Találatok a következő kifejezésre: Össze akar jönni (107 db)

1csaj 1hónappal ez előtt össze akart jönni velem de én elutasítottam mert előtte szakítottam mással és most szeretnék vele össze jönni, mert érzek iránta valamit. De még bántja h elküldtem, és nem akar velem szóba állni. Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Keresd a társaságát, szemezz vele, hívd el valahová. Légy vele õszinte, akkor nem kavarodsz bele a történetekbe. Küldj neki e-mailt, levelet, képeslapot vagy bármit. Ha leírod neki az érzéseidet hátha tudatosul benne a dolog, és összejön. Drukkolok!

Keresd a társaságát, szemezz vele, hívd el valahová. Légy vele õszinte, akkor nem kavarodsz bele a történetekbe. Küldj neki e-mailt, levelet, képeslapot vagy bármit. Ha leírod neki az érzéseidet hátha tudatosul benne a dolog, és összejön. Drukkolok!
Szerintem hívd el valahová, mondjuk egy teára vagy kávéra, vagy egyszerûen csak beszélgetni, és mondd meg neki, hogy akkor még nem voltál túl az elõzõ barátnõdön, és nem akartad Õt áltatni, sem hirtelen beleugrani egy új kapcsolatba. Mondd meg, hogy idõre volt szükséged, hogy elfelejtsd a régi barátnõdet. Annyi a lényeg, hogy érezze a lány, hogy Te csak jót akartál neki azzal, hogy nem vágtál bele olyan hamar egy új kapcsolatba. Szerintem mindig pozitív, ha egy fiú õszintén beszél az érzéseirõl :) Sok sikert :)
hogy hagyd békén
A kérdező hozzászólása: Valaki pozitív tanácsot tud adni ?
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi tanácsokat. De! ma reggel találkoztam vele a buszmegbe mielõtt mentem volna suliba és ha nem köszönök rá el megy mellettem szó nélkül :S tegnap 3x is rá írtam msnen de nem írt vissza és nem vesztem vele össze se nem szóltam be.:SNem akar velem beszélni :Sszerintetek küldjek levelet neki ?
sztem is hagyd a francba..keress mást .. aki törödik is veled :)

Hogyan mondjam el neki, hogy össze akarok jönni vele?

ötleteket írjatok léci. Válaszokat elöre köszönöm

Legjobb válasz: össze akarok jönni veled

össze akarok jönni veled
A kérdező hozzászólása: igen
A kérdező hozzászólása: elözõt kitörölte a végét *igen de, hogyan vezemsem rá a témára. Nem szeretném egybõl így letámadni.
lany vagy fiu?
A kérdező hozzászólása: fiú :/
Figyu, összejönnél-e velem?
attol is függ, hogy mennyire vagytok jóban. szerintem sokkal romantikusabb, ha megfogod a kezét, majd megpuszilod és majd a szájához közeledsz. persze, ha tudod, hogy neki is tetszel. szerintem egy fiunak bejönne
kérdezd meg tõle h am járna-e veled? (ha tudod h bejösz neki) ha azt mondja h igen, utána kérdezd meg h és járunk?
Jó kérdés.Mondjuk leülsz vele szembe, beszélgettek és szemezel vele.Aztán BUMM! Ha jól láttam lány vagy és te akarod randira hívni, nos ha a szemezés nem egyértelmû neki akkor haggyad.

Facebbokon össze akarok jönni egy csajjal aki iskolatársam volt, de elcsesztem, mert túl rámenős voltam, és már van pasija most mit tegyek?

Legjobb válasz: összeakarsz jönni vele - van pasija. a kettõ üti egymást, felejsd el. amúgy is elcseszted egyszer, a másik srác nem. szóval..

