Találatok a következő kifejezésre: Óvszeres védekezéssel hogy (4 db)

Lányok, megbántátok, hogy a szüzességeteket óvszeres védekezéssel vesztettétek el? Lett valami következménye vagy minden simán ment? Tartottak tőle, hogy teherbe estek?

Kort is írjatok, légyszi! (Az akkori korotokat.) Köszönöm.

Legjobb válasz: Dehogy bántam. Sõt! Szörnyû lett volna védekezés nélkül. Végig azon aggódtam volna, hogy terhes leszek. Elsõ alkalommal úgysem az óvszer a legnagyobb gondjuk a lányoknak. 22L / 18 voltam

Dehogy bántam. Sõt! Szörnyû lett volna védekezés nélkül. Végig azon aggódtam volna, hogy terhes leszek. Elsõ alkalommal úgysem az óvszer a legnagyobb gondjuk a lányoknak. 22L / 18 voltam
Nem bántam meg, és minden simán ment, pedig mindketten szûzek voltunk. Abszolút nem rettegtem a terhességtõl. Akkor 19 voltam és a párom is annyi volt. 27L
Én sem bántam meg! Meg se fordult a fejemben anélkül.Így is aggódtam, hogy mi lesz ha terhes leszek pedig akkor már tabit is szedtem.:D Tényleg nem az a legnagyobb gond akkor. 17/L - 16 voltam
Nem, nem bántam meg, épp ellenkezõleg! Szerintem elsõ alkalommal ez a legjobb választás. Nemi betegségek ellen és a terhesség ellen is véd. Bár elég hamar gyógyszerre váltottam, mert megbíztam a barátomban és hosszú távra terveztük\tervezzük a kapcsolatunkat. És így Õ is meg én is jobban élvezzük. 18 voltam, és 21 vagyok.
Én 19 voltam és megbántam mert nem akartam erõszak volt bár a barátom volt akkor az illetõ de nem bírt tovább várni és nem is védekezett. Nagyon paráztam de hál égnek nem lett baj, természetesen rögtön megszakítottam vele minden kapcsolatot. És baromira szégyelltem magam. 28/L
Milyen furcsa, hogy itt mindenki viszonylag "idõsebben" veszítette el (mondjuk szerintem ez a normális kor), míg manapság elfogadott a 14-15 évesek szexuális élete....
Nem, nálunk alap volt, hogy óvszerrel, hiszen ez a legbiztonságosabb módja. Én 18 voltam, õ 22:) 20/L
Egyáltalán nem bántam meg. :) 18 voltam, a párom 19 volt, mindkettõnknek elsõ. L/21
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! :) Remélem nem lesz semmi gond. :) De azért kíváncsi vagyok még több válaszra! :)
1000%-os módszer nincs. Még mindig ez a legjobb. Ha az jobban megnyugtat, használjatok mellé Pharmatexet is.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a 2. válaszadást! :)
A kérdező hozzászólása: Nem így értettem, hanem hogy nem tartottatok attól, hogy megsérül az óvszer, vagy közben lecsúszik? Szóval volt-e félelmetek emiatt? Köszi a válaszod, több választ is szeretnék!
Én 17 voltam.Azt, hogy óvszerrel védekeztünk azt egyáltalán nem bántam meg, inkább azt, hogy egyáltalán megtettem.Nekem nagyon rossz élmény volt, utána 1 évig nem tudtam normális szexuális életet élni.Kívánom, hogy te ne járj így

Hogy lehet teherbeesni - óvszeres- védekezés mellett!? Járt-e valaki így? Többi lent.

Arra lennék kíváncsi, hogy volt-e valakinek teherbeesése, NORMÁLIS védekezés mellett! - ezt kifejtem : tehát semmi előjáték, hanem csakis munkaruhával történő együtlét, majd a z óvszert használat után sérülésmentesnek találtátok. hogy történhet ilyen??? hogy juthat át a gumin???? bocsi a primitív kérdésért de előre is köszi!

