Találatok a következő kifejezésre: Önbarnítós testápolót terhesen használni (2 db)

Önbarnítós testápolót lehet terhesen használni?

Legjobb válasz: Szerintem nyugodtan hasznalj.Elvegre az is testapolo csak megturbozva 1 kis barnitoval.testapolot meg ugy is hasznal mindenki! Sztm nyugodt szivvel kenjed magad!Csak vigyazz nehogy nagyon sarga legyel! Gratula a babhoz!

Szerintem nyugodtan hasznalj.Elvegre az is testapolo csak megturbozva 1 kis barnitoval.testapolot meg ugy is hasznal mindenki! Sztm nyugodt szivvel kenjed magad!Csak vigyazz nehogy nagyon sarga legyel! Gratula a babhoz!
Lehet nyugodtan!
Természetesen lehet, sõt inkább azt mert a szoli nem túl hasznos, sõt! A dove-ot használom attól kevéssé leszek sárga csíkos. Amikor avonosat használtam csupa csíkos lettem a tesóm azzal szekált hogy "szarcsíkos vagyok" nekem nem tûnt akkor viccesnek, mert alig jött le.Óvatosan kend fel, de baj nem lehet tõle.
Lehet nyugodtan, én is használom, én is a Dove-ot használtam, szerintem az a legjobb.
En a niveat hasznalom, egy csik sincs rajtam!
szia, én használtam, bár már nem mert kertesbe lakunk és kiülök a napra, de végig használtam, 39 hetes kismama.

37 hetes terhes vagyok. Szabad e használnom önbarnítós testápolót?

Legjobb válasz: Sztem igen,nekem a szülész dokim(aki mellesleg nõ)az egész terhesség idejére ezt ajánlotta a szoli helyett.

Sztem igen, nekem a szülész dokim(aki mellesleg nõ)az egész terhesség idejére ezt ajánlotta a szoli helyett.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!