Találatok a következő kifejezésre: Össze akar jönni vagy (22 db)

Amíg nem hugyozod körbe, addig nem a tiéd.
Az ilyen nem barát hanem 1 büdös g*ci.
azé van stipi stopi :D
A barát nem csinál ilyet. Haver is max akkor, ha a másik nagyon töketlen és nem mer nyitni a csaj felé.
Nem.
ilyenkor általában mind a ketten hagyjuk a p.csába
Egy barát csaja, kiszemeltje, exe tabu!
Ezt a tesókódexben olvastátok vagy mi? :D
Szerintem jó nagy parasztság! :D

17 éves fiú vagyok, és én olyan vagyok, hogy nem tudok "csajozni", de néha van valaki, akit megszeretek NAGYON és akkor azzal össze akarok jönni. Eddig sajnos soha nem sikerült, és már millió ok miatt. Mit tegyek, min változtassak?

Sajnos eddig még nem jött össze nekem senkivel, de én egyszerűn nem tudok a szó klasszikus értelmében csajozni. Barátaim között 2 lány is van, de mondjuk van akivel nem akarok összejönni, mert nem érzek úgy, a másik meg mesze él és csak ritkán találkozunk.

Legjobb válasz: Változtass a hozzáálásodon, szeresd meg magadat. Ne szukitsd le a kort 2 lányra, hanem beszélgess és légy kedves olyanokkal is akikkel még barátkozni sem akarsz ugyanis így semmi nem forog kockán és hamar el fog terjedni hogy tokos srác vagy és nem félsz a lányoktól. Nem kell gorcsolni. Elmodnom a storymat: szintén 17 éves vagyok, nekem is volt egy kiszemeltem, de nem akart tolem tobbet. Neki volt egy barátnoje, tiszta kozvetle voltam vele, mert nem akartam tole semmit, aztán minden tervezgetés és gorcsolés nélkul osszejottem vele. Tanulság: légy magabzitos, bízz magadban és ne fújd fel a dolgokat, mintha soha semmi nem forogna kockán.

Változtass a hozzáálásodon, szeresd meg magadat. Ne szukitsd le a kort 2 lányra, hanem beszélgess és légy kedves olyanokkal is akikkel még barátkozni sem akarsz ugyanis így semmi nem forog kockán és hamar el fog terjedni hogy tokos srác vagy és nem félsz a lányoktól. Nem kell gorcsolni. Elmodnom a storymat: szintén 17 éves vagyok, nekem is volt egy kiszemeltem, de nem akart tolem tobbet. Neki volt egy barátnoje, tiszta kozvetle voltam vele, mert nem akartam tole semmit, aztán minden tervezgetés és gorcsolés nélkul osszejottem vele. Tanulság: légy magabzitos, bízz magadban és ne fújd fel a dolgokat, mintha soha semmi nem forogna kockán.
A külsõdön változtass, ha tudsz, mert a lányoknak csak az számít!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat

Egy lány (akivel össze akarok jönni) azt mondta rólam hogy nagyon nyomulok rá pedig csak facebookon likeoltam a képeit. Szerintetek ezt most vegyem pozitívan vagy ne? 16/f

Legjobb válasz: Szerintem ez egyáltalán nem pozitív. A lányok szeretik kéretni magukat, de ez a pasikra is jellemzõ. Azt mondom, ne ronts ajtóstól az ágyba. Ha a lány akar valamit tõled, úgyis jelzi. És tényleg idegesítõ tud lenni, amikor kialakulóban van valami egy másik emberrel, és az a személy telenyomja mindennel az egész adatlapomat. Ne ott üljön a gép elõtt és nyomkodja a rohadt Tetszik gombot, hanem emelje meg a kis fenekét, és hívjon el valahová, bárhová. Az sokkal jobban imponál, és az érzelmek is hamarabb kialakulnak. Egy monitorba nem tudok beleszeretni, vagy egy msn címbe. Én ha ismerkedek, sosem a közösségi oldalon található képeivel foglalkozom az illetõnek, hanem magával a másik féllel. Engem ne a fényképei nyerjenek meg, hanem saját maga!