Legjobb válasz: 4-esnek, egy átlagos méretû emberi spermium mérete fej: kb. 3-6 mikrométer,farok: kb. 35-55 mikrométer. A mikroszakadás lehet akár hatalmas 50-100 mikrométeres is. Tudod mit látsz te ezekbõl szabad szemmel?? Semmit. Ugyanis olyan parányi méretekrõl van szó, amiket csak megfelelõ mikroszkóppal lehet megfigyelni. De ettõl még a méretarányuk olyan, mint ha azon gondolkodnál, hogyan fér ki a vízcsapon egy csepp víz? :-))

4-esnek, egy átlagos méretû emberi spermium mérete fej: kb. 3-6 mikrométer, farok: kb. 35-55 mikrométer. A mikroszakadás lehet akár hatalmas 50-100 mikrométeres is. Tudod mit látsz te ezekbõl szabad szemmel?? Semmit. Ugyanis olyan parányi méretekrõl van szó, amiket csak megfelelõ mikroszkóppal lehet megfigyelni. De ettõl még a méretarányuk olyan, mint ha azon gondolkodnál, hogyan fér ki a vízcsapon egy csepp víz? :-))
Hát azért az 1 millió elég messze van az azoospermiától, ( ami a hímivarsejtek teljes hiányát jelenti) bár kétségtelenül nem sok. De azt hiszem felesleges spermaszámokon vitatkozni, mivel minden megtermékenyítéshez 1, azaz 1 db életképes darabnak kell jó idõben a jó helyen lennie. Ha egy óvszeren csak akkora sérülés van, amin 1 db át tud kecmeregni, ugyanaz a terhesség jöhet létre, mint ha 20 millió jutna be óvszer nélkül ugyanoda. Amúgy a méretekkel csak azt akartam érzékeltetni, hogy a mikrosérülések, és ondósejtek szabad szemmel láthatatlanok mert az emberi szem nem képes mikrométer nagyságban látni. De ettõl, mint azt jónéhány példa is mutatja, még megtörténhet, hogy egy szemre sértetlen óvszeren akkora sérülés van, amin át kiszabadulhat néhány száz, ezer, vagy százezer spermium. És ismétlem, csak egynek kell célbajutnia.
A gumi sem véd 100%-osan, ez rá is van írva a dobozára! Mikro szakadások keletkezhetnek rajta anélkül, hogy észrevennétek. Van ilyen, nem is egy...
az óvszereket tesztnek vetik alá, méghozzá szúrópróbaszerûen, azaz tök random mégnézik, h mindenütt megfelelõ-e az anyag sûrûsége, a szakíthatósága, stb. de minden egyes darabot nem ellenõrízhetnek, mivel amik átesnek ezen, azok kereskedelmi forgalomba nem hozhatók, a kukában végzik. és sajnos a nagy számok törvénye alapján akadnak olyanok, amelyek itt-ott nem elég sûrûek, pici, szabad szemmel nem is igazán látható szakadások keletkeznek rajtuk a surlódás hatására. ez már bõven elég ahhoz, h az életképes spermium kiszivárógjon. és ennyi, már olyan is, mintha nem védekeztél volna, pedig a guminak látszólag semmi baja. ez van ráírva apróbetûvel a dobozra :)
Csak vízbázisú vagy szilikonos síkosítót szabad használni, olajosat nem, mert tönkreteszi az óvszert (szemmel nem látható módon).
Így fogantam én is :) Egyszerûen hibás volt a gumi, nem látható lyuk(ak) lehettek rajta...
Én sem értem, mi is így védekezünk a párommal idõtlen idõk óta. Mi mielõtt kidobnánk vizet engedünk bele, mert ha egy pici lyuk is volna rajta az ezzel a módszerrel észrevehetõ lenne. És ilyen esetben ott van az esemény utáni tabletta és akkor nem lesz az ember terhes.
Utolsó: Jah, és tudod 1 millió/ml alatt már azoospermiáról beszélünk, és a férfi gyakorlatilag meddõ. Nehéz elképzelnem, hogy egy pici lyukon annyi spermium hirtelen átmenjen, ami elég ahhoz, hogy gyerek legyen belõle.
Ezt én sem értettem soha. Ha van is akkora "mikroszakadás" a gumin, amit nem lehet észrevenni, akkor az annyira pici, hogy alig juthat át rajta spermium is. Meg hát ugye elélvezés után nem szokás még fél óráig a hüvelyben tartani, hanem ki kell húzni. Annyi idõ alatt amennyi spermium átjut azon a mikroméretû szakadáson, az el is pusztul még a hüvely savas közegében. Nekem vhogy nagyon hihetetlen ez a gumi mellett történõ teherbe esés.... Egyébként én még nem estem teherbe gumi mellett, és nem is ismerek olyan embert személyesen, akinek ez a mutatvány sikerült volna.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!! azt hittem eddig hogy azok akik teherbeestek gumis védekezés mellett, leginkább a gumira fogták, és nem pedig arra, hogy esetleg elõtte a párjuk volt bennük egy kis elõjátékkal, vagy hogy lecsúszott a gumi picit stb... de ezek szerint a sûrûség is lehet probléma ! azért sem értettem hogy lehet mert nekem is szakadt ki gumi, de az akkor nem picit szakadt hanem láthatóan! köszi mégegyszer
"mivel minden megtermékenyítéshez 1, azaz 1 db életképes darabnak kell jó idõben a jó helyen lennie." Ez sem igaz. Ugyanis a többi spermium közremûködése szükséges ahhoz, hogy egy darab át tudj törti a petesejt burkát.
Amelyik lyukon 1 átfér, ott a többi is átfér.
11-es, az 1 db-t természetesen képletesen értettem én is, bár ettõl még tény, hogy a "befutó" végül csak egy lehet.:)

