Találatok a következő kifejezésre: Õ az nem találkoztam még (98 db)

A kérdező hozzászólása: webkamerán is láttam, õ is engem. :) csak élõben félek, hogy nem klappol majd a dolog.
Semmi. Talán. Nem tudom.
Semmi. Nem. Igen.
A kérdező hozzászólása: bunkózni nem kell. de lehet, hogy ez a te véleményed, valamint értelmi színvonalad.gratulálok.
nekem volt ilyen és a lány élõben elég más volt alig beszélt. szép volt olyan mint képeken semmi különös nem volt. viszont szerinte én sokkal jobb voltam mint képeken. jártunk 3 hónapig. utána meg ott helyben talált vkit és elhagyott. menni fog ha nem fosod össze magad :D csak add magad nem kell extrázni, legyél oylan mint msn-en. ha az bejön neki akkor baj nem lesz. ;)
A kérdező hozzászólása: telefonon is beszéltünk már, és ott pl teljesen oké volt... csak az volt neki fura, hogy szokatlanul bõbeszédû voltam. ami em volt baj neki, mert miután kiakadtam, hogy baj? baj?:D felhívott és végiglelkizte velem a dolgot, míg meg nem nyugodtam.:D
nagyon jó, sztem nem lesz gond. láttad már képeken?
Velem is most majdnem ugyanez van, csak annyi a különbség, hogy mi nem beszéltünk még telón, viszont egyszer régebben láttuk egymást élõben (de csak láttuk... nem beszéltünk, vagy ilyesmi). Nem tudom, mi lesz, de most teljesen odáig vagyunk egymásért így msnen.:D Szerintem ha már telón beszéltetek, és ott ment a dolog, akkor élõben is nagy esélye lesz a dolognak.:) És nem vagy hülye, vagy ha hülye vagy, akkor én is az vagyok, mert velem is ez van most.:D 16/L
Nálam ugyan ez volt :) egy közös ismerõsünk által kerültünk közös "beszélgetõablakba" és utána ismerõsünk kilépett de mi elkezdtünk beszélgetni, aztán napokon keresztül kb. egy hónapon át, képen nem láttam csak õ engem, mégis mindig vártam hogy jöjjön az este amikor tudtam hogy beszélni fogunk :) aztán megbeszéltük hogy lemegyünk Visegrádra és akkor találkoztunk, de az msn-es beszélgetések után tudtam hogy úgy nem fogok hazamenni hogy ne jöjjünk össze, vagy ne legyen valami :) most leszünk lassan másfél évesek, együtt élünk és nagyon szeretjük egymást :) úgyhogy hajrá ;)

Õ az Igazi, nem találkoztam még hozzá hasonlóval. Mit tudnék tenni?

sz*r a helyzet... 4 éve ismerem (oszt.társak voltunk gimnáziumban), amikor el?ször megláttam, rögtön "megfogott" az a lány. kívül belül. akkor nemjött össze (én hibámból, de nemlényeges most). az a baj, hogy azóta ugyanígy érzek: ha meglátom, rögtön jön a "para", szívem a torkomban; ha beszélgetünk, a külvilág megsz?nik. Kívül-belül tökéletesnek látom Õt, bármit megtennék Õérte. Le tudnám (s?t le akarom) élni vele az életem. (ez lehet, hogy kicsit komoly kijelentésnek t?nik, de így érzek) Pedig nemis voltunk együtt, ezért sokan leis hülyéztek már, hogy akkor hogyan érezhetek ilyet. De én meghalnék érte. Annyira tökéletes. Õmeg "csak" barátként tekint rám, és azt hiszem valamennyire érzi, hogy "mi van", de nemtud mit tenni, Õ nem érez így... Van valakije, azértsem akarok színt vallani neki.

Legjobb válasz: Én is voltam ugyanebben a szituban, mint te. Aztán idõsebb fejjel másként látom már a dolgokat. Elkezdtem ismerkedni más lányokkal és rájöttem, hogy több "tökéletes" nõ is létezik a világon, nem csak õ :) Meg persze a tökéletes emberekrõl is elõbb-utóbb kiderül, hogy nem is annyira tökéletesek.

