Találatok a következő kifejezésre: Õ várna tudom de nem (37 db)

Õ várna rám tudom de nem várathatom sokáig mert szeretem és ő is. Mikor tegyem meg?

2 hete van barátom akit nagyon nagyon nagyon szeretek!!! ? már nem sz?z régóta én még igen... mikor lene aktuális lefeküdnöm vele

Legjobb válasz: Marhára nem két hét után! Jézusom... amúgy ha ilyen 18 évesek vagytok, akkor is csak kicsit változtat a dolgokon, inkább akkor tedd meg, mikor úgy érzed, készen állsz rá! Nincs olyan, h aktuális- nem aktuális. Te döntesz, és csak akkor tedd meg, ha mindent tudsz, minden el van tervezve, és egy apró félelem sincs benned!

Marhára nem két hét után! Jézusom... amúgy ha ilyen 18 évesek vagytok, akkor is csak kicsit változtat a dolgokon, inkább akkor tedd meg, mikor úgy érzed, készen állsz rá! Nincs olyan, h aktuális- nem aktuális. Te döntesz, és csak akkor tedd meg, ha mindent tudsz, minden el van tervezve, és egy apró félelem sincs benned!
2 hete? Hát az nagyon kevés idõ! Ez egy olyan dolog, amit nem szabad elkapkodni, nem éri meg, mert egész életedben emlékezni fogsz rá. Elõtte van egy csomó dolgod: gondoskodni a fogamzásgátlásról, megfelelõ helyrõl és idõrõl, illetve meg kell ismernetek egymás testét. Szóval ne szexszel kezdjétek, mert abból nem fog semmi jó kisülni. Pontos idõpontot nem fog tudni senki mondani, akkor tedd meg, amikor minden ideális, és mindeketten úgy érzitek, hogy többre vágytok. Ha emiatt elhagy, nem is szeretett. Amúgy hány évesek vagytok?
Miért ne várhatna?A 2 hét az még nem egy hosszú idõ.Akkor tedd meg mikor úgy érzed testileg, lelkileg, hogy készen állsz rá.Sietetni nem kell semmit kizárólag a másik kedvéért.
még szerintem legalább 1 hónapig nem aktuális.... ha már valamit szeretnél csinálni akkor maradjatok a pettingnél
Azt írtad szeret, akkor tud még várni akármennyit is ha tényleg szeret. Szerintem.
Asszem alaposan melléfogott a faszikám, ezért nem foglalkozom szûz picsákkal, azok még azt sem tudják mit akarnak, röhely!
A kérdező hozzászólása: én 15 a barátom 17
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: már lényegtelen, összejött a legjobb lánybarátjával! :)
Most még minden zavaros. Az idõ segít tisztán látni. A barátod téved! 29F
Nem hatna. Most úgy érzed meghalsz a fájdalomtól. De nem fogsz. Szar lesz egy ideig, aztán szép lassan továbblépsz. Az idõ segíteni fog. De ne alázd meg magad. Azt mondta, nem kellesz neki. Ez van. Ezt dobta a gép. Majd jön a következõ. Ne rohanj utána, mert csak magadnak ártasz.
A kérdező hozzászólása: Nekem ez a fiú az életem! Úgy érzem nem hagyhatom hogy elhagyjon! De már mindent megpróbáltam! Fiú szemmel ti mit gondolnátok ha egy éjszakára kibérlek egy hotelben egy szobát, gyertyák zene stb. Szerintetek ez hatna?
OMG:D Gondolom aki azt írta hogy ne alázkodjon meg és hagyja ott az biztos nõ volt és bizos tudja hogy a fiú mért mondta ezeket. Ne mondjatok már neki ostobaságokat könyörgöm. Ez egy oylan kérdés amire mi nem válaszolhatunk. A kérdezõ tudja hogy mi lehet a problámája a barátjának és ha nem tudja akkor ki kell derítenie. Ennyi az egész. Sok sikert hozzá!:)
Tanulj meg írni, olvasni. Lehet az értelem hiányzik belõled. Mondjuk ez már sok emberbõl hiányzik.
Kérj tõle bocsánatot? Gondolom csak volt oka a szakításnak.
Ha te nem tudod, akkor mi honnan tudjuk? Biztos, hogy elmondta már, mi hiányzik neki a kapcsolatból... na AZT kell tenned.
Semmiképpen ne alázkodjál meg még jobban, ne mondjál neki ilyeneket, hogy vársz rá, mert akkor nyeregbe érzi magát! Valószínûleg lehet neki más, nem?! Lépjél tovább( tudom ezt könnyû mondani) de idõvel jobb lesz, és még lehet, hogy összejöttök megint, ha kicsit megkomolyodik! Legyél büszke és ne hagyd magad megalázni!
Ne hagyd, hogy a krapek valami hülyeséggel zsaroljon. találsz normálisabbat is.....
Hát mi se tudjuk hogy mit tegyél nem voltunk a helyzetetek be , ha jó volt a kapcsolatotok akkor tudnád .
szerintem lépj tovább.
A kérdező hozzászólása: 18-19
Hát ha nem tudod, akkor nem tudod...
egyértelmû mire gondol... gondolkodj férfiésszel szopsz és kész..
A záróizom "beszippantja", annál nem kell feljebb nyomni. 5-10 perc után már hat.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Most fejeztem be a Trónok harca 3. évadát, de nem tudok várni egy évet a folytatásra, tehát a többit el akarom olvasni. De vajon könyvileg most hol járok? Nem akarom elölről olvasni, mert már tudom a fordulatokat. Vagy olvassam az első résztől?

