Találatok a következő kifejezésre: Õ 18 fiú én (63 db)

Hogyan érjem el, hogy megszeressen? Hogy belém szeressen? Hogy kötődjön hozzám? Komoly, megfontolt, nagyon okos, 23 éves fiú. Én 18 vagyok.

Legjobb válasz: te is fiú vagy? pfúú bakker akkor nehéz lesz már ha a 23 éves tag hetero akkor nem tom mit csinálj ha homika akkor menj zuhizni vele ha leejti a szappant minden adott...

te is fiú vagy? pfúú bakker akkor nehéz lesz már ha a 23 éves tag hetero akkor nem tom mit csinálj ha homika akkor menj zuhizni vele ha leejti a szappant minden adott...
Honnan vetted, hogy fiú?Szerintem csaj a kérdezõ.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok.
"Komoly, megfontolt, nagyon okos, 23 éves fiú. Én 18 vagyok."
Ha nem olyan vagy, mint amilyet akar, akkor nehéz dolgod lesz:S Mutasd ki neki, hogy mennyire kell neked és talán belemegy:)
Azt írta 18, a nemét nem írta, mert gondolta egyértelmû, hogy lány. Legyél vele kedves és beléd szeret, fõzz neki valamit az mindig bejön.
Ha okos, komoly és megfontolt, akkor semmi esélyed már is. Mert õ akkor elvárná, hogy ne ezen az oldalon kérj tanácsot, hanem legyél te is valamennyire önálló, tudatos, okos.
én is ebben a cipõben járok:( 5 év van köztünk is.... ugyanugy a kiszemelt fiú okos, tanult és ami a legrosszabb az edzõm fia... Szóval ha csak ugy odamennék és elutasítana, akkor elég nehéz lenne elkerülni... Annyira félek az elutasítástól, hogy inkább meg sem próbálom.. De ha neked van esélyed hogy utána elkerüld akkor menj oda hozzá... ha elutasít, eltûnsz és kész :)

Õ 18 éves (fiú) én meg 14 éves lány. Lehet h zavarja a korkülönbség mert mindig avval viccelődik h én "kislány" vagyok". Ebből lehet kapcsolat?

14 vok. van egy 18 éves fiú akinek bejövök:)és ? is nekem. már rég kinézte,m magamnak és ? kb 4hónapja leszólitott a baszon. úgy viselkedik mint egy 1.osztályos kisfiú egyfolytában polyénosan beszólogat meg leolt, meghuzza a hajam meg ienek.már réggebben is úgy volt h talizunk de ? sosem ért rá. 1hete spontán összejött egy tali és a végén smároltunk.majd rá 3napra szerveztünk egy dupla randit és megint smároltunk meg elvoltunk ölelgettük 1mást. megkértem egyik haverom h nyomozza ki h most mit akar.azt mondta h ? azért nem akar velem járni mert h én bele vagyok zúgva én meg csak bejövök neki és h ne azt higgyem h ez egy ien nagy szerelem lenne a részér?l. de azóta 1x taliztunk a buszon, célozgatott rá h én is szingli vok meg ? is...de nem lép semmit. szerintetek ebb?l még lehet járás?

Legjobb válasz: Ha megmondod neki, hogy te így is járnál vele, hogy õ nem szerelmes csak bejössz neki, akkor próbáljátok meg. Szerintem csak a korkülönbségre fogja és ezért mondja nem akar veled járni. Különben meg idõvel még szerelmes lehet beléd! Vágj bele!

Ha megmondod neki, hogy te így is járnál vele, hogy õ nem szerelmes csak bejössz neki, akkor próbáljátok meg. Szerintem csak a korkülönbségre fogja és ezért mondja nem akar veled járni. Különben meg idõvel még szerelmes lehet beléd! Vágj bele!
Hát, szerintem 14 évesen igen nagy a korkülönbség egy 18 évessel. És ezt a fiú is tudja...lehet ezért nem lép. Vonzódik hozzád ez nyilvánvaló. Én 27 évesen is megkaptam a négy évvel idõsebb barátomtól, hogy pisis vagyok...
A kérdező hozzászólása: de õ nem tudja h mit akar:S én úgy is vele lenék h õ nem szerelmes belém!
Szerintem lehet belõle járás.... lényeg hogy ne legyél elszálva annyira ezzel, nehogy nagyot csalódj. Nem hinném hogy zavarja a korkülönbség. Páram 17, én 21 vagyok és én is szoktam oltani :) de õ nem veszi fel. Ez amolyan kis gonoszkodás :)
keféltesd magad halálra vele oszt jóóóóvan az!!!
26 évesen inkább férfi.
Nyomjátok hármasban!


