Találatok a következő kifejezésre: Össze akar jönni vagy nem (9 db)

17 éves fiú vagyok, és én olyan vagyok, hogy nem tudok "csajozni", de néha van valaki, akit megszeretek NAGYON és akkor azzal össze akarok jönni. Eddig sajnos soha nem sikerült, és már millió ok miatt. Mit tegyek, min változtassak?

Sajnos eddig még nem jött össze nekem senkivel, de én egyszerűn nem tudok a szó klasszikus értelmében csajozni. Barátaim között 2 lány is van, de mondjuk van akivel nem akarok összejönni, mert nem érzek úgy, a másik meg mesze él és csak ritkán találkozunk.

Legjobb válasz: Változtass a hozzáálásodon, szeresd meg magadat. Ne szukitsd le a kort 2 lányra, hanem beszélgess és légy kedves olyanokkal is akikkel még barátkozni sem akarsz ugyanis így semmi nem forog kockán és hamar el fog terjedni hogy tokos srác vagy és nem félsz a lányoktól. Nem kell gorcsolni. Elmodnom a storymat: szintén 17 éves vagyok, nekem is volt egy kiszemeltem, de nem akart tolem tobbet. Neki volt egy barátnoje, tiszta kozvetle voltam vele, mert nem akartam tole semmit, aztán minden tervezgetés és gorcsolés nélkul osszejottem vele. Tanulság: légy magabzitos, bízz magadban és ne fújd fel a dolgokat, mintha soha semmi nem forogna kockán.

Változtass a hozzáálásodon, szeresd meg magadat. Ne szukitsd le a kort 2 lányra, hanem beszélgess és légy kedves olyanokkal is akikkel még barátkozni sem akarsz ugyanis így semmi nem forog kockán és hamar el fog terjedni hogy tokos srác vagy és nem félsz a lányoktól. Nem kell gorcsolni. Elmodnom a storymat: szintén 17 éves vagyok, nekem is volt egy kiszemeltem, de nem akart tolem tobbet. Neki volt egy barátnoje, tiszta kozvetle voltam vele, mert nem akartam tole semmit, aztán minden tervezgetés és gorcsolés nélkul osszejottem vele. Tanulság: légy magabzitos, bízz magadban és ne fújd fel a dolgokat, mintha soha semmi nem forogna kockán.
A külsõdön változtass, ha tudsz, mert a lányoknak csak az számít!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
Egy kicsit talán féltékeny vagy, mert ez a srác mégiscsak egy közeli barát:)
A kérdező hozzászólása: de miért vagyok féltékeny ezt nem értem... :S
sztem azért zavar mert ha a haveroddal járna akkor gyakran látnád õket együtt, esetleg a barátod még mesélne is és ez féltékenységet vált ki belõled, viszont ha valami idegennel van akkor nem biztos h látod õket együtt stb és az nem zavaró
nem lehet h szereted?
A kérdező hozzászólása: nem, ez teljesen biztos.

Össze akar velem jönni vagy nem?

Õsze szeretnék j?ni a csajjal de még csak barátok vagyunk de én t?bet szeretnék a barátságnál, de most elment nyaralni beszéltem vele 1 párszor de valamiért nem akar velem beszélget ni,

Legjobb válasz: Szerintem azzal kezdd, hogy megtanulsz tisztességesen írni-olvasni.