összeakarsz jönni vele - van pasija. a kettõ üti egymást, felejsd el. amúgy is elcseszted egyszer, a másik srác nem. szóval..
A kérdező hozzászólása: Ja, de csak maradnak örökre együtt.
A nyomulós pasikat egy életre leírják. Azért próbálkozhatsz a 20 éves osztálytalálkozón.
Kivárod, míg szakítanak. Bepróbálkozol újra.
ha vársz éveket hogy szakítsanak hajrá
A kérdező hozzászólása: Jó de mit írjak neki amikor már szakítottak?
én a rámenõs pasikat szeretem de nem fészbukkon!!! neten ne ismerkedj az lenne az utolsó hogy fészbukkon összejöjjekvalakivel szánalom......
az a csaj is egy h.ülye pitsa lehet -.-"


Lefeküdnél egy olyan lánnyal, akivel a haverod össze akar jönni?

Legjobb válasz: Miért ne? Ha nem jött vele eddig össze, akkor valószínûleg nem is fog. Ha pedig még mindig rá van indulva, akkor adok neki ultimátumot, hogy mondjuk 3 hónapig ha nem csinálja meg, akkor enyém a csaj.

Miért ne? Ha nem jött vele eddig össze, akkor valószínûleg nem is fog. Ha pedig még mindig rá van indulva, akkor adok neki ultimátumot, hogy mondjuk 3 hónapig ha nem csinálja meg, akkor enyém a csaj.
Én nem, nem így neveltek, de ismerõs a helyzet, találkoztam a lánnyal, gondoltam bemutatom a haverjaimnak, oldja kicsit a gátlásosságom, meg legalább nem nekem kell egész este jóarcoskodni (ebben gyenge vagyok), azért beszélgettem vele, de én nem tudok non-stop szórakoztató lenni. Hát az egyik haverom tudott és be is becsempészte neki. Szarul esett eléggé, mert nem számítottam erre, én képtelen lennék ezt megcsinálni. Hát az erõsebb kutya...utána még hívogatott a lány, ilyen alamizsna szöveggel, de attól, hogy lightosabb arc vagyok, még nem fogok telibe alázkodni, mondtam neki, hogy kár, hogy így alakult, minden jót. A haveromon meg eltûnõdtem, hogy ez mennyire haveri megmozdulás. Utána azért kicsit õ is szarul érezte magát, mert sejtette, hogy nem örültem neki.
Örülök, hogy így éjfélre megalakult a rokonlelkû társaság! :D
simán. ha [email protected], akkor úgyis az a vége, hogy senki nem fekszik le vele. akkor miért ne én tegyem? volt velem ilyen többször. de volt olyan is, hogy ott voltunk társaságban nyomulgatott a haverom, de rohadt bénán, hagytam kibontakozni, aztán mindenki ment haza én meg felvittem magamhoz a csajt.
Hát... én már megtettem, jó menet volt :D csak a haver ne tudja meg :)
nem
- Miért vetted el a nagyobb húst? - Te melyiket vetted volna el a helyemben? - A kisebbet. - Ott van tessék...
nem
NEM.
nem
NEM!
le, 16/F

Össze akarok jönni az egyik osztálytársammal. Mit tegyek?

Fiú vagyok,15 éves és még nem volt barátn?m. nem vagyok valami b?beszéd? és túl vonzó se (185 cm/125kg). jóba vagyok egy csajjal de nem beszélünk túl sokat. szeretnék többet mint jóban lenni vele csak nem tom hogy hogy kéne közeledni felé. most a téliszünet el?tt vettem neki egy doboz bon-bont

Legjobb válasz: Nem túl szerencsés kapcsolat... Mennyire vagy közkedvelt az osztályba? Mert ha sokat csesztetnek, akkor a csajt is fogják hogy miért jött össze veled... Ilyen világot élünk, tapasztalat...

