Találatok a következő kifejezésre: Össze akarok 1 (28 db)

Már megmondtam ilyen hülye névvel ne tegyél fel kérdéseket.
A párkapcsolat nem kisgyerekeknek való, te még inkább ne foglalkozz ilyesmivel.

5 db 1.5v-os elemet össze akarok kötni úgy hogy 7.5v-os legyen hogy kezdjek hozzá a +-okat a +-okkal és a --okat a --okkal vayg pedig a +-okat a -okkal?

Legjobb válasz: Sorosan kell kötni, pluszt a mínuszhoz. |-==+|] ezt vegyük egy elemnek. Így kösd: |-==+|] |-==+|] |-==+|] |-==+|] |-==+|]

Sorosan kell kötni, pluszt a mínuszhoz. |-==+|] ezt vegyük egy elemnek. Így kösd: |-==+|] |-==+|] |-==+|] |-==+|] |-==+|]
A kérdező hozzászólása: rendben van köszi

Elég sorozatot csinálok? 2 őt akarok 1 nap megedzeni, hogy osszam el?

mell:3 gyakorlat 10 sorozat

Legjobb válasz: Több jó elosztás van, attól függ, hogy 3,4 napos legyen. Pl. 3 napos: mell-kar, pihi, láb, pihi, hát-váll, vagy 4 napos: mell-bicepsz, láb, pihi, váll-tricepsz,hát vagy:mell-váll, láb, pihi, hát, kar Has az mehet 2-3-szor ahová gondolod.

Több jó elosztás van, attól függ, hogy 3, 4 napos legyen. Pl. 3 napos: mell-kar, pihi, láb, pihi, hát-váll, vagy 4 napos: mell-bicepsz, láb, pihi, váll-tricepsz, hát vagy:mell-váll, láb, pihi, hát, kar Has az mehet 2-3-szor ahová gondolod.
A kérdező hozzászólása: kössz a segítséget!a gyak. és sorozatok száma elég?
Pont jó, ahogy írtad.
A kérdező hozzászólása: okés kössz


Hogyan jussunk 1-ről a kettőre? Én össze akarok vele költözni.

Párommal 2,5 éve vagyunk együtt. Abban egyet értünk, hogy egymással tervezzük az életet. A gond az, hogy én már szeretnék vele összeköltözni. Õ épitkezni akar, de nekem megfelelne egy lakás is, hiszen tudom, hogy mennyi pénzbe kerül egy ház, és szerintem nem sikerülne annyi pénzt összeszedni. Van ezzel esetleg valakinek tapasztalata?

Legjobb válasz: Megmondod neki a véleményedet,aztán eldöntitek.Házépítés nem éri meg,ha csak egyösszegben nincs meg jelenleg az összes pénz rá.Évekig elhúzódik egy építkezés,mert mindig kell valamire pénz.Egy kész lakást megvenni célszerûbb.Aztán lehet késõbb nagyobb házba költözni.

Megmondod neki a véleményedet, aztán eldöntitek.Házépítés nem éri meg, ha csak egyösszegben nincs meg jelenleg az összes pénz rá.Évekig elhúzódik egy építkezés, mert mindig kell valamire pénz.Egy kész lakást megvenni célszerûbb.Aztán lehet késõbb nagyobb házba költözni.
A kérdező hozzászólása: próbáltam már megbeszélni, de hiába, én meg látom elõre, hogy egy házat épiteni lehetetlen.
A kérdező hozzászólása: mármint a jelenlegi helyzet szerint
Semmiképp se vágjatok bele építkezésbe anélkül, hogy elõtte nem éltetek együtt 1-2 évet. Hiába szeretnétek együtt leéli az életeteket most, ha összeköltözés után máshogy lesz ez. Legalább egy közös albérletet vegyetek ki 1-2 évre, aztán még mindig el lehet dönteni, hogy mit akartok. Hitelt felvenni, aztán azt felezni, az ezerszer macerásabb lesz utána, ha mégsem lesztek jól meg. Valljuk be õszintén, azért a legtöbb kapcsolat az összeköltözés után dõl el. 25F

1 hete felvettem egy lány fb-n. (már találkoztam vele egyébként) És össze akart jönni. Aztán amikor találkoztunk, jól beszélgettünk, de másnap reggel fb-n írja hogy ő erre nem áll készen. Szerintetek miért?

Szerintetek mért hagyott el? Mert ez most nagyon fáj. Pedig már járt valakivel, és elvileg az sem volt tartós, és nem pasiért hagyott el.

Legjobb válasz: Találkoztam ilyennel már, hány éves? , mert ez olyan gyerekesnek is tûnik, vagy csak szórakozik, sajnos vannak ilyenek is, nem egyet tudok.