Szerintem azzal kezdd, hogy megtanulsz tisztességesen írni-olvasni.
Kezdeményezd te a beszélgetést, és igen, mondd el neki, hogy mit szeretnél. Szerintem várja, hogy te lépj végre, és azért kíváncsiskodik, hogy érdemes-e várnia rád. Nézd, ha a helyében én nem akarnék tõled semmit, akkor finoman üzennék a barátjával, hogy ne reménykedj. Tisztázd vele a helyzetet, mielõtt begolyózol :) Sok sikert!
Én is csak ezt tudom neked tanácsolni, korai neked még lányokat hajkurászni, vagy ha mégsem, akkor is inkább járj iskolába!
A kérdező hozzászólása: (ja bocs a helyesírásért nem kel a fika szöveg ) nem ere voltam kiváncsi. hanem a kérdésem re.
Semmit ha szeret megérti. meg csak akkor jön össze veled ha nen vagy szûz meg nem korai egy kicsit?
Mondd meg neki, hogy szûz vagy és minimum 3hónapot akarsz várni.
Elég nagy hülyeséget csináltál... Egy kapcsolat alapja a bizalom... ha te ebben hazudtál és erre épül majd a kapcsolat(mert azt mondtad hogy ezért össze is jönne veled) akkor eléggé el van ítélve már most. Azt tanácsolom hogy ha tényleg szerelmes vagy belé akkor szédítsd meg/érd el hogy Õ is beléd szeressen. És utána feküdj le vele csak. De mielõtt megteszed muszáj leszel bevallani hogy szûz vagy... Meg ha tudja hogy az vagy akkor jobban odafigyel(talán) mint ha azt hiszi hogy nem vagy az.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta nem szeretne nekem az elsõ lenni mert velük lassan kell csinálni így azt mondtam neki hogy nem vagyok már az
14 évesen kár szexelned, ennyi idõsen még nem tudod megállapítani, hogy kivel érdemes, lesz e jövõje egy kapcsolatnak, Ne legyen ez az elsõ a 20 csávóból aki végigmegy rajtad 30 éves korod elõtt...
na a srác kijelentéséböl ítélve nem azért jön veled össze mert szeret ha neki nem kell szûz lány akkor nem szeret könyörgöm ne legyél ilyen naiv... :( ha szeretek valakit nem azzal törõdk hogy lassan kell e csinálni sõtt ha tényleg szeretem örömmel csinálom úgy hogy neki a legjobb legyen akit te kifogtál ennek az ellentéte szóval légyszíves ezt jól gondold meg... 16/F
menekülj. most majd jól vadul fog megrakni, te meg majd sikíthatsz a hülyeséged miatt.
Dugasd meg magad velem és már meg is oldódott a problémád.

Mit gondoltok miért nem esem teherbe? Mindig "jókor" vagyunk együtt. Az első 2 gyerekem elsőre össze jött, nem számolgattam nem figyeltem ovut, most mindenre figyelek és mégsem akar jönni a baba. Már fél éve próbálkozunk.!?

Legjobb válasz: Ugyanígy vagyok én is :( Csak nekem a gyermekeim más férfitõl születtek, a mostani párommal 5 éve próbálkozunk. Mindig jókor, jó idõben. Nálam minden rendben van, kivizsgáltak. Már több inszeminációm is volt, mégsem jön a baba :(

Ugyanígy vagyok én is :( Csak nekem a gyermekeim más férfitõl születtek, a mostani párommal 5 éve próbálkozunk. Mindig jókor, jó idõben. Nálam minden rendben van, kivizsgáltak. Már több inszeminációm is volt, mégsem jön a baba :(
Pont ezért, mert most figyelsz, görcsölsz. Ne számolgass, legyetek együtt amikor jólesik :-)
12.hónapban sikerült nekem is! kitartás!
Komolyan elgondolkoztam, hogy ezt a kérdést én írtam... :) Viccet félre téve, ugyanez a helyzet. Hajszál pontosan. Talán annyi a különbség, hogy nekem van minimális vérzészavarom, vagyis közti vérzésem. Amúgy a ciklusom pontos, peteérésem rendben, és az eredményeim is negatívak. A nõgyógyász meg csak széttárta a kezét.
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló én is így vagyok de lehet tényleg rágörcsölök csak nem értem a gyerkõceimnél nem volt ilyen problémám, elsõre teherbe estem most már elkezdtem szedni folsavat +elevitet dokim ezt javasolta.sok sikert nektek is
Sziasztok, hasonló cipõben jártam. Elsõ fiam azonnal megfogant, szinte az elhatározás pillanatában :) ahogy megszületett volt egy konizációs (méhnyak) mûtétem, egy évvel késõbb még egy beavatkozás szövõdmény miatt. Azóta próbálkoztunk kis tesóval. Több mint egy évig sikertelenül. Utána kivizsgáltattam magam, gondoltam bennem van a hiba. Kiderült, hogy a férjem nem túl "aktív". A spontás teherbeeséshez szükséges spermaszámok épp a határ alatt voltak. Egy kis hormon kezelés, és azonnal teherbe estem. Majdnem 3 éves Áron, és 20 hetes (pocaklakó) Botond édesanyja :)

