Találatok a következő kifejezésre: Önkielégítést végeztem késik, (2 db)

Nem voltam még fiúval de késik és kicsit beparáztam. Csak önkielégítést végeztem (nem az ujjammal legyen elég ennyi, hanem egy tárggyal) de tudom h attól nem lehetk terhes. Tényleg terhes vagyok vagy csak beképzelem?

De én mégis félek!!!!!

Legjobb válasz: A teherbeeséshez ondó kell, ha nem került a hüvelyedbe ilyen, nem lehetsz terhes. A menstruáció sokminden más miatt is késhet (pl. idegeskedés, stressz), butaság amit beképzelsz magadnak.

A teherbeeséshez ondó kell, ha nem került a hüvelyedbe ilyen, nem lehetsz terhes. A menstruáció sokminden más miatt is késhet (pl. idegeskedés, stressz), butaság amit beképzelsz magadnak.
Ha ennyire bizonytalan vagy most egy tárgy miatt, és idegeskedsz egy kis késés miatt, mi lesz veled, ha szexelni fogsz, és akkor késik.Nem vagy terhes, és szerintem egyelõre hagyj fel ezekkel a játékokkal is, mert ha ennyire idegeskedsz, egyrészt nem éri meg, meg nem is vagy elég érett.Vagy csak maradj az újjadnál, és a csiklódnál, tényleg jóindulatból írom.
valamit nagyon nem értek :) ha tudod, hogy nem lehetsz terhes, akkor mitõl paráztál be?
A szüleid nem világosítottak fel annak idején, hogy gyerek csak szexuális kapcsolattól lehet?! vagyis, ha jártál biológia órákra akkor ott a tanárnõ elmesélte, hogy a gyerek attól lesz, ha a férfi és a nõ KÖZÖSÜL. Tehát, önkielégítéstõl nem lehet teherbe esni!!!!!! A menzid azért késik, mert stresszelsz, mert nem jön meg vagy betegség lappang benned, számos oka lehet még...Ajánlok figyelmedbe egy szexuális felvilágosító könyvet!!!!!!
úristen, te terhes vagy!!!!gratulálok!mi lesz, kis répa, vagy esetleg kigyóubi? sok boldogságot!
szia!Az tuti nem vagy terhes!De a menstruációd az sok minden miatt késhet leginkább stressze életmód vagy egyébb dolgok miatt!Ugyhogy nyugi 18 hetes kismami
ha ez téged megnyugtat - én is biztosítalak!
A kérdező hozzászólása: De felvilágosítottak csak szeretném ha többen is biztosítanának róla!!!!
Olvasd el a kérdést figyelmesen... aztán gondoldd végig, hogy melyik lehet a helyes válasz...
Persze igaz, csak a gyerekem nem áll ilyen hülyeségekkel elém: - Anyúú tudom hogy NEM LEHETEK TERHES, tisztába vagyok a dolgokkal, nem kell engem már felvilágosítani, tudok mindent, de félek hogy mégis az uborkátol lesz gyerkem....
Nem lehetsz terhes. Lehet még fiatal vagy és nem állt be a ciklusod, de sokmindentõl késhet. Stressz, megfázás, de akár az idétlen idõ is kihathat rá. A kisbabához kell majd egy fiú is. A hülyeségeket íróknak meg csak annyit, hogy szerintem nem kéne kinevetni az embert, még akkor sem ha teljesen evidens amit kérdez és képtelenség. Egyszer a gyereked is eléd állhat ezzela kérdéssel akkor õt is kineveted? Lehet vannak olyan emberek akik a szüleiktõl nem mernek ilyen dolgokat kérdezni és úgy tudom ezekért is vannak az ilyen oldalak.
ez az utolsó válasz éredekes..... nem is kell férfi a teherbeeséshez?! nyugi szerintem nem vagy tehes, csak ideges vagy és ez tolja el a menszeszedet. minden jót. 6 hetes kisbaba anyukája
Csak szólok, hogy simán teherbe eshetsz!!!!!! Amerikai kutatók kisérletei alapján kimutatták, hogy létezik nemi izgalom hatására történõ önmegtermékenyítés. Ha a tárgytól orgazmusod is volt, ez még növeli az esélyt a terhességre, mivel a méhed összehûzó mozgást végez. Szerintem csinálj tesztet!!! Vagy menj el gyorsan orvoshoz.! Ez komoly!
Ha azt írod hogy tudod hogy nem lehetsz terhes, akkor miért kérdezted meg????? Idegen tárgyak egyéb helyre helyezése miatt egyébként kaphatsz egy jó kis fertõzést is.
A kérdező hozzászólása: Hát eléggé ideges vook e miatt lehet h csak azért késik!!!!!
A kérdező hozzászólása: Sztem nem olvassátok el figyelmesen a kérdéstírtam h tudom h nem lehetk terhes csak beparáztakicsit!!!!!! Csak leírtam a körülményeket!!!!!! ENNYI
Csak hogy meg jobban megnyugtassalak: bizony az is elofordul, hogy kimarad egy-egy havi verzes, nalam is volt ilyen. Vagy csak a periodus tolodik el, es ezert kesik (ez is volt nalam). Sz'al no para...

