Találatok a következő kifejezésre: Õ az nem (128382 db)

Én egy 16 éves lány vagyok aki tegnap lefeküdt a barátjával és kiszakadt az óvszer csak azt nem tudjuk hogy a hüvelyembe ment-i ondó?

Mert késik a menstruàcióm de a többiek azt mondják hogy ez ezért van mert ebben a hónapban vesztettem el a szüzeségemet és ha került is volna ondó a hüvelyembe akkor sem tudnák terhes lenni mert még nincs felkészülve a méhem. Ez igaz?

Legjobb válasz: Jesszus,még ne szexelj,ha ennyire nem vagy tisztában a dolgokkal.Ki volt az a nagyon okos aki aztmondta,hogy nem lehetsz terhes mert még nincs felkészülve a méhed?Már az elsõ menstruáció elõtt is teherbe eshetsz,mivel megelõzi egy peteérés..

Jesszus, még ne szexelj, ha ennyire nem vagy tisztában a dolgokkal.Ki volt az a nagyon okos aki aztmondta, hogy nem lehetsz terhes mert még nincs felkészülve a méhed?Már az elsõ menstruáció elõtt is teherbe eshetsz, mivel megelõzi egy peteérés..
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos nem... Az van hogy kilyukadt.. De a barátom azt mondta hogy kint élvezet el és nem bennem..és kint szakatt el már vissza nem tette belém..csak olyan volt az egész pinukam és kívül a hüvelyem de utána néztem és a hüvelyem bent nem volt olyan... Csak nedves volt..
Sajna ha terhes lettél, mire kiderül (tehát mire a teszt kimutatná), már csak abortusszal lehetne megszakítani. Ha tegnap történt az eset, ahogyan a többiek is írták, mindenképpen el kell menned esemény utáni tablettáért, ez az egyetlen jó megoldás, mert az jó esetben megakadályozza, hogy teherbe ess. De minnél hamarabb el kell menned, mert az sem 100%-os, de minnél elõbb mész, annál valószínûbb, hogy használni fog!!! Akkor is simán terhes lehetsz, ha ez volt az elsõ alkalom!
A kérdező hozzászólása: Ha nem bennem élvezet el hanem kint es akkor lyukadt ki a gumi.es mar nem tette vissza be...de kivul olyan vagyok akkor terhes lehetek?
Bocs, az valamiért elkerülte a figyelmemet, hogy tegnap voltatok együtt. Akkor nem azért késik, ami miatt aggódsz, viszont még maradhatsz terhes, ha nem veszed be a 72 órás tabit, amirõl a többiek is beszéltek. Budapesti vagy? Nekem megvan a sürgõsségi száma, ahol az esemény utánit gyorsan el lehet intézni. Ha kell, írj privit és elküldöm!
A kérdező hozzászólása: Szlovákiában lakok..csak hétfõn tudnánk max megszerezni..vagy nem tudom csak 72 órám van hogy bevegyem??
Nem véletlenül hívják így.A kórházban adnak.És ha épp normálisak, kicsit fel is világosítanak, ami azt hiszem nem ártana.Szex után folyt ki belõled valami?Azzal azért nem árt tisztába lenned, hogy ez a tabi csak pár ezer forint, viszont az abortusz nem éppen.Ráadásul fent áll a veszély, hogy az életben többet nem lesz gyereked.Ja és kedvességre ne nagyon számíts a kórházban ilyen esetekben.Hozzáteszem jogosan.Még fogalmad sincs róla mennyi nõ szenved meg egy gyerekért.
Én is Szlovàkiàban lakom és a többieknek üzenem hogy nàlunk nincs biologia óra, vagy szexuàlis felvilàgositàs! Te pedig vegyél 72 oràs tabit patikàban recept nélkul adjàk 20 euro körül van.Alap esetben csak 18 év felettinek adjàk ki de egyszer a baràtnömnek is adtak ö is csak 17 éves volt! Hova valósi vagy pontosan?
A kérdező hozzászólása: Írtam privát üzit..
miért kell ilyen fiatal kislányoknak szexelni???ez nekem annyira nagyon magas :(((
Édes Istenem! :) Szlovákiában nincs biológia óra és felvilágosítás?! És magas hormontartalmú gyógyszert boldog-boldogtalan vehet recept nélkül ha elmúlt 18 és van 20 eurója?! Hát ez elég gáz...fõleg ha ilyen hiányosak az ismeretek... Ez egyébként nem mentesít az alól, hogy ha szexelni kezdek utánaolvasok, hogy mi, hogy, merre, csak látott már terhes nõt, tudja, hogy nem a gólya hozza. Internet azért Szlovákiában is van... (ha nem vagyok olyan viszonyban a szüleimmel, hogy azok világosítsanak fel, fõleg ha van komoly kapcsolata az illetõnek.)
