Találatok a következő kifejezésre: Õ várna tudom (116 db)

Főleg lányok segítségét várnám: Tudom, hogy gyakori probléma, de engem nagyon zavar. Ti mit csinálnátok/ csináltatok hasonló helyzetben?

Vaginálisan képtelen vagyok az orgazmusra. Sem egyedül, sem a párommal nem megy... Csiklón keresztül egész hamar elmegyek. És a libidómmal sincs semmi baj. De ha rendesen csináljuk akkor egy ideig nagyon jó, majd miel?tt elérném a csúcsot hirtelen visszafordul a folyamat és nem történik semmi. Ha valakinek volt már ilyen problémája hogyan oldotta meg? Segítsetek! 23/L

Legjobb válasz: Csináltad/csináltátok már úgy hogy egyszerre a kettõ? tehát benned volt a párod vagy az ujjad és köben csiklót is izgatod?

Csináltad/csináltátok már úgy hogy egyszerre a kettõ? tehát benned volt a párod vagy az ujjad és köben csiklót is izgatod?
Nem lassít le a barátod, pont amikor jönne az élvezés?
Az orál sem megy? Próbáltátok már? Egyik barátnõm is mondta, hogy sehogy nem megy, aztán kipróbálták a barátjával és nagyon élvezte. 18/L
Nehéz elérni, jó szeretõ kell hozzá!
A kérdező hozzászólása: Ha kényeztet mellette orálisan vagy kézzel akkor simán megy.:) De ha nem ér hozzá a csiklómhoz, akkor sehogy sem... Amúgy a lelassítás sem lehet gond, mert én amúgy is egy kicsit vadabban szeretem.:P Igazából nagyon türelmes és már majdnem mindent megpróbáltunk csak engem zavar nagyon... Nagyon irigylem azokat a nõket, akiknek megy...
Kicsit döntsd meg a csípõdet elõre és nagyon akard az orgazmust ne koncentrálj másra csak a párodra:) Érezd, hogy imád téged:D És lazulj el ne gondolj arra, hogy jaj úgy se sikerül, mert ez nem igaz :) ) Ha elõre eldöntöd, hogy úgy se sikerül, akkor nem is fog.:)
Próbáld a lovagló pózt, abban te irányítasz, a csiklóddal tudsz játszani a barátodon. Hasonló probléma esetén nálunk bevált.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!:) Majd igyekszem/igyekszünk!

Cipő kitörésétől keletkezett felszakadt vízhólyaggal mit csináljak? Vagy csak várni tudok vele?

Legjobb válasz: Sós melegvízbe kell áztatni kb egy órán át.. Visszahidratálja, lenyugtatja..

Sós melegvízbe kell áztatni kb egy órán át.. Visszahidratálja, lenyugtatja..
Ja a cipót meg át kell alakítani, vagy ki kell dobni..

Kb 1 évig nem láthatom. Tudom hogy szeret de várna rám 1 évig? 2 hónapja vagyunk együtt de eleget bizonyított szal tudom hogy szeret de melyik fiú várna 1 nőre 1 évet úgy hogy közben nincs más csaja és nem hall a nőről 1 évig? 19 / l

Legjobb válasz: ezt így elég nehéz megmondani miért kell egy évet várnia? Amúgy ha tényleg szeret, akkor bármennyit képes várni. Mondjuk az kicsit tényleg durva, hogy nem is hall felõled. Legalább telefon, vagy levél?

