Találatok a következő kifejezésre: Õ az nem találkoztam (222 db)

Mitõl lehet az hogy találkoztam egy idegennel de hónapok óta nem tudom elfelejteni?

Voltam egy rendezvényen párhónapja nagyon messze utaztam hogy ellátogassak rá de végül hatalmas csalódás volt aztán álltam egy helyben egy elõadásnál pont magamban latolgattam mekkora pénz kidobás az egész és ez a nap rosszabb már nem lehet és egy lány nekem szaladt és egy pillanatra igazából halálra is rémültem h rám zuhant de amikor megláttam a kék szemeit szinte nem akartam elengedni fel sem fogtam mi történik utána bocsánatot kértem és a barátnõje megragadta a karját és mentek tovább a lány még nézett vissza rám és mosolygott ... az az érdekes hogy barátnõmmel való együttlétkor sem éreztem még soha hasonlót sem talán az elsõ szerelmemhez tudnám hasonlítani , úgy kalapált a szívem , és a levegõ elnehezedett a tüdõmben , és csak egy széles mosoly volt az arcomon amire magamhoz tértem eltûntek a tömegben úgy gondoltam h soha nem fogok hasonlót tapasztalni már...utána haza úton gondoltam magamban csak egy pillanatra elgyengültem és holnapra elfelejtem és nem törõdök vele de hónapok teltek el és nem tudom elfelejteni õt....egyszerûen vágyok rá.....szerintetek fogom még látni? vagy meg találhatom valahogy? kicsit attól félek hogy azért ilyen különleges mert elszalasztottam, de mégis máskor nem szoktam ennyire lelkisre venni még kapcsolatban is gyakran tartanak ridegnek és érzéktelennek ...nem tudom mit csináljak az a lány pár percig belebotlott az életemben és jobban felkeltette az érdeklõdésem mint eddig bárki ...valahogy megoldást akarok keresni mert csak eltereli a gondolataimat állandóan...

Legjobb válasz: Az élet annyira sorsszerû. Én úgy gondolom, hogy ha kell hogy közötök legyen egymáshoz, akkor találkoztok még. Akkor, amikor eljön az ideje. Ha meg nem, akkor többé nem látjátok egymást.

Az élet annyira sorsszerû. Én úgy gondolom, hogy ha kell hogy közötök legyen egymáshoz, akkor találkoztok még. Akkor, amikor eljön az ideje. Ha meg nem, akkor többé nem látjátok egymást.
Probléma: túl sok a szabad idõd, és túlságosan ráérsz. Megoldás: foglald el magad valamivel! Mondjuk tanulhatnál központozást, mert rohadtul nem lehet elkülöníteni egymástól a mondataidat, és így egy érthetetlen katyvasz az egész, amit leírtál.
Én 14 éve próbálok elfelejteni valakit, 2-3 évente futok össze vele. Ráadásul boldog családi éeltem van és egyáltalán nem érdekel az illetõ. Mégis amikor meglátom összerogyok és utána pár hétig óránként eszembe jut. Aztán elmúlik, majd két év múlva ugyanez. Rossz érzés, nem tudom mit twehetnék, már elköltöztem kétszer, már alig mozdulok ki a házból is és mégis 2 hete megint láttam. Csak próbálok nem foglalkozni a sors hülyeségével és felejteni. Idõvel jobb lesz, csak nyugi.
Utolsó, ha megtagadod a sorsot õ is megtagad téged.
Én tuti otthagytam volna! Aznap nem feküdnék le vele! 19/L
Emancipálódni tetszettek naccsád, szóval csak ne olyan öntelten ha nincsen alapja...miért ne viccelhetne ezzel bárki is? A férfiknak sem tesztek szívességet azzal, hogy megd.gatjátok magatokat. Ez nem egy hierarchiaharc. Ha pedig az akkor már amugy is mindegy.
Ezt az önérzetet... és ha a nõ kéreti magát ?! Hihetetlen hogy egyeseknek ez is becsületharc. Tessék leszállni a rózsaszín csillámpóniról.
egyik se. hagynám a francba. van olyan, hogy az embernek nincs kedve, de akkor minek kezdi el? van rajta kívül is férfi a világon.
másszon a franc...nehogy már azt higyje, szívességet tesz azzal, hogy megdug...
Én nem csak aznap, hanem valószínûleg örökre otthagynám. Csinálja ezt azzal mókából, akivel az elmúlt 1 hónapban is csinálta...mókából...
Az ilyet minden nõ vérkomolyan veszi. Kevesebb önérzetet! Provokáció. Azt jelenti hogy másszál rá.
Ha csak mókásan viccelõdik, és nem azért csinálja, hogy kicsesszen veled azzal miért lenne baj? Max mondanám neki, hogy ezért most büntit kap aztán...... :D
Ha látnám h viccel, akkor mondanám, h oké, hátat fordítanék és félpercen belül már tuti Õ mászna. :)