Ha nincs ismereted a szexrõl miért csinálod? Az még ok hogy kiszakadt az óvszer, mert létezhet ilyen, legalább megpróbáltatok védekezni, de hogy ilyen hülyeséget, hogy amikor elveszted a szüzességet még nem tudnál terhes lenni...... el ne hidd. Amikor már menstruálsz már van peteérés és bizony terhesség is lehet belõle. Nõgyógyászaton esemény utáni tabletta lehet a megoldás. Fogalmad sincs még arról hogy készül a gyerek, de már csinálod..... szuper.
bahh, tegnap feküdtetek le és késik??? TE vagy nagyon hülye vagy, vagy szórakozol.
Utokso, szimplan csak nem hallott arrol, hogy egy rendszeres 28 napos ciklusnal keves eselye van hogy a legvegen terhes legyen. Az esely szinte nulla. Sajnos a kerdezo iq ja is :)
menj el még ma 72 órás tablettáért, ha nem akarsz gyereket!!!
Téged nem világositottak fel? Elég szomorú.
Jjjjjjééézusmáriám. Szerintem az elõbbi válaszolók mindent elmondtak, de ez naggggyon durva. Gyerek, te se voltál ott, amikor az észt osztották... Persze dugni meg már van eszed. Congrats.
Ha van menstruációd, akkor képes vagy teherbe esni. 16 évesen egyáltalán van rendesen mensid? hány napos a ciklusod? a szüzesség elvesztése nem befolyásolja a mensid, legalábbis én ilyenrõl még nem hallottam. ha kiszakadt az óvszer, lehet hogy el kellett volna menni nõgyógyászhoz esemény utáni tablettáért... vegyél tesztet, az a biztos.
Ha 10 éves kislányok képesek teherbe esni, akkor sajna a rossz hírem számodra, hogy bizony te is. Ha csak tegnap történt a dolog, futás a tiniambulanciária esemény utáni tablettáért.72 órán belül kell bevenni.Legközelebbre legyetek kicsit felkészültebbek, mert így gyorsan anyukává válhatsz.
Ha késik a mensid, akkor tesztelj légy oly kedves! Ez butaság, hogy nincs felkészülve a méhed.
A kérdező hozzászólása: Ha tegnap feküdtünk le és hétfõn csinálom meg a tesztet akkor már kifogja mutatni hogy terhes-e vagyok vagy nem??
Dehogy mutatja, ne írjatok már neki butaságokat.Tegnap történt csak!Menj 72 órás tablettáért!!
Nem, minimum 2 hét. Vegyél be egy esemény utánit.
Nem fogja kimutatni. Szextôl számitva 15 nap mulca szexelj. Menj ûgyeletre irass 72 órâs tabit. Teherbe eshetsz , én is ennyi idõsen terhes lettem.
A kérdező hozzászólása: Ha terhes is vagyok... Honnét tudhatom azt???
Ismeretterjesztés: [link] [link] [link] [link]
Ne azon törd a fejed, hogy terhes lehetsz-e, hanem menj el orvoshoz és MÉG MA írass fel 72 órás tablettát és SZEDD is be. Ez az egyetlen BIZTOS módszer arra, hogy ne legyen gyereked.
Nem, az ondó nagyon intelligens, ha kiszakad a koton akkor szépen visszamászik a péniszbe.
Nekem elég kamu-gyanus, a kérdés, minden esetre elég zavaros. Mert mi az, hogy tegnap szakadt ki a gumi, és hogy késik a menstruációja? Tehát tegnap szexeltél, ma meg kellett volna jönnie? Akkor nyilván ez nem a tegnapi szextõl van. De ha ezt sem tudod, talán tényleg nem kéne még szexelni. Teszt ilyenkor semmit nem mutathat ki, de mindenképp esemény utánit vennék be ebben az esetben!
Istenem add, hogy az ilyen emberek ne szaporodjanak!
utolsó ilyet ne írj :) mert majd még a végén naptármódszerezni fog aztán csodálkozik, hogy esetleg máskor volt peteérése, van aki menstruáció alatt lesz terhes...... de amúgy igazad van tök 0-a az IQ-ja :)
Hát te sem vagy épp karcsú :D
A kérdező hozzászólása: Megíram hogy 2 naponta sulyzozom nem? Na mindegy nem a kérdésre válaszoltok.az tény hogy bomba jó alakom van. Ha megpukkadtok akkor is a kérdés az volt hogy hogy esne ha anyós így bunkozna veletek?
A súlyzózás a karodon erõsít (és bizonyos pozíciókban hason), attól még a hasad, feneked, derekad lehet hurkás.
Ha ANNYIRA bomba alakod van, akkor tegyél fel egy képet magadról!!!! Mert ezekkel a paraméterekkel nem túl valószínü!
én megkérdeztem volna töle, hogy miért mondja ezt..hol látja ennyire borzalmasnak ezt a ruhát rajtad... egyébként nem kell vele foglalkozni :) (és semmi gond nincs az alakoddal, teljesen ideális..nem is értem miért piszkálnak itt ezzel)
