz vele, de ez a jó megoldás, mert ha elkezdtek járni és megtudod, hogy megcsal (márpedig megfog), az még szarabb lesz!
Hát ilyen csajjal nem sok értelme van komoly kapcsolatot építeni. Én tutti hagynám a fenébe, mert ilyen csajba nem tudnék bízni már. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: Én meg próbáltam már el felejteni de bemegy, mert ha nem hívom fel 1 hétig õ, megkeres, hogy mit csinálok meg minden és megint találkozgatunk ez nem valami jó

Össze akarok jönni egy csajjal, de nehéz helyzetben vagyok, segítség?

Szóval megismertem egy közösségi oldalon egy lányt,akivel tényleg jól el tudok beszélgetni,eddig legalábbis interneten ... egy problémám van,hogy a lány küls?re nem valami szép ..

Legjobb válasz: Most rögtön add megy a csaj e-mail címét, hogy figyelmeztethessük, mekkora gyökér vagy!

Most rögtön add megy a csaj e-mail címét, hogy figyelmeztethessük, mekkora gyökér vagy!
Inkább hagyd, jobb lesz neki.
Ez neked nehéz helyzet? Irigyellek...
Szia! Én is ilyen helyzetben voltam. Megismertem egy srácot nete, nagyon rendes, vicces volt DE! nem voltak elõnyös képei, stb. De mindenki tudja, hogy neten semmi sem az igazi. Így taliztam vele, és ott is hagytam valahol az eszem, úgy beleestem, annyira édes feje volt :) )) 19/L (több mint 2 év kapcsolat)
azért írd majd meg hogy döntöttél ....
Szerintem meg találkozz vele és majd eldöntöd , hogy igazából mi is a problémád , vagy van e, vagy csak kicsit el vagy szállva magadtól stb. Hidd el élõben másabb minden, lehet ez a lány úgy levesz a lábadról se perc alatt, hogy nem gondolnád ! Adj neki esélyt, de ha kicsit is úgy érzed, hogy kevés neked, akkor persze ne erõltesd ! Megsúgom neked , én nem tartom magam rondának, átlag arcú lány vagyok, a testem sokan irigylik, mert kondizok 4 éve és meg is látszik, a lényeg , hogy hozzád hasonló srác kérte meg a kezem 2 hónapja ...<3
Amellett, hogy szerintem is elég gáz a hozzáállásod, míg nem találkoztál vele nem tudhatod milyen az életben (egyszer randiztam egy sráccal, aki fotót nem tetszett, de a szövege nagyon meggyõzõ volt, adtam neki egy esélyt és találkoztunk, õ lett életem rózsaszínködös nagy szerelme, élõben annyira tetszett minden tekintetben - azóta persze szakítottunk, de sose fogom elfelejteni). Szóval élõben ítéld meg de ha zavar a külseje ne vesztegesd az idejét!
Én egy kicsit értem a problémádat, bár lány vagyok. Rossznyelvek manapság ezt sznobizmusnak hívják, bár rosszul van használva a szó... na mindegy. A lényeg az, hogy ha csúnyának tartod, akkor nem szívesen fogsz kimenni vele az utcára és megfogni a kezét... hogy a csókról már ne is beszéljünk. Szégyellni fogod, minden valószínûség szerint. Ez pedig neki is szar érzés lesz, mert észre fogja venni... Viszont! Interneten keresztül még nem tudhatod, hogy milyen a lány, az is lehet, hogy szar fényképarca van, de amúgy élõben nem is olyan rossz. Meg ha nem találkoztatok még honnan tudod hogy össze akarsz vele jönni meg azt, hogy õ mit gondol? Egyszer nagyon tetszett egy srác, volt egy randink meg összefutottunk párszor utána véletlenül. Fbon nagyon jól eldumáltunk, élõben meg olyan visszahúzódó volt, hogy ha ketten voltunk is alig szólt! Borzasztóan idegesített. Szóval az internet gyakran becsapós! Elõbb találkozz vele aztán filózz ezeken a dolgokon. 19/L
Csatlakozom az elõttem szólókhoz ha így vélekedsz egy lányról hogy ronda....és számodra nagyon fontos a külsõ...azt mondtad nagyon fullos a teste csak az arca nem szép?...vagy akkor mi ronda benne?...szerintem hagyd a francba...keress magadnak egy szebb lányt...ne õt bántsd majd meg ha esetleg jön egy bombanõ és levesz a lábadról...
ha már így vélekedsz róla, hogy "ronda " , meg "nem valami szép" , akkor szerinted nem fogod szegényt az elsõ alkalommal egy számodra fullos csajra lecserélni ???? Ezt tisztázd magadban, aztán a lánnyal is !
El kéne küldeni ezt a kérdést a csajnak :D
Na és akkor, hogy jössz össze vele, ha amerikai?
Megtanul amerikaiul xD
Türelem.Türelem.Türelem.
Mit akartok, nekem egy németországi magyar srác tetszik! És én sem adom fel.
A kérdező hozzászólása: Tud magyarul, csak ebben az a lényeg, hogy az egyéb magyar "facebook"-ok kilõve : D
A kérdező hozzászólása: Itt élnek magyarországon...
Türelem, mást nem tudsz tenni
Hagyjad, ne pedálozz feleslegesen. Idõ, energia, idegállapot menne rá.
Hagyd, úgyis a hüly3't választja.

Mi az egy lány részéről, ami nem nyomulás, hanem bejön egy fiúnak és rádöbbenti arra, hogy össze akar jönni a csajjal?

Olyan pasiról van szó, akinek tetszik a lány, csak kicsit elbizonytalanodott abban, hogy akar-e kapcsolatot...20as pasik válaszát várom elsősorban. köszi

Legjobb válasz: Ha kedves,mosolyog,keresi a társaságát, válaszol az üzeneteire, felveszi a telefonját, iylen alapvetõ dolgok,ha ezek hiányoznak,én totál elbizonytalanodok:/

Ha kedves, mosolyog, keresi a társaságát, válaszol az üzeneteire, felveszi a telefonját, iylen alapvetõ dolgok, ha ezek hiányoznak, én totál elbizonytalanodok:/

Tetszik egy csaj már össze ismerkedtünk puszi is van ha talákozunk. Le akarom smárolni mi lenne erre alkalmas pillanat?

Kettesbe legyünk?Elötte mondjam el neki , hogy teccik meg ijenek...?

Legjobb válasz: Találkoztok, leültök dumálni, aztán egyre közelebb kerülsz hozzá, megfogod esetleg a kezét, ha látod h nem húzódik akkor kezdessz 1 puszival, aztán ha abba is benne van, akkor mehet a smacula.

Találkoztok, leültök dumálni, aztán egyre közelebb kerülsz hozzá, megfogod esetleg a kezét, ha látod h nem húzódik akkor kezdessz 1 puszival, aztán ha abba is benne van, akkor mehet a smacula.
Ez csajtípustól függ, ha tüzesebb, vagámyabb csaj, akkor akár egy buliban, némi alkohol után egy összebújós tánc közben simán lekaphatod, de ha az érzelmesebb, romantikusabb kategória, akkor randuzás, virágok, stb, majd egy kellemes esti séta valami szép helyen.. (ha pesti vagy, ajánlom a Margit-szigetet, meg a Gellért hegyet)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!