ezt így elég nehéz megmondani miért kell egy évet várnia? Amúgy ha tényleg szeret, akkor bármennyit képes várni. Mondjuk az kicsit tényleg durva, hogy nem is hall felõled. Legalább telefon, vagy levél?
elõzö vok. Ja és elvileg Õ is kap kimenõt hétvégén meg ilyesmi. Én Páromtól fél évig voltam külön, de minden nap beszéltünk. Tarts KI A Végsõkig ha Szereted, meg persze Õ is :) Sok Sikert ha nagyon akarjátok megtudjátok oldani :)
Szia! Elvileg kap zsebpénzt az intézetbe , Én is kaptam havi 5000et, és nemrég jöttem ki. a suliban ahova jár ott ha van net tud írni meg fel is hívhat elvileg az intézetekbe van telo, de attól függ h intézet vagy lakásotthon, javaslom barátkozzon meg a nevelõkkel hátha segítenek neki, h tartasa veled a kapcsolatot én íg csináltam. Remélem segítettem
Õszinte leszek: A szerelem, fõleg ha friss, ha nem éltetik, nem marad egy évig életben.
Ha õ intézetben lesz, akkor csak TE tudod õt látogatni. Ha dolgozol, akkor jár szabadság, amit kivehetsz mindig 1-1 napot havonta, 3 hetente és el tudsz menni hozzá hogy lásd õt. Közben persze írogass leveleket. Csak így tudod fenntartani a szerelmet. Ne hanyagold el õt, ha azt akarod hogy 1 év múlva a karodba zárhasd végleg!
De ha még nem is irogatsz neki, akkor aztán végképp kiszeret belõled. Ha más megoldás tényleg nincs, akkor muszáj lenne tartanotok a kapcsolatot, és néha találkoznotok. A szerelem, és az élet sem egyszerû, de a másikért, és a kapcsolatokért gyakran áldozatot kell hoznunk.
A kérdező hozzászólása: netezni nem tud és jövõre azért tudnánk talizni mert betölzi a 18at és eljön az intézetbõl
A kérdező hozzászólása: somogy megyében van intézetben, eddig oda jártam suliba, de dolgozni megyek és én másik megyében lakom. elég nehéz lenne megoldani a találkát és szerintem ha csak irogatok neki levelet félek hogy kiszeret belõlem és talál jobbat addig és nekem is nagyon nehz rengeteget sírtam kib.aszott szar állapotban vagyok
Vannak ilyen fiuk de a kapcsolatot fenn lehet tartani elvégre itt az internet vagy mi fene. De ezt beszéljétek meg.
ilyet NE csinálj h lelépsz az életébõl... 1évre az nagyon nagy fájdalom és kinzás légy konkrét h te mit SZERETNÉL:)
A kérdező hozzászólása: zsebpénzt azt kap de mindig elveszik tõle a többiek és ha elmondja valakinek megverik, és én se mehetek be és õ se jöhet ki suliba nem jár mert magántanuló ergó a net elúszott

Szerintetek van értelme este terhestesztet csinálni? Még csak egy napja késik, de hányingerem volt reggel, és nem biztos, hogy tudok holnapig várni.

Legjobb válasz: Azért szerintem érdemes lenne várni, mert ha ma este negatív, akkor el fogsz keseredni, pedig lehet, hogy holnap reggel halvány pozitív lenne. De tudom, hogy nagyon nehéz kivárni, én is mindig alig birok várni... Sok sikert és majd írd meg mi volt. :)

Azért szerintem érdemes lenne várni, mert ha ma este negatív, akkor el fogsz keseredni, pedig lehet, hogy holnap reggel halvány pozitív lenne. De tudom, hogy nagyon nehéz kivárni, én is mindig alig birok várni... Sok sikert és majd írd meg mi volt. :)
Nyugodtan csinálj, már a nem várt napján kimutatják a "korai" tesztek a terhességet, akár délutáni vizeletbõl is. Veled együtt izgulunk, írd meg az eredményt!
Sajnálom. Végül reggel csináltad?
A kérdező hozzászólása: Sajnos negatív lett, de már két napja nem jön meg. Nagyon szeretnénk már babát, de egy kicsit várnunk kell vele, anyagi okok miatt.Akkor is csalódott vagyok!!
Én is így voltam, ezért már biztosra mentem és 2db-os tesztet vettem. De már a nem várt napján, délutáni vizeletbõl pozitív lett:)
Reggel! De én se bírnám ki, ha lenne otthon 2 db.:)
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, a szervezet a terhesség alatt hcg-t termel ez az anyag a reggeli vizeletben nagy arányban van ezért érdemes reggel tesztelni irj mi volt sok sikert.
Szerintem is próbáld megvárni a reggelt és elsõ vizeletbõl csináld, amikor még nem ettél és ittál semmit. Ha mégis negatív lenne, de nem jön meg, akkor pár nap múlva egy másik teszt már tuti a biztosat mutatja, mivel a HCG naponta megduplázódik. Írd meg, hogy mi lett az eredmény:-)
A legérzékenyebb teszt is reggeli vizeletbõl a legbiztosabb!
Mi is ugyan így vagyunk. És nekem is késett ebben a hónapban és a tesztjeim negatívak lettek. De még mi sem állunk túl fényesen anyagilag, de mégis nagyon elkenõdtem. Kitartást!!!

