Találatok a következő kifejezésre: Önbizalom hiányba De (7 db)

Alapból nincs önbizalom hiányom, de mikor meglátok egy gyönyörű nőt az FHM-ben, vagy itt-ott, és a barátom mondja, hogy ez pl. tetszik neki, akkor azt érzem, hogy én hozzájuk képest nulla vagyok. Hogy tehetném túl magam ezen?

a barátomnak én kellek,ezt mondta,de mégiscsak férfib?l van,és tetszenek neki mások is

Legjobb válasz: Ne foglalkozz ezzel. Ahogy írtad, férfibõl van, tehát természetes, hogy megnézi õket. De ettõl téged még ugyanúgy szeret. És szerintem õ is tudja, hogy a valóságban ezek a csajok sem így néznek ki. Olyan profi fotósokkal, sminkesekkel, és számítógépes programokkal, amikkel õket 'feljavítják' bárki lehet tökéletes...

Ne foglalkozz ezzel. Ahogy írtad, férfibõl van, tehát természetes, hogy megnézi õket. De ettõl téged még ugyanúgy szeret. És szerintem õ is tudja, hogy a valóságban ezek a csajok sem így néznek ki. Olyan profi fotósokkal, sminkesekkel, és számítógépes programokkal, amikkel õket 'feljavítják' bárki lehet tökéletes...
Persze megnézi hisz hûséget fogadott nem vakságot!:) De ha neki nem te kellenél hanem egy ilyen szuper cicababa akkor nem veled lenne! Az FHM es lányokra meg az ilyen magazinos csajokra ne légy féltékeny hisz ki vannak retusálva semmijük nem igazi akár belõled is lehetne olyat csinálni de én biztos vok benne hogy anélkül is elég csinos vagy! Ez régen engem is bántott de te is megnézed a jó pasikat az újságban vagy esetleg az utcán de még is a párod szereted és õ neked az aki minden szempontból megfelel!
Õk nullák hozzád képest. :) "Az igazi lányok nem tökéletesek, mert a tökéletes lányok nem igaziak."
Csakhogy egy férfi válasz is legyen...Szerintem ne foglalkozz ilyenekkel, mindenki megnézi õket.De még õket csak nézni jó, a bnõd mégiscsak a bnõd...Például egy fhmes képre ránézve nem tudnám elképzelni, hogy ezzel a nõvel éljem le az életem. A természetes szépség sokkal többet ér.Legalábbis nálam biztosan, ez az én véleményem. :)
Szerinted mikor fog találkozni az FHM-s csajokkal??? Soha:) Amúgyis veled van, te vagy a társa. Lehet, hogy szivesen eltöltene ezekkel a nõcskékkel is egy éjszakát, de a lényeg, hogy téged szeret:)
Persze, hogy megnézi õket. Kinek kellene FHM-es csaj? Bárkinek, csak nem jut hozzá. Ilyen az élet, tele kompromisszummal. (Most jöhet nekem bárki lepontozással és hasonlókkal, de megnézném, melyik lány rúgdosná ki Geroge Clooney-t, vagy Brad Pitt-et az ágyából...)
A kérdező hozzászólása: hú, köszi:)
Gondolj arra, hogy az FHM-es nõk sem tökéletesek!Hidd el, ismerek párat, és rengeteget dob rajtuk a retusálás!:) Azok a képek csak illúziók a nõk számára!
Küld el a képed és csinálok belõled FHM babát ;) Igaz csak képen, de lesz egy olyan képed :D

Önbizalom hiányt milyen módon lehetne kezelni? Részben tudom a kiváltó okokat, még sem sikerült kezelnem. De biztos van rá valamiféle módszer.

Durván 16éves koromig csak is olyan férfiaknak ismertem a párkapcsolatát, akik csalták a nőket, és ha a nőnek volt némi súlyfeleslege, vagy szépséghibája (legyen ez akár narancsbőr), akkor hangoztatták, hogy az a nő már nem kell senkinek.... Sosem érzem magam elég csinosnak, esetleg csak akkor látom már egy egy képen, ha több éves képek már. Mindig kevesebb kiló szeretnék lenni. Nem öltözködök úgy mint sok korombeli. Néha próbálok szépen felöltözni, de például egy szoknyába már feszélyezve érzem magam. Nagyon tetszenek a mini ruhák, de sosem merném felvenni. Azt is belátom így utólag, hogy 12-15évesen elkezdtem nőiesen öltözni, majd nemi erőszakot követően fiúsan kezdtem, hogy ne kelljek egy érett férfinak se. Ezen már talán túl vagyok, de igazán sose leszek. A másik ami talán a legkellemetlenebb, hogy soha sem tudtam még elmenni discoba. Hiába elmegyek csak ott állok mint egy rakás szerencsétlenség, és meg sem merek mozdulni. Ha megpróbálom azt hogy iszok és akkor hátha akkor többnyire nem is iszok eleget, mert nem esik jól, ha mégis akkor meg csak sírok, hogy én nem merek elmenni, vagy ha már ott vagyok én nem merek táncolni. Folyton azt érzem hogy mindenki szebb, csinosabb, divatosabb nálam. Úgy érzem itt elvárják hogy valaki elitebb legyen. Azt gondolom azért félek ennyire a tánctól, mert még általánosba sulidiscon ahogy táncoltam nagyon kiröhögött az a srác aki tetszett nekem. Előre is köszönöm a segítségeteket. Bármire nyitott vagyok, már a pszichologuson is gondolkozom.