Legjobb válasz: Mindenképp kezd el olvasni a könyvet, én is ezt csinálom épp. Az egy dolog, hogy a nagyobb fordulatokat ismered, de rengeteg dolog kimaradt a sorozatból, vagy máshogy van, mint a könyvekben. Egyébként kb úgy haladnak, hogy egy könyv/ éved, szóval a 4. könyvvel talán elkezdheted, de nem tudom pontosan, még nem járok ott :P

Mindenképp kezd el olvasni a könyvet, én is ezt csinálom épp. Az egy dolog, hogy a nagyobb fordulatokat ismered, de rengeteg dolog kimaradt a sorozatból, vagy máshogy van, mint a könyvekben. Egyébként kb úgy haladnak, hogy egy könyv/ éved, szóval a 4. könyvvel talán elkezdheted, de nem tudom pontosan, még nem járok ott :P
Jelenleg a sorozat úgy a hármas könyv felénél-kétharmadánál jár, attól függ, melyik történetszálról van szó. Én is azt javaslom, hogy kezd el elölrõl a sorozatot, a könyv sokkal részletesebb (fõleg a kettes). Viszont ha nem akarod törni magad, akkor kezd el a harmadik könyvvel.
Az elejétõl kezd, mert elég sok minden kimarad. Eddard fejezetei pl. elég fontosak, ill. Dany szála a második könyvben a látomások miatt.
Elejétõl a legjobb.
Én is azt javaslom, mindenképp az elsõ könyvvel kezdd. Hiába láttad a sorozatot, úgy is tud újat mutatni, könyvben még jobb is. Vagy ha nagyon nem akarod az elsõvel kezdenki, kezdd a másodikkal, de azt már muszáj elolvasnod, mert ott nagyon máshogy vannak már a dolgok.
Mindenképpen a elejérõl. Ha érdekel a Westeros világa akkor nagyon sok mindent meg tudsz majd róla. Karakterek jelleme is részletesebb (kinek mik az ambíciói mik nyomják a kicsi szívüket) Úgyhogy mindenképpen :D

Palacsintazot szeretnek nyitni, de nem tudom, hogyan szoktak csinálni, mikrozzak az előre sutottet vagy frissiben kell várni akar a tízes darabszámra?

Szeretem csinálni és én a friss HIVe vagyok, de ha bejön egy nagyobb rendelés , nincs az a vevő aki kivár tíz-tizenöt percet

Legjobb válasz: Csinálj rá ciklus idõt, hogy tudd mikor mi a következõ mozzanat mint egy szalagon és nem lesz gond!