Na, kép nincs, hogy egy véleményt mondjunk ? Ok értjük, hogy az anyós beszólás rosszul esett, lesz ebbõl még bõven...viszont bizonyára nem esik nehezére téged cikizni ha IQ light vagy. Egy nagyon fontos dolog, még, akár lehetsz az élõ Barbie baba, akkor is vannak elõnyös meg elõnytelen ruhák.Hogy értsd is: elõnyös = karcsúsít, tökéletes, rád illik....elõnytelen= +10 kiló, ott emel ki ahol el kéne rejtsen, rövid, túl hosszú stb stb
Hát jó. Legalább nézz ki jól, ha már okos nem vagy.
58-as derékkal nem kövér senki sem, nekem ne mondjátok.
A seggére céloztunk többen is.
Melyik súlyzógyakorlat formázza a feneket???
"Melyik súlyzógyakorlat formázza a feneket???" Guggolás súlyokkal, kitörésben sétálás kézben súlyokkal.. Lehetne sorolni, a Kérdezõnek abban igaza van, hogy a hot iron egy jó edzés. Egyébként minden erõsítõ sokkal jobban csinosít, mint a kardio, mert súlyokkal mindig több kalóriát égetsz és ha odafigyelsz a kajálásra is, akkor nyert ügyed van alakilag. De nem ez a kérdés, hanem az anyós beszólogatása. Ami lássuk be, akkor is udvariatlanság és semmi joga nincsen hozzá, ha a Kérdezõ egy malacka lenne. Anyósnak a világon semmi köze a menye külsejéhez, ilyen formában meg pláne nem fejezheti ki magát. Nyilván õt is lehetne savazni, mert gyanítom õ sem hibátlan, de annak mi értelme lenne, ha a menye is elkezdené szapulni? Kérdezõ ne törõdj anyósoddal, ha neked és férjednek így jó.
A kérdező hozzászólása: Mint este kiderült a melleimre célzott.sõt kaptam tõle egy mellkisebbitõs melltartot. Hát menjen a f.... A fia szereti hogy nagy a mellem és én is minek akarnám kisebbnek láttatni ma este ez volt a kis magánakciója de azt hiszem egy darabig be nem teszi a lábát ide
A kérdező hozzászólása: Jah amúgy akik kövéreznek 96 rol küzdöttem fel a seggem 101 re izmos kerek. Hot ironnal kerekitettem kemény meló volt. De a csípõm az széles igen. Viszont a derekam pici hozzá igy szép nõies .
Messzirõl jött ember azt mond amit akar. Tegyél fel képet ha akkora bombázó vagy. Bár lehet hogy szó szerint AKKORA bombázó vagy :P
Rossz kategóriában tetted fel a kérdést :D Itt csak megkeseredett 70+ derekú nyanyák vannak, csak irigykednek a derekadra, ami valóban csodás lehet *-* És ne foglalkozz velük, mertén is kimondottam imádom a kerek, izmos szexi feneket meg feszes mellet mint bármelyik másik férfi, senkinek nem kell egy horpadt mellkas meg lapos fenék, én imádom az olyan nõket mint te ;) Szóval ne aggódj :D 21/F
Hát ne haragudj, lehet, hogy nincs rossz alakod, de nálad SOKKAL jobb paraméterekkel és sport múlttal rendelkezõ emberek sem írják/mondják azt, hogy bomba nõ vagyok bomba alakkal. Vegyél vissza az arcodból, mert taszító! A melled meg gondolom lóg, mint a [email protected]!
Elõször talán rosszul esne, de aztán szerintem azt mondanám , , igazad lehet, a te szemszogedbol biztos ugy nezek ki". Tudod, nincs annal bosszantobb a vitatkozni, vagy bantani akaro masiknak, ha egyetertunk vele, mert akkor nem tudja folytatni, es a celjat sem erte el. Te meg megnyugodhatsz, hogy hál' Istennek, vannak dolgok, amikben a párod nem ért egyet az édesanyjával:D
A mellkisebbitos melltartot megkoszonnem, valahogy igy , , nagyon kedves, hogy gondoltal ram, jol fog jonni, ha ugy erzem, hogy tul nagy a mellem", es ennyi. En hagynam, hogy atjojjon, es jol szorakoznek az ilyen megmozdulasain. Komolyan, ez mellkisebbito melltarto, ez nagyon kesz.. Ennel mar szakadtam volna a rohogestol, szerintem ha a parom egy ilyen helyzetben jelen lett volna, o is, a kedves anyuka meg ketszer meggondolja, hogy mit ad legkozelebb ajandekba.
Kim Kardashian kimondotta dagadt, szóval nála vékonyabbnak lenni nem nehéz. Hurkás lehet valaki attól még hogy nem kimonodttan kövér. Szerintem kicsit túl jó véleménnyel vagy magadról. :D
