Találatok a következő kifejezésre: Össze akar velem a barátnőm (7 db)

Mit tegyek, ha a barátnőm már heti szinten hozza fel, hogy össze akar velem költözni, de még nem megy?

??? már egyre s?r?bben ezzel jön... valamelyik nap már elkezdte nézegetni az albérleteket hogy ? elköltözik, pedig tudja hogy én nem tudok vele menni... pénz miatt még 2 évig !! nem tudunk összeköltözni. mi lesz így, ha már most hetente emlegeti? annyira gy?lölöm hogy úgy érzem kevés vagyok neki mert ? ett?l lenne boldog, ha összeköltöznénk de suli meg pénz miatt még nem tudunkkkkkk ? 21 én 22

Legjobb válasz: menekülj

menekülj
Törtetõ cafka!
Az ilyenekbõl szokott az lenni hogy 1 hónap után inkább szétköltöznek és valószínûleg szakítanak is
Talán ülj le vele beszélni. Tudod az emberek között eléggé kifinomult kommunikációs lehetõség fedezhetõ fel. Mond meg neki, hogy ezért meg ezért nem megy MÉG a költözés. A "még"-et tedd oda és hangsúlyozd.! (jó tanács...:D )
mi lenne ha megbesézlnéd vele. Ha értelmes nõ (márpedig 21 évesen reméljük hogy az) akkor meg fogja érteni, hogy mi a szitu és vagy ö lép le vagy türelmesen kivárja a közös életet veled.
Csatlakozom az 1# válaszolóhoz. Menekülj amíg nem késõ...
Õ egyetemista? Vagy ha nem, mennyit keres? Te milyen suliba jársz? Dolgozol mellette? Ha van elég pénze, összeköltözhettek, max egyenlõtlen arányban megy az albi.
Miért nem vele beszéled megggggg? Nem igaz, hogy nem tudod megértetni vele, hogy te ezt nem tudod megtenni - nincsenek meg a lehetõségeid.
Reptesd a nénikét..Ha tegnap lett volna is már késõ lett volna.
vidd el egy mûtétre ahol tesznek be neki agyt
Ezt az okot szerintem megérti....elmondtad neki világosan mi a baj?
És mi miben tudnánk segiteni???? Ha idegesit küld el é kész.
A kérdező hozzászólása: bocs, csak idegbeteg vagyok már ettõl

Van a gimiben egy fiú akibe őrülten szerelmes vagyok, és az egyik barátnőm össze akar vele hozni de nem tudom h hogyan, és most azon vergődöm h elmodjam-e neki vagy sem?

13 évesek vagyunk szinte mindenben különbözü, de pont ez tetszik benne, ő még nem tud semmit persze. Meg volt h flörtölt velem, meg már filmeztünk is együtt, aztán hatásszünet és megint elkeztünk csetelni és ,egint hatászünet. Mért van ez? Honnan tudom h tetszek-e neki?

Legjobb válasz: Inkább csináld meg a leckét, erre a fiúzás-ügyre majd térjünk vissza pár év múlva, oks?

Inkább csináld meg a leckét, erre a fiúzás-ügyre majd térjünk vissza pár év múlva, oks?

Össze akar jönni velem a barátnőm anyja. Mi tegyek?

Tegnap a barátn?m küldött egy SMS-t: "Gyere át, nagyon kívánlak". Átmentem hozzá, de nem volt otthon csak az annya, egy áttetsz? ruhában.

Legjobb válasz: szerintem is mondd el a lánynak, ez nem túl jó, a háttérben alakít a néni... :( fúúj, milyen anya. én sosem tennék ilyet a lányommal, eszembe se jutna. De miért tete? te hány éves vagy? harmincas?

