Találatok a következő kifejezésre: Õ az nem találkoztam még hozzá (5 db)

Õ az Igazi, nem találkoztam még hozzá hasonlóval. Mit tudnék tenni?

sz*r a helyzet... 4 éve ismerem (oszt.társak voltunk gimnáziumban), amikor el?ször megláttam, rögtön "megfogott" az a lány. kívül belül. akkor nemjött össze (én hibámból, de nemlényeges most). az a baj, hogy azóta ugyanígy érzek: ha meglátom, rögtön jön a "para", szívem a torkomban; ha beszélgetünk, a külvilág megsz?nik. Kívül-belül tökéletesnek látom Õt, bármit megtennék Õérte. Le tudnám (s?t le akarom) élni vele az életem. (ez lehet, hogy kicsit komoly kijelentésnek t?nik, de így érzek) Pedig nemis voltunk együtt, ezért sokan leis hülyéztek már, hogy akkor hogyan érezhetek ilyet. De én meghalnék érte. Annyira tökéletes. Õmeg "csak" barátként tekint rám, és azt hiszem valamennyire érzi, hogy "mi van", de nemtud mit tenni, Õ nem érez így... Van valakije, azértsem akarok színt vallani neki.

Legjobb válasz: Én is voltam ugyanebben a szituban, mint te. Aztán idõsebb fejjel másként látom már a dolgokat. Elkezdtem ismerkedni más lányokkal és rájöttem, hogy több "tökéletes" nõ is létezik a világon, nem csak õ :) Meg persze a tökéletes emberekrõl is elõbb-utóbb kiderül, hogy nem is annyira tökéletesek.

Én is voltam ugyanebben a szituban, mint te. Aztán idõsebb fejjel másként látom már a dolgokat. Elkezdtem ismerkedni más lányokkal és rájöttem, hogy több "tökéletes" nõ is létezik a világon, nem csak õ :) Meg persze a tökéletes emberekrõl is elõbb-utóbb kiderül, hogy nem is annyira tökéletesek.
nagyon ismerõs nekem is a helyzet amit leirtál. Nagyon belezugtam volt osztálytársnõ csajba... fél évig depis voltam... suli szarul sikerült ... de sikerült kilábalni és most egy csodálatos lánnyal vagyok együtt :) ahogy az elõttem lévõ irta több tökéletes nõ is létezik
Mintha velem is ez történt volna kb 3-4 éve még a szituáció is hasonló, csak én megmondtam neki, hogy tetszik meg ilyesmi. Fontos az idõzítés is, jókor jó helyen lenni. Amit tehetsz ebben az esetben. Elõszöris érdemes tisztáznotok, hogy mi az ábra, ekkor elõfordulhat, hogy kosarat kapsz, de legalább tudod, hogy miként állj hozzá a továbbiakban. Ha minden marad a régiben és csak barátok maradtok, az további bizonytalanág forrása és csak idõ kérdése mikor pasizik, be, és ez nem jó fényt vet a barátságtokra sem, fõleg ha többet akarsz annál. Szóval nem érdemes sokáig halogatni. Viszont az is lehet, hogy öszzejöttök, de ha nem az se törjön le, még csak most kerülsz ki az életbe és sokminden vár még rád fõleg a csajok terén. Ha azt szeretnéd vegye a lapot, akkor azért tenni is kell. Beszégessetek, hívd el fagyizni, légy olyan amilyen vagy. A lényeg hogy ne ess kétségbe, mert a csajok nem szeretik a kétségbeesett egyéneket, inkább állj a sarkadra és légy határozott. Azt is megjegyezném, ha biztosra tudod, hogy van pasija, akkor felejtõs a helyzet alapból sztem. Elfelejteni teljesen nem lehet(tapasztalat), de idõvel halványul és emlék marad meg ha megismerkedsz egy szebbel jobbal akkor majd másképp gondolsz majd vissza az eseményekre. Ne csüggedj, sok sikert és fel a fejjel bárhogy is lesz, mert elvileg új sulid is lesz meg minden. Hajrá :)
A kérdező hozzászólása: kösz a választ. hát... azért nekemis vannak nõnemû ismerõseim :P (barátnõm is volt úgy fél éve) de semelyikük iránt nem érzek annyit (meg szerintem õk se irántam) szóval így ismerkedéssel nagyon nincsbaj. inkább azzal, hogy valaki hozzá foghatót találjak :-/ (akkor lennék a legboldogabb, ha Õ belémszeretne, de mostmár nemcsak az eszem súgja, hogy nincs esélyem)
A kérdező hozzászólása: hát akkor igyekszek keresni másikat. amúgymeg biztosra tudom, hogy nemérez irántam annyit amit szeretnék. azzal meg nincs baj, h önmagam legyek, meg elhívni valahova stb... csak fura a helyzet, mer kínos neki ez az egész (valamilyen szinten tudja), beszélgetni errõl nem beszéltünk. akk remélem majd találok vki mást. köcce
Ez a szerelem elsõ látásra valami szörnyû kinzó jó érzés...én is voltam ott. Csak éppen külföldön egy évig...mire odaértem, hogy randi és stb., haza kellett jönnöm. Mire visszamentem, elköltözött...pedig irtunk, beszéltünk...és mégis egy halál féltékeny vadidegen nõ vette fel a telefont mikor végre fel mertem hivni, hogy vagyok.... Másfél év magam keresése és pár év megalkuvás után megtaláltam a párom én is. Jegyben járok egy csupasziv fiúval aki csakis engem szeret és boldog vagyok. De õt nem felejtettem el. Pár év után elkezdtünk beszélni újra de én tudom, hogy hova tartozom. Nem könnyû ez és csakis az idõ az ami segiteni tud.
Szia! Szerintem meg kéne beszélnetek ezt az egészet, rendezni mindent. Az ha elmondod neki és csalódsz, még mindig jobb mintha nem teszel semmit. Aztán a további életed során meg rágódsz rajta, hogy mi lett volna, ha... Ha nem beszéltetek még a témáról akkor nem tudhatod mit is gondol. (Megjegyzem, az emberek sokszor nem tudják - vagy nem akarják - kimutatni az érzéseiket.) De ha ezer százalékra tudod, hogy mást szeret, akkor hagyd! És soha ne add fel! A világ tele van potenciális nagy Õ-kel, csak észre kell venned õket :)
A kérdező hozzászólása: ismét kösz a válaszokat. hát, talán 1000%-ra nem, de 100%-ra tudom. beszéltem egyik legjobb barátnõjével 2 hete, azt mondta, hogy Õ látja rajtam, múltkor is úgy néztem rá... és hogy nagyon kellemetlen neki, mert nem tudja, hogy mit tehetne... szóval elmondani... hát... tudom, milyen választ kapnék. meg nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni... esetleg, ha nemlesz senkije, talán akkor...