19-es, most már menne neki Petõfi, mert súgtál :D A "mislen baba" után én már nem csodálkozom
Remélem valóban csinos vagy, mert az biztos hogy eszed nincs sok. "Kim kard"? Most nem azért de elképzelem hogy da Vinci nevét is halál nyugodtan leírod "dávincsinek". Petõfi neve azért megy?!
Mit érdekel téged, hogy mit mond az anyósod, ha a férjednek tetszik és õ választotta!
Szerintem akkor mondják hogy Michelin baba, amikor valaki hurkás, semmi köze az alakhoz.. De ha a férjednek meg magadnak tetszik, akkor ne foglalkozz anyós véleményével.
"mislen"???! Hát ez fájt.... Miért hirdeti mostanában ennyi ember a saját mûveletlenségét ilyen büszkén?
Kiadja a homokórát meg mislen XDDDD Homokórás :D:D:D Beszartam a röhögéstõl :D Gondolom egy csúnya ruháról van szó, ami sok helyen ráncolt, összenyom, és nem elõnyös az alakodra.
5.: nekem 55-ös derekam van szintén 100-as fenékhez :D Alkat kérdése, nekem pl. nagyon széles a csípõcsontom, ezért a csípõbõségem is nagy (amit ugye a fenék legszélesebb részénél mérünk). Viszont a kérdezõnél magasabb vagyok, és csak 55 kg. Elõfordul az ilyesmi :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon elõnyös az alakomra mert kiemeli a formam. Csomóan megdicsertek benne me bámultak a pasik. Épp azért írtam meg az adataim hogy 58 as derékkal csak nem vagyok hurkas...lapos a hasam. A mellem nagy és a fenekem. A többi részem vékony.sportolok hot iron 2 naponta izmos vagyok . Nem értem miért rosszindulatuskodik
Jah.. az már dícséret "me megbámultak a pasik"?!
Bocs, de nagy mellre, nagy fenékre és karcsú derékra elég h.ülyén nézhet ki a tapadós ruha.. Lehet nem azért bámultak a pasik, mert olyan jó nõ vagy benne! :D Érdemes külsõ szemlélõtõl is meghallgatni néha az igazságot. Pld. fotózd le magad a tükörben, a fejed takard ki, és tedd fel a képet.. mindjárt jobban látnánk, mi is a helyzet.
Engem nem érdekelne mit mond, kivéve, ha önértékelési problémáim vannak. Gondolok itt az akár túl pozitív, akár túl negatív önkép. Kérdezõ, ha a férjednek így tetszel, ha te ki vagy békülve önmagaddal, akkor ne foglalkozz ezzel. A kép tényleg jó ötlet. Kapnál hideget, meleget itt az biztos, de azért le tudnád szûrni mi az igazság.
Gyerekek, kétszer kell nekifutnom ennek a hablatynak... "mislen", "me" és társai... édes istenem...
Szerintem nem vagy kövér. A ruháról tudnál képet feltölteni?
Szerintem sem lehet kövér, de a saját alakomból kiindulva, hasonló arányokkal, egy kis felesleg biztos, hogy van rajta. Legyen viszont önkritikád, ekkora csípõbõséghez nagyon sok testhezálló ruha nem való.
Vedd fel a ruhát.Fotózd le benne magad, és töltsd fel ide. Megmondjuk, hogy igaza van e az anyósodnak, vagy sem! :)
A kérdező hozzászólása: Vékonyabb vagyok mint kim kard.. De olyan alkat. Na neki is jól áll a tapadós. Magam nem teszem fel de keresek képet hasonlóról
Jah hasonlóról... mindjárt kapunk egy csinibaba modellrõl képet.
Vékonyabb mint a "kimkard"? Na azt nem nehéz... [link]
Nem teljesen mindegy, mit mond anyós. Anyós meg anyád lehetne, még szép hogy nem olyan mint egy 20 éves.
Micsoda kommenteket kaptál!:) Szerintem meg tök jó, hogy elégedett vagy magaddal, bárcsak sokkal több olyan nõ lenne, aki tisztában van az adottságaival és büszke rá. (Én is nõ vagyok.) Az anyósod természetesen féltékeny, elvetted a "kisfiát", stb. Miért talál be neked ez ennyire? Nem inkább az bánt, hogy a férjed ezekben a helyzetekben nem húzza meg egyértelmûen a határokat? Nem csak a ruha a férjed választása, hanem te is, szóval... Mondjuk a sértegetést, és azt hogy fehérnemût vegyen neked, érdemes határozottan visszautasítani. Az egyébként is elég intim dolog, gondolom õ sem XXL-es bugyikat kapott tõled karácsonyra. A kérdésedre a válasz: persze, hogy zavarna, helyre is tenném. (Még akkor is, ha igaza lenne. Meg lehet normálisan is mondani, hogy szerinte elõnytelen egy ruha van sem. De itt nyilvánvalóan nem errõl van szó.)