Szerintem is elég görény dolog lenne a barátnõddel kapcs.-ban, ha ezt megtennéd!Gondold át, mielõtt cselekszel!!!Hogyan tudnál utána a barátnõd szemébe nézni??Jah és azt is gondold át, hogy egy sex megéri a szakítást a bnõddel??Mert ha megtudja, tuti kidob!!! Szólj a lánynak, hjogy milyen beteg az anyja, mert ez már betegség(perverzió)!!!!
há gondolom baromi vonzo lehetett de tökjó hogy kiálltad.Nem tudom milyen anya az ilyen de semmiképpen ne gyere össze azzal a nõvel.Mi lenne ha a te édesapukád mg a bnõd???.....szal uh..ennyit erröl utana mit gondolnál?
szerintem is mondd el a lánynak, ez nem túl jó, a háttérben alakít a néni... :( fúúj, milyen anya. én sosem tennék ilyet a lányommal, eszembe se jutna. De miért tete? te hány éves vagy? harmincas?
Jézusom. Hihetetlen, hogy ilyen anyák vannak. Nem értem, mi a kérdés. El kell hajtani a francba nagyon durván. Aztán esetleg szólni barátnõdnek, hogy rendezze meg egy kicsit az anyut.
Te és a barátnõd hány évesek vagytok?
Nem kell megalázni. Én a helyedben ott helyben kiröhögtem volna, h mit képzel magáról. Volt már egy csomó ilyen kérdés, h az anyuka elakarja venni a lánya barátját. Ha én ezt megtudnám tuti, hogy örökre minden kapcsolatot megszakítanék az anyámmal. ha a párom meg belemegy akkor egy világ törne bennem össze. szerencsére anyum nem ilyen. a kérdezõnek írnám, hogy hagyd az anyukáját a francba. egy ideig ne is menj át barátnõdhöz, hogy "elfelejtsétek" egymást. de mondjuk a helyedbe elmondanám bnõmnek, h milyen kedves anyukája van. biztos megérdemelné a banya...
Szerintem mondd meg az anyjának, hogy öregnek és rondának tartod, nem való hozzád, kiráz a hideg a ráncos bõrétõl, stb. Pl.: Kicsit ráncos már a bõre, mama! Csak nem gondolja, hogy összeállok egy öregasszonnyal? vagy vmi hasonló Ez azért kell, hogy elmenjen az önbizalma, és legközelebb eszébe se jusson a saját lánya barátjára rámászni. És véletlenül se említsd, hogy csak rá gondolsz. Ezek csak ifjúkori hormonok, nem érzelmek. Ne aggódj, elmúlnak (fõleg miután bealáztad a nyanyát).
ez komoly? mad én megadom neki amit szeretne, ki õ (elküldöd privin, megkeresem iwiwen) de ha fontos neked a lány, ne menj bele a játékba. és amúgy sem. én is csikó koromban azt hittem az idõsebb többet ad de nem is. a gyakorlet teszi a mestert, nem a másik életkora, ezt tanuld meg.
Személyesen azt mondom, hogy próbáld ki, én 18 évesen voltam egy 36 éves csajjal, nem hagytam volna ki. Még ma is beleborzongok. Rengeteget tanultam tõle, amit késõbb a barátnõim nagyon nagyra értékeltek. Ismered a mondást \"Aki hezitál az maszturbál\"
idefigyelj...lehet h bunkón hagnzik de használd ki a helyzetet.. kavarjatok gyertek össze aztán lányával is együtt vagy aztán majd lassan adagold be a bnõdnek h anyujával már jol megvagytok és szervezd be egy 3asba ;)
Segítek én rajtad! Lefoglalom anyut, neked meg lesz energiád a barátnõdre:D
Irány a bolt ovszerért, aztán irány a néni! A barátnõd meg fogja érteni, õ is csaj tudja hogy milyen az ha valaki nagyon kivános, õ sem szeretné za annyát kínozni. De nem hiszem hogy megtudná a barátnõd, az annya biztosan nem fogja elmondeni.
Ha vicceskednék azt mondanám, érvelj egyik vagy másik mellett, de feltételezem ez inkább zavar téged - elõször is legyél tisztában azzal, hogy valóban jól értetted-e a jeleit ennek, ha igen akkor azthiszem a barátnõddel gyorsan beszéld ezt meg.
Ilyet NEM SZABAD KIHAGYNI. Egész életedben sajnálni fogod ha kihagyod, 21 évesen ennél nem lehet jobb mint egy kiéhezett nõstény farkas. D Barátnõt még szerezhetsz, de ilyen lehetõséged nem lesz még egy, ez a nõ mindent meg fog adni neked. Hidd el én már 34 vagyok.
Nekem az ütötte meg a fülemet, hogy"de elmentem mert a barátnömre gondoltam, hogy biztos MEGSÉRTÖDNE, ha metudná"Én arra gondoltam volna mennyire szeretem, és lehet, hogy az átlátszo ruhát sem vettem volna észre.Olyan érzésem van, hogy te ebben nagyon is benne lennél, de nincs elég bátorságod.Marad inkább a kislánya.Hát maradjon ha szereted de felejtsd el az anyát.Probáld ki idõsebb növel ha akarod, bár ez sem korrekt, fizess érte.
Szerintem bunkóság lenne a részedrõl ha a barátnõd anyjával kavarnál.Ugyhogy sürgsen felejtsd el az anyját és a lányával foglalkozz!Ha meg az anyját választod akkor biztos örökre meg fog utálni mindkettõtöket a barátnõd sõt a legrosszabb esetben soha többé nem áll szóba veletek.És arról már nem is beszélve hogy a barátnõd mostohaapja lennél egy kicsit furán jönne ki a dolog.Ha én lennék a barátnõd helyében én komolyan elköltöznék még a Magyarországról is Amerikába csak hogy távol legyek tõletek örökre.Vagy felakasztanám magamat.Szoval maradj a barátnõddel a kedves anyuka meg keressen magának korban hozzávaló pasit.
A kérdező hozzászólása: A tudatos énem nekem is azt mondja, hogy nem szabad, de valami nagyon hajt arra, hogy kipróbáljam. Egész nap rá gondolok. (21 éves vagyok.)
Ha elvennéd az anyósodat feleségül, lehetnél a barátnõd mosthaapja :DDD Viccet félretéve, hihetetlen, hogy mik vannak ...