Szerintem ez egyáltalán nem pozitív. A lányok szeretik kéretni magukat, de ez a pasikra is jellemzõ. Azt mondom, ne ronts ajtóstól az ágyba. Ha a lány akar valamit tõled, úgyis jelzi. És tényleg idegesítõ tud lenni, amikor kialakulóban van valami egy másik emberrel, és az a személy telenyomja mindennel az egész adatlapomat. Ne ott üljön a gép elõtt és nyomkodja a rohadt Tetszik gombot, hanem emelje meg a kis fenekét, és hívjon el valahová, bárhová. Az sokkal jobban imponál, és az érzelmek is hamarabb kialakulnak. Egy monitorba nem tudok beleszeretni, vagy egy msn címbe. Én ha ismerkedek, sosem a közösségi oldalon található képeivel foglalkozom az illetõnek, hanem magával a másik féllel. Engem ne a fényképei nyerjenek meg, hanem saját maga!
A kérdező hozzászólása: nem arról van szó hogy én így akarok imponálni csak õ ezt vmiért annak vette :S
hívd el moziba vagy sétálni, vagy valahova, és majd kiderül hogy mi a helyzet :D am most én össze jöttem egy csajal (farsangon ott volt a terembe, kb köszöntem neki azt annyi volt, otthon leültönk fb-re, azt ott elkezdtünk beszélni páran, és csak úgy tök jól elvoltunk egymással, párszor volttunk többen korizni, és akkor ott is elvoltunk, elhívott sétálni elöször meg mineden, de azért fb-n lehet hogy jobban el tudunk beszélgetni mint valós életbe :/ szóval ne ott próbáld teljesen becserkészni :D abból nehezebb lesz valóéletre átvinni :D )

Van egy csaj akivel össze akarok jönni és sokszor mondja nekem hogy milyen magas vagyok. Ezt most vegyem bóknak vagy zavarja inkább?

20 centivel vagyok magasabb nála és amikor ezt mondja általában mosolyog. Mire lehet következtetni ebből?

Legjobb válasz: hogy tetszik neki hogy magasabb vagy, bók, próbálkozz be !!!

hogy tetszik neki hogy magasabb vagy, bók, próbálkozz be !!!
Arra, hogy túl magas vagy, és jobban szeretne alacsonyabb fiút, vagy egy magasságot. Akkora magasságból, nagyot lehet esni amúgy.
Utolsó, egy olyan csajt mutass, aki alacsonyabb pasit választ. Még a 150 centisnek is 180 feletti kell. Az nem válasz, hogy van pár nõ a környezetedben, aki BEÉRI alacsonyabbal. Attól még magasabbról fog álmodozni. Ez van genetikailag belékódolva.
Szerintem nem minden csajnak kell 180 centis pasi.
Valóban. Van, amelyiknek 190 centis vagy 2 méteres kell.
A kérdező hozzászólása: Ahelyett hogy vitatkoztok, inkább válaszoljatok!
Szerintem az biztos hogy kedvel :) Én is gyakran mondom ezt mert mindenki magasabb nálam, de én bóknak szoktam szánni. Talán még egy kicsit puhatolózz tovább a lánynál, hogy bejössz-e neki. Sok sikert, hogy összegyere vele! ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi.:D

Össze akarok jönni egy csajjal, de nehéz helyzetben vagyok, segítség?

Szóval megismertem egy közösségi oldalon egy lányt,akivel tényleg jól el tudok beszélgetni,eddig legalábbis interneten ... egy problémám van,hogy a lány küls?re nem valami szép ..

Legjobb válasz: Most rögtön add megy a csaj e-mail címét, hogy figyelmeztethessük, mekkora gyökér vagy!