Csinálj rá ciklus idõt, hogy tudd mikor mi a következõ mozzanat mint egy szalagon és nem lesz gond!
egy nagyobb palacsintázóban helyben sütik. ki van keverve elõre a tészta. Ha bemész és kérsz 4 db-ot, akkor az kb 5-7perc alatt tálalva is lesz. a mikrózás gány megoldás.
Sopronban a lõverekben van egy lángosozó ahol van palacsinta is! Családi vállalkozásban nyomják egy kis garázs helységbõl átalakítva. Ott van 2 gáztûzhely amin az egyiken egy nagy olaj tál van amiben sütik a lángost egyszerre akár 5-6 darabot is a másik tûzhelyen meg a palacsintát. Persze egyszerre 2-3at is tud így nem hamar megy a dolog gyors és friss is... Remélem nem voltam vontatott!
Ha óriás palacsintát árulsz, akkor nem rendelnek olyan sokat egyszerre. Persze meg kell tanulni kezelni a nagyobb palacsintát. Viszont egy palacsinta sütõ, ahol mikrozott palacsintát árulnak, olyan, mintha egy étteremben félkész mirelit kaját adnának. Amúgy sokan nem tudják, de az emberek könnyebben kivárják a sort, ha közben van mivel foglalkozniuk. Például egy kocsmában akármennyit vár a vendék, ha ott állhat a pultnál. Én kispiacon árulok, a vásárlók néha indokolatlanul sokat szöszölnek az apró elõkeresésével, szóval, mikor nagy a sor olyankor szoktam kicsit poénkodni, oldani a feszültséget, hogy aki sorban áll, jól szórakozzon. Szóval ha nekem ilyen büfém lenne, biztos kitalálnék valamit, ami a vevõ sorban állás közben olvasgatni, vagy nézni tud. Csak egy tipp. Én például a sor miatt nem járok Tescoba, mert egyszerûen kiidegel, hogy 5 terméket 10 perc alatt tudnak behúzni...
Én inkább kivárom a 10 percet is, csak frisset kapjak! Ahol mikrózottat kapok, oda nem megyek többet :-(
Kettovel? Siman! En gyakorlaton voltam a Hiltonnal, ahol a sracok a konyhan megtanitottak egyszerre 5-el sutni! 4 volt a hagyomanyos gaz langon, az otodik meg egy forro lapon, ami lassabban sult, igy soha nem egett oda egyik sem. Vagyis de! Az elejen sokat elqrtam de aztan belejottem es en voltam a kiraly :) Van egy ritmus, amit ha eltalalsz akkor meg arra is van idod, hogy igyal, vagy elsetalj a hutoig, vagy akarmi. A mikrozast felejtsd el! Amikor gofri sutoben dolgoztam, hajnalban keltunk, hogy kikeverjuk a tesztat, 4 sutovel dolgoztunk, mindig kigyozott a sor, de egyik sem panaszkodott soha, hogy sokat kell varni... aki enni akar, az kivarja a sorat!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Én itthon egyszerre két serpenyõben szokta sütni. Lehetne negyben is akar? ...
A kérdező hozzászólása: Igenn tudom. De strandokon sokszor láttam mar olyat is. Addig nincs gond, amíg mindenki csak kettõt ker pl
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást
dolgoztam gyorsétteremben ahol mikrózott palacsintát árultunk. nemcsak, hogy megszárad a széle és kemény lesz, de még az íze is teljesen más. ha mi dolgozók akartunk palacsintázni mindig frisset csináltattunk a szakáccsal, vagy megcsináltuk magunknak. ha jöttek ismerõseim mindig mondtam nekik, hogy inkább várjanak pár perccel többet és szólok a szakácsnak, hogy nekik frissen csinálja. addig is dumcsiztunk :)
Fejleszd ki az AIDS ellenszerét.
Mondd el neki és kész.Essél túl az ilyesmin, mert minél tovább tartod bent annál rosszabb lesz neked lelkileg.Nem kell vele egy percet sem várni, és végképp ne félj attól hogy mit reagál rá, úgy is megtudod ha megkérdezed.:)
Nézd meg a LOVELY COMPLEX-et, csak huszonvalahány részes.... Tanulsz belõle...
Szia!Hát szerintem ne várd ki azt az 50 napot, mert irtó sok!!! Beszél vele minél hamarabb, mert ha pozitív lesz a visszajelzése, akkor minden rendben van, ha meg esetleg negatív, akkor nem marcangolod tovább magad! Bátorság!!!!;)
én megtanultam már, hogy, ha valaki tetszik, akkor szóljak neki, merjem kimutatni... Igy volt a barátnõmmel is, fél évig szenvedtünk, kinlódtunk. Aztán 1 bulin összejöttünk, és kiderült, hogy már erre vártunk mind a 2en fél éve.. 17/F

18 éves a barátom, de ő már nem szűz, én az vagyok de nem tudok tovább várni. Mi a teendő? Én nagyon kívánom:s

