Találatok a következő kifejezésre: Öcsém egy disznó! (2 db)

Öcsém olyan, mint egy disznó, mit csináljak vele?

6 éves lesz öcsém, és DIREKT állandóan tejet iszik, ma is megivott egy literrel, csak azért, hogy bejöjjön a szobámba, és telefinghassa. Jókat röhög rajta, nekem viszont egyáltalán nem vicces!!! Nevetséges, tudom, most is röhögök, de már úgy kivágnám, hogy nem igaz! Nincs zár az ajtómon, hétfőn megyek venni, de ha kimozdulok, rögtön elém áll, bepucsít és fingorászik. xD 19/L

Legjobb válasz: Egy trükk, kutyáknál beválik és talán nála is: egyáltalán nem foglalkozz vele. Semmiféle reakciód ne legyen. Hamar rá fog jönni, nincs haszna a produkciójának. Vagy vond be a saját életedbe. Egy kis figyelmet szeretne magának, amit – érzése szerint – nem kap meg. Ezért rosszalkodik.

Egy trükk, kutyáknál beválik és talán nála is: egyáltalán nem foglalkozz vele. Semmiféle reakciód ne legyen. Hamar rá fog jönni, nincs haszna a produkciójának. Vagy vond be a saját életedbe. Egy kis figyelmet szeretne magának, amit – érzése szerint – nem kap meg. Ezért rosszalkodik.
1, próbálj beszélni vele 2, mond szülõknek hogy neveljék 3, zár
Nekem unokaöcsém csinálta egy idõben, elfelejtették megnevelni. Egyszer nagyon rossz pillanatban ugrott oda, és lekevertem neki egyet. Azóta tudja, hogy mi a rend.
Kérd meg a szüleidet járassák judora , vagy más küzdõsportra, fegyelmet tanul.
vágd pofán xD
tegyél a tejbe valamit, sót... jó sok sót, paprikát, esetleg tegyél el egy-két hétig 1 doboz tejet valami meleg helyre, aztán ha elfogyott a rendes tej add oda neki azt.
6 éves gyereknek már viselkedni kéne ha bepucsít rúgd seggbe gyengéden
videózd le a mobiloddal és mutasd meg az új osztálytársainak :D felteszem most ment elsõbe vagy ha a nevelõfaterra nem lehet számítani, hát kérd meg az oszt.fõnökét, v óvónénijét h beszélgessen el vele
Jó, tesóm ugyanezt csinálja, csak õ 21 éves
Hogy lehettek néhányan ilyenek? Tényleg egy kis srácról van szó!! Az erõszak semmire sem megoldás, és nem a te dolgod szerintem, hogy ilyesformán megneveld, tényleg próbáld meg vele megbeszélni a dolgot, hátha van már annyira érett, hogy sikerül megoldani a dolgot, minden ingerültség nélkül mondd el neki, szép nyugodtan, és kedvesen, hogy ez téged nagyon zavar, és akár még a mostani helyzetetekrõl is beszélgethetsz vele, hogy tudja, hogy rád számíthat. Ajánlom figyelmedbe azokat a kommenteket, amik a "tölts vele idõt" ötletet fejtegetik ki! :)
21:09-es vagyok, a terjedelmesebb:) Ha bántod csak azt éred el vele, hogy nem lesz kiegyensúlyozott és boldog, az erõszakot látja, ezt tanulja, olyan lesz õ is...
Az okot kell megnézni elsõsorban, és aszerint "cselekedni" utána.
A kérdező hozzászólása: Eszemben sem volt bántani, azt tartom primitívnek. Nem sokat foglalkozik vele rajtam kívül senki, szegény elég bizonytalan és az érzéseit is max verekedéssel vagy kiabálással tudja kifejezni. Egyébként tünemény egy kisfiú, nagyon szeretetteljes és felelõsségtudatos, saját hörcsöge is van, õ eteti, itatja, és szól, ha ki kell már takarítani. A szobáját is rendbe tartja, csak azt nem tudja, amit nem ér fel, de szépen elpakol, és néha még porszívózni is besegít. :) De ez a válás nem jön jól neki, és nekem sem, mert csak bonyolítja az amúgy sem jó helyzetet. Ezek után mondja a kedves lemajmozó, hogy vele alapból bármi gond lenne!! :@
Ne foglalkozz az idiótákkal! Légy neki támasz, érezze ezt õ is, és ha lassan is, de rendbe fog jönni!