Találkoztam ilyennel már, hány éves? , mert ez olyan gyerekesnek is tûnik, vagy csak szórakozik, sajnos vannak ilyenek is, nem egyet tudok.
Nem jöttél be neki és nem akarja nyiltan megmondani. Hagyd, majd jön egy másik.
A kérdező hozzászólása: 16 éves, és még régebben 1 suliba jártunk ált.-ba, még ha nem is annyira ismerem 1 hét elég volt hogy megszeressem, de már bánom hogy bejelöltem:(
Tuti az a gond hogy nem voltál neki szimpatikus és hát egyszerûbb az igazat megmondani mint a kifogásokat keresni.

Van egy Gigabyte GA-P43T-ES3G alaplapom ami 5.1 integrált hangkártya van. És össze akarom kötni az 5.1es dvd lejátszóval. Lehet?

A Dvd lejátszónak Aux in R/L bemenetele van csak.:S van még naracs szín? digitális bemenetele is. ebb?l lehet varázsolni 5.1 et?

Legjobb válasz: Elvileg igen.

Elvileg igen.
Az alaplapon valszeg sima sárga lesz a digitális ki/bemenet (SPDIF In/Out).
A kérdező hozzászólása: A dvd-re digital out van írva az gáz? vagy az bemenet is?
Nem, az gáz! Marad a sima analóg stereo.

Az exem ujra össze akar velem jönni 9 hónap telt el és amikor jártunk kb 1 hétig jártunk mert megcsalt egy csajjal. Szerintetek mit csináljak? Részletek lent

szoval beszéltünk és mondta hogy ujra összeszeretne velem jönni.Hát igaz hogy én mindig erröl álmodtam de baszus megcsalt és amikor választania kellett nem engem választott akkor most miért akar velem öszejönni?mert más csaj nem akad?vagy nem tudom ti mit tennétek és holnap talizunk...SEGITSETEK!!!!

Legjobb válasz: én élbõl visszautasítanám. ha akkor nem kellettem, akkor szerintem most sem kellenék.

