Találatok a következő kifejezésre: Össze akarok egy (204 db)

Szűz fiúk, akik már nagyon el akarjátok veszteni, csak nem jön össze: akár egy dagi, nem kifejezetten szép lánnyal is benne lennétek, csak túl legyetek rajta?

Legjobb válasz: Maga a megközelítés, hogy "csak túl legyek rajta" rohadt szánalmas, a nem modellalkatú lányokra meg rohadt offenzív.

Maga a megközelítés, hogy "csak túl legyek rajta" rohadt szánalmas, a nem modellalkatú lányokra meg rohadt offenzív.
Az 5. nagyon mellétrafált. Én pl. idõsebb vagyok, de nem veszteném el csak úgy még szép lánnyal sem. Csak akibe szerelmes vagyok és olyan a viszonyunk. A tapasztalatszerzés is hülyeség, ezt azzal is el lehet kezdeni, akivel le akarod élni az életed. Fõleg akkor van probléma, ha akkor csúszik be gyerek véletlenül, amikor nem azzal csinálod, akivel le akarod élni az életed (ugyanis 100%-os fogamzásgátlás nincs). Megtörténhet. Vagy a kicsi esély miatt ezzel ne is foglalkozzunk? akkor is vannak, akiknél megtörténik, pedig mindent megtesznek, az õ tortúráikat akkor hagyjuk teljesen figyelmen kívül?
Én nem, mert a nõnek akarok örömet okozni elsõdlegesen. De egy olyan nõvel, akiben nem fogott meg valami, nem tudnám ezt õszintén megtenni.
aki erre vetemedik az elég szánalmas:D
Na annyira azért nem vagyok kétségbe esve, hogy egy olyanra ráfanyalodjak :DD. Amúgy sem sietek. 20/F
Alapvetõen nem az a hozzáállás, hogy csak legyek már túl rajta. Akkor eleve a probléma se létezne, hiszen vannak egyéb, ténylegesen "alantas" megoldások. Ha azt hiszed, hogy csak azért kellesz valakinek, mert ha nincs ló, jó a szamár is, akkor könnyen lehet, hogy tévedsz.
Én szûz vok és bármilyen nõvel lefeküdnék ha kövér ha sovány ha csúnya ha szép nekem mindegy.
Szerintem aki kései szûz akármilyen lánnyal elveszítené. Az elsõ alkalmat nem azzal kell átélni akivel le akarjuk élni az életünket az csak tapasztalatszerzés vagy inkább kezdés.
Ha konkrétan csak az történik h bedugom neki akkor igen de tuti nem ölelgetném meg csókolgatnám. Persze h cigány, néger, kínai stb akkor tuti nem raknám be neki.
A kérdező hozzászólása: Én nem lennék benne ilyenben, ez csak egy elméleti kérdés!

Ha a youtube-os fiókomba akarok belépni állandóan össze akarja kapcsolni a gmail-es fiókommal, de én nem gmail-es címmel vagyok ott regisztrálva. Akkor most a régit el is felejthetem? és csinálnom kell egyet gmail-lel?

Legjobb válasz: én is napokig próbálkoztam mire rájöttem...igen kell 1 gmail-es cím sõt a jelszó sem lesz ua talán és össze kell kötni,mert nem mûkszik...

én is napokig próbálkoztam mire rájöttem...igen kell 1 gmail-es cím sõt a jelszó sem lesz ua talán és össze kell kötni, mert nem mûkszik...

Ez most mi? Van egy fiú. Szeretem és tetszettem neki minden. De nem jöttünk össze, bunkózott, de le akart velem feküdni. Rá egy héttel össze jött egy csajjal. Elöttem smároltak. és úgy csináltam mint akinek nem fáj és mosolyogtam.

Van egy fiú..szeretem és tetszettem neki minden..de nem jöttünk össze,bunkózott, de le akart velem feküdni.Rá egy héttel össze jött egy csajjal..elöttem smároltak..és úgy csináltam mint akinek nem fáj és mosolyogtam..úgy döntöttem h leszarom..és jobban adtam magamra..nem köszönök..de tegnap egy percen át szemeztünk és be lájkolt 2állapotom aamit nem nagyon szokott.. ma pedig olyanokat kérdez h van e pasim..és megkérdezte h szoktam e nézni..ez most mi?

