Találatok a következő kifejezésre: Õsztől az üzembentartója a párom lesz, (1 db)

Õsztől az autónk üzembentartója a párom lesz, a tulajdonos én maradok. Mi ennek a pontos folyamata, és milyen költségekkel jár?

Legjobb válasz: Kell egy üzembetartói szerzõdést kötnötök,amivel a párod elmegy az okmányirodába,és megcsinálák az új forgalmit,ami kb.:6000 Ft,új biztosítást kell kötni a párod nevére.asszem ennyi.

Kell egy üzembetartói szerzõdést kötnötök, amivel a párod elmegy az okmányirodába, és megcsinálák az új forgalmit, ami kb.:6000 Ft, új biztosítást kell kötni a párod nevére.asszem ennyi.
Erre létezik egy fomanyomtatvány, ezt honnét lehet beszerezni?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Apám kocsiját ma reggel ellopták de meglett össze is törték mert neki mentek egy másik autónak, ilyenkor fizet a biztosító?

9

Megőrizhetem B10-es besorolásomat, ha az új autót nem az én nevemre, hanem feleségem nevére veszem, és én csak az üzembentartója leszek?

2

Ha valaki november 30-ig esetleg nem fejezi meg az elkezdett "A" korlátozott tanfolyamot - tehát addig nem tesz sikeres forgalmi vizsgát -, úgy elvész az egész tanfolyam?

Én azt hallottam, hogy igen, mert jöv?re már a2 lesz 35 kW-al, a 25 kW-os ak. helyett.

5

Parkolóban meghúzott autó, casco (lehet, hogy van), kgfb van. Mi a teendőm?

Sziasztok.

3

Megéri lerakni az A2-t?

Most még a 125ös jogsim van meg,de nem fogom tudni kibírni,hogy "csak" 125ös motorral járjak,míg elérem a 24éves kort,hogy korlátlanra menjek.Ezért gondoltam,hogy 18évesen elkezdem az A2 kategóriát.Szerintetek van értelme?

1

Használtautó átiratásban segitenétek?

szeretnék töletek segitséget kérni.kezdöautonak vettem egy kis 1.1- autót.azt tudom,hogy tizenöt napon belül át kell iratnom.adásvételi eredet vizsga stb.konkrétan a kérdésem az lenne,hogy a clb alkusz cégen keresztül online kötöttem biztositást,az okmányirodában elfogadják-e ha kinyomtatom a szerzödést,vagy vinnem kell a befizetést igazoló számlát, mert elvileg 60 napom van a befizetésre. a válaszokat elöre is köszönöm minden segitökész válaszolónak

3

Ha vettem egy autót, és az átírás miatt új forgalmira van szükség, és a közeljövőben más színű lesz az autó, akkor csinálhatom úgy, hogy amikor az átírást csináltatom akkor már színt is módosítok?

1

Most akkor 2013-ban tényleg kell az 50ccm-re rendszám?

2

50-es papírokkal rendelkező robogóval, B kategóriás jogsival, 18 éves kor felett mely környező országokba szabad behajtani és ott folytatni a motorvezetést?

2

Ha idén még eltudnám kezdeni a C kategóriát és a kresz részét se tudom dec.31. ig befejezni attól még mehetek jövőre tovább folytatni mert 2013 tól 21 lesz a korhatár a C re! és én most 19 vagyok és eltudnám kezdeni!?

vagyis akkor rám még a 2012 es szabályok vonatkoznának ?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!