Én is voltam ugyanebben a szituban, mint te. Aztán idõsebb fejjel másként látom már a dolgokat. Elkezdtem ismerkedni más lányokkal és rájöttem, hogy több "tökéletes" nõ is létezik a világon, nem csak õ :) Meg persze a tökéletes emberekrõl is elõbb-utóbb kiderül, hogy nem is annyira tökéletesek.
nagyon ismerõs nekem is a helyzet amit leirtál. Nagyon belezugtam volt osztálytársnõ csajba... fél évig depis voltam... suli szarul sikerült ... de sikerült kilábalni és most egy csodálatos lánnyal vagyok együtt :) ahogy az elõttem lévõ irta több tökéletes nõ is létezik
Mintha velem is ez történt volna kb 3-4 éve még a szituáció is hasonló, csak én megmondtam neki, hogy tetszik meg ilyesmi. Fontos az idõzítés is, jókor jó helyen lenni. Amit tehetsz ebben az esetben. Elõszöris érdemes tisztáznotok, hogy mi az ábra, ekkor elõfordulhat, hogy kosarat kapsz, de legalább tudod, hogy miként állj hozzá a továbbiakban. Ha minden marad a régiben és csak barátok maradtok, az további bizonytalanág forrása és csak idõ kérdése mikor pasizik, be, és ez nem jó fényt vet a barátságtokra sem, fõleg ha többet akarsz annál. Szóval nem érdemes sokáig halogatni. Viszont az is lehet, hogy öszzejöttök, de ha nem az se törjön le, még csak most kerülsz ki az életbe és sokminden vár még rád fõleg a csajok terén. Ha azt szeretnéd vegye a lapot, akkor azért tenni is kell. Beszégessetek, hívd el fagyizni, légy olyan amilyen vagy. A lényeg hogy ne ess kétségbe, mert a csajok nem szeretik a kétségbeesett egyéneket, inkább állj a sarkadra és légy határozott. Azt is megjegyezném, ha biztosra tudod, hogy van pasija, akkor felejtõs a helyzet alapból sztem. Elfelejteni teljesen nem lehet(tapasztalat), de idõvel halványul és emlék marad meg ha megismerkedsz egy szebbel jobbal akkor majd másképp gondolsz majd vissza az eseményekre. Ne csüggedj, sok sikert és fel a fejjel bárhogy is lesz, mert elvileg új sulid is lesz meg minden. Hajrá :)
A kérdező hozzászólása: kösz a választ. hát... azért nekemis vannak nõnemû ismerõseim :P (barátnõm is volt úgy fél éve) de semelyikük iránt nem érzek annyit (meg szerintem õk se irántam) szóval így ismerkedéssel nagyon nincsbaj. inkább azzal, hogy valaki hozzá foghatót találjak :-/ (akkor lennék a legboldogabb, ha Õ belémszeretne, de mostmár nemcsak az eszem súgja, hogy nincs esélyem)
A kérdező hozzászólása: hát akkor igyekszek keresni másikat. amúgymeg biztosra tudom, hogy nemérez irántam annyit amit szeretnék. azzal meg nincs baj, h önmagam legyek, meg elhívni valahova stb... csak fura a helyzet, mer kínos neki ez az egész (valamilyen szinten tudja), beszélgetni errõl nem beszéltünk. akk remélem majd találok vki mást. köcce
Ez a szerelem elsõ látásra valami szörnyû kinzó jó érzés...én is voltam ott. Csak éppen külföldön egy évig...mire odaértem, hogy randi és stb., haza kellett jönnöm. Mire visszamentem, elköltözött...pedig irtunk, beszéltünk...és mégis egy halál féltékeny vadidegen nõ vette fel a telefont mikor végre fel mertem hivni, hogy vagyok.... Másfél év magam keresése és pár év megalkuvás után megtaláltam a párom én is. Jegyben járok egy csupasziv fiúval aki csakis engem szeret és boldog vagyok. De õt nem felejtettem el. Pár év után elkezdtünk beszélni újra de én tudom, hogy hova tartozom. Nem könnyû ez és csakis az idõ az ami segiteni tud.
Szia! Szerintem meg kéne beszélnetek ezt az egészet, rendezni mindent. Az ha elmondod neki és csalódsz, még mindig jobb mintha nem teszel semmit. Aztán a további életed során meg rágódsz rajta, hogy mi lett volna, ha... Ha nem beszéltetek még a témáról akkor nem tudhatod mit is gondol. (Megjegyzem, az emberek sokszor nem tudják - vagy nem akarják - kimutatni az érzéseiket.) De ha ezer százalékra tudod, hogy mást szeret, akkor hagyd! És soha ne add fel! A világ tele van potenciális nagy Õ-kel, csak észre kell venned õket :)
A kérdező hozzászólása: ismét kösz a válaszokat. hát, talán 1000%-ra nem, de 100%-ra tudom. beszéltem egyik legjobb barátnõjével 2 hete, azt mondta, hogy Õ látja rajtam, múltkor is úgy néztem rá... és hogy nagyon kellemetlen neki, mert nem tudja, hogy mit tehetne... szóval elmondani... hát... tudom, milyen választ kapnék. meg nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni... esetleg, ha nemlesz senkije, talán akkor...