Van egy srác akivel 3 hónapja levelezek és a legutobbi e-mailbe azt kérdezte hogy van -e rá esély hogy mi összejöhetnénk én nemtudom milyen korrekt választ adhatnék neki mivel személyessen még nem találkoztam vele. Szerintetek mit csináljak?

Legjobb válasz: Szerintem mond meg neki hogy találkozzatok személyesen és akkor megbeszélitek. Ha találkoztok akkor megismered személyesen és majd akkor eldöntöd hogy szeretnéd-e.

Szerintem mond meg neki hogy találkozzatok személyesen és akkor megbeszélitek. Ha találkoztok akkor megismered személyesen és majd akkor eldöntöd hogy szeretnéd-e.
Sztem is találkozz vele, meg egyébként is élõben úgyis másmilyen mint mikor levélben beszélgettek.

Szerintetek ha egy kereszteny hazassagban a ferjem egyaltalan nem gondoskodik bibliai ertelemben rolam (gyerek meg nincs), sot vagy 2 honapja nem talalkoztunk, egyszercsak mar nem keresett tobbet, ez eleg ok-e az elvalasra?

A problemak mar evekkel ezelott kezdodtek, hullamvasutast jatszik, hol fent, hol lent. A piara ujra raszokott, a gyulekezetbe csak a baratok nmiatt jar neha. Ugy erzem, engem ezzel bortonben tart, mert nem tudunk elore lepni, hatra meg nem lehet. Van valakinek tapasztalata ilyen teren?

Legjobb válasz: Mit értesz azon,hogy bibliai értelemben nem gondoskodik rólad? Ilyen nincs a bibliában. Ha nem jár el a gyülekezetbe,azért miért baj? Valószínûleg már nem érdekli. Az viszont,hogy iszik és nem otthon van,máshol tölti az idejét,komoly baj egy házasságban. Ha ezen nem tudtok változtatni,akkor váljatok el. Feltéve,ha a vallásod megengedi a válást. Ez ugyanis ellenkezik a házasságkor tett eskütökkel: Jóban,rosszban, betegségben-egészségben.