Van egy fiú, aki 18 éves, én 16ot töltöttem egy hónapja. A barátnőjével nemrég azért szakítottak, mert a lány nem akart lefeküdni vele, de már 1 éve jártak. Bejövök neki, rossz ötlet lenne ha összejönnék vele?

Mert szerintem velem is szexelni szeretne, mivel már 18 éves, és én nem akarom még elveszteni a szüzességem. De nagyon tetszik, azt hiszem már szerelmes vagyok belé.

Legjobb válasz: szerintem sem véletlenül szakított az elõzõvel, és biztos nem akar megint 1 évet várni...

szerintem sem véletlenül szakított az elõzõvel, és biztos nem akar megint 1 évet várni...
Ezért nem érdemes 15-16 szûzlányokkal kezdeni. 1 év... Aki már aktív, rendszeres szexuális életet élt, annak ez rengeteg idõ.
Gyere vele össze de szerintem min 1 évig ne feküdj le vele, nagyon éretlen vagy látszik a kérdésedbõl, ha meg nem vár akkor egy önzõ köcsög
A kérdező hozzászólása: Szerinted mennyit kellene akkor várni?
Nem rossz ötlet. Gondolom tisztában van vele, hogy veled is várnia kell, de semmiképpen ne várasd egy évet, az rengeteg. Ha 1 év után sem bízol benne, akkor ott valami gond van. Ha tényleg õ a jövendõbeli barátod, akkor beszéljetek egymással õszintén! Mondd, hogy neked mikor lenne optimális, kb mennyit akarsz várni vele stb. A megoldás kulcsa a kommunikáció.
A kérdező hozzászólása: 15-6 a lány, azért nem akart lefeküdni vele!
Jó azért érthetõ hogy szakított, egy éve eggyütt voltak és a lány nem akarta..? Vagy nem szerette a lány vagy nagyon gyerek vol még. Szerintem gyere vele össze, ha nem akarod nem hagyod, de nem is hiszem hogy már rögtön az elején meg akarna fektetni.
jó lehet nem azért, de attól még biztos eléggé szeretne már szexelni. számíts rá.
A kérdező hozzászólása: Hát na ez az...Hát egyik barátnõm mondta, aki jóba van a lánnyal!
És ezt honnan tudod, hogy emiatt szakítottak? Amúgy én a helyedben megpróbálnám vele, és amint úgy érezném, hogy a szexre megy akkor elhajítanám. 28/n
Ameddig szeretnél. Majd úgyis érezni fogod, hogy mikor vagy kész rá. Csak azért, mert õ akarja ne menj bele! Szerintem az optimális idõ 3-4 maximum 6 hónap.
Menny Dolgozni és lessz társaságod meg pénzed is :) Am. milyen térségbe laksz ?
na tessék már van is valakid hehehehe :) )
Velem ismerkedni sem kell nagyon, jól nézel ki?
töröld le a wow-ot
cuki vagy:) hát tudom ajánlani nyáron a strandokat... ott azért elég jól lehet ismerkedni.. :) vagy mondjuk ha szeretsz sportolni, kezdj el valami edzést és ott is könnyen lehet barátkozni...
hobbid van? azzal kapcsolatban tudnál hasonló embereket magad köré gyûjteni. erre jó még a sport, a vallás, bármilyen közösség
na sikerült valakivel felvenni a kapcsolatot elég sok lány írt itt? Cegléd környékérõl van itt valaki aki szintén barátok nélkül van?
én is így vagyok ezzel:S kár h itt senki se fehérvári:/
Nagyon át tudom érezni a helyzeted. Pár éve ugyanebben a szituban voltam. Valahogy "elkoptak" a barátok. Én az unokatesómmal másztam ki ebbõl a helyzetbõl. Vele jártam mindenfelé. Szépen lassan lettek új, közös ismerõsök. Szóval nem lehetetlen megoldani a problémát. :)
Ennek a problémának mélyebb okai vannak. Valamit szertnénk (ebben az esetben a magányosság ellen hatni), de a tudatalattink nem engedi (hogy ez létrejöjjön).... Ha szabad valamit tanácsolnom: amennyiben csak társaságot, barátokat szertnél, tehát nem feltétlenül társkapcsolatra vágysz: Próbáld beszerezni a "Stramónium C 30" nevü homöopátikus szert. Amennyiben a társkapcsolat keresése áll elötérben, akkor a "Natrium chloratum C 30" nevü szert. (Ha bizonytalan vagy, esetleg mindkettöt kipróbálhatod, csak akkor mindkettöt meg kell venni...) Homöopátikus orvosságok a gyógyszertárban kaphatók. A "C 30" erösség