Ma össze vesztem a barátnőmmel, és hát elég makacs és ki szeretnék vele békülni mert ő szakítani akar! De én nem akarok vele! Mit tegyek?

Legjobb válasz: ez esetben semmit. vagy lenyeled a békát és bocsánatot kérsz, még akkor is, ha nem neked kéne és nem érzed jogosnak. :) sokszor van ilyen egy kapcsolatban.

ez esetben semmit. vagy lenyeled a békát és bocsánatot kérsz, még akkor is, ha nem neked kéne és nem érzed jogosnak. :) sokszor van ilyen egy kapcsolatban.
békülõszex de jó keményen.
ha neked volt igazad ne nyeld le a békát hanem legyél férfi és állj ki magadért. ha hülye voltál kérj bocsánatot. ha neked volt igazad és még is bocsánatot kérsz akkor csak idõ kérdése és megint hiszti lesz. talpra esett, stabil férfi kell a csaj mellé, nem 1 puhap*cs.
Nem gondolod, hogy úgy jobban tudnánk válaszolni, ha leírtad volna a veszekedés tárgyát? Mert ez így semmi... És tedd azt, hogy virágcsokor + bocsánatkérés és valami romantikus dolog. Persze ez függ attól hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt és fõleg, mi volt a gond.
A kérdező hozzászólása: Az a baj mert óvis létre el keztünk játszani (felelsz vagy mersz-et) és az volt a feladatom hogy fogjam meg egy másik lány seggét utána meg az hogy adjak neki egy puszit, de én nem akartam csak õk erõsködtek..... és most szakítani akar ezért! de az csak baráti puszi volt!
Pofon. Mi az h felkiallt h allj? :D Lehet h titokban rendor es epp azt kepzeli h iranyitja a forgalmat..
Te mekkora gyökér vagy. Nyilván szûz a barátnõd, akkor minek erõlteted ? Ebbõl látszik, hogy nem szereted, ha képes vagy elhagyni amiért még nincs felkészülve. De talán jobb is hogy szakítasz vele, jobb lesz szerencsétlen lánynak nélküled.
vagy esetleg kiskorában molesztálták vagy egyszer megerõszakolták. nehogymár ne tudjátok megbeszélni felnõttek létére. ha megint aztmondja hogy semmi, akkor is próbáld meg kiszedni belõle, mert ez így hogy nem tudtok mégcsak kmmunikálni sem, elég gáz.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, de lehetséges.
szerintem a barátnõd még szûz :)
Nem lehet, hogy még szûz?
A kérdező hozzászólása: Kérdeztem tõle hogy van e valami baj. De õ csak lefele nèzett, és halkan mondta hogy Semmi. Én 20 vagyok és õ 19.
ez tipikus pasis dolog....egybol dobod, ha vmi nem ugy van ahogy te szeretned, holott meg sem probalsz tenni ellene kerdezd meg tole h mi a baj . es h feleslegesen probalkozol vele, hogy mostanaban lefekudtok egymassal. mert h te tudsz varni, csak szoljon
Ne szakíts vele, hanem a következõ 3 lépést próbáld meg: 1: légy férfi, állj a sarkadra, és próbáld kicsit erõsebben, elmondva neki, hogy márpedig Te annyira szerelmes vagy belé, hogy ezt az érzésedet testileg is ki akarod fejezni felé, közben tapizd erõsen, hogy érezze is, hátha. Majd, ha nem válik be: 2: Kérdezd meg, hogy mi a probléma, miért nem szeretné veled átélni a legnagyobb gyönyöröket, amiket az életben kevesek adnának meg neki, blabla. 3: Ha nem volt értelmes válasza, akkor mondd el, hogy neked miért fontos a dugás. (Férfi vagy, addig nem érzed, hogy teljesen összetartoztok, hajtanak a hormonok, stb.). Ez a 3 lépés közben ami fontos: 1: soha ne fenyegesd szakítással meg hasonlókkal. A zsarolással nem jutsz semmire. 2: Próbálj erélyes férfiként a szemébe mondani a legnagyobb õszinteséggel, amit akarsz és elvársz tõle (pl. dugni akarsz). 3: Soha ne használj lealacsonyító szavakat (pl. dugás), hanem megfelelõen, szépen írd le. (Pl Dugni akarok helyett = Szeretném átélni veled a testi szexualitás csúcsait, szeretném, ha megnyílnánk egymásnak testileg is, mert úgy érzem, lelkileg már ennél többet nem adhatok magamból. Szeretném neked a legnagyobb gyönyöröket megadni, és - miután ez megtörtént - tudni, hogy Te is képes vagy a legvadabb szexuális fantáziáimat is kielégíteni, amikre amikor rágondolok, még akkor is belepirulok.) 4: Mindig hallgasd meg a mondandóját! Ha tereli a témát, egész egyszerûen térj vissza a Te problémádhoz, és beszéljétek meg, hogy mi van. 5: Teremtsd meg a nyugodt környezetet. Pl biztos hogy szorong, ha a szülei(d) a szomszéd szobában tévéznek, de ha meg tudod teremteni azt a szituációt, amikor kicsit szabadabbak vagytok (pl. szülei a szomszéd szobában már alszanak, így kevesebbet hallanak a dologból, plusz a szoba ajtaja is kulcsra van zárva) akkor jobban lehet próbálkozni. 6: Amikor az utcán összefuttok, már akkor is szóba hozhatod neki a szexualitást, mint témát. El lehet jól beszélgetni róla, így szép lassan megbarátkozik a gondolattal, hogy bizony, veled hamarosan dugáshoz ér a téma.
Ne szakíts vele emiatt. Beszéld meg vele érett felnõttek módjára.
Nem lenne jobb ha megbeszélnéd ezt vele, nyugodtan és türelmesen, csak úgy szimplán amikor nem éppen az ágyban fekszetek? Hány évesek vagytok? Lehet, hogy nem áll még készen, ha szûz vagy van valami lelki gondja ami miatt fél tõle.. Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy lenne valakije, hanem csak az aktust akarja elkerülni mert valami baj van. Tényleg próbálj meg beszélni vele errõl.
A kérdező hozzászólása: Hát én nem tudom mi baja van.. Ha ma este is ezt csinálja akkor én szakítani fogok vele és ennyi. Ez már nem állapot. Már legalább 8-szor ezt eljátszotta..
A kérdező hozzászólása: Nem szûz.. Már rég nem -.- a hülye lotyó megcsalt.. Hajnalba mikor haza mentem ott hempergett az ágyamban a haverommal.. Ezt tovább nem részletezem.