Mit értesz azon, hogy bibliai értelemben nem gondoskodik rólad? Ilyen nincs a bibliában. Ha nem jár el a gyülekezetbe, azért miért baj? Valószínûleg már nem érdekli. Az viszont, hogy iszik és nem otthon van, máshol tölti az idejét, komoly baj egy házasságban. Ha ezen nem tudtok változtatni, akkor váljatok el. Feltéve, ha a vallásod megengedi a válást. Ez ugyanis ellenkezik a házasságkor tett eskütökkel: Jóban, rosszban, betegségben-egészségben.
Most akkor elkötelezett keresztény vagy sem?? Mert ha igen akkor eszedbe sem szabadna jutni a "válóper" szónak. Ahogy az elsõ írta.Isten elõtt esküdtél JÓBAN-ROSSZBAN.. Ha meg mindenáron válni akarsz akkor ne gyere azzal, hogy mennyire híve vagy a kereszténységnek, mert akkor csak képmutatás az egész.
Hoppá, akkor te fogalomzavarban szenvedsz. Házasságnak nevezel valamit a saját szótárad szerint. Ugyanis minden világi törvény, amely nem Isten ellen megy, az érvényes mindenkire Isten elõtt is (Róma levél:13:1). Tehát ha törvény elõtt nem esküdtetek meg, akkor nem vagytok házasok Isten elõtt. Paráznaságot folytattatok, amin nincs Isten áldása. Nem jósolok jövõt, hacsak meg nem tértek ebbõl, és el nem kötelezitek magatokat hivatalosan egymás felé. Igaz, hogy a házasság valójában a szívben van, de ha az ember nem akarja ezt megpecsételni, az bizonyság, hogy nincs a szívében házasság. A tiéd nem házasság, ha annak hívod is, ha a szívedben az van, akkor mondd meg a "párodnak" is.
Elég ok, arra, hogy átgondold. Keresztényen is, meg nem keresztényen is probléma az ivás, meg az, hogy haza se jár. Ne fogjon vissza, hogy keresztény vagy. Gondolom nem akarsz egy alkoholistát gondozni a továbbiakban!
Ez sokkal bonyolultabb. Meg vannak írva a férj, és feleség kötelességei is. Ha valamelyik fél ezt nem teljesíti, azzal maga szegi meg az esküjét (úgy szeressétek feleségeiteket, ahogy Krisztus szerette az egyházat). Ha ebbõl nem akar megtérni, azzal maga fordít hátat a saját házasságának. Nem a papíron van a házasság, hanem a szívben. A papír ennek a pecsétje. Férjed ezt nem veszi komolyan. Add Istennek az egészet, és kérj bölcsességet. Jómagam elvált vagyok. Én komolyan vettem, hogy mindhalálig szeretni, de exem nem. Esküjét felrúgva lecserélt egy refkó papra. Így belementem a közös megegyezésbe, mert õ már eldöntötte, és ha nem írok alá, sokkal hosszabb, és macerásabb az egész. Ezután Istennek adtam a dolgokat, és új menyasszonyt kaptam, aki valóban komoly, ha sírig tartó hûségrõl van szó.
Egy keresztény házasságban tudtommal Isten elõtt megesküdtél, hogy jóban-ROSSZBAN vele leszel. Szóval ha egyszerû, hétköznapi ember szemébõl nézzük, igen, elég ok, de ha egy vallásos keresztény szemébõl, akkor nem... felelõtlenül ne ígérgess Istennek!
Egyetértek 11:38-al. Sztem is kérj bölcsességet Istentõl, beszélj olyan hívõkkel, akik tényleg ismerik a kapcsolatotokat, és kérd Istent, h mutassa meg az utat.
"(úgy szeressétek feleségeiteket, ahogy Krisztus szerette az egyházat" Jézus idejében még nem is volt egyház, vagy max zsidó egyház, ami ellen ugye õ meg lázadott...
Imádkozz érte, beszélj vele és próbálj továbbra is kedves lenni vele. Próbálj a jó tulajdonságaira gondolni vagy a közös jó emlékeitekre. Kérd ehhez is Jézus segítségét. A házasság nem oldható fel azért mert valaki piál vagy azért mert ritkábban jár gyülekezetbe. Gondolj erre úgy mint egy próbatételre. Egyébként ha összeházasodtatok akkor miért éltek külön? Van egy imacsoport ahol kimondottan alkoholistákért imádkoznak, az imájuk közbenjárására az unokatestvérem most már egyáltalán nem iszik. Nézd meg ezt: http://www.kaszlelkikozpont.hu/index2.php?o=2&t=kasz/KASZkez..
A kérdező hozzászólása: Az ominozus eset regebben tortent, ebbol megtert, nem erre apellalva kerdes szamomra h el lehetne-e valni, ha esetleg ugy akarnek.
A kérdező hozzászólása: en punkosdi karizmatikus gyulibe jarok
"Jézus utalt rá, hogy csak paráznaság miatt lehet elválni." A paráznaság nem csak azt jelenti, h vki szexuális értelembe rosszat tesz, ennyibe nem merül ki a paráznaság fogalma, mivel ez 1 több értelmû szó!