kb. 7-10 EURO-ba kerül, évekig elég, nem megy tönkre, 100 év múlva is felhasználható, tehát ne dobd ki!) Problémádtól függöen vedd meg a passzoló szert és abból minden hónapban 1x (ne többször!) vegyél be 5 golyócskát (ne többet!). (Elszopogatni). Sajnos a babkávéról mostantól le kéne mondanod, mert ez megszünteti a hatást. Különben semmi mellékhatás, veszély nincs a dologban. A szert addig szedd (legalább 6 hónap és akár 1-2 év között), amíg megoldódnak a problémák. Sok sikert! (Ha meg voltál elégedve a szerrel, örülnék egy visszajelzésnek!)
Te nem vagy ép. Ne beszéld már rá, hogy szirszar bogyókat szedjen, csak mert éppen egyedül érzi magát. Csak bekap pár szemet és már jobb lesz minden mi? Ugyan már... Szerintem az ilyen butaságokat nem kellene itt reklámozni..
A kérdező hozzászólása: Hát igen. Egy szir-szar bogyóval nem tudok barátságba kerülni, az nem fog hozzám beszélni, meg semmi ilyesmi, ez jó nagy hülyeség
09:21-es tuti, hogy egy díler, vagy ha nem is pont az, de nagyon bennfentes. A hülyeségre nem kell hallgatni! A bogyóidat meg reklámozd másutt!
ezek a szerek amiket ajánl, abban segíthetnek h nyitottabb legyél, könnyebben észrevedd ha valaki közeledik feléd.
Mi lenne amennyiben rokonaitokkal kezdenétek haverkodni? Neki mégsem annyira ciki dobni egy sms-t hogy menjetek csavarogni. Onnantól meg a rokon haverjaival? A rokonnak szólsz hogy hívja a haverjait! vagy Régi osztálytársak felkeresése...
Én is ugyanebben a cipõben járok. 20 éves srác vagyok. Pesten vagyok egyetemista, de vidéken lakom.
Sajnos én is ugyan ebben a helyzetben vagyok, nem szeretek bulizni de barátok és társaság magam köré jól jönne. Én gondolkoztam azon hogy elmegyek dolgozni és hátha ott megismerek sok embert úgyhogy majd megpróbálom. Ahogy már írták strandon is lehet ismerkedni bár oda azért jól jön egy vagy több barát akivel elmész mert egyedül azért még se jó, nekem meg pont azért kellenének barátok hogy eljöjjenek velem moziba, strandra és hasonló helyekre. 18/L
az elsõ vagyok, amúgy ha van kedved velem ismerkedni, nyugodtan írhatsz privibe:) :) 19/L
A kérdező hozzászólása: Hát pesten lakom. Utolsó válaszoló: Hát inkább kérlek te küldj privit, ha kérhetem. amúgy sportolok, és dolgozom is ilyen távmunkában.
Pont ugyan ez vagyok, csak lányba :P Amúgy a meló tényleg jó ötlet :D 18L
én is abban szenvedek, amiben Te :( :) 18/L
milyen távmunkában dolgozol?
A kérdező hozzászólása: Lehetne, hogy aki ilyen helyzetben van mint én, dobna nekem egy privi üzit, csak beszélgetni? Am hát biztos jól nézek ki, fogalmam sincs, de sztem nem ez a fontos. Utolsó válaszoló: A táv munkáról nem szeretnék beszélni, mert titoktartás van, priviben szívesen tájékoztatlak.
A kérdező hozzászólása: jah és nem wowozok
01:17 vok Írtam privit. Amúgy én régebben egy helyi fórumra írtam, velük tudtam találkozni is, mivel ugyan abban a városban laktunk.
A kérdező hozzászólása: 01.17, nem kaptam meg az üzid
Igazán köszönjük a 20 éves tapasztalatokat, de ahogy a kérdés feltevõje és jómagam is látom, semmi szükség ilyen buta bogyókra. Egyébként meg nagy valószínûséggel Ön nem tud olvasni, mert a dílert hosszú "í"-vel írtam, ahogyan az megkívántatik. Más dolog, hogy úgy látszik - nemcsak az enyémben, hanem az Ön kommentjében is -, mintha rövid "í"-vel lenne írva. Biztosítom, hogy én is helyesen írtam le. El kellene tudni olvasni... Minden jót Önnek is!

Van egy fiú, aki nagyon tetszik, 18 éves. Én 14 vagyok. Okos, aranyos. Görizik. Elég érettnek érzem magam hozzá. Hogyan közeledjek?

Legjobb válasz: Szerintem nem akar sokat egy 14 évestõl fõleg ha szexuális kapcsolatot akar élni de azért próbáld meg!ilyen korban még sok az a 4 év!

