Találatok a következő kifejezésre: Õ 18 fiú én meg 14 (2 db)

Õ 18 éves (fiú) én meg 14 éves lány. Lehet h zavarja a korkülönbség mert mindig avval viccelődik h én "kislány" vagyok". Ebből lehet kapcsolat?

14 vok. van egy 18 éves fiú akinek bejövök:)és ? is nekem. már rég kinézte,m magamnak és ? kb 4hónapja leszólitott a baszon. úgy viselkedik mint egy 1.osztályos kisfiú egyfolytában polyénosan beszólogat meg leolt, meghuzza a hajam meg ienek.már réggebben is úgy volt h talizunk de ? sosem ért rá. 1hete spontán összejött egy tali és a végén smároltunk.majd rá 3napra szerveztünk egy dupla randit és megint smároltunk meg elvoltunk ölelgettük 1mást. megkértem egyik haverom h nyomozza ki h most mit akar.azt mondta h ? azért nem akar velem járni mert h én bele vagyok zúgva én meg csak bejövök neki és h ne azt higgyem h ez egy ien nagy szerelem lenne a részér?l. de azóta 1x taliztunk a buszon, célozgatott rá h én is szingli vok meg ? is...de nem lép semmit. szerintetek ebb?l még lehet járás?

Legjobb válasz: Ha megmondod neki, hogy te így is járnál vele, hogy õ nem szerelmes csak bejössz neki, akkor próbáljátok meg. Szerintem csak a korkülönbségre fogja és ezért mondja nem akar veled járni. Különben meg idõvel még szerelmes lehet beléd! Vágj bele!

Ha megmondod neki, hogy te így is járnál vele, hogy õ nem szerelmes csak bejössz neki, akkor próbáljátok meg. Szerintem csak a korkülönbségre fogja és ezért mondja nem akar veled járni. Különben meg idõvel még szerelmes lehet beléd! Vágj bele!
Hát, szerintem 14 évesen igen nagy a korkülönbség egy 18 évessel. És ezt a fiú is tudja...lehet ezért nem lép. Vonzódik hozzád ez nyilvánvaló. Én 27 évesen is megkaptam a négy évvel idõsebb barátomtól, hogy pisis vagyok...
A kérdező hozzászólása: de õ nem tudja h mit akar:S én úgy is vele lenék h õ nem szerelmes belém!
Szerintem lehet belõle járás.... lényeg hogy ne legyél elszálva annyira ezzel, nehogy nagyot csalódj. Nem hinném hogy zavarja a korkülönbség. Páram 17, én 21 vagyok és én is szoktam oltani :) de õ nem veszi fel. Ez amolyan kis gonoszkodás :)

Az a helyzet hogy van egy 18 éves fiú aki tetszik, szeretem őt ő is engem, de én csak 14 vagyok. Ha járnék vele biztos többet akarna. Nemtudom mit csináljak ha meg nem feküdnék le vele lehet megunna és elhagyna. Help me! Mit tegyek?

Én meg hanyagolnám a szexet 1-2 évig.

Legjobb válasz: 18 éves, meg lehet érteni, de ha tényleg szeret akkor tud várni rád. ha felhozza, vagy próbálkozik, de te úgydöntesz nem akarod beszélgessetek errõl. Ha tényleg, ahogy írtad egy idõ után megunna és elhagyna -> nem szeretett. Csak miatta ne menj bele olyanba amit te nem akarsz. Járj vele, de tisztázzátok a dolgokat ;)

18 éves, meg lehet érteni, de ha tényleg szeret akkor tud várni rád. ha felhozza, vagy próbálkozik, de te úgydöntesz nem akarod beszélgessetek errõl. Ha tényleg, ahogy írtad egy idõ után megunna és elhagyna -> nem szeretett. Csak miatta ne menj bele olyanba amit te nem akarsz. Járj vele, de tisztázzátok a dolgokat ;)
Mi a k*rva f*szomért akar minden 14 éves kisp*csa 18 évesekkel járni?
Mert a 14 éves *hadneírjamleminekneveztedõket* érettebbek a koruknál.
teljesen egyetértek az elsõ válaszolóval;) semmit se csinálj kényszerbõl:)
19:19-es: ha komolyan írtad azt, akkor te egy nagyon buta ember vagy hogy elhiszed hogy érettebbek a koruknál, ami azt jelenti, hogy összejönnek egy 4-5 évvel idõsebbel akinek csak arra kellenek hogy megdugják aztán még terhes is lesz és elcseszi az életét. Sokra vitte az érettségével. Ha ironikusan írtad akkor a fentieket ne vedd figyelembe, akkor egyetértek veled!
Akkor keress olyat, aki korban hozzád való!
Én ugyan ebben a helyzetbe vagyok:) mi már 2 hónapja eggyütt vagyunk, de mi persze szexuális értelemben is.:)
Netörõdj azokkal akik a kor-kérdést vitatják. Pár év és tökéletesek lesztek egymásnak :) addig csak ki bírjátok ha tényleg szeretitek egymást.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!