Most rögtön add megy a csaj e-mail címét, hogy figyelmeztethessük, mekkora gyökér vagy!
Inkább hagyd, jobb lesz neki.
Ez neked nehéz helyzet? Irigyellek...
Szia! Én is ilyen helyzetben voltam. Megismertem egy srácot nete, nagyon rendes, vicces volt DE! nem voltak elõnyös képei, stb. De mindenki tudja, hogy neten semmi sem az igazi. Így taliztam vele, és ott is hagytam valahol az eszem, úgy beleestem, annyira édes feje volt :) )) 19/L (több mint 2 év kapcsolat)
azért írd majd meg hogy döntöttél ....
Szerintem meg találkozz vele és majd eldöntöd , hogy igazából mi is a problémád , vagy van e, vagy csak kicsit el vagy szállva magadtól stb. Hidd el élõben másabb minden, lehet ez a lány úgy levesz a lábadról se perc alatt, hogy nem gondolnád ! Adj neki esélyt, de ha kicsit is úgy érzed, hogy kevés neked, akkor persze ne erõltesd ! Megsúgom neked , én nem tartom magam rondának, átlag arcú lány vagyok, a testem sokan irigylik, mert kondizok 4 éve és meg is látszik, a lényeg , hogy hozzád hasonló srác kérte meg a kezem 2 hónapja ...<3
Amellett, hogy szerintem is elég gáz a hozzáállásod, míg nem találkoztál vele nem tudhatod milyen az életben (egyszer randiztam egy sráccal, aki fotót nem tetszett, de a szövege nagyon meggyõzõ volt, adtam neki egy esélyt és találkoztunk, õ lett életem rózsaszínködös nagy szerelme, élõben annyira tetszett minden tekintetben - azóta persze szakítottunk, de sose fogom elfelejteni). Szóval élõben ítéld meg de ha zavar a külseje ne vesztegesd az idejét!
Én egy kicsit értem a problémádat, bár lány vagyok. Rossznyelvek manapság ezt sznobizmusnak hívják, bár rosszul van használva a szó... na mindegy. A lényeg az, hogy ha csúnyának tartod, akkor nem szívesen fogsz kimenni vele az utcára és megfogni a kezét... hogy a csókról már ne is beszéljünk. Szégyellni fogod, minden valószínûség szerint. Ez pedig neki is szar érzés lesz, mert észre fogja venni... Viszont! Interneten keresztül még nem tudhatod, hogy milyen a lány, az is lehet, hogy szar fényképarca van, de amúgy élõben nem is olyan rossz. Meg ha nem találkoztatok még honnan tudod hogy össze akarsz vele jönni meg azt, hogy õ mit gondol? Egyszer nagyon tetszett egy srác, volt egy randink meg összefutottunk párszor utána véletlenül. Fbon nagyon jól eldumáltunk, élõben meg olyan visszahúzódó volt, hogy ha ketten voltunk is alig szólt! Borzasztóan idegesített. Szóval az internet gyakran becsapós! Elõbb találkozz vele aztán filózz ezeken a dolgokon. 19/L
Csatlakozom az elõttem szólókhoz ha így vélekedsz egy lányról hogy ronda....és számodra nagyon fontos a külsõ...azt mondtad nagyon fullos a teste csak az arca nem szép?...vagy akkor mi ronda benne?...szerintem hagyd a francba...keress magadnak egy szebb lányt...ne õt bántsd majd meg ha esetleg jön egy bombanõ és levesz a lábadról...
ha már így vélekedsz róla, hogy "ronda " , meg "nem valami szép" , akkor szerinted nem fogod szegényt az elsõ alkalommal egy számodra fullos csajra lecserélni ???? Ezt tisztázd magadban, aztán a lánnyal is !
El kéne küldeni ezt a kérdést a csajnak :D
Egy kicsit talán féltékeny vagy, mert ez a srác mégiscsak egy közeli barát:)
A kérdező hozzászólása: de miért vagyok féltékeny ezt nem értem... :S
sztem azért zavar mert ha a haveroddal járna akkor gyakran látnád õket együtt, esetleg a barátod még mesélne is és ez féltékenységet vált ki belõled, viszont ha valami idegennel van akkor nem biztos h látod õket együtt stb és az nem zavaró
nem lehet h szereted?
A kérdező hozzászólása: nem, ez teljesen biztos.