Legjobb válasz: Ezt a 'nemi erõszakot' nem nagyon részletezted, lehet nem is szeretnéd itt annyira a publikumra szórni, de ha tényleg olyan komoly, én egy pszichológushoz azért elmennék. Semmi vészes nincs abban, ha megpróbálkozol vele, hiszen ez is csak egy lépés, és az élet lépésekbõl áll. Helyesekbõl, helytelenekbõl. És azt gondolom, hogy egy olyan emberrel (amennyiben jó pszichológust választasz) beszélni, aki tapasztalt, tanult az élet terén, és jó tanácsokkal tud ellátni, vagy legalábbis olyanokkal, amin elgondolkodsz, nem volna rossz lépés. A másik amit megjegyeznék, az az, hogy nem kell azokat a lányokat követned akik tökéletesnek akarnak látszani, könnyûvérûek és dobálják a s#ggüket a diszkókban. Lehet hogy te másra vágysz. Egy sátrazás este, csillagbámulás valakivel többet ér mint egy szétivott este. Vannak olyan srácok akik nem szeretik a felhajtást, és az olyan lányokat, akiket leírtál. Személy szerint én nem bírom a magassarkút egy lányon, és a szoknya is a bizonyos határvonalon esdekel nálam. Egyszer megismertem egy olyan lányt egy házibulin, aki semmit nem ivott (mellesleg mindenki gatteron volt meg ordibált benn is meg kint a tábortûznél), és én sem ittam, örültem hogy van egy ember akivel normálisan fogok tudni beszélni. Majdnem kapcsolat lett belõle (csak elcsesztem az egészet, de ez már az én formám, én bajom), le sem feküdtünk aludni, csak a csillagokat bámultuk egy trambulinról betakarózva, és beszélgettünk. Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy nem gáz ha van saját stílusod, és nem teljes az önbizalmad. Ha viszont azzal foglalkozol folyton hogy mennyi az önbizalmad, akkor egyre kevesebb lesz belõle. Nem kell a felhajtás emiatt. Lesz srác aki elfogad, és szeret úgy ahogy vagy. De elõször fogadd el önmagad, és szeresd, hogy szerethessenek, és elfogadhassanak. Adj idõt magadnak. 17/f

Ezt a 'nemi erõszakot' nem nagyon részletezted, lehet nem is szeretnéd itt annyira a publikumra szórni, de ha tényleg olyan komoly, én egy pszichológushoz azért elmennék. Semmi vészes nincs abban, ha megpróbálkozol vele, hiszen ez is csak egy lépés, és az élet lépésekbõl áll. Helyesekbõl, helytelenekbõl. És azt gondolom, hogy egy olyan emberrel (amennyiben jó pszichológust választasz) beszélni, aki tapasztalt, tanult az élet terén, és jó tanácsokkal tud ellátni, vagy legalábbis olyanokkal, amin elgondolkodsz, nem volna rossz lépés. A másik amit megjegyeznék, az az, hogy nem kell azokat a lányokat követned akik tökéletesnek akarnak látszani, könnyûvérûek és dobálják a s#ggüket a diszkókban. Lehet hogy te másra vágysz. Egy sátrazás este, csillagbámulás valakivel többet ér mint egy szétivott este. Vannak olyan srácok akik nem szeretik a felhajtást, és az olyan lányokat, akiket leírtál. Személy szerint én nem bírom a magassarkút egy lányon, és a szoknya is a bizonyos határvonalon esdekel nálam. Egyszer megismertem egy olyan lányt egy házibulin, aki semmit nem ivott (mellesleg mindenki gatteron volt meg ordibált benn is meg kint a tábortûznél), és én sem ittam, örültem hogy van egy ember akivel normálisan fogok tudni beszélni. Majdnem kapcsolat lett belõle (csak elcsesztem az egészet, de ez már az én formám, én bajom), le sem feküdtünk aludni, csak a csillagokat bámultuk egy trambulinról betakarózva, és beszélgettünk. Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy nem gáz ha van saját stílusod, és nem teljes az önbizalmad. Ha viszont azzal foglalkozol folyton hogy mennyi az önbizalmad, akkor egyre kevesebb lesz belõle. Nem kell a felhajtás emiatt. Lesz srác aki elfogad, és szeret úgy ahogy vagy. De elõször fogadd el önmagad, és szeresd, hogy szerethessenek, és elfogadhassanak. Adj idõt magadnak. 17/f
Én csak vélemény nyilvánitok, küld! :)
Szivesen mondok véleményt :)
Küld
Majom
Küld!!
küldd
Én is nagyon szívesen mondok véleményt:) )


Sikerült lefogynom, de a kövérségbõl adódó önbizalom hiányom megmaradt a lányokkal való ismerkedésem során. Van még valaki így? Mit kéne tennem?