Szerintem nem akar sokat egy 14 évestõl fõleg ha szexuális kapcsolatot akar élni de azért próbáld meg!ilyen korban még sok az a 4 év!

18 fiú vagyok, a barátnőm 16. és én szűz vagyok ő már nem az. Mi lehet így a hátrány vagy előny? Nem gáz ez így egy kicsit?

Legjobb válasz: Az a lényeg,h ne parázz,ha oda kerül a sor,mert azzal fogsz mindent elb*szni.

Az a lényeg, h ne parázz, ha oda kerül a sor, mert azzal fogsz mindent elb*szni.
sztem azért az cinkes hogy õ még csak 16 és már nem szûz... mind1 nem az én életem.
Nem gáz, csak ne parázz. Ugyanis ha parázol, akkor jön majd a gáz (pl. behatoláskor a stressz miatt lelankad stb.) Nem kell ilyesmivel foglalkoznod, hogy mi lesz, meg hogy milyen hátrányod lehet abból, hogy te még szûz vagy stb. Hát milyen hátrányod lehetne? Most komolyan! Meglesz az elsõ szexuális aktusod, ha minden jól megy, lesz egy kellemes élményed. Csak ne parázz! A farkad úgyis fogja tudni, mit kell tenni! Benne van a vérében :-)
Egyáltalán nem gáz, ha szeretitek egymást ilyen apróságnak semmiképp nem szabad akadályt, vagy gátlást jelentenie. Az meg, hogy mindent tud, erõs túlzás, nem a semmiért mondja a legtöbb férfi, hogy egy nõ 35-40 évesen van a csúcson, a szexet illetõen, addigra tapasztalt, érzett eleget ahhoz, hogy igazán jó lehessen. Semmiképp ne így állj neki, hogy õ aztán egy lepedõakrobata 16 évesen. Csak ne parázz! Relax and go xD
Biztos nem tud mindent:) De, am sztem nyugodtan elmondhatod neki h szûz vagy, szerintem értékelni fogja.. De ne parázz, minden jó lesz!! Habár, erre ugyis csak akkor ott fogsz rájönni, mármint, h kár volt izgulni...:) üdv 25/L
Mi a fenéért lenne gáz? Gondolom, nem a fél város ment át rajta, hanem mondjuk volt egy kapcsolata ezidáig. Ne foglalkozzatok már ilyenekkel, az a lényeg, hogy szeressétek egymást. Te meg ne szégyellj tanulni a fiatalabbtól, ha majd arra kerül a sor! :P
a f*szt tud mindent, pörgesd meg jól a farkadon :D Én csajom sem volt anno szûz, mégsem vett észre semmit.. :)
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom... kicsit izgulok... õ már tud mindent én meg nehogy elcseszek valamit....
A kérdező hozzászólása: nem tudom... 15 vagy 16 évesen...
Dehogy cinkes, ne mondj már ilyet!! :) ) Sztem nagyon aranyosak a szûz fiúk...:) Amugy meg, én kb 20 éves voltam, mikor lefeküdtem egy 17 éves szûz pasival, pedig nekem mindig a nálam idõsebb pasik jöttek be.. Kicsit izgult, meg néha zavarban volt, de én ezt tökre nem tartottam gázosnak, sõt... :) üdv 25/L
ez így kicsit cinkes. a kiscsak 16 és már tapasztalt, míg te 18 évesen fiú létedre nem az. a lány mikor veszítette el?
Én is voltam már együtt nálam idõsebb szûz pasival, õ is tudta, hogy nem vagyok már szûz. Nem gáz szerintem. Elõny... Talán az, hogy így egyikõtök már tapasztalt, szóval nem lesz annyi baki (ha van, az se gáz szerintem) hátrány... az hogy így õ tudja, hogy mit kell a pasinak tennie, neked viszont ez leginkább elméletben lehet meg. De azért szûz és szûz pasi közt is van különbség, elsõ barátom pl úgy csinálta mintha nem lenne már szûz, de az volt, a mostanin viszont nagyon látszott hogy szûz meg hogy izgult...

Tetszik egy fiú hogyan közelítsek hozzá? Õ 18 én 13.