Ebben az esetben is igaz, hogy ha idõt kér az nemet jelent?

Ugye azt mondják, hogy ha egy pasi idõt kér a lánytól, hogy mi legyen kettõjükkel akkor valójában nem akar semmit. Na nálam hasonló a helyzet, de a fiút még csak egy hete ismerem, de már mikor megismertem aznap smároltunk (õ csókolt meg és nem volt részeg) azóta nem beszéltünk errõl, de keres meg találkoztunk is (nem kettesbe hanem társasággal, de engem hívott, hogy hol vagyunk stb..., beszéltünk is ( õ írt) de az ami kettõnk között történt nem került szóba. Másoknak azt mindta, hogy tetszek neki, de nem tudja mit akar és mit érez és idõ kell neki. Akiknek mondta azok úgy mondták nekem, hogy láttam rajtuk, hogy szerintük nem akar semmit., mert úgy vannak vele, hogy az idõ kérése nemet jelent. Ez szerintetek a mi esetünkbe is igaz? ( mert azért mi tényleg alig ismerjük egymást). És ha annyira le akarna pattintani akkor nem is keresne nem igaz? Vagy ti, hogy látjátok ezt a dolgot?

Legjobb válasz: Én nem látom sehogy, nem látok bele annak a fiúnak a fejébe. Az is lehet, hogy úgy érzi máris elsiettétek a dolgot és, ha így folytatjátok akkor semmi komoly nem lesz, holott õ azt szeretne. Idõvel megtudod mit is akar valójában. :)

Én nem látom sehogy, nem látok bele annak a fiúnak a fejébe. Az is lehet, hogy úgy érzi máris elsiettétek a dolgot és, ha így folytatjátok akkor semmi komoly nem lesz, holott õ azt szeretne. Idõvel megtudod mit is akar valójában. :)
Lehet hogy csak dugni akar egy jót, de nem akarja megmondani neked mert arra gondol, hogy akkor megbántana. Vagy tényleg csak nem tudja hogy mi legyen kettõtökkel. Át kell gondolnia a dolgot.

Most a télen felszaladt rám 3 kiló, ami felesleges, és nagyon zavar. Mit egyek, hogy lemenjen? Koplalni, villám-diétázni nem akarok, mert azok nem tartósak. Ha pl. nem ennék fehér kenyeret? Beválna, vagy ez nem elég?

Egyébként 174 cm és 65 kiló vagyok. Tudom, ez nem kövérség, de nem érzem jól magam így.

Legjobb válasz: Igyál nagyon sok vizet. 2-3 liter a minimum. Reggel két pohárral igyál meg rögtön felkelés után. (Ezek mind, amit napi szinten utána is csinálhatsz). Fehér kenyeret ne, de próbálj cukrot vagy mézet sem. Vagy édesítõ, ha nem zavar, ha igen akkor xylith, az natúr. Próbáld a húst salival enni, krumpli vagy rizs helyett. Ha mindezt betartod akkor pillanatok alatt lemegy rólad az három kiló. :) Amúgy ha nem vagy hajlamos a hízásra, akkor anyum az ilyeneket úgy szokta ledobni, hogy pár napig csak gyümit és yoghurtot eszik. De én hajlamos vagyok, a fenti az én módszerem... Így ment le a karácsonyi +3 kiló rólam is.

Igyál nagyon sok vizet. 2-3 liter a minimum. Reggel két pohárral igyál meg rögtön felkelés után. (Ezek mind, amit napi szinten utána is csinálhatsz). Fehér kenyeret ne, de próbálj cukrot vagy mézet sem. Vagy édesítõ, ha nem zavar, ha igen akkor xylith, az natúr. Próbáld a húst salival enni, krumpli vagy rizs helyett. Ha mindezt betartod akkor pillanatok alatt lemegy rólad az három kiló. :) Amúgy ha nem vagy hajlamos a hízásra, akkor anyum az ilyeneket úgy szokta ledobni, hogy pár napig csak gyümit és yoghurtot eszik. De én hajlamos vagyok, a fenti az én módszerem... Így ment le a karácsonyi +3 kiló rólam is.

Ha valakinek nincs párkapcsolata és sosem volt, az nem lehet boldog?

Legjobb válasz: Az legalább nem tudja pontosan, hogy mi hiányzik az életébõl, ezért szerintem még mindig jobb, mintha valakinek volt már kapcsolata és hosszú évek óta nincs senkije, vagy nem is lesz (bár én nem hiszem, hogy van olyan ember, akinek soha nem volt és nem is lesz kapcsolata, apácák, papok most nem számítanak).