A barátom Hétfőn tette le a szóbeli érettségit és utána átmentünk hozzájuk mert át kellett öltöznie valami kényelmesebbe. Aztán ott ragadtunk náluk és elkezdtünk nézni egy filmet. Majd én megcsókoltam és megsimogattam a nyakát. ő erre vissza csókolt és meg csókolta a nyakam , majd abba hagyta és nézte tovább a filmet..én meg befordultam a fal felé. Õ erre átkarolt hátulról és megkérdezte hogy besértődtem e mondtam hogy nem-. Aztán mikor vége lett a filmnek Gergő a barátom haverja írt egy sms-t neki, ő vissza akart volna rá írni de én kilöktem egy picit a telefont a kezéből és szexisen rádőltöttem az ágyra . majd azt mondtam hogy ·Gergő várhat·. Csókolóztunk és a combom már teljesen hozzáért a péniszéhez ( ruhán keresztül) de végül abba hagyta és felült. majd amikor már a buszon voltunk azt mondta hogy nem lóverseny.... de már régóta együtt vagyunk :/ és én nagyon kívánom..... hogy tudnám elvenni az eszét? Mármint hogy ne tudjon ellenálni nekem?

Legjobb válasz: sexet nem szabad erõltetni, ha õ is szeretné majd lépni fog. Mióta vagytok együtt? mi az a régóta?

sexet nem szabad erõltetni, ha õ is szeretné majd lépni fog. Mióta vagytok együtt? mi az a régóta?
Mióta vagytok együtt?
A kérdező hozzászólása: 1 éve :s
és az alatt az idõ alatt nem feküdtetek le!? hm... beszélges el vele szerintem errõl, hogy õ miért nem akarja a sexet egy év elteltével sem.
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem rengetegszer , de az volt a válasz rá hogy nem szeretné hogy csalódjak . Mert hosszú távú tervei vannak velem .:s Csak nem akarhatja elhúzni a házasságig?:s már az is megfordult a fejemben hogy egyszerûen csak ledobok minden ruhát magamról . Tudom hogy õ is akarja csak hát félt.. Mert amikor ott voltunk náluk akkor nagyon szorosan ölelt hogy ne érezze annyira a vágyat :/ ezt õ mondta.. de akkor miért nem lép már? Jó ötlet amit az elõbb írtam?
szóval, ha jól veszem ki a szavaidból fél hogy megbánod, hogy õ vette el a szûzességed, esetleg hogy õ nem nyújt jó teljesitményt az ágyban? ha meztelen vagy elõtte akkor van rá esély, de ha ekkora az önuralma hát nem tudom, de nem végtelen az õ önuralma sem, elöbb utobb tuti le akar majd feküdni veled, azt tanácsolom légy türelmes. De ha szeret írj privibe és adok praktikákat :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) )!
szívesen :)

Van 1 előfizetésem, 2év hűséggel. De nem tudom, hogy mikor lehet venni másik telefont.1 év múlva már lehetne venni telefont, mikor már nem kell fizetni az előző telefonért? Vagy meg kel várni azt a 2 évet, mikor lejár?

Legjobb válasz: Általában a hûségidõ (két év) lejárta elõtt néhány hónappal már lehet venni új telefont kedvezményesen, további két év hûséggel, és az új két év a mostani lejártától indul. De csak akkor engedi ezt a szolgáltató (általában), ha nem volt késedelmes számlakifizetés.

Általában a hûségidõ (két év) lejárta elõtt néhány hónappal már lehet venni új telefont kedvezményesen, további két év hûséggel, és az új két év a mostani lejártától indul. De csak akkor engedi ezt a szolgáltató (általában), ha nem volt késedelmes számlakifizetés.
A kérdező hozzászólása: Hát, akkor, ha februárban jár le, akkor november v. december körül tudok venni 1 telefont?
Én úgy tudom, hogy a 20.hónaptól lehet venni új készüléket.
A kérdező hozzászólása: Érdeklõdtem, s kiderült, hogy van társkártyás valami, azzal meg lehet venni.
A kérdező hozzászólása: Mást nem mondtak.

Első sorban, fiuk figyeljenek! : Ha szerettek egy lányt akkor nem azt akarjátok hogy minél előbb és többet együtt lehessetek? Barátom még várni akar, tőle függ minden! Én nem akarok elő hozakodni vele de nem tiltakoznék! Nem tudom meddig bírom még!