Legjobb válasz: Szerintem így,hogy te 13 vagy õ meg 18 így nagyon sok ez az 5 év.Hisz te még gyerek vagy.ÉS szerintem a fiú sem úgy tekintene rád mint egy nõre,hanem mint csak egy gyerekre.Amúgy ha te 18 lennél õ meg 23 akkor már nem lenne sok az az 5 év.

szerintem is sok az az 5 év. a barátom és énköztem is 4 és fél év van, de nálunk már más, õ 21 múlt, én 17. de inkább keress egy fiatalabbat
Szia! Szerintem nem anyira sok atol függ hogy milyen felfogásuk vagytok:) a töbiek má le írták elötem:)
Sehogy ne közelíts, mert lehet visszájára sülne el a dolog. Mármint, inkább kiröhögne, mint kedvesen viszonyuljon hozzád.
Nekem is volt 13 éves koromban egy kapcsolatom, a fiú 4 évvel volt idõsebb. másfél hónapig ment a dolog köztünk... de aztán én nem akartam még lefeküdni vele...õ már igy nem szeretett annyira...és vége lett... Ezt csak azért írtam le h tudj példát "venni" .. nem vagyok benne annyira biztos hogy jó ötlet lenne belemenni egy ilyen kapcsolatba... még barátként sem..mert lehet h majd olyat teszel amit majd megbánsz
DE szerintem sok!Hozzá 15-16 év körüli lányok illenek, ennél kfiatalabbal nem fog kezdeni!
Szerintem így, hogy te 13 vagy õ meg 18 így nagyon sok ez az 5 év.Hisz te még gyerek vagy.ÉS szerintem a fiú sem úgy tekintene rád mint egy nõre, hanem mint csak egy gyerekre.Amúgy ha te 18 lennél õ meg 23 akkor már nem lenne sok az az 5 év.
szreintem se tudnál hozzá közeledni sehogy....gyakorlatilag õ már felnõtt, te meg még gyerek vagy hozzá képest... majd max 15-16 évesen már nem fog ennyire számítani a korkülömbség, de most épp olyan határokon vagytok, hogy elméletileg két generáció is van köztetek....
Énnekem is ilyen problémáim volt*ak..xD Én 13 a srác 17.Hát nemvolt semmi mert tök odavolt*am érte.És mivel tesómék haverja sokat tudtam róla.Mindig tudtam mikor ér be a vonatja és lementem elé.szimplán mintha véletlen lenne..hehe*Meg megszereztem a telefonszámát esténként T-percel felhívtam és sokat beszélgettünk.. De ugye õ tudta hogy szeretem mert mondták neki..xD..De am nagyon vicces volt mindig azt mondta hogy majd 2 év múlva..de azvolt a baj hogy volt-van csaja is!Még most is talizunk és hogy ez a dolog nemrég volt*még mindig tetszik.És még most is örülök ha találkozunk.De amúgy szerintem nincs esélyed..ez a korkülömbség...Egy jó tanács:keress mást.csak csalódni fogsz.egy 18 évesnek egy vele egyidõs lány kell akivel bárhova elmehet stb..
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat amúgy nagyon jó hírem van kérdezte hogy akarok lenni a barátnöje és én igent mondtam ez vasárnap volt olyan boldog vagyok...
Figyi én 16 évesen se közeledtem egy 13 éves lányhoz, mert tudom, hogy még 3 év is sok. Meg most lehet akárminek hívni a férfiakat, de 18 évesen nem csak lelki vágyaik vannak, már 16 évesen se hidd el! inkább próbálkozz a kordbelivel, vagy inkább várj még 1-2 évet az a legjobb.
Na látod, nem is neked kell kezdeményezni, hanem neki! És meg is tette.
hát beszélj vele vagy próbálj mindig rá nézni , közelében lenni le esik neki onnan már csak rajta múlik 20/f
A kérdező hozzászólása: igen annyira boldog vagyok köszi
és azóta volt valami??;):)
Az a baj, hogy õ már szexre vágyik, és sok lenne a vita ebbõl kifolyólag.Ha már elnyerted a kegyeit, akkor beszélj vele, hogy nem-e baj, ha pár évig még nem feküdtök le. Ha azt válaszolja, hogy baj, akkor az egész reménytelen.
A kérdező hozzászólása: köszi
Én is 14 éves voltam, mikor megismerkedtem egy 18 éves sráccal egy nyári táborban. Teljesen jól elvoltunk, beszélgettünk egész nap, együtt mászkáltunk mindenhova, este pedig mentünk bulizni. Vele csókolóztam elõször életemben. Többet is akart volna, de akkor még azt se nagyon tudtam, hogy mi fán terem a dolog, úgyhogy nem mentem bele. Azóta is 'ismerõsi' viszonyban vagyunk, és nyaranta ha találkozunk, ugyanolyan jól elvagyunk egymással, persze nem olyan közeli viszonyban, mert mindkettõnknek van azóta komoly kapcsolata :) Általában pont ez az a korkülönbség, ami sok szokott lenni ebben az idõben, késõbb, pl. mikor te 20 leszel, a srác pedig 25, ott már teljesen normális lesz a dolog. Viszont ha tényleg jól elvagytok egymással, megértitek egymást, stb, akkor nincs probléma. A haverok meg le vannak ejtve, nem az õ kapcsolatukról van szó, hanem tiétekrõl.
P.S bocsnata azt is kerdezte hogy sok e a korkulombseg (csak kesobb)..
Na es ez olyan nagy gond?A kedves kerdezo azt kerdezte hogy hogyan kozelitsen hozza nem hogy ti megmondjatok hogy sok-e az 5 ev korkulombseg vagy nem!Nem akarok most ezzel senkit se megbantani, csak mert igy irtam le!De enis ebbe a helyzetbe vagyok, 13 evesen egy 18 eves fiuval, ma vagynuk egyutt 3 honapja, es nagyon nagyon szeretjuk egymast, szepen lassan haladunk es a korulottunk levo emberek is tisztelenk bennunket, hogy szepen taplalyuk a kapcsolatunkat, nem pedig rohanunk a sexhez, azert mar nem a sexen all EP minden, nagyon sok 13-14 eveseknek fontosabb hogy elveszitse a szuzesseget, minthogy varna szepen a megfelelore (TISZTELET A KIVETELNEK)...Dehat mindenki csinalya a sajatjat..Kedves kerdezo-fel a fejjel, batran es elore, ha szeretitek egymast nem allhat kozetek SEMMI!!!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat csak az van hogy en is szeretem õt és õ is szeret engem a haverjai nem olyan nyumik hogy piszkálnák akár a szexre is képes lennék vele 14 évesen szeretem õt ez van
Szerintem sehogy mert egyideig jó lenne utána a haverjai piszkálnák szerintem hogy hoztadd a kishugodat is és szerinem egy 18 évesnek nem ér meg ennyit egy 13 éves sõt valószínüleg nem is járna veledd mert ha van annyi kis esze rá jön hogy nagyon fiatal vagy még!! ezt nem bunkóságból
A kérdező hozzászólása: kösz ia gyors válaszokat amúgy szerintem is kicsit sok az az 5 és amúgy a második válaszolával teljesen egyet értek
A kérdező hozzászólása: köszi a választ de nem túl sok a korkülömbség?
Szijja :) Az 5 év télleg sokat számit ilyen korban.Ez a te dolgod, hogy eldöntsd elég érett vagy-e egy idösebb fiuhoz. Viszont, valljuk be, ma már a lányokrol meg se lehet állapitani hány évesek.Sok érettebb lány van aki 13 éves és esetleg 16-nak néz ki. Én is ilyen lány vok, belölem is többet néznek ki korilag, és volt már 17 éves barátom, 12 vok... 3 napja meg egy 18 éves srác azt mondta nekem hogy tetszek neki, ugy h tudta hány éves vok.(kedden talizunk :P) Szal ez mindenkinek a saját döntése sztem... Sokan fognak érte cikizni majd, de ne is törödj vele :) A szex dologba se tud beleszolni naon senki, mer ha akarod ugyis megteszed nem? :D ( nem bizti h majd jol döntesz ezér jobb meggondolni, mer télleg fiatal vagy ) sok puszi és majd meséld a fejleményeket