Az legalább nem tudja pontosan, hogy mi hiányzik az életébõl, ezért szerintem még mindig jobb, mintha valakinek volt már kapcsolata és hosszú évek óta nincs senkije, vagy nem is lesz (bár én nem hiszem, hogy van olyan ember, akinek soha nem volt és nem is lesz kapcsolata, apácák, papok most nem számítanak).
kérdezõ, ugyanúgy vagyok, mint te, csak én 21 éves vagyok. most én se mondanám magam boldognak, de leginkább azért, mert egyedül vagyok, nagyon nincsenek barátaim se. de amúgy elvagyok így, néha arra gondolok, hogy milyen lesz, ha lesz barátom, de annyi ideig voltam egyedül, hogy emiatt nem fog mûködni. de gondolom ez hülyeség :D
A boldogságot próbálták már definiálni tudósok, nincs egyöntetû vélemény. Személyfüggõ, ki mitõl boldog. Amikor megnyered a lottó ötöst, nem kell hozzá senki mégis boldog vagy. Amikor nemi életet élsz, az már egyedül nem megy ( nem érdemes :) ) akkor is boldog vagy. A gyermek, aki még gyermekésszel él, õ is boldog. Mást jelent a boldogság egy vallásos életszemléletûnek, és más egy világinak. Van akinek egy egy üveg bor a boldogság, van, akinek egy pezsgõ, és van, akinek egy pohár tiszta víz. Te tudod mitõl érzed magad jól :)
Az attól függ, hogy az illetõ mennyit siránkozik miatta. Ha sokat, akkor boldogtalan lesz, de ha nem törõdik vele, akkor az elméje sikeresebb területek felé fordulhat, amitõl boldog is lehet. Persze ez egy fájó pontként valószínûleg ott lesz mindig. Nekem volt már kapcsolatom, de több mint négy éve nem találok senkit, és úgy tûnik ez egyre nagyobb valószínûséggel így is marad. Ha erre gondolok szomorúságot érzek, de ha nem foglalkozok vele, tök vidám vagyok egyedül is. 32F
A kérdező hozzászólása: Gondoltam rá én is, de sajnos a fõbérlõ nem engedi, hogy állat legyen az albérletben, úgyhogy ez nem megoldható.
Vegyél egy kutyát, attól több szeretetet fogsz kapni, mint a legtöbb embertõl.
A kérdező hozzászólása: Az egyik kérdésre válaszolva nõ vagyok. Ja, egyébként gondolom, hogy az se mindig olyan szuper, ha párkapcsolatban él az ember. Amúgy szerintem is meg lehet ezt szokni, nekem ez a természetes, nem i igen tudom elképzelni milyen az, ha van valaki, aki szeret. És egyébként a boldogság sem ezen múlik feltétlen, én például most nem vagyok boldog, de nem azért nem vagyok, mert nincs párkapcsolatom, hanem egyéb problémák miatt. Ha most lenne bárki az életemben ezek a problémák, amik miatt nem vagyok boldog ugyanúgy jelen lennének.
A boldogság mindig múlandó és pillanatnyi érték. Abban van valami hogy legrosszabb az mikor megkapod és utána veszíted el, marha nagy ûrt hagy az emberben. De egy kapcsolatban is lehet szomorú az ember. Legjobb talán az ha magadban is boldognak érzed magad és teljesnek az életed, én most erre törekszem, hogy a jelenlegi állapotomban is teljesnek érezzem az életet.
Nekem sem volt még senkim, viszont volt egy lány akit nagyon szerettem, csak nem mutattam ki, mert valahogy mindig volt barátja, aztán elváltak útjaink. A mai napig hiányzik, pedig igazából össze se jöttünk, csak barátok voltunk. Ezzel párhuzamosan 2 lány is érdeklõdött elég komolyan, viszont nekik meg velem nem volt szerencséjük, mert nem viszonoztam az érzelmüket. Ez valami ördögi kör. Nekem sincs semmi kilátásban mostanában sajnos. Nekem elég rossz ez a helyzet, és szeretnék már kimozdulni ebbõl az évek óta tartó állóvízbõl, mert nem vagyok boldog. Viszont van olyan rokonom aki már 60 éves és egyes egyedül van, és kívülrõl boldognak tûnik. Aztán a fene tudja, hogy valójában magát belülrõl emészti-e valami, vagy beletörõdött a helyzetébe, és elfogadta a helyzetét. 21F
Nõ, vagy férfi vagy?
Én megvagyok párkapcsolat nélkül is. Annyiszor rácsesztem a lányoknál, most ott tarok hogy tehernek éreznéék egy barátnõt, mert foglalkozni kell vele ahhoz meg se energiám se kedvem nincs.
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Egyébként erre én is gondoltam, hogy miután engem még sosem szerettek úgy, ezért én nem is tudom, hogy az milyen, és ha nem tudom, akkor valahol tényleg nem is hiányozhat. Én voltam már egyszer "halálosan" szerelmes természetesen viszonzatlanul, és akkor nagyon nagy ürességet, hiányt éreztem, de az is furcsa volt, nem is tudom mihez hasonlítani, mert én tényleg ne ismerem ezt az érzést. 23 éves vagyok egyébként, és azért gondolom, hogy lehet sosem lesz, merthogy eddig sem volt, pedig az érintkezési felület adott volt, mégsem kellettem senkinek, ezért valószínûnek tartom, hogy hiányzik belõlem valami, vagy nem vagyok ilyen formában szerethetõ. Na jó, igazából nem tudom, de ez nem is érdekes, csak kíváncsi voltam mások véleményére is.:)
Addig örülj, amíg azt hiszed hogy a párkapcsolat az egy olyan boldog, felhõtlen valami. :)
Szervusz...engem is érdékelne, miuért vélekedsz így?..mármint, hogy nem lesz ?
Hány éves vagy kérdezõ?Addig örüljél, amig valaki nem mászik bele a szivedbe és bánatot okoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Ma hallottam a vonaton ezt egy beszélgetésben, és elgondolkoztam, hogy nekem sem volt soha párkapcsolatom, kilátásban sincs, még azt is megkockáztatom, hogy sosem lesz, és errõl jutott eszembe, hogy akkor én emiatt nem lehetek boldog (?) Na mindegy, csak kíváncsi voltam.
Ajaj, dehogy nem, idõnként pont arra vágyik az ember, hogy ne legyen párkapcsolata....
Ismered Cserháti Zsuzsának a Boldogság gyere haza cimû számát ?