Az idén miért nem találkoztam még 1db szúnyoggal se?

Legjobb válasz: Biztos nem a családtagjaid.

Biztos nem a családtagjaid.
Én inkább örülnék neki, hogy nem csíptek meg. De sajnos ez nem így van.
Akkor oda megyek, ahol te vagy...
este jó idõben kimész, hidd el ellepnek. Én múlthéten egy estét lent töltöttem kb 2-3 órát kutyákkal, hát hazajöttem 8 szúnyogcsípéssel.
A szúnyog vízbe rakja a petéjét. Napos idõ volt tavasszal, nem voltak az eddig szokásos áradások, nem szaporodtak el a szúnyogok.
Ezt én is észrevettem, lehet hogy az idõjárás bekavart náluk valamit...de én már darazsat se láttam egy jó ideje(1 hónapja kb)
Mert nem voltál Romániában. :D
Mert már nekik sincs pénzük kajára.
Az idén kevés a szúnyog.De sajnos fecske is kevés van.
szerencséd van
mivel aszály volt tavasszal és nyárelõn, a szunyogok állóvízbe pocsolyákba rakják a petéiket. ezért nincs most invázio
Nem tudom, de engem az imént csípett meg egy. :(
Mert az összes hozzám jött..
ÉNSE! o.o lehet kihaltak!!! jólenne:D
:d Ez érdekes, mert még én sem találkoztam velük. De ne kiabáld el a dolgokat :P
én is nagyon ritkán találkozok eggyel-eggyel... valóban feltûnõen kevés van a korábbi évekhez képest.


Az jó. Állítólag terhesség esetén 37 körül van, nálam is így volt, igaz mostanában nem mértem. Üdv: 27 hetes kismama

Van egy srác akivel 3 hónapja levelezek és a legutobbi e-mailbe azt kérdezte hogy van -e rá esély hogy mi összejöhetnénk én nemtudom milyen korrekt választ adhatnék neki mivel személyessen még nem találkoztam vele. Szerintetek mit csináljak?

Legjobb válasz: Szerintem mond meg neki hogy találkozzatok személyesen és akkor megbeszélitek. Ha találkoztok akkor megismered személyesen és majd akkor eldöntöd hogy szeretnéd-e.

Szerintem mond meg neki hogy találkozzatok személyesen és akkor megbeszélitek. Ha találkoztok akkor megismered személyesen és majd akkor eldöntöd hogy szeretnéd-e.
Sztem is találkozz vele, meg egyébként is élõben úgyis másmilyen mint mikor levélben beszélgettek.

Miért van az hogy ebayen vásároltam 1000x de most találkoztam először ezzel hogy nem jött meg a cucc, írtam nekik írtak vissza, hogy vissza küldik a pénzt, az ebayem is jelezte a refund ot, de még nem érkezett meg a pénz és a paypalemen ezt láttam?