A barátnőm ma szakitott velem, azért mert neki kaland kell még (dugás) de aztán azt akarja hogy én legyek a férje, meg költözünk majd össze. Mit egyek? A többi infó lent------------->>>>>>>>>>> ;>

Na szóval ma reggel ő hivott fell csak úgy.én mondtam neki hogy ez aranyos volt tőle aztán irja hogy nem azt akarta hogy örömet szerezzen hanem csak szimplán unatkozott.Pénteken találkozik azzal a srácal akivel egyszer megcsalt és én ezen felkaptam a vizet,ő mondta hogy ne féltékenykedjen már de felhivtam és kiröhögött... A hétvégén voltam nála és bevallota hogy ő tudta hogy ez lesz az utolsó hogy én ott leszek mert várt arra hogy valami apróság miatt dobjon na ezen idegesitettem fell és fél nap alatt ki szeretett belőlem.... Én tudom minden mocskos titkát és ezt most elakarom mondani az egyik barátnőjének akivel én is nagyon jóba vagyok hogy szerelmes belé mert amúgy az Exem Bisex és érzem magamon hogy csak igy nyugodnák meg ha kitálalnák a szüleinek is hazudik hogy szűz pedig már nem az 16 évesen már kb 10 fiúval volt...És mint mondja most is kalandokat akar aztán meg vissza jönne hozám... Segitséget szeretnék tőletek kérni hogy mit tegyek? Mert ennyire nem vágott át senki,és rohadt jó szinész a lány?

Legjobb válasz: Az ilyen kérdések hallatán, most a nõknek is lehetne nyafogni, hogy a srácok csak a ribanc nõkbe szerelmesek és õket istenítik. Buta vagy, ha ezek után még hozzáérsz. :)

Az ilyen kérdések hallatán, most a nõknek is lehetne nyafogni, hogy a srácok csak a ribanc nõkbe szerelmesek és õket istenítik. Buta vagy, ha ezek után még hozzáérsz. :)
nem akarlak elkeseríteni, de ez a csaj egy görény
gulyáslevest palacsintával, mert az finom.
Most probald meg elolvasni ezt a szoveget mondjuk ugy, hogy en irtam ki, aztan valaszolj a kerdeseimre: Szerinted ez a csaj szeret engem? De meg le is szarnam ha nem szeretne, de legalabb jol banik velem? De meg le is szarnam, hogy jol banik-e velem, de legalabb nem vesz holt hulyere? (Szerintem hazudj neki: csak annyit mondj, hogy zajlik az elet es most olyan nyugodt, kiegyensulyozott vagy, de most mennem kell, majd juni vegen dumalunk...)
"azzal a srácal akivel egyszer megcsalt" Ezek után nem feleségül venném, hanem meg se ismerném.
Ezt a csajt már rég kikellett volna [email protected] a gcibe ( elnézést a kifejezésért, de ez többet nem érdemel), én a helyedben nem mondanék senkinek semmit, lehet most jól esne de késõbb megbánnád, csak lesüllyedné la szintjére, ne foglalkozz vele egyáltalán ha keres nyomd ki, facen tiltsd le, aztán ne is gondolj rá, annyit nem érdemel hogy megrugja bárki is, legyen eszed!
Nem leírtam? Egyél pizzát és majd rájössz!
A kérdező hozzászólása: Mit tegyek*
"Mit egyek?" Pizzát attól még az ihlet és a széklet is megjön... talán épp egyszerre!
A kérdező hozzászólása: Mit tegyek?? Szivassam meg én is???
Remélem én nem voltam ennyire sötét tizenévesen.
Pusztuljon!!!
Ilyenkor biztos nagyon jól esne ha sikerülne jól megszivatnod de szerintem ne tedd mert nem leszel tõle jobb... Azt viszont megteheted hogy megpróbálod magad túltenni rajta ha azt látja hogy tök jól el vagy és szinte meg sem rezdített az hogy konkrétan kidobott hogy más pasikkal dugjon sztem az egy kicsit bökni fogja a csõrét ja és csak gondolj bele hogy majd késõbb mikor majd neked lesz egy normális feleséged esetleg gyerekek õ majd agyonhasználva fog siránkozni hogy akkor nem téged választott ;)

Szakítottunk a volt barátnőmmel, de ő újra össze akar jönni velem amibe esetleg benne is lennék de azóta történtek olyan dolgok amiket nem nézek jó szemmel! Mit tegyek?