Legjobb válasz: Dede:) Adj neki ajándékba egy doboz óvszert, következõ alkalommal pedig egy szexi fehérnemût vegyél fel. De Neked kell tudnod, mitõl indul be egy férfi, próbálkozz:)

Dede:) Adj neki ajándékba egy doboz óvszert, következõ alkalommal pedig egy szexi fehérnemût vegyél fel. De Neked kell tudnod, mitõl indul be egy férfi, próbálkozz:)
Alapból ez a helyzet, de vannak extrém esetek. Nekem pl volt egy rámenõs barátnõm, akinél már tényleg rosszul éreztem magam a tempó miatt, amit diktált. Lehet, hoyg a te pasidnak is gyors a tempó. De végül is kezdeményezhetsz te is, nem kell rá várni (a fiúk úgyis "feláldozzák magukat", ha szexelni kell:D), csak ne eröltesd túl a dolgot, hagyj neki is mozgásteret.
Na hát ez hihetetlen, hogy egy fiú nincs még felkészülve a szexre... Végre egy lány, aki nem a várakozással van elfoglalva, hanem szeretne már együtt lenni úgy is a fiújával! Óriási respect neked! Frigid lányok, most mit javasoltok? Ha szereti majd vár meg ilyenek? Inkább meg se szólaljatok. A kérdésedre válaszolva: Hozd csak elõ, hogy nagyon szereted és szeretnéd már benned érezni a férfiasságát. Egy hevesebb pettingnél elõveheted a gumit. Szájjal felállítod és ráhúzod, aztán nesze neked. Ha akkor sem akarja, akkor viszont meg kell beszélni vele, hogy õ akkor most mit is akar. Ha nem akar veled lefeküdni, akkor ott valami elég nagy gixxer van. És természetesen nem veled!! 25/f

Megtud. Játok bocsátani a megcsalást? Csókot, vagy annál is többet. Megcsalt a párom és ezekután már nem bízom benne. Hiába szeretem, de nem tudok neki megbocsátani. A későbbiekben is mit lehetne várni tőle? 22/F

Legjobb válasz: Ha csak análba tolta, akkor igen. Viccet félretéve: barom vagy ha azt hiszed többször nem fog átverni. Akár mit is mond. Vér nem válik vízzé... higyj nekem!

Ha csak análba tolta, akkor igen. Viccet félretéve: barom vagy ha azt hiszed többször nem fog átverni. Akár mit is mond. Vér nem válik vízzé... higyj nekem!
Ha igazán szeretne nem csalna meg.:) Szóval nem. Helyedben szakítanék vele, mondjuk a te döntésed.
Nem tudnék megbocsájtani.Nem tudnék egy ilyen emberel együtt maradni, aki megcsalt.Aki megtette egyszer, megteszi késõbb is.
Én undorodnék a gondolattól, hogy együtt volt más lánnyal is, a farkán még ott lehetnek annak a ribancnak a nyomai, stb. Tényleg, hozzá se tudnék érni, meg se tudnám csókolni. Hiába szeretném, meg hiába akarnék neki megbocsátani, egyszerûen nem menne. Én szakítanék. Enyhébb dolgokat meg tudnék bocsátani, ha elég erõsen teper, de az max csókig terjed (az azért tényleg olyan, hogy bedrogozták és a csaj kezdte, akkor esetleg a szexet is, bár a fene se tudja), de tényleg nagyon sokáig kéne bizonyítgatnia és próbálkoznia, hogy ismét meg tudjak benne egy minimális szinten bízni. Szerintem nekem nem menne a megbocsátás. Te döntésed, de ha csók és több is volt, szerintem nem kéne megbocsátani neki. Az, hogy erre képes volt jelzi, hogy nem érzi magát annyira helyén a kapcsolatotokban, hiányzik neki valami, és ahelyett, hogy ezt megbeszélné veled, inkább félrelép- ergo, nem tart téged még annyira se. a csábítás mindenkinek ott van, csak vagyunk páran, akik ellen tudunk neki állni, mert tiszteljük a másikat és van bennünk annyi, hogy legalább megmondjuk, ha nem mûködik. Õ nem ezt tette, és ez elég súlyos vétek lenne a szememben. De te döntésed. Viszont vigyázz, ha nagyon könnyen megbocsátasz neki, akkor azt hiszi, hogy papucs vagy, és akármit megtehet veled, úgyse szakítasz, lehet máskor is elõfordul a dolog.
Nagyon ritka az, hogy valaki tényleg megbánja amit tett, és ne tegye meg újra. Valami hiányzik neki, amit így akar pótolni. Ha nem a problémát oldjátok meg, akkor újra kísértésbe fog esni, és általában újra elbukik.
Sajnálom hogy ezt kell mondjam de szakíts vele. Én nem tudtam megtenni másfél évig szívtam miatta. És átverte a fejemet. Nagyon szerettem de nem tudtam neki megbocsájtani, egyszerûen nem bíztam benne :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!