Szerintetek hogy találhatnék meg vkit akit már vagy 2éve nem láttám? Azt sem tudom hogy hívják, az utcán találkoztunk és rám mosolygot. Többször is láttam dem volt merszem odamenni hozzá.

Csak annyit tudok hogy egy bárban dolgozott (Amnesia Club Berettyóújfalu )És ha nem is emlékszik rám? Nem ciki ez? Szerintem az

Legjobb válasz: menj be a bérba és kérdezd meg nem ciki. a ciki az hogy két éve t.kölsz ezen a lépésen

menj be a bérba és kérdezd meg nem ciki. a ciki az hogy két éve t.kölsz ezen a lépésen
Mit veszítesz vele menyj el hozzá amilyen gyorsan csak tudsz mert ha nem mész majd elmegy más hozzá csak akkor már késõ lesz és lehet hogy épp õ életed nagy Szerelme :)


nagyon nem erõltetném a helyedben
Ne vedd bunkóságnak, csak õszintén kérdezem hogy "találkozgattunk" alatt azt érted hogy összejártatok szexelni mert ha igen és ismét ilyen jellegû dolgot szeretne a másik(esetleg te)akkor csak annyit tudom tanácsolni hogy ne csinálj butaságot, és már az elején tisztázd vele hogy nem akarsz semmit.

Az egyik lánnyal régebben többet találkoztunk, akkor még nem is gondoltam semmit, de most utólag, lehet hogy ő lenne a legjobban hozzám illő, de már nem találkozunk. Most mit csináljak?

Volt már ilyen veletek, hogy utólag döbbentetek rá, hogy valaki a tökéletes pár lett volna nektek?

Legjobb válasz: sztem már ien mkivel elõfordult. SZerintem írj neki, h talizzatok megint és majd meglátod mi sül ki a dologból vagy õ hogy áll hozzád

sztem már ien mkivel elõfordult. SZerintem írj neki, h talizzatok megint és majd meglátod mi sül ki a dologból vagy õ hogy áll hozzád


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!