3 évig fogamzásgátlót szedtem. Ferb. végén abbahagytam, mert babát szeretnénk. De úgy tudom 3 hónapot várni kell. Febr.24-én jött meg, márc.2-án voltam együtt a férjemmel, nem védekeztünk. Azóta nem jött meg. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Nem feltétlen kell 3 hónapot várni. A hormon tartalom nagyon rövid idõ alatt kiürül. A fogamzásgátló elvékonyíthatja a méhnyálkahártyát, aminek újraépülésére érdemes 1-2 hónapot várni. De ez sincs feltétlen így mindenkinél. Ha megfelelõ vastagságú a méhnyálkahártyád, akkor akár terhes is lehetsz, sokan estek már teherbe közvetlenül a gyógyszer abbahagyása után.

Nem feltétlen kell 3 hónapot várni. A hormon tartalom nagyon rövid idõ alatt kiürül. A fogamzásgátló elvékonyíthatja a méhnyálkahártyát, aminek újraépülésére érdemes 1-2 hónapot várni. De ez sincs feltétlen így mindenkinél. Ha megfelelõ vastagságú a méhnyálkahártyád, akkor akár terhes is lehetsz, sokan estek már teherbe közvetlenül a gyógyszer abbahagyása után.
Van rá esély. :-) Szerintem csinálj egy tesztet! Több helyen is olvastam, hogy már nem szokás hónapokat várni a fog. gátló után. Sõt, rögtön az elsõ hónapban nagyobb az esély!
Szia. Igen, lehetsz terhes. Én a gyógyszer abbahagyása utáni hónapban estem teherbe, most 23hetes vagyok. Engem is aggasztott a 3hónap, de több orvos is megnyugtatott, hogy nem lesz semmi gond. A tesóm gyógyszer mellett lett terhes, és erõs, egészségas gyermeke van. Minden jót.
Ha terhes lennél akkor sincs gond.Én is gyógyszert szedtem és abbahagytam.A dokim azt mondta, hogy csak 1 ciklust várjunk meg, de ha becsúszik akkor sincs gond.
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: már lényegtelen, összejött a legjobb lánybarátjával! :)
Most még minden zavaros. Az idõ segít tisztán látni. A barátod téved! 29F
Nem hatna. Most úgy érzed meghalsz a fájdalomtól. De nem fogsz. Szar lesz egy ideig, aztán szép lassan továbblépsz. Az idõ segíteni fog. De ne alázd meg magad. Azt mondta, nem kellesz neki. Ez van. Ezt dobta a gép. Majd jön a következõ. Ne rohanj utána, mert csak magadnak ártasz.
A kérdező hozzászólása: Nekem ez a fiú az életem! Úgy érzem nem hagyhatom hogy elhagyjon! De már mindent megpróbáltam! Fiú szemmel ti mit gondolnátok ha egy éjszakára kibérlek egy hotelben egy szobát, gyertyák zene stb. Szerintetek ez hatna?
OMG:D Gondolom aki azt írta hogy ne alázkodjon meg és hagyja ott az biztos nõ volt és bizos tudja hogy a fiú mért mondta ezeket. Ne mondjatok már neki ostobaságokat könyörgöm. Ez egy oylan kérdés amire mi nem válaszolhatunk. A kérdezõ tudja hogy mi lehet a problámája a barátjának és ha nem tudja akkor ki kell derítenie. Ennyi az egész. Sok sikert hozzá!:)
Tanulj meg írni, olvasni. Lehet az értelem hiányzik belõled. Mondjuk ez már sok emberbõl hiányzik.
Kérj tõle bocsánatot? Gondolom csak volt oka a szakításnak.
Ha te nem tudod, akkor mi honnan tudjuk? Biztos, hogy elmondta már, mi hiányzik neki a kapcsolatból... na AZT kell tenned.
Semmiképpen ne alázkodjál meg még jobban, ne mondjál neki ilyeneket, hogy vársz rá, mert akkor nyeregbe érzi magát! Valószínûleg lehet neki más, nem?! Lépjél tovább( tudom ezt könnyû mondani) de idõvel jobb lesz, és még lehet, hogy összejöttök megint, ha kicsit megkomolyodik! Legyél büszke és ne hagyd magad megalázni!
Ne hagyd, hogy a krapek valami hülyeséggel zsaroljon. találsz normálisabbat is.....
Hát mi se tudjuk hogy mit tegyél nem voltunk a helyzetetek be , ha jó volt a kapcsolatotok akkor tudnád .
szerintem lépj tovább.
A kérdező hozzászólása: 18-19
Hát ha nem tudod, akkor nem tudod...
egyértelmû mire gondol... gondolkodj férfiésszel szopsz és kész..