Ha szerinted minden okés az öcséd viselkedésével, akkor minek írsz ki kérdést? Élvezd a fingszagú szobádat, és tapsolj nagyokat, amikor a tesód ezt csinàlja veled, idézlek: DIREKT állandóan tejet iszik csak azért, hogy bejöjjön a szobámba, és telefinghassa.
Tök jó fej gyerek lehet!!!! De Te vedd meg a zárat, s zárd be magad egy jó idõre. Köszi.
egy ismerõsöm öccse 12 és ugyan ilyeneket csinál... szóval van ennél rosszabb is imádkozz, hogy késõbb ne legyen ilyen :D
Nálunk a húgom csinálja ezt ha otthon vagyok. 12 éves. Eszik mandarint vagy narancsot aztán jön a szobámba , , robbantgatni". 19/L
36-os ne búsulj, nekem van 60 felett járó ismerõsöm, õ is híres a gáztámadásairól.
Szigorúan fogd le ilyenkor és beszélgess el vele. Mondd el, hogy tudod, hogy neki rossz a felnõttek cívódása, de egy nagyfiú nem viselkedik ilyen eszetlenül. És kerülj közelebb hozzá. Közös játék, séta, beszélgetés. Ha érzi, hogy figyelsz rá és együtt felállítotok szabályokat akkor betartja majd. Türelem és következetesség. (A szülõk hibája javarészt...nekik kéne vele foglalkozni és rendre nevelni, sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagytok, hidd el hamar megnõ a tesód és majd jót nevettek ezen az idõszakon.) 23N
Elgondolkodtató, hogy miután elsõként írtam olyan választ, melyre az után a kedves kérdezõ kommentjei alapján kiderült, az elsõ érdembeli válasz az enyém, mégis leszavazták 50% alá... erre pár hozzászólással lejjebb valaki leutánozta beírásomat, némileg más formában és mindjárt magas szavazatot kapott... :S Elgondolkodtam, hogy érdemes-e segítséget nyújtanom egy érdemtelen módon funkcionáló fórumon.... ez már a sokadik hasonló eset, ezért jegyzem meg. Ez a fórum az erõszakpártiak egymás-s*ggnyalása, és kissé unom már. Igaz, sokaknak tudtam sikeresen segíteni már válaszaimmal, de legalább dupla annyi primitivséget tapasztalok a válaszolók körében. Jelen kérdésre írók kb. 80%-a bizonyította, hogy annyira se érett, mint egy 6 éves gyermek, sõt, határozottan visszafejlõdött azóta. Sorry az off-ért. A kedves kérdezõ lánynak és tesójának továbbra is kívánom, hogy harmonikus megoldása szülessen és jól érezhessék magukat, mert a kisfiúnak se kellemes a szitu (ami hatására cselekszik), és a kedves kérdezõnek sem, egyelõre.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Teljesen igazad van! És még egyszer köszönöm a válaszaidat, én felpontoztam õket, mindenképpen ezek voltak a legértelmesebbek... Nagyon sok bugyuta ember van, akiken sajnos nem lehet segíteni, még ha a szándék és az erõfeszítés is benne van... Ne törjék le a kedved az ilyen értelmetlen és alulszocializált emberek... szerintem fektess azokra öbb "figyelmet", akik hálásak egy-egy adott válaszért. ;)
Kedves kérdezõ, köszi a reakciód. (Sorry, nem kedvelem az ékezetes betuket.) Bár, tényleg fárasztó és olykor értelmetlennek tûnik itt segitenem, ilyen korulmények kozepette. Úgyhogy ezentul sokkal ritkábban fogok segiteni a fórumon válaszaimmal, akár szakmaiakkal. "Köszönjük" a fórum pontozó rendszerének, meg annak az "okosnak", aki kitalálta... na meg hogy azt is: a birka-elvet, a falkaszellemet támogatandó sokan már csak azért is a többségi elv szerint motiváltak pontozni, mert azért plusz pont jár... az ellentétesért meg minusz... és ehhez jön hozzá az értelmes válaszok gyakori lepontozása. És a birkák egymás felszavazása. És nem is a % ami annyira aggaszt, hanem hogy emiatt kevésbé veszi hitelt érdemlõnek a válaszát számos kérdezõ, amint meglátja sok értelmes hozzászóló relative alacsony %-át... Többször is hangot adtak már ennek, de ettõl függetlenul is jellemzõ olykor. Azt se tudni elsõ ránézésre, melyik % reális, és kié nem reális. Köszönöm, kedves kérdezõ, hogy értelmes, objektivitásra törekvõ vagy, mint én. Ritka kivétel.