Mit tegyek, ha a parom latszolag ossze akar jonni valakivel, es en messze vagyok tole?

szeptember 2012-ben esz 3 evunk, en 23fiu, o 18 eves lany.voltak hullamaink a kapcsolatba, februarba 2 honapig osszevesztunk,majd aprilisbe kibekultunk.1 honapig jol ment,kiveve a kis veszekedesek hogy ki mit tett a 2 honap alatt. majusba elutaztam kulfoldre. augusztusba kellene hazamenjek 1 honapra,majd szeptemberbe vissza. a parommal tartjuk a kapcsolatot interneten keresztul. lehet hogy jo,lehet hogy nem,de tudom a jelszavat egy kozossegi oldalon es a yahoo messengeren. kozbe be-be lepek es kovetem hogy huseges-e. a mult hetig nem volt semmi ok a feltekenysegre, viszont jun.13.-an elkezdett egy baratnojevel beszelgetni 1 fiurol,akinek mondta hogy en kulfoldon vagyok es hogy lehet fog szakitani velem mert feltekeny vagyok. a fiuval valo beszelgetest nem tudtam visszanezni,sajnos,ezt a baratnojenek irta,hogy mit mondott a fiunak. azota lassacskan a feltekenysegem 110 %-rra novekedett,es egesz heten veszekedtunk. hetvegere nem birtam, es mivel a kozossegioldalon is bejeloltek egymast kerdeztem hogy ki az,nem akartam hogy rajojjon hogy be tudok lepni es ellenorizni ot.aztan valamelyik nap irta a baratnojenek hogy jo volna ha tudna torulni a beszlgeteseket,mivel regebben tudtam a jelszavat es nehogy visszanezzem. meg is tette,torultek,de ugyis visszanezttem :D . amikor kerdore vettem a fiurol, kiderult hogy csak az anyjanak munkatarsa es nincs tobb semmi koztuk. vasarnap elfogadtam,megnyugodtam,elhittem. hetfon viszont megint erdeklodott a baratnojetol hogy latta-e az illetot, vajon mikor lep be stb . mit tegyek? alljak ele azzal,hogy tudo a fiurol, hogy mondta neki hogy akar velem szakitani, hogy a baratnojevel valo beszelgetest lattam,mikor mondta hogy hatha ossze jon valami? vagy varjak meg addig, amig tenyleg olyat beszelnek, hogy mar kpcsolatba van, es szakitsak? mit tegyek?

Legjobb válasz: szakíts vele, elég olcsó a csaj ha ilyen veled. elõzd meg, mondd meg neki hogy találtál egy sokkal jobb csajt.