14 éves szűz lány vagyok, de nagyon kívánom a szexet. Esténként mindig erotikus álmaim vannak és nem tudok elaludni, ha nem végzek önkielégítést! Biztos, hogy ennek ellenére várnom kellene a szexel?

Legjobb válasz: biztos h várnod kell! várd meg amíg szerelmes leszel.. késõbb neked is jobb lesz úgy vissza gondolni az elsõre h szerelmes voltál mint ha 1 buliban adnád magad oda az elsõ szembejövõnek..

biztos h várnod kell! várd meg amíg szerelmes leszel.. késõbb neked is jobb lesz úgy vissza gondolni az elsõre h szerelmes voltál mint ha 1 buliban adnád magad oda az elsõ szembejövõnek..
Ebben a korban mindenki hasonló vágyakkal küzd, de szerintem egyelõre maradj a fürge ujjaknál, mert nem csak testileg, hanem lelkiekben is készen kell állnod egy aktusra.
Igen, mert közel sem biztos, hogy a szex is ugyanilyen jó lesz.
Persze, hogy normális, pubertáskor, hormonok.És persze, hogy nem vagytok egyformák, nem egyformán fejlõdtök. Engem sem foglalkoztatott ennyi idõsen, sajnos volt komolyabb gondom is.
ne szexelj még kb 17 éves korodig ez a hormonok játéka az nem azt jelenti hogy a szex is ugyanolyan jó lesz, magadat simogathatod de a szexszel várj még szerelmes nem leszel igazán, kb 17 éves korodig biztos, gyerek vagy még
Nem muszáj, minden ócska ribanc így kezdi!
Gyerek vagy még könyörgöm, hova sietsz, azt se tudod mi az.
Csináld csak nyugodtan. Max. 25 éven egy lelkileg és szexuálisan kiégett szaj*ha leszel 30 fiúval a hátad mögött, akiket mind dobtál, mert igazából neked csak a kaland kell és nem is fontos, hogy kivel.
nem vok lány :) xD
Egyszerû a válasz...állj be örömlánynak és kedvere csinálhatod a dolgodat és még pénzt is kapsz:) ))))
hát amit én olvastam :) én 25 kilómétere lakom Miskolctól
gondolom ti már ide nem is vagytok regelve :)
hát amúgy én se birok magammal :) amúgy ti hol laktok és ti hány évesek vagytok?
az ami fent a kérdés a 14 éves...... azt nem a lány írta ki?
amúgy én se bírok magammal kívánom a szexet de lánnyal :D
ide már csak vagy 1-2 ember jár :)
Várnod kell csináld csak magadnak de ne használj mûfütyit mert az átszakítja a szûzhártyád csináld úgy hogy jól benyúlsz és gondolsz valami pasira akit majd szeretni fogsz nedvesedjen jól be a puncid ezt akkor is fogod érezni amikor az elsõ aktus meg lesz, és ne légy szégyenlõs magaddal szembe ez természetes dolog ezen álltalában mindenki keresztül esik.
igazad lehet
Keress mielõbb rendes pasit. Az önkielégítéstõl rászokhatsz a klitorális orgazmusra és utána nem fogod tudni élvezni a szexet igazi férfival.
Ez természetes, én is voltam így. Nem muszály várnod, szerelem nélkül jobb elvesztíteni, mert jobban el lehet lazulni.
15/f persze, hogy várnod kell vele . De ha el vesztenéd és nincs partner írj . f/15
:) de amúgy néha jó néha nem :)
ne csináld én is ilyennel küzdök de vissza fogom magam :)
én 13 vagyok, de szerintem is jó masztizni .)
A kérdező hozzászólása: Szerintetek ez normális, nem valami betegség? Mert a barátnõmet egyáltalán nem érdekli a dolog. Én is szeretném, ha nem zavarna, de tudok ellene tenni semmit.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó mondatom helyesen: De nem tudok ellene tenni semmit. Egyébként egyáltalán nem gondoltam, hogy bármikor, bárkivel, sõt!!
Szia én fiúként nem biztos hogy jó válasszal tudok szolgálni de amiket tudok: -Ahogy pár lánytól hallottam ez változó/vérmérséklettõl függõ, tehát szerintem amit te érzel az normális -Én fiúként is így érzem, (bár tudom mi elvileg szexéhesebbek vagyunk) hogy néha nem tudok másra gondolni.Akár óra közepén is...Szóval...Várom már az alkalmat ! 16/F :D