Mindenkinek olyan pár jut, amilyet érdemel? Akinek nem jut, az nem is érdemli meg?

Legjobb válasz: Érdekes feltevés. Szerintem nem igaz. Lehet, hogy csak azért nincs párja az adott illetõnek, mert még nem találkozott azzal, akivel jól kijönne egy párkapcsolatban.

Érdekes feltevés. Szerintem nem igaz. Lehet, hogy csak azért nincs párja az adott illetõnek, mert még nem találkozott azzal, akivel jól kijönne egy párkapcsolatban.
Ez olyan mint a golyó a fejben, van bõven olyan akinek nem jut pedig attól még megérdemelné.
A kiérdemlés a cselekvés következménye, a vonzalom a testi adottságok eredménye, tehát az állítás hamis.
Nem igaz. Mindenkinek olyan párja van amilyet az adottságai és egyéb a szerencse alapján tudott találni. Függetlenül attól milyet érdemel. Nincs is ilyen hogy érdemel. Az élet nem érdemek alapján mûködik ha nem tûnt volna fel

Mik számítanak "kultúrfilmeknek"? Ha valaki kérdezi pl hogy láttam-e ezt meg azt a filmet, és azt mondom rá hogy nem, õ azt válaszolja hogy az nem lehet, ezt mindenki látta már. (vagy hasonló válaszok)

Legjobb válasz: Általában amirõl azért mindenki tud valamit. Pl mindenki tudja hogy van olyan hogy yodamester akkor is ha nem látta a star wars-t. Vagy a Rambot is sokan nem látták mégis mindenki tudja mirõl van szó és így tovább.

Általában amirõl azért mindenki tud valamit. Pl mindenki tudja hogy van olyan hogy yodamester akkor is ha nem látta a star wars-t. Vagy a Rambot is sokan nem látták mégis mindenki tudja mirõl van szó és így tovább.
Menj IMDbre és nézd meg hányan értékelték!! Álltalaban 2-300ezer értékelés felett már populárisnak számithat egy film.

Miért van az, hogy egy formát, vagy bármilyen szót mint márkanevet le lehet védetni, de egy új matematikai vagy programbeli algoritmust, ami valódi szellemi termék, azt nem lehet?

Legjobb válasz: Feltehetõen azért, mert "szót" nem kell kitalálni, azok vannak. Bárki bármely pillanatban használhatja. Ezért sok embernek juthat sokszor eszébe ugyanaz. De a szavaknak jelentésük is van, minél kevesebb, annál jobb. Különösen, ha egy egész tevékenységsort kell érteni alatta. Matematikai algoritmusokkal sokkal kevesebben foglalkoznak, közülük még kevesebben alkotnak újat. De nem igaz, hogy ez nincs védve. Az új algoritmusokat megfelelõ folyóiratokban szokás közölni, mégpedig az újdonság minõségétõl függõ rangú folyóiratokban. Aki számít, ezeket olvassa. Senki nem fog egy Bolyai, vagy Gauss tételt sajátjaként propagálni, mert a szakma körberöhögi. És köztársasági elnökök példája mutatja, hogy sokkal kisebb szintû plágiumok sem lehetségesek következmények nélkül. Mindemellett, mindkét témában lehetnek idõleges csalások, de vagy nincs jelentõségük, mert kevés a hatásuk, vay idõvel lebuknak.

Feltehetõen azért, mert "szót" nem kell kitalálni, azok vannak. Bárki bármely pillanatban használhatja. Ezért sok embernek juthat sokszor eszébe ugyanaz. De a szavaknak jelentésük is van, minél kevesebb, annál jobb. Különösen, ha egy egész tevékenységsort kell érteni alatta. Matematikai algoritmusokkal sokkal kevesebben foglalkoznak, közülük még kevesebben alkotnak újat. De nem igaz, hogy ez nincs védve. Az új algoritmusokat megfelelõ folyóiratokban szokás közölni, mégpedig az újdonság minõségétõl függõ rangú folyóiratokban. Aki számít, ezeket olvassa. Senki nem fog egy Bolyai, vagy Gauss tételt sajátjaként propagálni, mert a szakma körberöhögi. És köztársasági elnökök példája mutatja, hogy sokkal kisebb szintû plágiumok sem lehetségesek következmények nélkül. Mindemellett, mindkét témában lehetnek idõleges csalások, de vagy nincs jelentõségük, mert kevés a hatásuk, vay idõvel lebuknak.
A kérdező hozzászólása: Az egyikért lehet használati díjat meg kártérítést kérni, a másikért nem.