szakíts vele, elég olcsó a csaj ha ilyen veled. elõzd meg, mondd meg neki hogy találtál egy sokkal jobb csajt.
A kérdező hozzászólása: igen van okom a feltekenysegre! nana hogy van! ti ha latnatok a parotok beszelgeteseibe hogy erdeklodik valaki utan nem feltenetek meg? ugyanmar! ugy dontottem hogy tobbet nem ereztetem vele a feltekenysegemet, tetetem magam hogy nem tudok a pasirol, es amikor hazamegyek megbeszelem negyszemkozt vele. akkr beismerem h visszaneztem a beszelgeteseit. tudom, tudom...az en hibam nem tudnam nem fajna. de az o hibaja is! az erdekes hogy a baratnojenek mondja h szeret meg minden...de aztan atternek a rosszabb oldalra... "na es lattad ma XY-t belepni?"...amikor gondolnam hogy "vege", befejezte az erdeklodest, akkor megint ott van...s megint s megint. de nem akarok csak ennyiert szakitani. persze azt se akarom h egy nap azt olvassam "huha milyen jol csokol es milyen jo az agyba" eppen ezert en s kedvesebb leszek vele, nem csinalok tobbet bolhabol elefantot...es ha ugyis fog erdeklodni iranta...nem tudom mit teszek majd, de remelem kibirom augusztusig, amig talalkozok vele. a pasinak a nevet tudom, a baratnojenek is...latasbol ismerem oket, de nem akarok bekavarni. pedig 1 kerdesbe kerulne, de lebuknek es talan potyara. igen, a feltekenysegiproblemak altalaban onmagunkbol indulnak. ebbe teljesen igazat adok. s akkor ezt azt jelenti hogy amig el nem felejtem a multamat addig mindig is feltekeny leszek? szerintetek hogyan cselekedjek tovabba? ne akarok szakitani, jelzem ujra...nem addig amig nem muszaj. es ha szakitok, akkor szakitok mikor hazamegyk, amikor fog "varni" akkor szembekopom s kesz. ugyis jovok vissza ide, otthon csak 1 honapot uok, itt majd tulleszek rajta...
Mi a p.csát valljon be? Nem csinált semmit. Mert tetszik neki valaki? És? Nekem pl sok kiskutya tetszik, mégsem magyarázkodok miatta a kutyámnak. De hogy fajnál maradjunk, a barátomnak is bejönnek más csajok, de nem csal meg velük. Hagyjál már fel ezzel a beteges féltékenykedéssel. Pakolj ki a csajnak hogy non stop ellenõrizgeted, megsérted a személyiségi jogait, visszaélsz a bizalmával mert használod a jelszavát. Egy csapásra megoldódik minden gondod, mert kivág a fenébe mint macskát szarni. Te beteg vagy, kezeltesd magad. Hagyd azt a csajt. Az sem csoda egyébként ha mással szeretne összejönni inkább. Ilyen pasi mellett én sem bírnám ki. A féltékenységrõl meg ennyit: mindenki önmagából indul ki elsõsorban!
Gondolom nem ok nélkül vagy féltékeny.
Szólj neki, hogy változtassa meg a jelszavát. Hát hülye vagy te?? Állandóan ellenõrizgeted még akkor is ha minden rendben?? Ha nem tudsz benne megbízni, ne erõltesd. Csak akkor nyugodnál meg ha tényleg kiderülne, hogy megcsal. Addig féltékenykedsz, míg elûzöd magad mellõl. Hagyd abba!
A kérdező hozzászólása: irtam neki egy uzenetet, amibe kerem hogy mondjon el barmit amit tett, es bantsa a lelkiismerete. az idozona miatt, ezt csak holnap olvassa el, mondtam neki hogy ha valamit titkol(t) elolem mondja el batran mert megbocsajtok. azota sincs bszelgetes a fiuval ...a baratnojetol csak annyit kerdezett hogy latta-e ma (ma, vagyis 06.19) es mondta neki hogy mien boldog hogy mar nem veszekedek ( a mult het tenyleg vegig veszekedes volt, de meg volt az okom)es hogy kellene szervezzenek egy surprise-party-t amire hazamegyek ( a meglepetes nem is lesz meglepetes hehe)....tehat nem tudom mi a lenyege a beszelgetesnek a fiurol...va par otletem: 1.) ha holnap nem vallja be, folytatom ugy mintha semmi se tortent volna, addig amig tenyleg latok olyan beszelgetest ami szakitashoz vezessen, majd augusztusba amikor hazamegyek dobjam szembe vele a kinyomtatott papirokat a beszelgetesekkel? vagy egy kicsit hagyjam magara (olyan ertelembe hogy minden nap ne irjak, ne erdeklodjek rola hogy miket csinalt milyen napja volt stb), igy talan rajon hog hianyzok-e vagy sem?hogy szeret-e vagy sem? 2.)ha bevallja, "bocsassak" meg, anelkul, hogy elmondjam hogy tudtam mar es tovabba figyeljem, majd az elso "kihagasnal" szakitsak? 3. nem akarom "csak ugy" elhagyni hogy ne adjak magyarazatot. az is lehet hogy csak szivassa a masikot...ha kiderul hogy valamit fereertetem, lebukok hogy ellenoriztem. mit javasoltok tehat ha bevallja az ugyet (ami nem semmi konkret egyelore) vagy ha azt mondja nincs titkolni valoja? varjak meg lassam mi lesz?