verd le egy lapáttal
csutakold le...
Már nem azért, kérdezõ, elhiszem, hogy szereted ennek ellenére a tesód, meg véded, de tényleg valami nagy gáz van vele, és csak ebbõl a viselkedésébõl, amit mi itt megtudtunk róla, tényleg nincs még egy állat szintjén se.
Figyelemfelhívás céljából teszi. Valszeg nem nagyon foglalkoznak vele, érdemben talán te se eléggé, különben nem tenné. Játssz vele, mesélj neki, beszélgess vele. Ha ingerszegény környezetben él egy kisgyermek, akkor megpróbálja kompenzálni valahogy és egyben ez az egyik fajta módja, ugyanis a 3 alapvetõ erogén zóna a kisgyermekkorban kezd elõször érdekessé válni a picurok számára (végbél, nemi szerv, száj). Olvass utána gyermekpszichológiából, ott is olvashatsz errõl. ;) A végbéllel való saját játéka az 1-6 éveseknek az egyik legérdekesebb szórakozásuk, de ha tulzásba viszik, annak a jele, hogy vagy unatkoznak (ingerszegény környezet), vagy valami stressz/trauma érte.
...ja és még valami (az elõzõ vagyok) : A figyelmed és a reakciód arra helyezd, ahogyan ÉRDEMBEN foglalkozol vele (játszol vele, mesét olvasol neki stb), és NE arra, ami zavar téged.
A kérdező hozzászólása: Most válik el anyum nevelõfateromról, és elég nagy a balhé itthon, csak én foglalkozok vele, én járok érte oviba, én fõzök, én öltöztetem stb... Lehet, hogy ez az oka?
Nekem a párom csinálta ugyanezt. Nekem is 1x nagyon rossz pillanatomban kapott el evvel a fingással, hogy szájba vertem érte. Pedig 2x akkora, mint én. És otthagytam magára 1-2 órára. Azóta nem csinálja direkt.
Rúgd seggbe, mikor bepucsít.
Igen. Nyilván neked sem könnyû. Õ elég kicsi ahhoz, hogy ne értse, mi történik körülötte, ugyanakkor elég nagy ahhoz, hogy érzékelje a bajt. Ebben a korban gyakori, hogy a gyerekek magukat hibáztatják, érzik úgy, miatta van a hacacáré. Ha tudsz, legyél vele nagyon türelmes, s erõt kívánok nektek átvészelni ezt az idõszakot.
"Egy trükk, kutyáknál beválik" ??
Tegyél hashajtót a tejébe, és zárd ki a lakásból. Vagy zárd a szobájába.
Ne kérdõjelezz, mert a kissrác a jelek szerint még egy àtlagos kutya szellemi szintjén sincs. Én simán seggberúgnám, mikor bepúcsít, hogy odafingjon, neveletlen, primitív kis majom.
De ha van olyan hashajtó, ami késleltetve fejti ki a hatását, akkor azt adj neki reggelire, hogy az óvodában fossa össze magát.
"Figyelemfelhívás céljából teszi." Egy fenét!Hülye magatartás egy hatévesnek se elnézhetõ! Ennyi eszének már neki is lennie kellene.