Legjobb válasz: kukázni való a krapek, és a világ legnagyobb marhája vagy ha ezzel a taggal bármikor is kezdesz. Pasi mint égen a csillag, egy ilyen selejt meg ne kelljen..

kukázni való a krapek, és a világ legnagyobb marhája vagy ha ezzel a taggal bármikor is kezdesz. Pasi mint égen a csillag, egy ilyen selejt meg ne kelljen..
megint csak meg akar fektetni...erre azt szokták mondani hogy á[email protected] mint szart a palánkon!
Ha elér nálad bármit egy lesza-áson kivül, akkor ásd el magad!
szeress úgy is, ha rossz vagyok... :)


Mert csak meg akarja b*szni a csajt
Mit kell kombinálni egy bulifotón? Bulizott a társasággal, arra járt a fotós, "hé Rozi, örökítsük már meg ezt a jó kis estét", beállnak, megvan a fotó, "hú, ez tök jól sikerült, felkarom facebookra". Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy nem tudom eldönteni hogy csak egy barátnõ kell neki mert már régóta nem volt, vagy én..
Egy ilyen fotóból önmagában nem lehet messzemenõ következtetéseket levonni. Az utóbbi kérdésed viszont bölcsességrõl árulkodik. Ezt csak az alapján tudhatod meg, ha mélyebben megismered. Ebbõl te is nyerhetsz tapasztalatot, emberismeretet, még ha nem is lesz semmi komolyabb.

Lefeküdnél egy olyan lánnyal, akivel a haverod össze akar jönni?

Legjobb válasz: Miért ne? Ha nem jött vele eddig össze, akkor valószínûleg nem is fog. Ha pedig még mindig rá van indulva, akkor adok neki ultimátumot, hogy mondjuk 3 hónapig ha nem csinálja meg, akkor enyém a csaj.

Miért ne? Ha nem jött vele eddig össze, akkor valószínûleg nem is fog. Ha pedig még mindig rá van indulva, akkor adok neki ultimátumot, hogy mondjuk 3 hónapig ha nem csinálja meg, akkor enyém a csaj.
Én nem, nem így neveltek, de ismerõs a helyzet, találkoztam a lánnyal, gondoltam bemutatom a haverjaimnak, oldja kicsit a gátlásosságom, meg legalább nem nekem kell egész este jóarcoskodni (ebben gyenge vagyok), azért beszélgettem vele, de én nem tudok non-stop szórakoztató lenni. Hát az egyik haverom tudott és be is becsempészte neki. Szarul esett eléggé, mert nem számítottam erre, én képtelen lennék ezt megcsinálni. Hát az erõsebb kutya...utána még hívogatott a lány, ilyen alamizsna szöveggel, de attól, hogy lightosabb arc vagyok, még nem fogok telibe alázkodni, mondtam neki, hogy kár, hogy így alakult, minden jót. A haveromon meg eltûnõdtem, hogy ez mennyire haveri megmozdulás. Utána azért kicsit õ is szarul érezte magát, mert sejtette, hogy nem örültem neki.
Örülök, hogy így éjfélre megalakult a rokonlelkû társaság! :D
simán. ha [email protected], akkor úgyis az a vége, hogy senki nem fekszik le vele. akkor miért ne én tegyem? volt velem ilyen többször. de volt olyan is, hogy ott voltunk társaságban nyomulgatott a haverom, de rohadt bénán, hagytam kibontakozni, aztán mindenki ment haza én meg felvittem magamhoz a csajt.
Hát... én már megtettem, jó menet volt :D csak a haver ne tudja meg :)
nem
- Miért vetted el a nagyobb húst? - Te melyiket vetted volna el a helyemben? - A kisebbet. - Ott van tessék...
nem
NEM.
nem
NEM!
le, 16/F

Egy lány (akivel össze akarok jönni) azt mondta rólam hogy nagyon nyomulok rá pedig csak facebookon likeoltam a képeit. Szerintetek ezt most vegyem pozitívan vagy ne? 16/f

Legjobb válasz: Szerintem ez egyáltalán nem pozitív. A lányok szeretik kéretni magukat, de ez a pasikra is jellemzõ. Azt mondom, ne ronts ajtóstól az ágyba. Ha a lány akar valamit tõled, úgyis jelzi. És tényleg idegesítõ tud lenni, amikor kialakulóban van valami egy másik emberrel, és az a személy telenyomja mindennel az egész adatlapomat. Ne ott üljön a gép elõtt és nyomkodja a rohadt Tetszik gombot, hanem emelje meg a kis fenekét, és hívjon el valahová, bárhová. Az sokkal jobban imponál, és az érzelmek is hamarabb kialakulnak. Egy monitorba nem tudok beleszeretni, vagy egy msn címbe. Én ha ismerkedek, sosem a közösségi oldalon található képeivel foglalkozom az illetõnek, hanem magával a másik féllel. Engem ne a fényképei nyerjenek meg, hanem saját maga!