14/F én is nagyon várom a szex-et ez tény és való de nem szabad sajnos...
Én most smároltam elõször, és szex majd lesz nemsoká, most indul be az élet!! a buli meg a csajozás!! Eddig kocka csíra voltam, de most egy emberállat aki aranyos, de alfa :D:D háhááá lényeg az önbizalom és meglesz! F18 Ne masszírozzam meg a hátad?:D
nálad az ócska ribanc mit takar? ez egy kicsit eg
Vegyél elõ egy jó könyvet- Ne a káma szútrát-, és olvasd vízszintben, amíg el nem alszol.
eladó vibrátor kell? 3eze használt! 78F
Remélem megismerlek egyszer a miskolci éjszakába :D
A kérdező hozzászólása: Az lehet, hogy összefutunk Miskolcon, mert nem lakom messze! Csak úgy 450 kilométerre!
fû alatt elintézhetnéd h ne csak álmodozz róla:D..például ha nem irod ide ki, hanem éled saját életed.. de amugy meg álmodozni róla és csinálni az kettõ..ugyhogy gondolkodjál még egy kicsit..:)
Kamcsatkai [email protected] ki homoké[email protected] a sivatagba.
Én ilyen voltam már 12 évesen és 18 ban vesztettem el.Várd ki az idejét addig meg álmodozz, ismerd meg magad neked mi a jó és ennyi.Jó masztizást!!!24/L
Szerintem mindenkeppen varj a sexel, viszont semmi gaz nincs abban ha onkielegited magad. Vigyazz azzal, hogy kivel veszted el, mert ajogy sokan irjak ha egyszer megtortent nem tudod visszaforditani.Ui: szerintem az se durva ha gondolsz a sexre vagy arra hogy akarod csinalni, viszont szerintem ne fekudj le valakivel. Ha nagyon kivanod csak ujjazd magad gyakran meg ajaom neked a csiklo orgazmust!
várj míg felkel majd a nap , te csak várj míg felkel majd a nap
nemkell várni. ha van azért van mert elsõre nem szakadt át teljesen a szüzhártya, és a "maradék" még akkor szakadt át.
belsõvérzésed van!!
Miért kell bunkónak lenni?! Szerintem nem szakadt át teljesen, de várni nem szükséges.
Már nem emlékszem pontosan hányszor, de nekem is többször vérzett. Volt olyan is, hogy már régóta nem és aztán egyszer csak megint mikor 1 hétig nem szexeltem.
Nem mindenki vérzik az elsönél de ha a másodiknál is vérzel akkor az atol van h a párodnak vastag a fasza és nem birod ennyi ;D:P
szerintem masodjara mar tul erosen nyomtatok, vagy tul vastag volt a baratodnak a fasza.ennyi.:)
A záróizom "beszippantja", annál nem kell feljebb nyomni. 5-10 perc után már hat.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Érdemes várnom rá? Azt mondja nem tudja, hogyan tovább, mi legyen, mit akar a jövőre nézve. Felesleges várnom, igaz?

Hétf?n még mellette ébredtem ma már egyedül egymagamban:S Az, hogy nem tudom mi legyen = NEM,vége (sztem)....!!!? (pedig 1hete kezd?dött mégcsak)

Legjobb válasz: Köszönjük, Emese.

Köszönjük, Emese.
Elég felesleges igen... az ilyen nem tudom mi legyen dolognál leginkább az szokott lenni, hogy nem akar igazán semmit, csak nincs pucája megmondani. Én a helyedben elfelejteném.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy felesleges kb.. csak az emberben mindig van egy remény, hátha mégsem így alakul... Köszönöm a választ:)
Szia!! Én is egy hasonló helyzetben voltam/ vagyok csak már több mint egy éve ( megszakításokkal) tart a nem tudom állapotja, de én tudom hogy miért bizonytalan és nem én vagyok az oka hanem más miatt fél belevágni..Tudom az okát és nem erõltetem. Fontosnak tartom, hogy tudjatok errõl a helyzetrõl beszélni, hogy megkérdezd a miérteket és akkor okosabban látod majd te is a helyzetedet! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!