Nem túl szerencsés kapcsolat... Mennyire vagy közkedvelt az osztályba? Mert ha sokat csesztetnek, akkor a csajt is fogják hogy miért jött össze veled... Ilyen világot élünk, tapasztalat...
Egyik ismim is ugy jött össze pedig, hogy a lány az osztálytársa volt. Jó mondjuk a srác karatézik, elég jól nyomja. Most is egy osztályba járnak igaz ez már fõsuli. De ez nagyon ritka, meg ahhoz eléggé macsónak kell lenni, vagy tökösnek. Hogy odacsapsz ha ugatnak...
Ha elfogadsz egy jó tanácsot egy tapasztaltabb embertõl: Messzire kerüld el az osztálytársaidat ismerkedés céljából. Rengeteg szenvedéstõl kíméled meg magadat, és ezt most nagyon-nagyon komolyan mondom. Tudod: házi nyúlra nem lövünk..
A kérdező hozzászólása: ha osztálytárssal jövök össze az mér szenvedés?
Osztálytársal nagyon nagy szenvedés...egy részt, mert baszlatni fognak, már csak tudom...másrészt meg bekavarhatnak:S És sztm ezt te nem akarod. Barátom osztálytársai is bekavartak alánk, de megbeszéltük, mert a srác csak félre értette. De sztm keress mást, ha jól szeretnéfd magad érezni.Nem megbántéásból írtam. (én se vagyok vékony)
Nekem is osztálytársam a barátnõm...11 hónapja vagyunk együtt..báttyám 1 hónapja jár szintén osztálytársnõjével, unokatesóm 7 hónapja szintén osztálytársnõjével... közeledj hozzá, hülyülj vele...flörtölgessél vele akár valamiféle játékkal...nekem bejött =D na, most a barátnõ részérõl:D : a szakítás után tényleg nehéz lehet...akár kínos is... klikkesedik az osztály... ez van :) másmilyen kapcsolatban is lehet ugyanez, közös barátok miatt... akármi.. meg, gimnazistaként szerintem négy évig akár érdekbõl is kilehet bírni ^^ csak két normális ember kell hozzá:D vállalni... lehet a kockázatot ;) minden jót
Osztálytárssal összejönni már eleve nem jó, hidd el. Én nem ajánlom. Nagyon nem :S
Próbálj meg beszélgetni vele, hülyéskedni. Egyáltalán nem szenvedés szerintem, ha oszt társsal jössz össze. Nekem a férjem az oszt társam volt gimiben, 16 évesen jöttünk össze, most 24 évesek vagyunk, és házasok. Amikor mi összejöttünk, kicsit minket is piszkáltak az oszt társak, de ha szeretitek egymást, akkor ki lehet bírni, csak nem kell mindent véresen a szívedre venni.
szerintem ha õszintén elmondod neki mit érzel akkor megért és kitugyja õ is úgy érez és akkor nyert ügyed van:) ha pedig visszautasít akkor se keseredj el...nézz körül tele van a világ csajokkal csak észre kell venni õket...azzal pedig ne törödj hogy nem volt még barátnõd:D nemsokára biztosan lesz:)
Mindenesetre ne Bonbonnal rohand le, ha tényleg akarod, hanem beszélgess vele sokait, esetleg hívd el valami közös programra, ahova többen mennétek: Pl.: egyik délután megyünk moziba, lenne kedved velünk jönni? Emlékszem, annakidején mi is így kezdtük (3 fiú, 3 lány), néztük meg az Invázium címû filmet a mozikban :D a téma is jó választás volt :D, csak ahhoz kell, hogy jóban legyél több emberrel, akik eljönnének. Osztálytárs, akkor ki kell deríteni, hogy csak barátkozni akar-e vagy járni, mert nem mindegy, a csajok barátkozó típusúak, de a járástól messze lehet a dolog.
hát én is most járok az egyik osztálytársammal és csak maradjatok kettesbe és mond el neki nem fogja leharapni a fejedet.vagy vegyél fel msn-re:[email protected]
A kérdező hozzászólása: az elsõnek írom hogy szoktak csesztetni de akkor megvédem magam, a másodiknak hogy két osztálytársam már több mint egy éve együtt van és mindig is egy osztályba jártak kösz a válaszokat de nem lettem okosabb egyépként mibõl lehet észrevenni ha a csaj is többet akar a haverságnál mer néha õ is próbálkozik valamit(néha dumálunk szünetekbe, állandóan mellém ül, és volt olyan hogy mentem haza és megállt melletem és aztám együtt mentünk haza)
finoman közeledj vedd fel msn-re de ne zaklasd folyton az üzeneteiddel, az csak idegesíteni. szünetekben mosolyogj rá
Mert csak meg akarja b*szni a csajt
Mit kell kombinálni egy bulifotón? Bulizott a társasággal, arra járt a fotós, "hé Rozi, örökítsük már meg ezt a jó kis estét", beállnak, megvan a fotó, "hú, ez tök jól sikerült, felkarom facebookra". Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy nem tudom eldönteni hogy csak egy barátnõ kell neki mert már régóta nem volt, vagy én..
Egy ilyen fotóból önmagában nem lehet messzemenõ következtetéseket levonni. Az utóbbi kérdésed viszont bölcsességrõl árulkodik. Ezt csak az alapján tudhatod meg, ha mélyebben megismered. Ebbõl te is nyerhetsz tapasztalatot, emberismeretet, még ha nem is lesz semmi komolyabb.