A kérdező hozzászólása: koszi :) (akkor tanulmanyozd kicsit melyebben a Bibliat)
Mindig a férfinak van igaza, mivel õt teremtette elõbb Isten. Te csak egy kellék vagy, és alá vagy rendelve az uradnak, a tulajdona vagy.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a biztatast, igen, nagyjabol ez afelallas, amit kedves 2-vel Elottem Szolo irt. Hazassagtores nem tortent tudomasom szerint, igy "csak" a "nem gondoskodik haza neperol" vad hozhato fel ellene. Kedves elottem szolo: igy van, mindketto igevers Istentol van, csakhogy a ketto most egymas ellen harcol (az en fejemben is).
2 alapelv jutott hirtelen eszembe: - Aki nem gondoskodik a háznépérõl a hitet megtagadta és rosszabb a hitetlennél. - Jézus utalt rá, hogy csak paráznaság miatt lehet elválni. Minden más Isten elõtt elfogadhatatlan. Valahol a Malakiásban Isten ki is jelenti, hogy gyûlöli a válást. Sajnos nem jut eszembe a két bibliavers ezzel kapcsolatban :(
A házasságot emberek találták ki, a saját biztonságuk, és a másik ember birtoklása érdekében.Akkor is, ha a Bibliában szerepel róla leírás.Az Úr nem vár el az embertõl olyat, amirõl tudja, hogy sok esetben nem fogja tudni betartani-semmi sem garantálja, még a Biblia sem, hogy az egyik fél el fogja tudni viselni a másik embert, vagy, hogy együtt fognak tudni élni életük végéig.a kényszerházasság pedig tönkreteszi az embert, Isten pedig nem akar ilyet, mert szeret minket.bizonytalan fogadkozásnak pedig mi lenne az értelme, és értéke Isten szemében?(házassági fogadalom) De tudom, hogy úgysem hiszel nekem.Ezért csak annyit kívánok, hogy minél elõbb sikerrel meg tudd oldani ezt a problémát, és megszabadulj a lelki terhedtõl.
A kérdező hozzászólása: Ha csak polgarit kotottunk volna, akkor az Ur szemeben nem lenne hazassag. Az Urnak kell igeretet tennunk, nem az anyakonyvvezeto neninek. Nem, regen nem volt templomi eskuvo sem, amit igy nem fogadott el az allam. Mert senkit nem erdekelt. Tobb ezer evvel ezelottre gondolok, Oszovetsegre. Konkretan a ferfi bevitte a satraba a lanyt, onnantol hazasok voltak. Nem azert mert ceremonian mentek keresztul. Hosszu hogy miert csak egyhazi eskuvo volt, maradjunk annyiban, hogy nem volt tulsagosan megszervezve, de attol meg megvolt.
Régen sem volt házasságkötõ és anyakönyvvezetõ, viszont a templomban megkötött házasságot elismerte az állam. És ez a nagy különbség! Nem is értem, hogyan szervezhettétek meg úgy az esküvõt, hogy a polgárinak nem volt kitûzve idõpontja? És igazán nem szeretnék személyeskedni, de miféle gyülekezet az, ahol áldásukat adják az ilyenre??? Szóval ez sajnos nem házasság. Ha csak polgárit kötöttetek volna, az lenne.
A kérdező hozzászólása: Persze, ahogy a kedves hozzaszolo is irta, nem ilyen egyszeru. Bonyolult h miert, de csak az Ur elott vagyunk hazasok, a torveny elott nem. A ferjemmel (mar) nem elunk egyutt, habar barmikor talalkozhatnank, de megsem talalkozunk. Igy hetek ota egyaltalan nem is lattam, nem is hallottam felole. En igen, elkotelezett kereszteny vagyok, es amit az Ur elott megigertem, ugy is gondolom. (Az Ur miatt akkor is ugy gondolom, ha amugy az erzelmeim mast sugnanak.) O viszont rendszeresen maskepp gondolja, igy szinte csak hasznal engem. Ha joban van az Urral, m velem is joban van, ha pedig szabadsagra vagyik, hat nalam es az Urnal is szabadsagot vesz ki. Ez tarthat akar fel evig is nala. Legalabbis a gyakorlat eddig ezt mutatta. Aztan tortenik vele valami, ujra jon. Belolem pedig mar minden erzelmet kiolt. (ez problema is kettonk kozott mar)
Miután jogilag nem vagytok házasok, sõt gyakorlatilag sem ha õ nem tartja be amit megígért, nyugodtan.
Ha ír az a baj, ha nem ír az a baj..
És hogy valaki itt tesz fel ilyen hülye kérdéseket?
mióta ismered? amúgy neked ír egy fiú sokszor vagy te vagy a fiú és az érdekelne, hogy nem túlzás-e? ha a lány örül neki, akkor nem túlzás
A kérdező hozzászólása: 1 hete beszélünk egymással.