Mar 27, 2012 Refund From Completed $5.88 USD az akkor 1330Ft nak felelt meg! és utána ez a következő: Mar 27, 2012 Transfer To Credit Card Completed -1,330 HUF már sokszor vásároltam meg kaptam is vissz pénzt, de ilyet még nem láttam szóval EZ MI? SZERINTETEK AKI ÉRT HOZZÁ VAGY TALÁLKOZOTT ILYENNEL AZ ÍRJON!!! :) MERT AZ ÉN ÉRTELMEZÉSEM SZERINT AMIT VISSZAKAPTAM PÉNZT, AZT LE IS VONTÁK EGYBÕL??? :S Köszönöm előre is! :)

Legjobb válasz: Köszi, nekem alapból amikor megcsináltam a paypalt beállítottam, hogy a bankszamlamra menjen vissza a pénz! ha netán visszautalásra kerül sor! és amikor visszautaltak akkor a paypal szamlamon sose maradt pénz mindig kaptam sms-t hogy megjött a bankszámlámra! :) de most nem akart megjönni, de kellett nekem aggódni! tegnap este meg is érkezett a pénz! :) csak rájöttem, hogy amikro azt mondják, hogy most visszaküldte, meg jelzi az ebay is akkor az megjelenik egybõl a paypal számlámon, de a rendes bankszamlamra majd csak pár nap mulva érkezik meg és fejezõdik be a tranzakció! :) szoval a paypal csak 1bõl jelzi hogy tényéeg visszautalták!:) de én ezt a 5,88$ refund, aztán 1330Ft van a szamlan, aztán engem ez a -1330Ft zavart össze mert ez miatt azt hittem, hogy azért nem jön meg mert egybõl vissza is vették vagy megszakították a tranzakció! :) de mint kiderült semmi gond! :) azért köszönöm a válaszodat! :)

A kérdező hozzászólása: Köszi, nekem alapból amikor megcsináltam a paypalt beállítottam, hogy a bankszamlamra menjen vissza a pénz! ha netán visszautalásra kerül sor! és amikor visszautaltak akkor a paypal szamlamon sose maradt pénz mindig kaptam sms-t hogy megjött a bankszámlámra! :) de most nem akart megjönni, de kellett nekem aggódni! tegnap este meg is érkezett a pénz! :) csak rájöttem, hogy amikro azt mondják, hogy most visszaküldte, meg jelzi az ebay is akkor az megjelenik egybõl a paypal számlámon, de a rendes bankszamlamra majd csak pár nap mulva érkezik meg és fejezõdik be a tranzakció! :) szoval a paypal csak 1bõl jelzi hogy tényéeg visszautalták!:) de én ezt a 5, 88$ refund, aztán 1330Ft van a szamlan, aztán engem ez a -1330Ft zavart össze mert ez miatt azt hittem, hogy azért nem jön meg mert egybõl vissza is vették vagy megszakították a tranzakció! :) de mint kiderült semmi gond! :) azért köszönöm a válaszodat! :)

Véleményeket kérek, ilyen helyzettel még nem találkoztam. Van egy férfi az életemben, aki után már kb. két éve vágyakozom. Nem tudom vajon tényleg érdeklem?

Nemrég szakított a barátnőjével, és randiztunk párszor. Az utolsó randin megpróbáltam közeledni hozzá, de időt kért, mondván nem szokott egyik kapcsolatból a másikba ugrani, és szeretne jobban megismerni. És búcsúzáskor megöleltem, és azt mondta: megcsókolnálak, de nekem még idő kell.