Szerintem ez egyáltalán nem pozitív. A lányok szeretik kéretni magukat, de ez a pasikra is jellemzõ. Azt mondom, ne ronts ajtóstól az ágyba. Ha a lány akar valamit tõled, úgyis jelzi. És tényleg idegesítõ tud lenni, amikor kialakulóban van valami egy másik emberrel, és az a személy telenyomja mindennel az egész adatlapomat. Ne ott üljön a gép elõtt és nyomkodja a rohadt Tetszik gombot, hanem emelje meg a kis fenekét, és hívjon el valahová, bárhová. Az sokkal jobban imponál, és az érzelmek is hamarabb kialakulnak. Egy monitorba nem tudok beleszeretni, vagy egy msn címbe. Én ha ismerkedek, sosem a közösségi oldalon található képeivel foglalkozom az illetõnek, hanem magával a másik féllel. Engem ne a fényképei nyerjenek meg, hanem saját maga!
A kérdező hozzászólása: nem arról van szó hogy én így akarok imponálni csak õ ezt vmiért annak vette :S
hívd el moziba vagy sétálni, vagy valahova, és majd kiderül hogy mi a helyzet :D am most én össze jöttem egy csajal (farsangon ott volt a terembe, kb köszöntem neki azt annyi volt, otthon leültönk fb-re, azt ott elkezdtünk beszélni páran, és csak úgy tök jól elvoltunk egymással, párszor volttunk többen korizni, és akkor ott is elvoltunk, elhívott sétálni elöször meg mineden, de azért fb-n lehet hogy jobban el tudunk beszélgetni mint valós életbe :/ szóval ne ott próbáld teljesen becserkészni :D abból nehezebb lesz valóéletre átvinni :D )
Na és akkor, hogy jössz össze vele, ha amerikai?
Megtanul amerikaiul xD
Türelem.Türelem.Türelem.
Mit akartok, nekem egy németországi magyar srác tetszik! És én sem adom fel.
A kérdező hozzászólása: Tud magyarul, csak ebben az a lényeg, hogy az egyéb magyar "facebook"-ok kilõve : D
A kérdező hozzászólása: Itt élnek magyarországon...
Türelem, mást nem tudsz tenni

Össze akarok jönni az egyik osztálytársammal. Mit tegyek?

Fiú vagyok,15 éves és még nem volt barátn?m. nem vagyok valami b?beszéd? és túl vonzó se (185 cm/125kg). jóba vagyok egy csajjal de nem beszélünk túl sokat. szeretnék többet mint jóban lenni vele csak nem tom hogy hogy kéne közeledni felé. most a téliszünet el?tt vettem neki egy doboz bon-bont

Legjobb válasz: Nem túl szerencsés kapcsolat... Mennyire vagy közkedvelt az osztályba? Mert ha sokat csesztetnek, akkor a csajt is fogják hogy miért jött össze veled... Ilyen világot élünk, tapasztalat...