Akár szólsz neki akár nem, ebbõl mindenképp szakítás lesz. Felesleges erõltetni ezt a kapcsolatot. Lépj ki belõle, hadd legyetek végre mindketten boldogok. De a következõ kapcsolatodban ne legyél ilyen féltékeny [email protected] Ha 5 évig olvasgatod az üzeneteit és nem találsz semmit, még akkor sem bíztál volna meg benne. Járj el valami csoportterápiára ha magad nem tudod kezelni ezt a problémádat. Az állandó féltékenykedés baromi kapcsolatromboló.
Tény, hogy csúnya dolog visszaélni más jelszavával de te is olvashattad, hogy dobni akar és van egy srác, aki kell neki. Ha meg nem lenne rejtegetnivalója, nem takarítana maga után.. Dobd ki!
nem te tehetsz errõl, az hogy a csajnak semmi se jó és pasizni akar az csakis az õ hibája, ha képtelen várni rád menjen.
nem bízol a barátnõdben, nem csoda, hogy rossz a kapcsolatotok. amit csinálsz nagyon nem fair. ha más srác érdekli, akkor valszeg nem szeret téged. nem sok értelmét látom a kapcsolatotoknak, bocsi. :/
Megmondom, mi van: egy féltékeny barom vagy aki az egyébként jó kapcsolatát ezzel [email protected] szét de ripityomra és a lány még nem is tud arról, hogy kutakodsz utána, elolvasod a privát beszélgetéseit és feltöröd a netes profiljait-és még neked áll feljebb, hogy miután összevesztetek(gondolom a hatványozott féltékenységed miatt) õ mert szóba hozni egy pasit aki elérhetõ(nem külföldrõl veszekszik vele) nem [email protected], hogy "úgyis megcsalsz" és a tetejébe még gondolom, jól is néz ki és szimpatikus neki!! Naná, hogy eljátszik a gondolattal, hogy vált ha tõled csak a szart kapja a nyakába. De mint láthattad, nagy hatással(pozitív) volt rá, hogy egy beszélgetés során normális voltál.. Mi a megoldás? Ne kutakodj utána! Ha folytatni akarod a kapcsolatot, bízz benne mert így semmi értelme. Csak akkor fogsz megnyugodni ha azt olvasod, hogy megcsalt. Te eldöntötted, hogy ez lesz és módszeresen tereled abba az irányba. Gép kikapcs és ne légy ilyen [email protected], aki tönkrevágja a kapcsolatát a betegés kutakodással. 20N UI: Másfél éve vagyok együtt a párommal de én is ugyan úgy megnézem a pasikat mint a pasik a nõket. "Hûséget fogadtam, nem vakságöt." Ismerõs?:) Sõt! A barátnõimmel rendszeresen beszélünk is azokról a pasikról akik csak arra várnak fehérnemû modell testükkel és eszményi arcukkal, hogy szétmenjünk de egyikünk sem csalja meg a párját. Ez egyfajta pozitív visszajelzés, hogy kívánatosak vagyunk. A nõ nem lesz egy csapásra aszexuális lény mert van valakije.
Semmit ha szeret megérti. meg csak akkor jön össze veled ha nen vagy szûz meg nem korai egy kicsit?
Mondd meg neki, hogy szûz vagy és minimum 3hónapot akarsz várni.
Elég nagy hülyeséget csináltál... Egy kapcsolat alapja a bizalom... ha te ebben hazudtál és erre épül majd a kapcsolat(mert azt mondtad hogy ezért össze is jönne veled) akkor eléggé el van ítélve már most. Azt tanácsolom hogy ha tényleg szerelmes vagy belé akkor szédítsd meg/érd el hogy Õ is beléd szeressen. És utána feküdj le vele csak. De mielõtt megteszed muszáj leszel bevallani hogy szûz vagy... Meg ha tudja hogy az vagy akkor jobban odafigyel(talán) mint ha azt hiszi hogy nem vagy az.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta nem szeretne nekem az elsõ lenni mert velük lassan kell csinálni így azt mondtam neki hogy nem vagyok már az
14 évesen kár szexelned, ennyi idõsen még nem tudod megállapítani, hogy kivel érdemes, lesz e jövõje egy kapcsolatnak, Ne legyen ez az elsõ a 20 csávóból aki végigmegy rajtad 30 éves korod elõtt...
na a srác kijelentéséböl ítélve nem azért jön veled össze mert szeret ha neki nem kell szûz lány akkor nem szeret könyörgöm ne legyél ilyen naiv... :( ha szeretek valakit nem azzal törõdk hogy lassan kell e csinálni sõtt ha tényleg szeretem örömmel csinálom úgy hogy neki a legjobb legyen akit te kifogtál ennek az ellentéte szóval légyszíves ezt jól gondold meg... 16/F
menekülj. most majd jól vadul fog megrakni, te meg majd sikíthatsz a hülyeséged miatt.
Dugasd meg magad velem és már meg is oldódott a problémád.