Azt gondoltam, hogy ha lefogyok összeszedem magam, de kísért a múltam és nem tudom túltenni magam rajta.

Legjobb válasz: Mennyi vagy most? Mennyit adtál le?

Mennyi vagy most? Mennyit adtál le?
Gondolj arra, hogy ezt már elérted. És ha erre képes voltál, jöhet a következö lépcsöfok ;)
A kérdező hozzászólása: Elsõ! Most vagyok 92-93 környékén. Tudom, lehetne még hova fogyni, de ez azért már messze nem olyan vészes. Olyan 20 kilót adtam le egyébként.
az széép :)
Én is igy vagyok ezzel... Én már vagy 4 eve fogytam le, de az önbizalmam még mindig rossz.
Figyelj, minden Benned döl el! El kell határoznod magadban, hogy ami volt az elmúlt, és ami jön az a lényeg! Most ez van! Igen is nagyon ügyes vagy, hogy erre is képes voltál, és tessék csak így tovább haladni! Nem azt mondom, hogy szökj a csajokra, csak azt, hogy nyiss feléjük, vagyis a világ fele, merj mosolyogni, mert megérdemled!
Nekem az elsõ barátom fogyott le egy elég látványos adagot, és bár én csak a fogyása után ismertem meg, láttam róla korábbi képeket. Mondta is, hogy neki sem volt önbizalma, de így már teljesen helyrejött. Ne foglalkozz a múlttal, ha ilyen szép eredmény van a hátad mögött! Ha összehasonlítod a fogyásod elõtt készült képeket a mostaniakkal (vagy a tükörben látottal), akkor melyikkel vagy jobban megelégedve? Ez lebegjen a szemed elõtt, ne pedig az, hogy milyen voltál régebben, hisz' azt nem látja már senki! Remélem, segíthettem. :) 16/L
Iszonyú sovány lehetsz! Eszel rendesen?
kinézet?
A kérdező hozzászólása: pffffff Ez aztán a segítség...XD
Mer csúnya vagy.
Éheztetnek?...:D:D
A kérdező hozzászólása: Igen eszek rendesen .... köszi hogy aggódsz értem ...XD
A kérdező hozzászólása: hát kinézet .. 190 cm-70kg.. rövid haj... :D Szórakozó helyeken leginkább... meg netten próbálkozom ...
Milyen helyeken próbálgatsz csajozni? Utóbbi 1 hónapban hány lehetõséged volt?
technikai hiányosságok lesznek valszeg.

Az miért lehet, hogy teljesen önbizalom hiányban szenvedek, de ezt senki nem veszi észre rajtam?

Olyan furcsa érzés ez,nem kifejezetten rondának érzem magam,de mégsem vagyok megelégedve,így konkrétan én sem tudom miért,nincs rajtam súlyfelesleg és semmi egyéb, de mégis önbizalomhiányom van,egy nap többször is elmondom a körülöttem lév?knek(lányoknak),hogy nem érzem magam szépnek,legszívesebben elbújnék és nem is léteznék! Erre mindig csak azt kapom,hogy én mennyire el vagyok szállva magamtól,teszem magamat,meg milyen beképzelt vagyok és imádom magamat! Egyik nap egy "barátn?mmel" pont a küls?r?l beszélgettünk, éppen a számra kentem szájfényt és beszólt,hogy most mit kenegetem magamat,meg minek nézegetem magam a tükörbe, hogy lehetek ilyen beképzelt!!! Akkor is ezt mondják,mikor egy fiúval beszélgetek, vagy netán flörtölgetek,hogy én teszem magam a fiúknak! Jó a fiúknak nem mondom,hogy "húú de utálom magam,ilyen ronda vagyok,olyan ronda vagyok" mert ?k nem tudják ezt elviselni a n?kben!!! De attól még nem vagyok egyb?l beképzelt [email protected]!!

Legjobb válasz: Lehet hogy valójában nagyon is szép lány vagy,és a lányok ezt pontosan tudják, és azt hiszik hogy azért mondod hogy õket bosszantsd.Szerintem ne mondd többet,vagy csak szard le mit mondanak és kész.

Lehet hogy valójában nagyon is szép lány vagy, és a lányok ezt pontosan tudják, és azt hiszik hogy azért mondod hogy õket bosszantsd.Szerintem ne mondd többet, vagy csak szard le mit mondanak és kész.
A kérdező hozzászólása: Oké azon vagyok, hogy nem foglalkozom velük de nagyon bosszant!
Hitler élete
Édesvizi kiadótól: Az éled az életed! Talán segít...
Nézd meg a 300-at, és gyõzd le. Ha valamiben nem is vagy olyan jó, mint más, akkor is tegyél érte, hogy minél jobb legyél, mégha nem is te leszel a legjobb.
nézd meg a Baleksulit
Önbizalmat sem könyvbõl sem filmekbõl nem gyûjthetsz. Legelõször azon kellene gondolkodni, hogy mi miatt van ez. (Pl: sok embernek okoz önbizalom hiányt a külseje) Majd utána lehet azon dolgozni, hogy ezt elfogadd magadban, vagy esetleg megváltoztasd.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!