Nem túl szerencsés kapcsolat... Mennyire vagy közkedvelt az osztályba? Mert ha sokat csesztetnek, akkor a csajt is fogják hogy miért jött össze veled... Ilyen világot élünk, tapasztalat...
Egyik ismim is ugy jött össze pedig, hogy a lány az osztálytársa volt. Jó mondjuk a srác karatézik, elég jól nyomja. Most is egy osztályba járnak igaz ez már fõsuli. De ez nagyon ritka, meg ahhoz eléggé macsónak kell lenni, vagy tökösnek. Hogy odacsapsz ha ugatnak...
Ha elfogadsz egy jó tanácsot egy tapasztaltabb embertõl: Messzire kerüld el az osztálytársaidat ismerkedés céljából. Rengeteg szenvedéstõl kíméled meg magadat, és ezt most nagyon-nagyon komolyan mondom. Tudod: házi nyúlra nem lövünk..
A kérdező hozzászólása: ha osztálytárssal jövök össze az mér szenvedés?
Osztálytársal nagyon nagy szenvedés...egy részt, mert baszlatni fognak, már csak tudom...másrészt meg bekavarhatnak:S És sztm ezt te nem akarod. Barátom osztálytársai is bekavartak alánk, de megbeszéltük, mert a srác csak félre értette. De sztm keress mást, ha jól szeretnéfd magad érezni.Nem megbántéásból írtam. (én se vagyok vékony)
Nekem is osztálytársam a barátnõm...11 hónapja vagyunk együtt..báttyám 1 hónapja jár szintén osztálytársnõjével, unokatesóm 7 hónapja szintén osztálytársnõjével... közeledj hozzá, hülyülj vele...flörtölgessél vele akár valamiféle játékkal...nekem bejött =D na, most a barátnõ részérõl:D : a szakítás után tényleg nehéz lehet...akár kínos is... klikkesedik az osztály... ez van :) másmilyen kapcsolatban is lehet ugyanez, közös barátok miatt... akármi.. meg, gimnazistaként szerintem négy évig akár érdekbõl is kilehet bírni ^^ csak két normális ember kell hozzá:D vállalni... lehet a kockázatot ;) minden jót
Osztálytárssal összejönni már eleve nem jó, hidd el. Én nem ajánlom. Nagyon nem :S
Próbálj meg beszélgetni vele, hülyéskedni. Egyáltalán nem szenvedés szerintem, ha oszt társsal jössz össze. Nekem a férjem az oszt társam volt gimiben, 16 évesen jöttünk össze, most 24 évesek vagyunk, és házasok. Amikor mi összejöttünk, kicsit minket is piszkáltak az oszt társak, de ha szeretitek egymást, akkor ki lehet bírni, csak nem kell mindent véresen a szívedre venni.
szerintem ha õszintén elmondod neki mit érzel akkor megért és kitugyja õ is úgy érez és akkor nyert ügyed van:) ha pedig visszautasít akkor se keseredj el...nézz körül tele van a világ csajokkal csak észre kell venni õket...azzal pedig ne törödj hogy nem volt még barátnõd:D nemsokára biztosan lesz:)
Mindenesetre ne Bonbonnal rohand le, ha tényleg akarod, hanem beszélgess vele sokait, esetleg hívd el valami közös programra, ahova többen mennétek: Pl.: egyik délután megyünk moziba, lenne kedved velünk jönni? Emlékszem, annakidején mi is így kezdtük (3 fiú, 3 lány), néztük meg az Invázium címû filmet a mozikban :D a téma is jó választás volt :D, csak ahhoz kell, hogy jóban legyél több emberrel, akik eljönnének. Osztálytárs, akkor ki kell deríteni, hogy csak barátkozni akar-e vagy járni, mert nem mindegy, a csajok barátkozó típusúak, de a járástól messze lehet a dolog.
hát én is most járok az egyik osztálytársammal és csak maradjatok kettesbe és mond el neki nem fogja leharapni a fejedet.vagy vegyél fel msn-re:[email protected]
A kérdező hozzászólása: az elsõnek írom hogy szoktak csesztetni de akkor megvédem magam, a másodiknak hogy két osztálytársam már több mint egy éve együtt van és mindig is egy osztályba jártak kösz a válaszokat de nem lettem okosabb egyépként mibõl lehet észrevenni ha a csaj is többet akar a haverságnál mer néha õ is próbálkozik valamit(néha dumálunk szünetekbe, állandóan mellém ül, és volt olyan hogy mentem haza és megállt melletem és aztám együtt mentünk haza)
finoman közeledj vedd fel msn-re de ne zaklasd folyton az üzeneteiddel, az csak idegesíteni. szünetekben mosolyogj rá

Milyen filmet ajánlotok, ha össze akarok jönni egy fiúval, címeket?

Legjobb válasz: Frankenstein játékai http://www.imdb.com/title/tt0303361/ A film arról szól, hogy a lány el akar csábítani egy fiút.

Frankenstein játékai http://www.imdb.com/title/tt0303361/ A film arról szól, hogy a lány el akar csábítani egy fiút.

Van egy barátnő össze akar hozni egy fiúval de én nem akarom! Mit csináljak?

Állandóan piszkál hogy miért nem járok vele stb. Pedig mi csak haverok vagyunk. Mondtam neki (a lánynak) hogy nem fogok járni vele? Ti mit tennétek?

Legjobb válasz: Hát ezek után én se járnék vele, hogy képzeli.

Hát ezek után én se járnék vele, hogy képzeli.
Hát mondd meg neki az õszintét, hogy te nem szeretnéd! ..és hogy ne piszkáljon ezzel. elvégre senki sem eröltethet semmit, amit nem akarsz.
Jaj neeemmmmáááááá! Most ez a kérdés komoly??????
Piszkáld te is! Ez tényleg vicces kérdés!
A kérdező hozzászólása: aha
Én ezeket az összehozásokat soha sem értettem. Közöld vele, hogy nem szeretnéd, ne is hozza fel többet a témát.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek megbeszéltük a dolgot és rájött hogy szar nekem ha baszakodik. A fiú meg még mindig csak haver! :)
Tudom, hogy már nem aktuális, de szerintem nem csak úgy akar összehozni vele, valami alapja biztos lehet. Lehet, hogy látja rajtad, hogy te is szeretnéd... és ha tényleg így van akkor meg mond meg neki, hogy tetszik és ne piszkáljon tovább, azt biztosan meg fogja érteni! ;)
A kérdező hozzászólása: Bogii. Tudom ám hogy te vagy az. Én vadidegen emberek válaszát vártam nem a tiédet de am. ugyanezt mondod személyesen is! :D Szóval nem igazán érdekel. CSAK HAVER :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!