Szerintetek az nem bunkóság hogy egy férfi a szexrõl is ír facebookon egy idõ után de még úgy hogy nem is találkoztunk?

Én nem szeretek ilyen dolgokról az interneten írni, ahol nyoma van az ilyennek. Szerintem ilyeneket személyesen kellene beszélni.

Legjobb válasz: Ha jó viszonyba vagytok és jól elbeszélgettek akkor nem bunkóság, pláne ha megkérdezi hogy téged nem-e feszélyez a téma és csak utána ecseteli. Neten mindig bátrabb az ember, én is illemre lettem nevelve így élõbe nem is pedzegetem annyira ezt a témát mint mondjuk ahogy neten kibeszélem :) 24/F

Ha jó viszonyba vagytok és jól elbeszélgettek akkor nem bunkóság, pláne ha megkérdezi hogy téged nem-e feszélyez a téma és csak utána ecseteli. Neten mindig bátrabb az ember, én is illemre lettem nevelve így élõbe nem is pedzegetem annyira ezt a témát mint mondjuk ahogy neten kibeszélem :) 24/F
Miert lenne bunkosag? Föleg ha olyan a viszony. Ha teged zavar, mondd meg neki.
Bunkóság? Már miért lenne bunkóság? "Én nem szeretek ilyen dolgokról az interneten írni, ahol nyoma van az ilyennek." Miért baj az, ha nyoma van?

Férjemmel 2 hónapja nem találkoztunk, milyen dolog már, hogy azt írja nekem, hogy csajhiánya van?

Legjobb válasz: Ez így leírva tényleg gáz. Nem egy diplomatikus az biztos. Ilyenkor egy szerelmes párnál az lenne a normális, hogy a másik, és a másikkal való szex hiányzik. Nem "csajhiánya" van.

Ez így leírva tényleg gáz. Nem egy diplomatikus az biztos. Ilyenkor egy szerelmes párnál az lenne a normális, hogy a másik, és a másikkal való szex hiányzik. Nem "csajhiánya" van.
igen hiányzol neki ennyi nem más hanem te csak nem akar érzelgõs lenni de 2 hónap után is mondja nem keresi másik nõ társaságát. Jobb lenne ha nem mondana semmit csak elmenne q-vához melyik a jobb
utolso XD
Elege volt a pasikból ezek szerint! :-D
lehet tényleg laza jópofának akart tûnni csak ez a duma tényleg inkább egy havernak való, nem a szerelmének ki tudja lehet épp úton volt, felrázta a kocsi, ez neki vicces volt és írt egy ilyen üzenetet. amik tartalmát tényleg nagyon befolyásolja az épp aktuális pillanatnyi hangulat
Remélem csak félreértetted, és arra célzott, hogy Te hiányzol neki.
Megértelek. Õ ezzel azt közölte, hogy biológiailag hiányzik neki a szex. Te minimum azt vártad volna, hogy TE hiányzol neki és a VELED való szex. Igazad van. Ezt kedvesen mondd meg neki, mert lehet, hogy azt hitte, hogy jópofa.
Mibõl gondolod, hogy nem rád gondolt?
Még mindig jobb, mint ha azt írta volna, 2 hónapja már, és nem hiányzik neki a nõ egyáltalán. Nem burkolta selyempapírba, de biztos azt akarta tudtodra adni, hogy hiányzol neki. Válaszold, hogy nekem is jól jönne egy pasi!
most fel kene haborodni azon, ami termeszetes, h 2 honap utan mar ...
szerintem is csak rosszul fejezte ki magát! majd említsd meg neki, hogy neked meg pasi hiányod van. remélhetõleg reagál rá valamit..
Külföldön dolgozik?
Lehet, hogy viccelõdni akart azzal, hogy unja a jobb kezét, csak rosszul fejezte ki magát. Nagyon rosszul.
Ha szerencséd van, akkor õszinte :-)
Mi az oka, hogy nem találkoztatok?
Hú de gáz, hogy 2 hónap után mer hiányolni téged. Hogy meri?!

Hogyha olthatatlan vágyat érzek arra, hogy valakivel kapcsolatba lépjek, akivel már 3 éve nem találkoztam, nem is vagyok már vele kapcsolatba, akkor az sorsszerû lehet?