Tudom, hogy máshogy nem lehet, de nekem nagyon nemjön be ez az óvszeres védekezés. Ha óvszerrel a péniszemen szeretkezek a bnőmmel valahogy nemolyan jó érzés mint ahogy már kipróbáltuk nélküle. Ezzel ti is így vagytok?

Legjobb válasz: Hat igen, ez igy van. Nekem sem jon be ovszerrel. Ha belegondolsz olyan, mint zokniban labat mosni, szoval teljesen normalis, hogy nem jo.

Hat igen, ez igy van. Nekem sem jon be ovszerrel. Ha belegondolsz olyan, mint zokniban labat mosni, szoval teljesen normalis, hogy nem jo.
A kérdező hozzászólása: Máshogy sajna nem lehet szeretkezni.. kicsit így olyan érzésem van tõle, hogy már nem is kívánom a szexet. :S
nekem nem rossz óvszerben.. habár, én lány vok. sztem szedjen fogamzásgátlót a barátnõd, más megoldás nem marad. megszakitással eszetekbe se jusson!!!!
Akkor ne szexelj.
lehet tabit szedni vagy van hüvely gyürü az nem olyan káros. csak van akinek nem jön be.:D én gyürüt használok 18/L
LEHET máshogy is. Pesszárium pl.

Óvszeres védekezéssel úgy, hogy nem megy el bennem a barátom, ugye nemigen lehetek terhes, akkor se, ha kb. a ciklusom 12-13. napján volt az eset?

Legjobb válasz: Nem lehetsz terhes. Csak akkor ha elszakad az óvszer, vagy nem megfelõlen használjátok (magömlés után nem megfelelõen távolítja el a párod). Ha elszakadna, esemény utáni tabletta. Elmész nõdokihoz, és feliratsz, elmondod neki a célból, ha esetleg az óvszerrel történne valami, legyen kéznél Postinor. Szóval nem vagy terhes, ha fentiek nem történtek meg.

Nem lehetsz terhes. Csak akkor ha elszakad az óvszer, vagy nem megfelõlen használjátok (magömlés után nem megfelelõen távolítja el a párod). Ha elszakadna, esemény utáni tabletta. Elmész nõdokihoz, és feliratsz, elmondod neki a célból, ha esetleg az óvszerrel történne valami, legyen kéznél Postinor. Szóval nem vagy terhes, ha fentiek nem történtek meg.
Ne aggódj, sok furcsa dolog van, de így nem eshetsz teherbe!
Nem valoszinu, hogy terhes leszel. Persze nem 100%... Csak mondjuk 99, 5%

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!