A fiú 18 én 14 leszek. Nekem nagyon bejön és azt nem tudom, hoyg neki bejövök-e de szerintem igen mert pl amikor a buszon látjuk egymást folyton mosolygunk egymásra. Ti mit tennétek a helyemben?

De viszont nem beszéltünk még semmitsem. Ugyanabban a faluban lakunk és van amikor látom ?t a haverjaival odajön hozzánk de ? is épp olyan szerény mint én? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem a kor nem számít.. ha nagyon érettnek érzed magad egy 18 éves fiúhoz én a helyedben várnék még egy kicsit jobban megismerném és ha úgyvan elhívnám sétálni úgyis itt a jóidõ:)

Szerintem a kor nem számít.. ha nagyon érettnek érzed magad egy 18 éves fiúhoz én a helyedben várnék még egy kicsit jobban megismerném és ha úgyvan elhívnám sétálni úgyis itt a jóidõ:)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :')
Ha a srác is félénk, és meg szeretnéd ismerni/szerezni, akkor bizony neked kell lépned! Bátran kezdj el vele beszélgetni, és biztos õ is felbátorodik, ha látja, hogy nem kell semmi miatt aggódnia. :)

Hogy mondjam el egy nem várt terhességet egy tőlem 12 évvel fiatalabb (18 éves) fiúnak? Csak szexpartnerek voltunk, nem jártunk. Én mindenképpen megtartom a babát!