Legjobb válasz: Hát sajnálom a lelki szegénysége miatt az elsõ válaszolót! Próbáld beleélni magad a fiú helyébe, aki nem rég vesztette el azt, akit szeretett. Még körülötte mozog a gondolata. Valószínûleg érzelmileg gazdag a srác. Próbálj találkozgatni vele. Ne siettesd a kapcsolatot. Ha szereted, várd ki az idõt, amíg a srác egy új kapcsolatot el tud fogadni, vagy szüksége van rá. Addig is segíts neki azzal, hogy körülötte lebzselsz, és segítesz neki a felejtésben. Lehet, hogy egyszer csak azt veszed észre, hogy már jártok is. Az a bajom ezzel a dologgal, hogy mindenki azon nyavajog, hogy nincs egy rendes srác, vagy csaj sehol. Tessék itt van és akkor nem tudtok mit kezdeni vele. még le is fik... ázzák .

Hát sajnálom a lelki szegénysége miatt az elsõ válaszolót! Próbáld beleélni magad a fiú helyébe, aki nem rég vesztette el azt, akit szeretett. Még körülötte mozog a gondolata. Valószínûleg érzelmileg gazdag a srác. Próbálj találkozgatni vele. Ne siettesd a kapcsolatot. Ha szereted, várd ki az idõt, amíg a srác egy új kapcsolatot el tud fogadni, vagy szüksége van rá. Addig is segíts neki azzal, hogy körülötte lebzselsz, és segítesz neki a felejtésben. Lehet, hogy egyszer csak azt veszed észre, hogy már jártok is. Az a bajom ezzel a dologgal, hogy mindenki azon nyavajog, hogy nincs egy rendes srác, vagy csaj sehol. Tessék itt van és akkor nem tudtok mit kezdeni vele. még le is fik... ázzák .
Neki kell kezdeményeznie, ha nem tette meg, akkor felejtõs.....Felesleges rá várnod:(
úristen! van valami beütése ennek a pasinak vagy mi? ez mindig egy olcsó és szánalmas duma... "jajj idõ kell jajj istenem összetört a szívem, most mi lesz" Ez egy õsrégen kitalált zagyvaság. (a nõknél talán igaz)
szepen megmondta hogy ido kell neki!mit nem ertessz ezen? vagy azt hiszed mi pasik olyan konnyen tul tesszuk magunkat mindenen?hat nem... nekunk pasiknak is ido kell.tessek be allni a sorba es turelmesen varni :)
várj még egy kicsit a pasit is megviseli azért a szakítás nem csak a nõt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddig írtakat, azt azért tudni kell, hogy régen úgy 10 éve nagyon szerelmes volt belém, de nekem volt valakim.Nem túl rég jöttem rá, hogy õ az egyetlen férfi, aki boldoggá tehet, de nagyon félénk, és túl szépnek tart magához képest, viszont engem leginkább a lelke érdekel
"randiztunk párszor. Az utolsó randin megpróbáltam közeledni hozzá" TE NAGYON GÁZ VAGY! TUDOD, MI A RANDI? MINDKETTEN BEJÖTTÖK EGYMÁSNAK ÉS AZÉRT TALÁLKOZTOK HOGY ÖSSZEJÖJJETEK! KÉT LEHETSÉGES KIMENET: 1) ÖSSZEJÖTTÖK, CSÓKOLÓZTOK STB. 2) NEM JÖTTÖK ÖSSZE ÉS TÖBBET NEM IS TALÁLKOZTOK OLYAN MEG NINCS HOGY BARÁTTAL RANDIZOL, MERT AKKOR AZ NEM BARÁT.
A kérdező hozzászólása: A közeledni hozzá alatt azt értettem, hogy fizikailag közeledni.

A neten (facebook) milyen uruggyel irjak ra egy lanyra aki tetszik, de meg soha nem talalkoztunk? (nem latott) nem is az en falumban lakik

komolyan gondoltam

Legjobb válasz: Szia! Mizu? Gondoltam rádírok, mert nagyon bejössz és találkozhatnánk, ha te is úgy gondolod. Kb ennyi, mondd meg a frankót, azt csípik a csajok.