én élbõl visszautasítanám. ha akkor nem kellettem, akkor szerintem most sem kellenék.
uhh az aztán egy 1dõXD 1 hétig:) az szinte semmi:D sztem ne járj vele ha 1x megtette megteheti még 1x:)
meg sztem ezen az alapon van:ha nincs ló jó a szamár is...
te szereted de lehet hogy ö meg most scak megakar fektetni oszt csókolom
Erre mondják: ha ló nincs, jó a szamár is. Ezért akar visszajönni. Végülis a Te dolgod, de ahol már egyszer szakítottak, ahol már egyszer elhagyott másvalaki miatt, marhaság visszamenni, még ha szereted is. De a Te dolgod, ezt már eldöntötted magadban, hogy visszamész hozzá, csak akkor 2-3 hét múlva ne itt sírj, hogy jaj emgcsalt a pasim, mit tegyek, meg hogy csak kihasznál, stb.
A kérdező hozzászólása: dehogy nem az esküvörecsak mondták hogy ugyis lefekszek velehát biztos nem csak arra irtam az esküvös sztorit...köszönöm az eddigieknek a segitséget!!!
akkor innen fuj a szél:) mivel nem feküdtél le vele ezért máshol kereste az örömöt:P
A kérdező hozzászólása: sztem az 1 héten tulzás lenne lefeküdni valakivel...vagy nem igy van??
figyelj, szerintem nem szerethet igazan, ami nem mukodik nem kell eroltetni.olyan nincs, hogy megvaltozik, lehet megvaltozik 1 evig, 2 evig, de egyszer ugyis elojon az igazi enje. Ha szeretsz olvasni, nagyon ajanlom neked a Spielhozni c.konyvet.Neten is lehet rendelni, de en mar lattam egy csomo kereszteny konyvek kozott is.(bar nem vallasos konyv)
Hagyd a francba. Megcsalt. Mert egy féreg. Mi kell még?
nagy az isten allatkertje...
mi mind1 mit mondunk úgyis összejössz vele... úgyis a saját eszed ..khmm.. szíved után mész
I'm 15:44 Épp ellenkezõleg.Bátorítani akartalak.És azért mert összejössz valakivel, még nem kell az esküvõre gondolni.
A vallásra hallgatsz, de a józan észre nem. Ha nem egyértelmû, hogy mit kell tenned, akkor már nagyon súlyos önértékelési gondjaid vannak.
A kérdező hozzászólása: 15:44 uha megfogtál...
A kérdező hozzászólása: nem feküdnék le vele mert keresztény lány vagyok és hitetlen fiu de valássos vagyok annyira h csak esküvö után...
Úgy érzi hogy akkor kihagyott.És most be akarja pótolni.A szõlõrõl minden fürtöt le kell szedni, kár lenne rajtahagyni eggyet is.Tudja ezt minden szüretelõ.Szép, önzõ cselekedet.A kérdés hogy te is vagy-e annyira önzõ, hogy mindezt megtedd önmagadért.Az önzés az egyetlen érzés benned, ami csak a te érdekeidet nézi.A legjobb barátod.
A kérdező hozzászólása: Ezért kérdezem hogy mit csináljak mert nem akarom elkapkodni.:S Bárcsak éreznétek amit érzek...:S(U)
"nem engedném...az is TUTI!!!!!!" Most ezt mondod. Amikor majd megteszi, mást mondasz...
A kérdező hozzászólása: nem engedném...az is TUTI!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Meg az elsö barátom volt.és sztem ahoz jobban ragaszkodunk.Meg ha megváltozott? vagy ien nincs?am az igaz ha nincs ló jo a szamár is:(:(
A kérdező hozzászólása: de sztem szeretem:$ nagyon hülye vagyok???
A kérdező hozzászólása: hmm nem igaz nem jöttem vele össze:D én kivétel vagyok:E És köszi mindekinek(L)
A "smárolást" cseréld ki "dugásra", hidd el jól jársz.
vedd ki a fogszabályzódat
moss fogat.
"Utolsó. Honnét tudod, hogy csak õ/egyedül õ volt a rossz a smárolásban?" Én csak a saját szemszögembõl írtam le a dolgokat... Amúgy a mostani barátom imádja ahogy, szóval :) nem hiszem, hogy olyan szörnyû lennék. De van ahol nincs meg az összhang :) ennyi.
22:21 ez jó volt:D de am nem lehet hogy smacizás közbe felböfögted az esti lecsós kolbászt ? ilyenekre oda kel figyelni.
rövid a nyelved .. ( tutira vette hogy akkor a cerka is )
Smárolás elõtt mit ettél ? lecsót ? xD 1:mos fogat 2:használj fogmosás után szájvizet 3vegyél be egy orbit cukorkát (ne rágót) így olyan fagyos lesz a leheleted, hogy egymáshoz fagy a szátok snacizás közbe.
moss fogat hahaha :D vagy rágózz
Utolsó. Honnét tudod, hogy csak õ/egyedül õ volt a rossz a smárolásban?
Velem is volt ilyen. Tökéletes srác, kedves aranyos, 10/10...aztán smároltunk. És annyira rossz volt, h akármennyire tökéletesnek tûnt, ez lerombolt mindent... =S Ezzel nem azt mondom, ne értsd félre, csak egybõl ez jutott az eszembe...
sztem túl gyors vagy és nincs még elég bizalom mikor lehengerled. aztán lelkiismeret furdalást kap, hogy feküdne le valakivel aki nem is biztos hogy szerelmes belé, és lehet csak szexet akar.
a személyes higiéniádon:D najó ez nem valószínû... nemhiszem hogy a lány smárolna veled ha büdös lennél meg ilyenek de igazából ezt a lánytól kéne megkérdezned hogy miért nem akar, ne várd tõlünk hogy néhány mondat alapján megmondjuk hogy miért nem akar a lány járni veled
mióta ismered a lányt? közel álltok egymáshoz?
próbáltál már változtatni valamit a külsõdön?:) ) Pl új frizura, új öltözködési stílus?:) ) Próbáld ki:) ) Vagy bólolj többet egy csajnak, de ne légy mégsem nyálas:) ) Szóval kisérletezz picit:)
ilyen a mai világ
jogos :DDD
09:50 ezt a kérdést te tetted fel ? am lehet igazad van.

S. O. S. Mit tegyek? Mondjam neki hogy tudom hogy hazudott! Van 1 srác aki össze akar velem jönni, de van neki egy barátnője tegnap beszéltünk és azt mondta hogy szakitott a csajjal,

de kés?bb egy ismer?s?m mondta hogy nem szakitott a lánnyal hanem csak gondolkodási id?t kért a lánytól!Minek megprobál befüzni ha sikerül dobja a csajt ha nem sikerül vele marad?Ez olyan aljas, ma beszélek amúgy vele és a tudtára akarom adni hogy nem szép dolog a hazugság!

Legjobb válasz: ilyen ez a popszakma.

ilyen ez a popszakma.
Beszélj vele õszintén. Amúgy sem árt, ha szembesül azzal, hogy ha nem jól kezeli a dolgokat annak következményei lehetnek. Hülyíteni senkit nem illik. Sajnos én is ismerek olyat, aki csak próbál képben maradni egyszerre több lánynál, és szegény lány meg csak szenved miatta. Amúgy sem feltétlen okos dolog olyan emberrel kezdeni, aki még nem zárta le magában aki mögötte van.
Majd ha Tõled kér gondolkodási idõt, akkor fogod tudni, hogy miért.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!