Vagy csak hiányzik nekem az illetõ, és egyszerû álmodozásról van szó? Szkeptikusok kíméljenek a válaszoktól!

Legjobb válasz: Mit szeretnél hallani(olvasni)?

Mit szeretnél hallani(olvasni)?
Foglalkozom az ezotériával és hiszek a spiritualitásban. Semmiképpen nem tartom sorsszerûnek. Vágyódni valaki után, a hiánya miatt, nem sorsszerû dolog. Lehet sorsszerû egy találkozás, egy kapcsolat... Azonban pontos válaszhoz kellene tudni 1-2 körülményt. Pl.: milyen kapcsolatban álltál az illetõvel?miért nem tartjátok a kapcsolatot?milyen célból akarod újra felvenni vele?De ha önmagában csak a kérdésre vársz objektív választ, akkor a válasz:nem!
Ember te olyan elvakult vagy és ostoba, hogy a kérdezõsdit sem érted "Hogyha olthatatlan vágyat érzek arra, hogy valakivel kapcsolatba lépjek, akivel már 3 éve nem találkoztam, nem is vagyok már vele kapcsolatba, akkor az sorsszerû lehet?" annyi az egész, hogy hiányzik neked. Nem sorsszerû nem hiszek ezekben a kérdéseddel kapcsolatban annyit, hogy neked el kellet volna fogadni a válaszokat nem lepontozni azokat, mert a kérdésedre a válasz igen vagy nem. Én már direkt is hozzá szólok, mert ez nem bólogatos fórum.
Foglalkoztam ezoteriával sokáig, mára szkeptikusa vagyok, tudom kérted, h kíméljelek, de nem foglak...csak hiányzik neked az illetõ, és egyszerû álmodozásról van szó..., de ha vágyat érzel...ezoteriától függetlenül is felkeresheted hátha vágyad szerint alakulnak a dolgok.
>Az ezotériával komoly szinten foglalkozók õszinte és objektív válaszát! >ezotéria >objektív Ez valami olyasmi, mint a nullával osztás :D
de a nyúlak nem bátrak
Ez nem hit kérdése, hanem a bátorságé. Ha ennyire hiányzik, akkor vedd fel vele a kapcsolatot. Késõbb lehet, hogy már késõ lesz és bánni fogod, hogy nem léptél.
lehet nem "hallani olvasni" szeretné hanem vizuálisan élõben
A kérdező hozzászólása: "Mit szeretnél hallani(olvasni)?" Az ezotériával komoly szinten foglalkozók õszinte és objektív válaszát!
Utolsó vagyok.Karmikus feladat viszont lehet. Ha nem vagy képes megoldani egy élethelyzetet, (márpedig 3 év túl hosszú idõ)a következõ életedben is ilyen helyzetbe fogsz sodródni. Meg kell találni a megoldást, tudni kell továbblépni, elengedni, átgondolni miért úgy történtek a dolgok ahogy. Mi számodra a tanúság.A válaszokat neked kell tudnod. Minden okkal történik, nem hiába nincs már kapcsolat.

A neten (facebook) milyen uruggyel irjak ra egy lanyra aki tetszik, de meg soha nem talalkoztunk? (nem latott) nem is az en falumban lakik

komolyan gondoltam

Legjobb válasz: Szia! Mizu? Gondoltam rádírok, mert nagyon bejössz és találkozhatnánk, ha te is úgy gondolod. Kb ennyi, mondd meg a frankót, azt csípik a csajok.

Szia! Mizu? Gondoltam rádírok, mert nagyon bejössz és találkozhatnánk, ha te is úgy gondolod. Kb ennyi, mondd meg a frankót, azt csípik a csajok.
Nem ürüggyel kell. Legyél konkrét :)
A kérdező hozzászólása: a szerintem ennek a csjnak nm jon be a nagy nyomulas csak lassan fokozatosan
Én nem írnék rá olyanra aki nem falubelim O.o
A kérdező hozzászólása: nem mondanad el hogy miert?
Tehát még nem láttad, de tetszik?
A kérdező hozzászólása: amugy egyszer lattam de nem vett eszre, egybol megtetszett, de kepen lattam tobbszor
Miért nézne? Eszébe jutottál és megköszönöd neki ezt, érdeklõdsz a hogy léte felõl.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!