Találatok a következő kifejezésre: Önbizalom hiányában sajnos. Mit (2 db)

Önbizalom hiányában szenvedek, sajnos. Mit tehetnék ellene, hogy legyen önbizalmam, legalább egy kicsi?

Amúgy eléggé pesszimista vagyok, szinte semminek nem tudok örülni! :\'(:\'( ; Kérlek lássatok el tanáccsal! Köszönöm a válaszaitokat!

Legjobb válasz: Önbizalmat sikerélmény adhat. Tûzz ki magadnak valami célt és valósítsd meg...büszke leszel nagyon és ad egy kis adagot az önbizalmadnak... én pl. elhatároztam, hogy leadok pár kg.-t és olvad a zsír...nemcsakhogy jobban nézek ki, egészségesebb vagyok, de az önbizalmam is egyre erõsebb - de csak óvatosan...

Önbizalmat sikerélmény adhat. Tûzz ki magadnak valami célt és valósítsd meg...büszke leszel nagyon és ad egy kis adagot az önbizalmadnak... én pl. elhatároztam, hogy leadok pár kg.-t és olvad a zsír...nemcsakhogy jobban nézek ki, egészségesebb vagyok, de az önbizalmam is egyre erõsebb - de csak óvatosan...
Az önbizalom hiányt sok minden okozhatja.Nem tudom, hogy a testeddel nem vagy megelégedve, vagy a szociális háttér olyan.A fontos, hogy fogadd el magad olyannak amilyen vagy.Olvass sokat, bõvül a szokincsed.Megkell tanulnod mások véleményére nem adni.Legyél bátor, mond el mindig a véleményedet.Olyan rövidke az élet, bus komoran nem lehet leélni.Mosolyogj sokat, tanulj meg kis dolgoknak is örülni.Barátkozz, szorakozz.Járjatok strandra, moziba, diszkoba.Történjenek veled dolgok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Megpróbálom... =)

Önbizalom hiányban szenvedek és sajnos ez kihat a minden napjaimra. Mit tegyek?

Borzasztó önbizalom hiányban szenvedek.. Az utóbbi id?ben jöttem rá erre. Ez az egész abból indult, hogy a párom mindig szórakozik minden csaj mellével, hogy mekkora stb.. stb.. (Õ ilyen típusú ember ez engem nem is zavar)tipikus pasiként a nagy mell? n?ket nézi meg, nekem sajnos nem nagy a mellem. A másik meg az, hogy mindig a csinos lányokat nézi, én már elkezdtem fogyókúrázni sikeresen le adtam -6 kg de még mindig nem tetszem magamnak. Ha ezeket mondom a páromnak csak le "hülyéz" mert szerinte így vagyok jó ahogy vagyok. De ezek a gondok annyira kihatással vannak a mindennapjaimra, folyamatosan nézzem magam a tükörben és szó szerint letudnám hányni a kinézettem... :( Itt nem is csak a páromon van a hangsúly hanem magamon is mert nem tudom elfogadni magam... Ez miatt állandó hangulat változásaim is vannak.

Legjobb válasz: Öltöz divatosan és egy napszemüveg mögül amig utazol figyeld hogy hány srác néz meg magának! Sokat segit! És ne azon gondolkoz hogy mit gondolhatnak rolad hanem hogy "Na ennek is sikerült felkeltenem a figyelmét!"

Öltöz divatosan és egy napszemüveg mögül amig utazol figyeld hogy hány srác néz meg magának! Sokat segit! És ne azon gondolkoz hogy mit gondolhatnak rolad hanem hogy "Na ennek is sikerült felkeltenem a figyelmét!"
A kérdező hozzászólása: Nem öltözöm régi módin hidd el :) Elég csacsogós beszédes lány vagyok. Észre szoktam venni ha valakinek tetszem de még sem érzem azt, hogy "szép" lennék, és itt már szerintem baj van...
szia Sokáig én is így voltam mint te...mikor hirtelen hiztam meg... Lefogytam pár kg ot de ugy sem éreztem jol magam...nah akkor azt mondtam hogy nekem elég volt ennyi.. Azóta nem érdekel hogy nézek ki vagy hogy vannak csinosabb lányok is...A férjem elfogad ugy ahogy vagyok, mit foglalkozzak mások véleményével.. Ezt ajánlom neked is...igaz nehéz néha...de probálj változtatni a gondolkodás módodon.. Minden nap ugy kelj fel hogy szép vagy...és te igy vagy jó... Egy idõ után ismét lesz önbizalmad...
A kérdező hozzászólása: Szia Klaudia! Köszönöm szépen.. Próbálkozom.. Remélem össze is fog jönni! :-)
szerintem ne változz pozitív gondolkodású varacskos disznóvá mint lipusz fikusz tanácsadónõ. Hiheted azt hogy kövér disznóként is egyenrangú vagy a magukra igényes heti legalább egyszer sportoló lányokkal, csak ez önámítás lenne. De van egy jó hírem, ha elkezded megfigyelni a médiában a reklámokat, rövid idõn belül rájöhetsz, hogy a kövér Szulákkal reklámozott dannone activiától lefogyhatsz mint õ :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!