19 éves vagyok a volt barátn?m 17, egy éve szakítottunk mert ritkán tudtunk találkozni. Egy ideig én próbáltam kezdeményezni hogy emiatt ne legyen vége próbáljuk meg újra. Aztán feladtam, de most ? akarja újrakezdeni! Egy a probléma, azt mondja nem tud elfelejteni és nem talál magának olyan srácot aki nem csak megdugni akarja és hogy bennem bízik és hogy még mindig szeret. Viszont! megtudtam hogy az egyik legjobb barátomat csak úgy spontán lesz*pta egy pláza wc-jébe, amikor találkoztak. Az hozzátartozik a történethez hogy a srác volt neki az els? még régebben, és 14 éves korában volt vele együtt amiért eleve "elítéltem" de mondjuk hogy ezt elfelejtettem. Én utálom az olyan lányokat akik minden idiótának aki 2 szép szót mondd nekik már megengednek mindent, ezt a lányt viszont szeretem de ez hogy csak úgy lesz*pta ez most annyira [email protected] esett, és csalódást okozott hogy az hihetetlen. Szerintetek mit csináljak? Ha összejövök vele újra, ezen fogok filózni hogy nemrég még a legjobb barátomat "kényeztette" mert az megkérte rá?!?! Akkor most hogy bízzak meg benne? Komoly válaszokat légyszives, köszönöm el?re is.

Legjobb válasz: Fogd magad és nézz egy másik lány után. Egyáltalán nem vagyok a franciázás ellenzõje (sõt!) de ne menjünk már le annyira szubhumánba, hogy egy pláza illemhelyén hódoljunk ennek a szenvedélynek. Ha találsz valakit akiben megbízol nagyon hamar el fogod felejteni ezt a lányt.