Önkielégítést végeztem és késik, ugye ettől nem lettem terhes, mert szokott késni?

Legjobb válasz: Biológia. terhesnek csak a férfi spermájátol lehetsz. de a vizben levegön nagyon hamar elpusztulnak. szóval ha beteszi neked akkor lehetsz terhes. aki elolvasa ezt a kérdést üzenem hogy ez mind a szülök miatt van hogy ilyen kérdést tesznek fel a fiatalok, mert attol hogy a suliba beszélnek a fiatalok erröl rengeteg dolgot nem tudnak, a szülök meg basznak felvilágosítani a gyereket, vagy nyitott témaként kezelni. a gyereknek nincs kihez fordulni akitöl megkérdezen ilyeneket. mindegy hogy ez a kérdés most kamu vagy nem mert a fiatalokban ilyen kérdések mindig felmerülnek.

Biológia. terhesnek csak a férfi spermájátol lehetsz. de a vizben levegön nagyon hamar elpusztulnak. szóval ha beteszi neked akkor lehetsz terhes. aki elolvasa ezt a kérdést üzenem hogy ez mind a szülök miatt van hogy ilyen kérdést tesznek fel a fiatalok, mert attol hogy a suliba beszélnek a fiatalok erröl rengeteg dolgot nem tudnak, a szülök meg basznak felvilágosítani a gyereket, vagy nyitott témaként kezelni. a gyereknek nincs kihez fordulni akitöl megkérdezen ilyeneket. mindegy hogy ez a kérdés most kamu vagy nem mert a fiatalokban ilyen kérdések mindig felmerülnek.
Szia! Az önkitõl természetesen nem lehetsz terhes! Hogy késik annak több oka is lehet, a stressztõl egészen a nem beállt havi ciklusig. Kellene tudni mennyi idõs vagy, mióta van havid, mennyit késik. Mikor masztiztál volt-e ott fiú, és mit csináltatok, ha esetleg volt.
Bizosra veszem, hogy terhes vagy, sõtt: ha a lábujjaddal csinálod akor ikreid lesznek.!!! Már bocsi, de ez ugye nem komoly. HOGY AZ ISTENBE LENNÉL TERHES?????? van farkincád? arra van eszed, hogy ujjazd magad, arra is hogy irj, akkor arra miért nics, hogy gondolkodj? magadtól 1000000% hogy nem leszel terhes, ha igen, akkor én a holdról jött manó vagyok.
nem lehetsz terhes a saját ujjadtól. ne hülyéskedj már... Vagy talán az lövelli ki a spermát és születnek kis ujjacskák? hülye..
Ha még csak 3 hónapja menstruálsz, ne izgulj ez természetes, hiszen még a szervezeted nincs beállva erre az új dologra. Majd szépen lassan beáll kb 28 napra, de ez is változó lehet.
Szia! Ne aggódj, ahogy már sokan írták, önkielégítéstõl nem lehetsz terhes. Még nemrég jött meg, elõfordulhat az is, hogy 1-2 hónap kimarad, majd megjön. idõvel majd beáll 28-30 napos ciklusokra. Elõfordulhat, hogy stressz, felfázás miatt rövidül vagy hosszabb lesz a ciklusod. A többi lehurrogónak: szerintem sem kéne senkit bántani, csak mert nem tud valamit! Ez az oldal azért van, hogy feltegyük a kérdéseinket, amit mástól nem kérdeznénk meg! A felvilágosítás nemcsak a szülõ feladata... Mindenki emlékezzen vissza, hogy náluk a suliban mennyi idõt szántak erre a dologra a tanárok, mielõtt lehülyéz mást!
Ne haragudj de hogy a francba lennél saját magadtól terhes...vagy egyszerre nõi és férfi nemiszerved is van?...Hihetetlen hogy egy ilyen kérdést fel tesz valaki...remélem ebbõl kiderült hogy nem lehetsz és hogy elég nagy ostobaságot kérdeztél...kicsit gondolkozni kéne..vagy ha nem megy akkor ott van anyuci kérdezz tõle vagy van egy csomó biólogia köny amit el lehet nem is el kell olvasni és akkor nem jut eszedbe ilyen hülye kérdés
De, az ujjadtól is teherbe tudsz esni ha elég mélyre feldugod :)
A kérdező hozzászólása: Nem nem volt ott fiú kb.1éve és 3 hónapja menstruálok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megértésed de nem 3 hónapja jött meg amint már írtam hanem 15 hónapja csak úgy írtam hogy 1 éve és 3 hónapja!
Szerintem ez tuti kamukérdés!Ennyire tudatlan nem lehet valaki!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!