Semmit ne csinálj. Ha látja, hogy idegesít Téged, annál jobban élvezi. Nézd levegõnek, mintha ott sem lenne (tudom, nehéz). Ha ez nem jön be, csináld, amit fent írt az egyik hozzászóló, vágd szájba a gyereket.
A kérdező hozzászólása: "Ne kérdõjelezz, mert a kissrác a jelek szerint még egy àtlagos kutya szellemi szintjén sincs. Én simán seggberúgnám, mikor bepúcsít, hogy odafingjon, neveletlen, primitív kis majom." ESKÜSZÖM, TE VAGY A GUSZTUSTALAN ÉS PRIMITÍV, HOGY EGY KISGYEREKRÕL ÍGY BESZÉLSZ! TÉGED KÉNE MEGRUGDOSNI!!! Fel lett téve egy kérdés, és én a probléma MEGOLDÁSÁRA keresek ötleteket, nem vagyok kíváncsi az öcsém ócsárolására, még azoktól sem, akik ismerik!!!!!! :@
1. verd meg 2. csináltass zárat 3. fingd le te is, vagy böfögj a pofájába 4. a legjobb ha teszel hashajtót a tejébe 5. esetleg felveszed videóra a sz*rságát és beégeted mindenki elõtt De én megverném.
A kérdező hozzászólása: Anyum sosincs itthon, nevelõapum meg utál engem, ezért nyilván röhög rajta, néha még biztatja is. Sok esze van neki is... De hálistennek februárra elköltözik.

Öcsém egy trehány disznó! Mit tegyek vele?

Én 24 éves lány vagyok. Egész életemben nagyszüleimmel éltem, utolsó perceikig én ápoltam ?ket, a család vajnyi keveset segített. Majd a haláluk után édesapám örökölte a lakást. Öcsém eddig velük élt, de már nem bírták elviselni, költözésre szólították fel. Õ persze kapott az alkalmon és hozzám költözött. Én eddig v?legényemmel laktam itt. Megbeszéltük, hogy fizeti a rezsi rá es? részét, és egy igen lényeges kikötésem volt, a rend!! Mert nála trehányabb disznót nem láttam! Több, mint fél éve lakik itt, de én már nem bírom! Fizeti a részét rendesen, de ennyi. Belezabál a kajánkba, habár ? mondta, hogy neki kaja nem kell. A szobáját nem takarította ki mióta itt lakik!!! Nem vicc!!! A ruhák szétszórva, némelyik ledobva a földre, ahogy én kimosva, összehajva beraktam neki. Több hetes koszos poharak, penészes üvegek mindenhol....

Legjobb válasz: Na már aztán hogy lenne ugyanolyan joga??? Szerintem ne foglalkozz vele, mit mondanak a szüleid. Rakd ki, ez tarthatatlan. Egyik nap, mikor nincs otthon, szépen összepakolod egy zsákba a mocskát, kirakod az ajtó elé, addigra már legyen ott a lakatos, új zár aztán mondhatja bárki, hogy ne rakd ki. Akkorra már mindegy lesz. Ne hagyd, hogy ezt csinálja, undorító...

Na már aztán hogy lenne ugyanolyan joga??? Szerintem ne foglalkozz vele, mit mondanak a szüleid. Rakd ki, ez tarthatatlan. Egyik nap, mikor nincs otthon, szépen összepakolod egy zsákba a mocskát, kirakod az ajtó elé, addigra már legyen ott a lakatos, új zár aztán mondhatja bárki, hogy ne rakd ki. Akkorra már mindegy lesz. Ne hagyd, hogy ezt csinálja, undorító...