Fogd magad és nézz egy másik lány után. Egyáltalán nem vagyok a franciázás ellenzõje (sõt!) de ne menjünk már le annyira szubhumánba, hogy egy pláza illemhelyén hódoljunk ennek a szenvedélynek. Ha találsz valakit akiben megbízol nagyon hamar el fogod felejteni ezt a lányt.
Figyelj, 2 féle ember létezik: az egyik, aki nem tudja olyan könnyen túltenni magát dolgokon és ha vmi történik, akkor azon rágódik egy csomót (pl te meg én:D), a másik pedig nem így gondolkodik, neki nem okoz gondot egy szexuális kapcsolat csak spontán vkivel aki nem is fontos neki, mert egyszerûen könnyen túl tud rajta jutni (pl a 3. válaszoló meg a volt bnõd). És ez nem rossz egyáltalán, egyik sem az. Szerintem itt csak azzal van a baj, hogy ennyire mások vagytok azzal a lánnyal. És amíg neki nem jelentett ez a dolog a haveroddal semmit, te amíg vele leszel ezen fogsz rágódni és nem fogsz benne megbízni. Meg is mondtad: "elítéled". Márpedig ez egy fontos dolog a kapcsolatban.
ez szerintem is nagyon kozonseges, most kell az neked, hogy mindig azon parazz, most kivel csal meg. keress valami normalis lanyt, mert ez hosszu tavon nem hisze, hogy boldogga fog teged tenni.
azt írtad, az a fiú volt neki az elsõ, akkor bizonyára nem csak azért csinált ilyesmit, mert a srác mondott neki 1-2 szót, hanem azért mert már ismerik egymást, és bizonyára van vmiféle vonzalom is...a csajnak sztem nem róhatsz fel olyasmit, amit akkor tett mikor együtt sem voltatok...szingli volt, szabad, azt csinált amit akart, az meg hogy hol és kivel szintén az õ dolga. Egy kapcsolat meg a szingli élet között rengeteg különbség van, egy szingli bármit meg tehet amit akar és ugyan már miért ne tenné meg? ki tiltja neki? én is lefeküdtem csak úgy haverjaimmal mikor nem volt senkim, sõt én is lesz....m vkit csak ugy(mondjuk én kocsiban)...és az nem jelenti azt, h rib..c lennék, sõt azt sem hogy folytattam ezt az életmódot, mikor kapcsolatom lett. Onnantól kezdve tabuvá vált minden más pasi, és ezt be is tartottam(amit nem nehéz mert szerelmes vagyok elég rendesen)...a páromnak is volt elõttem millió nõ akikkel lefeküdt, volt, akivel csak úgy a két szép...na mind1, és nem piszkálgatjuk egymást azért, hogy ki mit csinált a kapcsolat elõtt, mert akkor még nem voltunk együtt, egyikünk se követett el bûnt! Sztem nyugodtan adj egy esélyt a csajnak, esetleg kicsit figyelj oda rá meg a barátodra(nem azt mondom hogy féltékenykedj már akkor ha köszönnek egymásnak)...de ha nem látsz egyértelmû jeleket arra, h esetleg a kapcsolat alatt is csinál ilyesmit, és érezteti veled, h téged szeret, nincs semmi ok az aggodalomra...mondom, nem veszthetsz semmit ha megpróbálod!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, elõször is akkor mi ez a duma hogy nem talál olyan palit aki nem csak megdugni akarja de azért csak a 2 szép szeméért lesz*p egy olyan srácot akihez 3 éve semmi köze, és azt mondja engem szeret ... szóval nem értem a logikát kedves 3. kommentelõ :/ jó pár embert megkérdeztem ezzel kapcsolatban és 90% azt mondta felejtõs kategória. de azért még várom a véleményeket. és még1szer köszönöm mindenkinek a véleményt!