Szia! Mizu? Gondoltam rádírok, mert nagyon bejössz és találkozhatnánk, ha te is úgy gondolod. Kb ennyi, mondd meg a frankót, azt csípik a csajok.
Nem ürüggyel kell. Legyél konkrét :)
A kérdező hozzászólása: a szerintem ennek a csjnak nm jon be a nagy nyomulas csak lassan fokozatosan
Én nem írnék rá olyanra aki nem falubelim O.o
A kérdező hozzászólása: nem mondanad el hogy miert?
Tehát még nem láttad, de tetszik?
A kérdező hozzászólása: amugy egyszer lattam de nem vett eszre, egybol megtetszett, de kepen lattam tobbszor

Normormális az ha valakivel már több mint 1 éve ismerjük egymást neten, de még nem találkoztunk és azt írja hogy szeret meg imád?

Legjobb válasz: szia ismertem egy csajt fél évig voltunk eggyütt netkapcsi majd mikor azt hittem h meglepem h elmegyek hozzá majdnem az utván kötöttem ki... NEM NORMÁLIS.... fõleg ha Londonban van

szia ismertem egy csajt fél évig voltunk eggyütt netkapcsi majd mikor azt hittem h meglepem h elmegyek hozzá majdnem az utván kötöttem ki... NEM NORMÁLIS.... fõleg ha Londonban van
A kérdező hozzászólása: miért kötöttél ki majdnem az utcán? de õ velem majd talizik :)
Nem, mert férfi-nõ kapcsolat testiség nélkül semmit sem ér.
beteges...
ha fiatalok vagytok még mindketten, akkor ez afféle szerelmi illúzió lehet, felnõttebb ember ezt már nem így csinálja. Ha nem is akar veled találkozni, vagy csak mondja, de nincs semmi elõrelépés, pláne ha mindig "közbejön" neki valami, akkor valójában ez így nagyon is jó neki. Vagy a való életben nem képes párkapcsolatot kialakítani és a neten éli ki magát, vagy pedig nagyon is képes rá, és a netszerelem mellett van egy igazi élete, akár barátnõje is. Kivétel: ha nagyon messze vagytok, pl. õ más országban, és anyagi vagy egyéb komoly akadálya volt a személyes találkozásnak eddig. Szóval ha ezt egy felnõtt ember írja, akkor ne vedd azért teljesen komolyan, mert még ha jól meg is értitek egymást a neten és ez megadja a szerelem illúzióját, a valódi szerelemhez fizikai jelenlét kell. (Én is neten keresztül ismertem meg a párom, úgyhogy tapasztalatból tudom, az ilyesmi nem tekinthetõ igazinak, amíg nem találkoztok valósan is.)
A kérdező hozzászólása: tudom hogy nem tekinthetõ annak, de fogunk találkozni, az a baj hogy nagyon tervez elõre :S

Star Wars: The Old Republic kijött már egyáltalán? Látom h relase date az 2011 11 20 vagy 12 20 lényegtelen de még torrent oldalon nem találkoztam vele?

Legjobb válasz: Torrentrõl hiába szednéd le,ez egy havi díjas MMORPG. Ha nem fizetsz,nem játszhatsz,ezért nincs túl sok értelme torrent-re feltölteni,vagy onnan le szedni mivel gyakorlatilag nem maga a játék kerül pénzbe hanem a játék idõ.Magát a játékot teljesen ingyen letöltheted a hivatalos oldalról is,de sokra nem mész vele ha nem fizetsz elõ rá,tört szerverek meg nincsenek (még amennyire tudom: http://www.swtor.com/ A jobb oldalon lentebb ott van hogy Download,onnan letöltheted a játékot.

Torrentrõl hiába szednéd le, ez egy havi díjas MMORPG. Ha nem fizetsz, nem játszhatsz, ezért nincs túl sok értelme torrent-re feltölteni, vagy onnan le szedni mivel gyakorlatilag nem maga a játék kerül pénzbe hanem a játék idõ.Magát a játékot teljesen ingyen letöltheted a hivatalos oldalról is, de sokra nem mész vele ha nem fizetsz elõ rá, tört szerverek meg nincsenek (még amennyire tudom: http://www.swtor.com/ A jobb oldalon lentebb ott van hogy Download, onnan letöltheted a játékot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!