Legjobb válasz: Nem könnyû nállam is volt ilyen helyzet csak a fiú 10évvel volt fiatalabb.Én oda álltam elé és nem beszéltem mellé megmondtam hogy terhes vagyok.Igaz én jól átrágtam a dolgokat elõtte és elmondtam neki hogy én nem szeretném megtartani a babát1:õ még kiskorú volt,2:nem akartam magamhoz kötni egy gyerekkel3:gyógyszer melett maradtam terhes,4:és pont folyt a válóperem.Elmondtam neki az érveimet és közös döntés alapján mi úgy döntöttünk hogy nem tartjuk meg.Azóta már eltelt 14év és úgy érzem ez volt a jó döntés,õ is családot alapított én is és nem kötöttem magamhoz egy gyerekkel,pedig mi szerettük egymást,de én elengedtem mert õ fiatal volt és jobb az ha olyannal éli le az életét aki korban is hozzávaló.Szerintem gondold át a dolgokat te szeretnéd azt hogy egy 18éves fiúnak megpecsételd az életét,beszéljétek meg.Én abortusz ellenes vagyok de vannak olyan élet helyzetek amibõl nincs más kiút.

Nem könnyû nállam is volt ilyen helyzet csak a fiú 10évvel volt fiatalabb.Én oda álltam elé és nem beszéltem mellé megmondtam hogy terhes vagyok.Igaz én jól átrágtam a dolgokat elõtte és elmondtam neki hogy én nem szeretném megtartani a babát1:õ még kiskorú volt, 2:nem akartam magamhoz kötni egy gyerekkel3:gyógyszer melett maradtam terhes, 4:és pont folyt a válóperem.Elmondtam neki az érveimet és közös döntés alapján mi úgy döntöttünk hogy nem tartjuk meg.Azóta már eltelt 14év és úgy érzem ez volt a jó döntés, õ is családot alapított én is és nem kötöttem magamhoz egy gyerekkel, pedig mi szerettük egymást, de én elengedtem mert õ fiatal volt és jobb az ha olyannal éli le az életét aki korban is hozzávaló.Szerintem gondold át a dolgokat te szeretnéd azt hogy egy 18éves fiúnak megpecsételd az életét, beszéljétek meg.Én abortusz ellenes vagyok de vannak olyan élet helyzetek amibõl nincs más kiút.
elsõ vagyok: intézd lehetõleg diszkréten, csak õ tudjon róla, ha lehet a családját kíméld meg, haggy döntsön õ arról, hogy kinek mondja el, ha már Te döntöttél kettõtök helyett, hogy megtartod, de szerintem azon sem kell csodálkoznod majd, ha ezután nem jár majd hozzád....
egyenesen, bár biztosan sokkot fog kapni, egészen biztos, hogy ha így áll a dolog és valószínûleg egyedül fogod felnevelni, hogy muszáj elmondani neki, írtó nagy belhé is lehet belõle, szülõk, gyerektartás, és egy életre megnyomoríthatod a srác életét, nem mondom, hogy ártatlan bárány, mert ha akart volna õ is tudott volna tenni ellene, de nem igazán hagysz neki beleszólást, van értelme, akkor, hogy belevonod?
Szerintem sincs értelme letagadni, hiszen találkoztok a jövõben is, sokkal kellemetlenebb, ha nem Tõled tudja meg. Mivel Te már döntöttél, neki annyi marad, hogy átgondolja, melletted (mellettetek) marad-e valamilyen szinten vagy teljesen elfordul. Akkor jársz a legjobban, ha meghagyod neki ezt a döntést, és ugyanúgy elfogadod, mint ahogy neki is el kell fogadnia a Te döntésedet. Erõt, kitartást kívánok, és egészséges kisbabát! Nagyon jó lenne, ha megírnád a reakciót (amennyiben végül elmondod neki). Üdv. 11 hetes kismami
Én mindenképpen elmondanám neki, hogy apa lesz, hogy legyen választási lehetõsége, és megmondanám neki, hogy semmilyen kötelezetséget nem jelent ez számára. Nem akarod hogy feleségül vegyen és család legyetek, de ha akarja láthatja majd a gyermekét. Így nem üldözöd el.
A nõ feladata több, nagyobb. Nem becsülöm le persze a férfit a háznál, sõt, szükség van rá, de kétlem, hogy az õ életét 18 évesen tönkretennéd, ha megtudná az iagazat! Gondolom, elengednéd, ha menni akar, és nem követelnél tõle semmit!? Akkor meg joga van tudni, hogy lesz egy gyereke, ha mást nem is, hát ennyit, igen.
joga van tudni, kozold vele.titkolni ugysem lehet, elobb-utobb kiderul. csak ne sujtson le ha negytiv lesz a hozza allasa, mindig a baba legyen az elso!masodik valaszolo voltam