Hova menjek továbbtanulni? (nyolcadikos vagyok, 4osztályos gimnáziumba szeretnék menni esetleg 5, ha 0. is van, az nem baj)

Szentendrei vagyok,de pesti iskolák érdekelnének. A magyarom 40pont, a matekom 30pont lett, a vitt pontokból 60 meg lesz de még nem számoltam ki, emelt angolra járok,ezért gondolkozom angol szakon, de a humán is szóba jöhet. Pár iskoláról hallottam névrõl mint pl.: Óbudai, Kõrösi Csoma, József Atilla, Teleki Blanka, Rákóczi,de nem tudom, hogy ezek közül melyikbe lenne esélyem,vagy, hogy milyen az iskola színvonala,vagy hogy úgy általánosságba milyen és a nyíltnapokat már lekéstem. Valaki aki hallott már ezekrõl tudna véleményt írni?vagy esetleg ha tud valami másik jó iskoláról azt is leírhatná. Elõre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Az óbudai kemény,a Kõrösi Csoma az könnyû.A Rákóczinál a 2.ra gondoltál?mert az pesti nem olyan nehéz kicsit sznob nyelves suli .A többit nem ismerem.Mindenkepp pesti iskolát szeretnél.? Mert van Szentendrén pl. A Móricz Zsigmond ahova Tuti h felvesznek.ott van nulladikos is.

Az óbudai kemény, a Kõrösi Csoma az könnyû.A Rákóczinál a 2.ra gondoltál?mert az pesti nem olyan nehéz kicsit sznob nyelves suli .A többit nem ismerem.Mindenkepp pesti iskolát szeretnél.? Mert van Szentendrén pl. A Móricz Zsigmond ahova Tuti h felvesznek.ott van nulladikos is.
A kérdező hozzászólása: és ezzel a ponttal hova vennének fel?van esélyem valamelyiknél? hát azon is gondolkozom, de nem tudom még.
A kérdező hozzászólása: és köszönöm a választ :)
A tampon nem veszi el a szüzességed! Azt csak fiúval tudod elveszíteni!
Nem fogod vele elveszíteni. Addig szûz vagy, amíg férfivel nem voltál, és ez független attól, hogy megvan-e még a szûzhártyád vagy sem. De egyébként a szûzhártyán van egy természetes nyílás (azon jön ki a menstruációs váladék is) és ez többnyire elég nagy ahhoz, hogy egy mini tampon simán közlekedjen ki is, be is. Amúgy nem egy nagy baleset. A tampon használati utasítását nyugodtan olvasd el, segít. Röviden annyi, hogy tiszta kézzel (!!!) kibontod a tampont, a zsinórt kihúzod és kicsit megrángatod, majd állj meg úgy, hogy felrakod valahova az egyik lábad, a mutatóujjad tedd a tampon talpára és így tedd be magadnak. Mélyre kell nyomni, egészen addig, amíg a mutatóujjad nagy része is el nem veszik a hüvelyben, mert úgy nem fogod érezni. Ha érzed, akkor nem toltad elég mélyre. Elképzelhetõ, hogy amíg gyakorlatlan vagy, úgy érezheted, hogy nem tudod tovább tolni és még kilóg belõle egy pici vagy alig valamennyire van bent. Ez azért van, mert a hüvelyben van egy kifejezett irányváltás hátrafelé (a popsid felé) tehát ilyenkor a tampont hátrafelé kell próbálni tolni, és meglátod, hogy még megy mélyebbre is. Kb ennyi. Csak vérzés mellett használd (különben nem fog felcsúszni se jól), és maximum 6 óránként cseréld. És tényleg olvasd el a használati utasítást, hasznos :)
Én is szûz voltam, amikor elõször kipróbáltam. Elõször nagyon nehéz volt feltenni, én sokat küszködtem vele, mert nem találtam az utat, nagyon szûk volt a hüvelybemenet, és eléggé fájt meg kellemetlen érzés volt. Amikor már fent volt nem lehetett érezni, csak amikor leültem szúrt egy kicsit, mert akkor éreztem hogy ott van. De hamar hozzá lehet szokni, és utána már nem is érzed. Az elõzõ jól leírt mindent, és legjobb ha akkor próbálod ki, amikor eléggé megvan, mert könnyebben fog felcsúszni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)
Dehogyisnem tudod elveszíteni, de óvatosan próbáld és akkor nem lesz semmi baj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!