hát ez szõrnyû!!!nálunk hasonló a helyzet, de én még elõtte állok.páromé a mamája háza, mama a haszonélvezõ.és ott lakik az ugyan ilyen trehány öccse.mi is majd ott akarunk élni, az öccsét meg mégse dobhatom az utcára.nekem is ezek lesznek az elvárásaim.de ha nem tartja be akkor kalap-kabát!mehet!!szerintem elõször hívd fel a figyelmét, ha nem változik, el kell mennie.a barátait meg ha ott vannak, nyugodtan küld el.a te otthonod, te diktálsz.ha öcsédnek nem tetszik, mondd meg hogy nyugodtan mehet velük.ne moss rá semmiképp.ha nem lesz tiszta ruhája majd elgondolkodik.a nagyszobára meg el kel egy új zár!!!!de azért anyukádéknak mutasd meg a lakást egy ilyen alkalom után.ne takarítsd fel(amit nehéz lesz megállni, de muszáj)és abban az állapotban lássák.hátha õk szót értenek vele.ha pedig így se változik meg, add ki az útját.persze nem fog egyik napról a másikra, de ha fokozatosan javulna a helyzet, már jó lenne.állj a sarkadra!!!és a párod is!!!és a haverokat zavard csak el nyugodtan!!légy határozott!!itt csak az segít!!remélem hamarosan megoldódik!!!szorítok!
Hát részvétem, de egyetlen amit tehetsz, hogy áthívod a szüleidet és megmutatod nekik kit hagytak a nyakadra..emellett elmesélhetnéd, hogy babát szeretnétek , de nincs kedved ilyen helyre gyereket szülni és nem tudod az öcsédet nevelni..tudod hogy apád nevén van a ház, de ha nem segítenek, akkor fogod a cok-mokod és lelépsz és majd ha rende jön az öcséd azt is elárulod hol laksz, de nyugodtan mondd meg, hogy bármit csinálsz ez van. Egyébként simán kiraknám az öcséd hétvégi barátnõit, minden alkalommal, mert joga van ott lakni az igaz, de abba beleköthetsz, hogy kivel és hogyan lakik ott. Úgyhogy elsõ körben azt ajánlom, ne rakj rendet utána, nem kell rá mosni sem, de ha igen össze ne hajtogasd már!!Majd ha kérdõre vonna, akkor mond neki, hogy örülhet hogy nem te füvezel és õ pedig mos.
Ha fuvezik, hivd ki ra a rendorseget. Amugy zavard ki a lakasbol. Szuleid szoveget meg szard le magas ivben.
szó mi szó jó nagy patkány az öcséd ha ennyibe se néz téged
Hat ez undorito!Nem vagy te egy szolga!!!!!Hagyd hadd peneszedjen minden a szobajaba peneszedjen meg o is veluk egyut!!!A nagyszobaban csereld ki a zarat es zard be!Elvegre te mosol fozol takaritsz otthon ugyhogy parancsolj neki!Nincs is azzal baj ha oda viszi a baratait de utana tegyen rendbe mindent!A szobajaba ne nyulj semmihez ha o ugy tud lakni benne hagyd hadd lakjon!Mond neki ha nem valtozik meg fel is ut le is ut, menjen a barataival es csinaljanak ott disznoolat ne nalad!Es ha nem valtozik semmit rakd ki a cuccait egy zsakba az ajto ele es mikor jon mondd hogy menjen ahova akar.nem hiszem el egyesek hogy lehetnek ilyenek.Te pedig parancsolj neki!Igy meg gyereket sem tudsz nevelni mert ez nem valo!Nehogy mar ne szulhess gyereket azert mert ez a lusta dog nem kepes megerteni hogy mi a helyzet!Tessek szives parancsolni neki, nem vagy te egy szolga !!!!!!
Kérd meg a szüleidet, hogy adják el az örökölt lakást és az érte kapott pénzt fellezzék el közted és az öcséd közt, így abból a pénzbõl el tudtok indulni a pároddal az életben. Hogy azután mit csinál az öcséd magával és hogy szórja a pénzt... azután már az õ dologa lesz. Neked/Nektek viszont lesz saját önnálló életetek. Mit szólsz?
A kérdező hozzászólása: Erre már gondoltam, de a lakásból talán kapnék 4, 5M Ft-ot. Ebbõl még nem tudunk másikat venni. Legalább fel kéne venni 6M hitelt. De jelenleg esélyünk sincs, hogy ki tudjuk fizetni a törlesztõrészletet. 2 éven belül szeretnénk babát, így még én is kiesek egy idõre a munkából. Talán be tudjuk majd vállalni a hitelt, ha a gyerek már megy bölcsibe, és én is dolgozom...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!