Milyen filmet ajánlotok, ha össze akarok jönni egy fiúval, címeket?

Legjobb válasz: Frankenstein játékai http://www.imdb.com/title/tt0303361/ A film arról szól, hogy a lány el akar csábítani egy fiút.

Frankenstein játékai http://www.imdb.com/title/tt0303361/ A film arról szól, hogy a lány el akar csábítani egy fiút.

Az egyik volt pasimmal találkozom, hogyan viselkedjek Vele? Össze akarok jönni Vele megint, hétfőn találkozunk. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Próbáld a tudomására adni hogy téged még mindig érdekel és vissza akarod kapni

Próbáld a tudomására adni hogy téged még mindig érdekel és vissza akarod kapni

Mit tegyek ha újra össze akarok jönni a barátommal akivel én szakítottam és ezért nagyon mérges rám?

Legjobb válasz: Beszélj vele. Ha nagyon nem akarja, akkor úgyse lesz semmi. Egy próbát megér. Sok sikert! Máskor azért gondold meg, hogy szakítasz-e!

Beszélj vele. Ha nagyon nem akarja, akkor úgyse lesz semmi. Egy próbát megér. Sok sikert! Máskor azért gondold meg, hogy szakítasz-e!

17 éves fiú vagyok, és én olyan vagyok, hogy nem tudok "csajozni", de néha van valaki, akit megszeretek NAGYON és akkor azzal össze akarok jönni. Eddig sajnos soha nem sikerült, és már millió ok miatt. Mit tegyek, min változtassak?

Sajnos eddig még nem jött össze nekem senkivel, de én egyszerűn nem tudok a szó klasszikus értelmében csajozni. Barátaim között 2 lány is van, de mondjuk van akivel nem akarok összejönni, mert nem érzek úgy, a másik meg mesze él és csak ritkán találkozunk.

Legjobb válasz: Változtass a hozzáálásodon, szeresd meg magadat. Ne szukitsd le a kort 2 lányra, hanem beszélgess és légy kedves olyanokkal is akikkel még barátkozni sem akarsz ugyanis így semmi nem forog kockán és hamar el fog terjedni hogy tokos srác vagy és nem félsz a lányoktól. Nem kell gorcsolni. Elmodnom a storymat: szintén 17 éves vagyok, nekem is volt egy kiszemeltem, de nem akart tolem tobbet. Neki volt egy barátnoje, tiszta kozvetle voltam vele, mert nem akartam tole semmit, aztán minden tervezgetés és gorcsolés nélkul osszejottem vele. Tanulság: légy magabzitos, bízz magadban és ne fújd fel a dolgokat, mintha soha semmi nem forogna kockán.

Változtass a hozzáálásodon, szeresd meg magadat. Ne szukitsd le a kort 2 lányra, hanem beszélgess és légy kedves olyanokkal is akikkel még barátkozni sem akarsz ugyanis így semmi nem forog kockán és hamar el fog terjedni hogy tokos srác vagy és nem félsz a lányoktól. Nem kell gorcsolni. Elmodnom a storymat: szintén 17 éves vagyok, nekem is volt egy kiszemeltem, de nem akart tolem tobbet. Neki volt egy barátnoje, tiszta kozvetle voltam vele, mert nem akartam tole semmit, aztán minden tervezgetés és gorcsolés nélkul osszejottem vele. Tanulság: légy magabzitos, bízz magadban és ne fújd fel a dolgokat, mintha soha semmi nem forogna kockán.
A külsõdön változtass, ha tudsz, mert a lányoknak csak az számít!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!