szia! becsulom benned hogy megtartod a babat!én is ezt tennem, mert nem volna syivem elvenni egy artatlan eletet.tarsat barmikor talalhatsz, van hogy a ferfi akkoris lelecel ha elettarsi viszonyban eltek, szoval az miatt ne tord a fejed, mindig a pici a fontos es o karpotol mindenert! gratulalok es sok sikert es boldogsagot! 15 hetes
Te már irtál ki kérdést nem? akkor azt irtam Neked ne szólj neki. 18 évesen nem tenném tönkre az életét! Nem tudna mit kezdeni az infóval... Nem szólj neki. Én ezt tenném.
A kérdező hozzászólása: Nem tartom jobbnak azt, hogy soha meg se tudja. Egyébként is egy éve járogat hozzám, mondjam neki hogy többet ne gyere! Egyik napról a másikra hirtelen! A hasam meg nõl-nõl. Lehet õ is gyanút kapna. Tudja hogy nincs barátom.
a dontes mindig a noé.a no donti el hogy megtartja e vagy sem.ha eldonti hogy megtartja, a ferfi fejre is allhat, akkoris marad.
Persze hogy mondd el neki! Joga van tudni!
09.27 részben eggyett értek veled 18 és kefélni tud, oké!de 30 éves a hölgy és õ felkérte egy keringõre jobban mondva többre melyik tini mondana ellent a kinálkozó alkalomnak, eggyiksem, és még annyit csak egy 30éves nõnek is tudni kellene hogy védekezünk!ha nem akarunk gyereket(vagy titokban ezt akarta?)úgyse tudjuk meg.De ettõl függetlenül az apának is tudni kell rólla!!!!
Önzés lenne a részedrõl ha teljes mértékben csak te döntenél, ketten voltatok a dologban és ketten hoztátok össze a babát, ugyan annyi joga van neki is mint te neked.Lehet hogy te már 30vagy és ezért szeretnél gyereket de még az apa is szinte gyerek.Miért nem kerestél magadhoz való férfit aki igen is büszkén vállalná azt hogy apa lesz.Bár lehet hogy tévedek és a fiú is megszeretné hogy tartsátok igaz én erre kevés esélyt látok hiszen õ még most kezdi élni az életét.És most le lehet pontozni de én így látom a dolgokat mert nem biztos hogy annak a babának is jó lesz ha megszületik, csak gondoljunk bele mit fog õ érezni 10-en évesen hogy ilyen fial az apukája már ha tartsa vele a kapcsolatot ha nem akkor meg "apa miért nincs"és még sorolhatnám.Gondoljunk csak bele a jövõbe is nehéz döntés de mindkettõtök kell hozzá.
Jaja, igaz, még csak 18, de kefélni volt esze nála 10 évvel idõsebbel, és a következményt, ami hús és vér, nem tudja meg, akkor majd így pottyantgatja el másnak is a gyerekeket továbbra is... A tetteinkért felelõsséggel tartozunk, akár fáj ez a másiknak, akár nem. Fõleg, hogy ezt 2 ember csinálta, nem egy, nagyon is közös téma, attól függetlenül, hogy a nõ már döntött, és megtartja!
a 09.09-es vagyok. egy gondoloat erejéig még viasszatértem: Gondolom Te is tudod hogy srác részérõl ez nem a nagy szerelem. miért nem adod meg neki az esélyt hogy rendesen tudja majd elvenni a leendõ feleségét. fasza lesz neki 10 év mulva összeházasodni hogy van egy 10 éves gyereke. Te ebbe belegondoltál? neked hogy esne ha te lennél a lány? remélem nem vagy naiv hogy miért járogat hozzád. nem téged vesz feleségül. add meg neki az esélyt hogy kelljen a fiatal éveit azzal a tudattal leélnie hogy van egy nem kívánt gyereke. Akkor is ha nincs kötelezettsége a tudat......
azt hiszem én is a 09:09essel értek egyett.
engem lepontoztatok mert nem mondanám el neki. mindenki azt irja joga meg igy ugy de gondoljatok bele nincs VÁLASZTÁSA mert a kérdezõ megtartja a gyereket. egy 18 éves fiu mennyire felnõtt? mert jár hozzád egy éve? akkor már gondolod tárt karokkal fogadja fogadni a hirt? és miért ne szakithatnál vele? mondhatnád neki hogy ne gyere többet. nyugodtan nyomhatjátok a negativat akkor is ez a véleményem.
09:38-asnak igazat adok...védekezni tudni kéne. bár van aki még 30évesen se felnõtt....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!