hát abban igazad van kedves kérdezõ, hogy a "nem talál" meg a "még mindig szeret" között nagy a szakadék amúgy szerintem is felejtõs, biztosan van a közeledben aranyos lány, aki tetszhetne neked amúgy az utolsó válaszoló álláspontja is helyes valamilyen szinten, mivel az emberek elsõsorban magukból indulnak ki, de persze ez nem jelenti azt, hogy mindenki olyan, mint õ
pedig én a te hsz-edre is hasznosat nyomtam, mégis lepontozták XD szerintem ilyen témában a legtöbb álláspont hasznos, mivel mi úgyse dönthetünk helyette, viszont tudunk neki adni alternatívákat viszont baromira nem hasznosak, mivel nem ismerük õket meg a múltjukat, így csak a saját tapasztalatainkból tudunk táplálkozni
A kérdező hozzászólása: kedves "3. kommentelõ" :) nekem más elképzeléseim vannak az elfelejtés mikéntjérõl, és nem éppen az hogy csak úgy lesz*p egy csávót akihez ahogy mondtam már jó pár éve semmi köze, a srác meg berúgva nagy pofával meséli (pedig mindenki, õ is tudja milyen) na mind1, még ugyan nem beszéltem vele de úgy döntöttem várok egy kicsit, kíváncsi vagyok mit szól ehhez, nem akarom kihasználni mert aranyos lány és nem akarom hogy bennem se bízzon úgyhogy egyelõre pihenõre teszem a dolgot hogy eldöntsem magamban hogy akarok-e egy ilyen kapcsolatot vagy nem. max akkor meg megint õ gondolja meg magát, akkor legalább tudom mennyire gondolta komolyan! köszönök minden véleményt :)
Hát kedves kérdezõ!Szerintem mindenféleképpen felejtsd el ezt a lányt, hisz ha szeret, nem csinál ilyet.Tudom ez sablonszöveg, de így van!Írtad, hogy elõször Te próbálkoztál az újrakezdés lehetõségével, viszont akkor õ volt hajthatatlan.Elgondolkodtató, hogy vajon mi változott, mi történt, hogy most Õ akarna visszakapni!Rendben, aláírom, hogy lehet tényleg olyan típus vagy, aki nem csak a szex miatt lenne vele, de ez a "még mindig szeretlek", ez nagyon átlátszó!Akkor éppen nem szeretett egy kis ideig, míg Te szeretted volna újrakezdeni? A másik.Ez, hogy orálisan kielégítette egyik legjobb barátodat, mit gondolt a lány, nem fogod visszahallani?Vagy ennyire naiv, vagy csak fellengzõségbõl tette.Írtad, hogy ha újra összejössz vele, megint ezen fogsz filózni.Itt a válasz.Ez neked sem lenne jó és neki sem.Ez által úgysem tudnál megbízni benne, és mint tudjuk, a bizalom a kapcsolat alapja!:) Üdvözlet: Bubbla
3. válaszoló vagyok, csak segíteni akartam, hisz azt írtad, te is szereted... és a válasz a most feltett kérdésedre: talán próbált elfelejteni a szakítás után de most jött rá, hogy nem tud! és még mindig szeret...nem kell mindig rosszindulatot keresni mások szavai között, tudom milyen nehéz az érzelmek ellen küzdeni, megtapasztaltam már... ennek örülnöd kellene, hogy nem megy neki, mert azt jelenti, h képes lesz megbánni "bûneit"...adj neki egy esélyt, adj neki ultimátumot, h bizonyítsa be az érzelmeit...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!