Összejöhetek újra vele? Van egy nagyon bonyolult történet. A lényege az hogy szerelmes vagyok nagyon a volt pasimba. és újra össze akarok vele jönni 2 év után! Csak nem tudom hogyan! Közeli barátságba vagyok vele. és kedvel engem. De ennyi :S

2 éve, 3 hónapot jártam vele, de az maga volt a mennyország! ? is szívesen emlékezik vissza, s?t azóta is közeli barátok és szeret?k vagyunk... csak hát 2 év alatt sok minden történt,pár apró veszekedés, kibékülés, sok szex, minden :S és már nemtudom mit csináljak.. feladni semmi kép sem akarom mert nagyon szeretem ?t!

Legjobb válasz: Hát Niki! Ez tényleg bonyolult ügy, de nem megoldhatatlan. Ha tényleg õ is azt szeretné, hogy újra együtt legyetek, akkor ne hagyd elmenni a boldogságodat. Viszont ha nem, akkor ne erõltesd, engedd el a kezét. Nekem is meg kellett hoznom ezt a döntést. A betegségem erõsebb volt és inkább esélyt adok neki egy jobb életre, minthogy velem szenvedjen. Gondold át jól és hallgass a szívedre.

Hát Niki! Ez tényleg bonyolult ügy, de nem megoldhatatlan. Ha tényleg õ is azt szeretné, hogy újra együtt legyetek, akkor ne hagyd elmenni a boldogságodat. Viszont ha nem, akkor ne erõltesd, engedd el a kezét. Nekem is meg kellett hoznom ezt a döntést. A betegségem erõsebb volt és inkább esélyt adok neki egy jobb életre, minthogy velem szenvedjen. Gondold át jól és hallgass a szívedre.
Szia. Ugyanez a dolog történt velem. ha gondolod szivesen beszélek veled msn-en írj egy privit és majd megbeszéljük
nekem dobhatsz mailt!
A kérdező hozzászólása: a második kommentelõnek nemtok privit írni :S
ha gondolod nekem is írhatsz privit:)
Mosolyogj rá, kacsints rá stb.
Nézz rá és mosolyogj! Ha visszamosolyog akkor, legközelebb le is szólíthatod valami egyszerûvel elõször! :D Sok sikert!
Én leírtam neki az érzéseim nyiltan és õszintén. Azért elõtte sokat néztem rá és mosolyogtam. L

Mindig egy sráccal álmodom azt hogy csókolózunk és hogy rájön sokat veszítene ha nem jönne velem össze. Lehet ennek köze a jövőhöz? Vagy ez az álom mire akar figyelmeztetni, rávilágítani?

Az előzetese az hogy nagyon fontos nekem és már sokszor elutasított, de én egyszerűen nem tudom elfelejteni..!

Legjobb válasz: ==> szexuálisan vonzódsz a sráchoz.Gondolom nem mondtam újat, de ne akarj mindenféle jövõcuccost belekavarni.Ezen kívül semmit sem jelent.

==> szexuálisan vonzódsz a sráchoz.Gondolom nem mondtam újat, de ne akarj mindenféle jövõcuccost belekavarni.Ezen kívül semmit sem jelent.
ez azert lehet, mert nagyon sokat gondolsz ra, szerintem nem erdemel meg ha mar tobbszor is elutasitott, es te meg mindig...holott valaki massal boldog lehetnel.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnék semmit sem belekavarni, de hallottam róla hogy az álmaink fontos szerepe van.. És igen, lenne más.. csak felejteni nehéz :)
Hagyjad, ne pedálozz feleslegesen. Idõ, energia, idegállapot menne rá.
Hagyd, úgyis a hüly3't választja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!