Újra össze akar-e jönni velem vagy sem?

A konkrét szituáció az volt, hogy Facebook-on egyszer csak exem írogatni kezdett a bejegyzéseimhez, aztán üzenetet is írt nekem és elkezdtünk beszélgetni chat-en. Írta, hogy mennyit változott, hogy mostanában rengeteget sétál és mozog, és hogy ez egyre jobban tetszik neki; már nem is iszik és hogy teljesen megváltozott, amióta utoljára találkoztunk. Mindez persze lehet igaz is... Aztán megkérdezte, hogy nem mennék-e el vele egyszer a kilátóba, megnézni a várost és a csillagokat, mert az olyan szép, de senki nem akar vele jönni, meg haverokkal volt ott, de úgy más. Iszunk forró teát, meg nagyokat beszélgetünk. Persze kiemelte, hogy ez kizárólag baráti. Na ez volt az, amikor már kezdett furi lenni a dolog, de hát nem mozdultam ki mióta és érdekel a látvány, én meg biztosra tudom, hogy nincs olyan ismer?söm rajta kívül, aki eljönne velem oda. Így belementem. Még bocsánatot is kért t?lem azért, ahogyan viselkedett velem a kapcsolatunk alatt, és ami a szakítást illeti. Azt is írta, hogy én vagyok az egyetlen exe, akivel nagyon bánja, hogy vége lett. Annak ellenére, hogy írta, a városnézés csak baráti program, nekem a helyzet úgy t?nik, hogy ? újrakezdené. Bár én minden egyes barátomnak már az elején megmondom, hogy nincs még egyszer, egy esély van és kész. Nem szeretnék hiú ábrándokat kelteni benne, vagy esetleg kellemetlen helyzetbe kerülni, hogy ? a baráti találkozást mégsem barátinak gondolja, csak azt írta... Ti, mint kívülállók, hogy látjátok ezt? Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Szerintem akar még tõled valamit.

Szerintem akar még tõled valamit.
Szerintem alapvetõen akar még tõled valamit de megérné elmenned vele hogy meg tudd pontosan mit is akar... Ha valami olyasmire készül amibe te nem feltétlenül vagy vevõ akkor szólj rá meg amúgy is azt írtad hogy nagyokat beszélgetnétek akkor ezt is beszéljétek meg és tisztázzátok mert ebbõl csak a kavarodás jönne... Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!